- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
jarlax
tag
Én most váltottam vissza Samsungról (S20, S21) erre, két év kitérő után. Valamiért nem tudtam megszokni a Samsung rendszerét 2 év alatt se. Előtte is MIUI-s telefonjaim voltam, nekem ez a rendszer jobban bejön, pedig elég sokat használom naponta a telót (céges, privát dolgok), de ez teljesen szubjektív. Sokan szidják a MIUI-t, én meg a Samsung rendszerét. Amúgy nekem a fényképei is jobbnak tünnek az előző 2 Samsungnál (csak a főkamerát használom), de ez nem annyira releváns számomra, van rendes fényképezőm is. Viszont sajnos az órám (Galaxy active 2) nem csatlakozik minidg magától a telefonhoz, ez kicsit zavaró, de lehet vele élni (vagy csak én vagyok béna) Az aksi idő nekem mindkét Samsungnál elégtelen volt, rá kellett töltenem mindegyiknél, ez simán kibírja az egész napot, és nem csak a képernyő idő számít, nagyon sokat telefonálok (napi 2-4 óra), és valahogy azt a Samuk nem bírták annyira. Összességében bárki bármit mond, nekem ez a készülék jobban bejön mint a Samsung alap modellek. Az Ultra meg aránytalanul drága ehez képest, szerintem. De kinek a pap.....
-
Aryon87
félisten
Na igen, kemény dió.
Tesztek alapján fotós téren a 20FE mellé billen a mérleg, emellett az IP68 sem elhanyagolható.
11T Pro mellett a 120-as töltés, nagy akku, sztereó hangszórók, viszont a kamerát lehúzzák. Tény egy optikai zoomkamerát elbírt volna még.
Sztem addig menj be egy MM-be s hasonlítsd össze őket, aztán rendelj.
Azt se feledd, ha online rendeled, 14 napod áll rendelkezésedre. Ha nem jön be, még mindig vissza tudod küldeni és a másikat kihozni. Én pont ezt fogom tenni majd, ha netán mégse jönne be. Itthon van egy FE már, ezért is nem azt rendeltem egyből, gondoltam előbb kipróbálom ezt az új csodát... Pedig jó ideje ácsingozok egy saját FE-re... -
Aryon87
félisten
Ha vársz egy kicsit, akkor pár nap és többet tudok mondani neked (elvileg kedden jön a futár, bár hogy veszem át fogalmam sincs, mert dolgozom..). Itthon van már egy 20FE "Q", és érkezik a 11T Pro. Jövő hétvégén csinálok egy kameraösszehasonlítást velük. Aztán eldöntöm mi lesz a sorsa a telónak. 20FE mellett nálam a 3x optikai zoom az erős érv, ami a 11T Pro-ban sajnos nincs, pedig simán belefért volna.
Nyilván P40Pro mellett labdába se rúg egyik sem, így igencsak magas az elvárásom. 20FE nálam jól teljesített (páromé a teló)OberMotz én a fejlesztői ROM-ot szeretném, előző Xiaomikon is az volt, nem is volt semmi problémám a telókkal.
-
OberMotz
aktív tag
Amennyiben nem akarsz Android Autót használni, bátran vedd meg. Amennyire látom, az összes Xiaomi telefont sújtja a bugos AA implementáció: telefonhívás után média audiót (pl. zene) csak a telefon hangszóróján hajlandó lejátszani addig, míg szét nem kapcsol / újra nem csatlakozik a telefon az autód rendszeréhez. Én állandóan azért imádkozom, hogy ne hívjanak vezetés közben
Illetve remélem beindul majd valamikor a ROM fejlesztés, mert akkor megy a MIUI a levesbe. Poco X3-on ugyanez a szív@s volt, ott BL nyitás után a LoS17.1/18.1 viszont ilyen szempontból hibátlanul teljesített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fogyjunk le!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Netfone
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest