Hirdetés
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Pontosan ezért, amiért te is írtál..., vagyis, a kérdés nem csak Wajk-nak, hanem más xiaomi usernek is szólt volna:
"...nevezetesen mi a véleményed, véleményetek a Xiaomi Hongmi-ról?"Te egyébként miért választod azt a telefont, és mennyiért veszed?
(#8517) fo_di !
Üdv neked is!
Van egyáltalán topicja annak a telefonnak,hogy ne rontsam itt a levegőt? -
HUTCHDB
nagyúr
Üdv Kollega!
Nem tudom jó helyen kérdezem -e, viszont régi jó kapcsolatunkra tekintettel hozzád fordulnék...nevezetesen mi a véleményed, véleményetek a Xiaomi Hongmi-ról?
Úgy néz ki, hogy 35e környékén tudnék egyet venni.
Fiamnak lenne, nála a kijelző méret, és játékok futása lenne a lényeg.
Vagyula kollegánál próbáltam a MI2S-et, így ahhoz viszonyítva érdekelne egyrészt a miui optimalizálása, másrészt az egész telefon minősége...már ha van összehasonlítási alap.... -
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
bozarjoska #7097 üzenetére
Ugyanigy csinaltam, de korabban nem sikerult.
Most letoltottem ujra az mtz-t es utana jo lett. Biztos serult volt az elozo fajl.
Azert koszonom ! -
HUTCHDB
nagyúr
Sziasztok.
Az lenne a kerdesem, hogy hogyan lehet a letoltott iconpack-ot alkalmazni? -
HUTCHDB
nagyúr
Üdv az olvasóknak és külön gratula a készülék használóinak!
Lassan 2 éve használom a MIUI-t, talán elsők között itt Magyarországon, több topicban voltam, vagyok "térítő".
Tudom különbözőek vagyunk, de nekem a rendszer nagyon és megunhatóan tetszik.
Két itteni "virtuális" barátomnak Wajk-nak és vagyula kollégának is ilyen készüléke van.
Régóta ismerem őket, és bízom értékítéletükben.
Vagyula pl. s3-ról váltott és ő megdöbbenve számolt be a telefon minőségéről, sebességéről.
Nagyon sok videót láttam már a telefonról, nekem semmi negatívum nem jött le belőlük.
Összességében azt érzem, ha a cikkben szereplő áron lehetne hozzájutni akkor én is a felhasználók táborába tartoznék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest