Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Semmi rossz. Az bo fel eve volt. Csak ugy rendeltem online, hogy beneztem a dolgokat s a vegen az lett volna hogy a masik telommal egyszerre ment volna 2 draga elofizetes, ami nem fert volna bele a kiadasba, igy kenytelen voltam elallni a vasarlastol s visszavittem. Most pedig A52s utan jott a sima 11T, de valahol azt erzem, a Pro kellett volna a Gcam miatt, de sajnos joval magasabb az elofizetoi reszlete a simahoz kepest, es most mas fontosabb dolgok is vannak.

-
beyruth82
veterán
Minden masban jó a teló szerintem. Csak az aksi teljesítménye nagyon gyenge. Nekem 5-100-ra 13 perc alatt feltöltött, de mit érsz vele ha naponta 2x minimum töltőre kell rakni és mondjuk nem vagy konnektorközelben? Fénykepezője az én laikus szememnek jó de én ritkán fotózok nagyon. Azért egy mate 10 pro-nál jobb minden tekintetben az aksit leszámítva.
-
beyruth82
veterán
Ha az aksi teljesítmény fontos akkor ne a 11T Pro-t vedd mert az ebben gyenge sajnos.Én 2 évig használtam mate 10 pro-t és 8-10 órás kijelzőidőket hozott nálam.A 11T Pro ennek a felét tudja maximum. 3 hónapig használtam.Én váltottam 11T-re.Sokkal jobb az aksija, fenyképezője ugyan az csak lassabban tölt és papíron gyengébb a processzora de bőven elég mindenre es nem melegszik mint a 11T Pro. A tesztekben a kamera középszerűnek van ertékelve legtöbb helyen.Szerintem viszont szép képeket, videókat csinál nappali fényben legalábbis de én ritkán fotózok teljesen laikus vagyok. Ha a fotózás nagyon számít akkor más márkákat is érdemes lenne megnézned.Aksi szempontjából viszont ez rossz vetel, semmiképp ne vedd meg ha ez az egyik legfontosabb kriteriumod Inkább 11T vagy másik márka akkor már
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- AliExpress tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asztalos klub
- Minden PC-ből konzolt csinálna a Microsoft
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 6/128 - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest