- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MiZo1990 #195 üzenetére
Kepernyőidő számít bem az hany naponta töltöd.Ha bekapcsolom a telefont és lerakom egy asztalra akkor 1 hetig is elvan töltés nélkül. Egyáltalán nem túlzás a napi 2 töltés.En reggel levettem a töltőről és munkahelyen délután mar újra fel kellett raknom mert 20% alá esett teljesen átlagos felhasználás mellett.
Gondolj bele 2 ev mulva mi lett volna?Naponta 3-4x is tölteni kell majd -
válasz
MiZo1990 #193 üzenetére
Én is átlagos felhasználo vagyok és 4g-s mobilnetezes mellett a 4 óra kijelzőidőt bírt.Persze ha csak wifin netezel akkor az 5 akár még a 6 óra is kijöhet. Másfél napot bír akkor te max naponta 2 órát használhatod a kijelzőjét. Meg mi az hogy másfél nap?Reggel 7-kor leveszed a töltőről és másnap este 7-ig birja?Az csak abban az esetben lehetseges ha közben van max 2,5-3 óras kijelzőidőd és wifin neteztél csak.
-
Minden masban jó a teló szerintem. Csak az aksi teljesítménye nagyon gyenge. Nekem 5-100-ra 13 perc alatt feltöltött, de mit érsz vele ha naponta 2x minimum töltőre kell rakni és mondjuk nem vagy konnektorközelben? Fénykepezője az én laikus szememnek jó de én ritkán fotózok nagyon. Azért egy mate 10 pro-nál jobb minden tekintetben az aksit leszámítva.
-
Ha az aksi teljesítmény fontos akkor ne a 11T Pro-t vedd mert az ebben gyenge sajnos.Én 2 évig használtam mate 10 pro-t és 8-10 órás kijelzőidőket hozott nálam.A 11T Pro ennek a felét tudja maximum. 3 hónapig használtam.Én váltottam 11T-re.Sokkal jobb az aksija, fenyképezője ugyan az csak lassabban tölt és papíron gyengébb a processzora de bőven elég mindenre es nem melegszik mint a 11T Pro. A tesztekben a kamera középszerűnek van ertékelve legtöbb helyen.Szerintem viszont szép képeket, videókat csinál nappali fényben legalábbis de én ritkán fotózok teljesen laikus vagyok. Ha a fotózás nagyon számít akkor más márkákat is érdemes lenne megnézned.Aksi szempontjából viszont ez rossz vetel, semmiképp ne vedd meg ha ez az egyik legfontosabb kriteriumod Inkább 11T vagy másik márka akkor már
-
-
Azota mar ketszer csinaltam gyari beallítast és ugyan az.Nem ragadt itt be semmi.5g-n csak mobilnetes netezés mellett biztos nem lehet 5-6 órad ezt kizartnak tartom.Wifivel nekem is jó most is 37%-nál jarok es 5 óra 19 perces kijelzőidőm van.Ez 7 óra felé is kúszhat lemerülésig. Mindegy remenykedek a frissítesben mast nem tudok tenni
-
Nekem mobilnetes netezes mellett mar most is alig 4 óra kijelzőidőt produkal a telefon.3 hete van meg kb és ugye ez javulni biztos nem fog csak romlani.Sötét mód, korlatozas csak 4g-re( pedig ahol élek dolgozok ott elerhető az 5g), képernyőzárás utan mobilnet automatikusan lekapcsolodik, mégis csak ennyit bír.Ok 13 perc alatt tölt fel nekem 5-100-ra de naponta 2x legalabb töltenem kell.Mi lesz 1 vagy 2 év múlva.4-5x kell majd tölteni egy nap?Nem tudok mindig konnektorközelben lenni.Szerintem a sima 11T jobb vétel minden tekintetben.
-
válasz
hakos1987 #100 üzenetére
Én írtam mert az van benne.2x2500mah, ketté van osztva a telep, de ez pont jó nem pedig rossz.Ezert bírja sokáig az élettartama.Teljesen egyetértek veled amúgy.Hatalmas királyság ez a töltés.Nem kell éjszaka rajta hagyni töltőn mert reggel felrakod, fogat mosol és már veheted is le egész napra elegendő energiával.Elég csak 5-7 percre felrakni töltőre, és egesz napra elég lesz.
-
válasz
Viktor0610 #43 üzenetére
Nekem jelenleg OP7T pro van.Annak is gond van a közelségérzékelőjével.
-
Szerintem teljesen jó a teló.Házon belüli konkurenciája van maximum a mi11i személyében, de a konkurens gyártók 240 ezerért (telekomos listaár 3 év gyári garival) közel se kínálnak ilyen telefont. Tetszett plecsnit simán érdemelt volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nintendo Switch 2
- Medence topik
- Túra és kirándulás topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged