- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Semmi rossz. Az bo fel eve volt. Csak ugy rendeltem online, hogy beneztem a dolgokat s a vegen az lett volna hogy a masik telommal egyszerre ment volna 2 draga elofizetes, ami nem fert volna bele a kiadasba, igy kenytelen voltam elallni a vasarlastol s visszavittem. Most pedig A52s utan jott a sima 11T, de valahol azt erzem, a Pro kellett volna a Gcam miatt, de sajnos joval magasabb az elofizetoi reszlete a simahoz kepest, es most mas fontosabb dolgok is vannak.
-
Minden masban jó a teló szerintem. Csak az aksi teljesítménye nagyon gyenge. Nekem 5-100-ra 13 perc alatt feltöltött, de mit érsz vele ha naponta 2x minimum töltőre kell rakni és mondjuk nem vagy konnektorközelben? Fénykepezője az én laikus szememnek jó de én ritkán fotózok nagyon. Azért egy mate 10 pro-nál jobb minden tekintetben az aksit leszámítva.
-
Ha az aksi teljesítmény fontos akkor ne a 11T Pro-t vedd mert az ebben gyenge sajnos.Én 2 évig használtam mate 10 pro-t és 8-10 órás kijelzőidőket hozott nálam.A 11T Pro ennek a felét tudja maximum. 3 hónapig használtam.Én váltottam 11T-re.Sokkal jobb az aksija, fenyképezője ugyan az csak lassabban tölt és papíron gyengébb a processzora de bőven elég mindenre es nem melegszik mint a 11T Pro. A tesztekben a kamera középszerűnek van ertékelve legtöbb helyen.Szerintem viszont szép képeket, videókat csinál nappali fényben legalábbis de én ritkán fotózok teljesen laikus vagyok. Ha a fotózás nagyon számít akkor más márkákat is érdemes lenne megnézned.Aksi szempontjából viszont ez rossz vetel, semmiképp ne vedd meg ha ez az egyik legfontosabb kriteriumod Inkább 11T vagy másik márka akkor már
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- DELL Universal Dock UD22
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest