- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
Nem értem, miért nem csinálják úgy, mint a Samsung a Galaxy Ace 4-ben. 🤔
Abban sincs közelségérzékelő, de ugye egy lakattal szoftveresen lezárja a kijelzőt már a hívás első másodpercétől. És szerintem nem a kamerát használja, mert akkor is így tesz, mikor az asztalon van a teló és Bluetooth-fülessel beszélek.
-
-
válasz
Speedy007 #42 üzenetére
Sok Xiaomim volt, ismeretségi körében is viszem a márka hírét.
Egy készülék van, amit bánok, hogy megvételre ajánlottam, az a Mi 10T.
Sajnos, a topikját már a vásárlás után olvastam el, de bíztam benne, hogy ha eddig nem volt gondom a proximity szenzorral, akkor abban sem lesz baj vele...
Hát tévedtem.
És ami a legrosszabb, hogy appokkal sem tudom "megjavítani", mert azok is hektikusan működnek, de inkább nem. -
Akinek már van ilyen telója.
A Mi 10T borzasztó közelségérzékelője miatt kérdezem, ebben hogy működik ez az alkatrész?
Remélhetőleg jövő év elején tudok szerkálni egy ilyet (vagy a kistesót) jó áron, de ha "megörökölte" a(z inkább nem működő) közelségérzékelőt, akkor más típust nézek.Vagy váltok a Realme/Oppo márkák egyikére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest