- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Google Pixel topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- iPhone topik
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
saxoolondon2 #154 üzenetére
Bocs, most néztem hogy nem válaszoltam. Nekem az csak akkor kapcsol ki ha teljesen sötét van. Bár nem használom, mert az óra úgy is mutat mindent. Én már csak azt kapcsolom be ha megérintem a kijelzőt 10 másodpercig legyen AOD.
-
osonte
őstag
válasz
saxoolondon2 #151 üzenetére
Feltettem a gyári appot, de dényleg nem nézi hol van éppen az ember, be kell állítani a várost manuálisan. Viszont régen nem lehetett törölni, mert a rendszer része volt és parancssorból kellet kikapcsolni, mert soha nem használtam. Kihagytam 1-2 évet a Xiaomi vonalon és pozitívan tapasztaltam most, hogy simán törölhető. Amúgy összehasonlítottam és a Xiaomi appja jelenleg Baján 3 fokot téved, viszont az Időkép pontos. Ez azért lehet, mert a Xiaomi appja nemzetközi adatbázisból dolgozik, viszont az Időkép kifejezettem magyar, ezért pontosabb.
-
osonte
őstag
válasz
saxoolondon2 #149 üzenetére
Én azonnal töröltem, mivel szerencsére nem rendszeralkalmazás és feltettem az Időképet, ami pontosabb és van benne helymeghatározás. Sajnos a gyári sosem annyira pontos mint az Időkép. Ez igaz a többi márkára is, de pl.: a Samsungnál rendszeralkalmazás az időjárás app és simán nem lehet törölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 26
- Óra topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Villanyszerelés
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest