- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Semmi rossz. Az bo fel eve volt. Csak ugy rendeltem online, hogy beneztem a dolgokat s a vegen az lett volna hogy a masik telommal egyszerre ment volna 2 draga elofizetes, ami nem fert volna bele a kiadasba, igy kenytelen voltam elallni a vasarlastol s visszavittem. Most pedig A52s utan jott a sima 11T, de valahol azt erzem, a Pro kellett volna a Gcam miatt, de sajnos joval magasabb az elofizetoi reszlete a simahoz kepest, es most mas fontosabb dolgok is vannak.
-
Aryon87
félisten
Heyho. Visszatertem egy sima 11T-vel. Korabban a Pro volt. Remelem ez tobb ideig marad
-
Aryon87
félisten
válasz
Viktor0610 #130 üzenetére
Ejj, hat hogy mondhatsz ilyet a vilag legnagyobb birk.. akarom mondani rajongotaboranak markajarol? Ami csak ugy tucsog neha a cuccban, annyira istenitik
-
Aryon87
félisten
Tudja valaki hogy kell ezt az idióta kocka Messenger chatet rendelete állítani? Azt tudom hogy az új miui óta ilyen
-
Aryon87
félisten
Nincs AA a kocsiban, de ha lenne is, a 20FE dolgozna vele, mert párom vezetés közben nyilván nem mobilozik, így az ő telója a navi is jelenleg. Szóval nálam ez nem szempont.
Arra lennék kíváncsi, hogy Xiaomiéknál mennyi idő után kezdik meg a Global fejlesztői ROM készítését, valamint Gcam van-e már hozzá, vagy legalábbis olyan ami snapdragon888-hoz passzol. -
Aryon87
félisten
Na igen, kemény dió.
Tesztek alapján fotós téren a 20FE mellé billen a mérleg, emellett az IP68 sem elhanyagolható.
11T Pro mellett a 120-as töltés, nagy akku, sztereó hangszórók, viszont a kamerát lehúzzák. Tény egy optikai zoomkamerát elbírt volna még.
Sztem addig menj be egy MM-be s hasonlítsd össze őket, aztán rendelj.
Azt se feledd, ha online rendeled, 14 napod áll rendelkezésedre. Ha nem jön be, még mindig vissza tudod küldeni és a másikat kihozni. Én pont ezt fogom tenni majd, ha netán mégse jönne be. Itthon van egy FE már, ezért is nem azt rendeltem egyből, gondoltam előbb kipróbálom ezt az új csodát... Pedig jó ideje ácsingozok egy saját FE-re... -
Aryon87
félisten
Ha vársz egy kicsit, akkor pár nap és többet tudok mondani neked (elvileg kedden jön a futár, bár hogy veszem át fogalmam sincs, mert dolgozom..). Itthon van már egy 20FE "Q", és érkezik a 11T Pro. Jövő hétvégén csinálok egy kameraösszehasonlítást velük. Aztán eldöntöm mi lesz a sorsa a telónak. 20FE mellett nálam a 3x optikai zoom az erős érv, ami a 11T Pro-ban sajnos nincs, pedig simán belefért volna.
Nyilván P40Pro mellett labdába se rúg egyik sem, így igencsak magas az elvárásom. 20FE nálam jól teljesített (páromé a teló)OberMotz én a fejlesztői ROM-ot szeretném, előző Xiaomikon is az volt, nem is volt semmi problémám a telókkal.
-
Aryon87
félisten
válasz
SkyLine3000 #56 üzenetére
Ugyanakkor ezek a kamerás csodák eltűntethetőek szoftveresen egy digitális "kávával". És máris nem zavaró.
-
Aryon87
félisten
Par oraja rendeltem meg Telekomtol online. Kíváncsi vagyok rá nagyon. Masodtelonak szanom, de 2 hetig azert nyuzni fogom. Ha minden igaz holnap kezbe is veszem, aztan jovok tapasztalatokkal + fotokkal.
Ha nem jon be, megy vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged