- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- One mobilszolgáltatások
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Semmi rossz. Az bo fel eve volt. Csak ugy rendeltem online, hogy beneztem a dolgokat s a vegen az lett volna hogy a masik telommal egyszerre ment volna 2 draga elofizetes, ami nem fert volna bele a kiadasba, igy kenytelen voltam elallni a vasarlastol s visszavittem. Most pedig A52s utan jott a sima 11T, de valahol azt erzem, a Pro kellett volna a Gcam miatt, de sajnos joval magasabb az elofizetoi reszlete a simahoz kepest, es most mas fontosabb dolgok is vannak.
-
Minden masban jó a teló szerintem. Csak az aksi teljesítménye nagyon gyenge. Nekem 5-100-ra 13 perc alatt feltöltött, de mit érsz vele ha naponta 2x minimum töltőre kell rakni és mondjuk nem vagy konnektorközelben? Fénykepezője az én laikus szememnek jó de én ritkán fotózok nagyon. Azért egy mate 10 pro-nál jobb minden tekintetben az aksit leszámítva.
-
Ha az aksi teljesítmény fontos akkor ne a 11T Pro-t vedd mert az ebben gyenge sajnos.Én 2 évig használtam mate 10 pro-t és 8-10 órás kijelzőidőket hozott nálam.A 11T Pro ennek a felét tudja maximum. 3 hónapig használtam.Én váltottam 11T-re.Sokkal jobb az aksija, fenyképezője ugyan az csak lassabban tölt és papíron gyengébb a processzora de bőven elég mindenre es nem melegszik mint a 11T Pro. A tesztekben a kamera középszerűnek van ertékelve legtöbb helyen.Szerintem viszont szép képeket, videókat csinál nappali fényben legalábbis de én ritkán fotózok teljesen laikus vagyok. Ha a fotózás nagyon számít akkor más márkákat is érdemes lenne megnézned.Aksi szempontjából viszont ez rossz vetel, semmiképp ne vedd meg ha ez az egyik legfontosabb kriteriumod Inkább 11T vagy másik márka akkor már
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Microsoft Excel topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest