- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- LTE frekvenciák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
saxoolondon2 #154 üzenetére
Bocs, most néztem hogy nem válaszoltam. Nekem az csak akkor kapcsol ki ha teljesen sötét van. Bár nem használom, mert az óra úgy is mutat mindent. Én már csak azt kapcsolom be ha megérintem a kijelzőt 10 másodpercig legyen AOD.
-
osonte
őstag
válasz
saxoolondon2 #151 üzenetére
Feltettem a gyári appot, de dényleg nem nézi hol van éppen az ember, be kell állítani a várost manuálisan. Viszont régen nem lehetett törölni, mert a rendszer része volt és parancssorból kellet kikapcsolni, mert soha nem használtam. Kihagytam 1-2 évet a Xiaomi vonalon és pozitívan tapasztaltam most, hogy simán törölhető. Amúgy összehasonlítottam és a Xiaomi appja jelenleg Baján 3 fokot téved, viszont az Időkép pontos. Ez azért lehet, mert a Xiaomi appja nemzetközi adatbázisból dolgozik, viszont az Időkép kifejezettem magyar, ezért pontosabb.
-
osonte
őstag
válasz
saxoolondon2 #149 üzenetére
Én azonnal töröltem, mivel szerencsére nem rendszeralkalmazás és feltettem az Időképet, ami pontosabb és van benne helymeghatározás. Sajnos a gyári sosem annyira pontos mint az Időkép. Ez igaz a többi márkára is, de pl.: a Samsungnál rendszeralkalmazás az időjárás app és simán nem lehet törölni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 7
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HP notebook topic
- Milyen program, ami...?
- Medence topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest