- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
saxoolondon2 #154 üzenetére
Bocs, most néztem hogy nem válaszoltam. Nekem az csak akkor kapcsol ki ha teljesen sötét van. Bár nem használom, mert az óra úgy is mutat mindent. Én már csak azt kapcsolom be ha megérintem a kijelzőt 10 másodpercig legyen AOD.
-
osonte
őstag
válasz
saxoolondon2 #151 üzenetére
Feltettem a gyári appot, de dényleg nem nézi hol van éppen az ember, be kell állítani a várost manuálisan. Viszont régen nem lehetett törölni, mert a rendszer része volt és parancssorból kellet kikapcsolni, mert soha nem használtam. Kihagytam 1-2 évet a Xiaomi vonalon és pozitívan tapasztaltam most, hogy simán törölhető. Amúgy összehasonlítottam és a Xiaomi appja jelenleg Baján 3 fokot téved, viszont az Időkép pontos. Ez azért lehet, mert a Xiaomi appja nemzetközi adatbázisból dolgozik, viszont az Időkép kifejezettem magyar, ezért pontosabb.
-
osonte
őstag
válasz
saxoolondon2 #149 üzenetére
Én azonnal töröltem, mivel szerencsére nem rendszeralkalmazás és feltettem az Időképet, ami pontosabb és van benne helymeghatározás. Sajnos a gyári sosem annyira pontos mint az Időkép. Ez igaz a többi márkára is, de pl.: a Samsungnál rendszeralkalmazás az időjárás app és simán nem lehet törölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új korszakot nyit a Samsung október 21-én
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen házat vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Linux kezdőknek
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest