- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
OberMotz
aktív tag
válasz
Viktor0610 #130 üzenetére
Azért majd próbálom máshol is tesztelni ezt a jelenséget, hátha csak itthon jelentkezik - bár a tünetek alapján nem hinném hogy nálam van a probléma, de ki tudja.
-
Aryon87
félisten
válasz
Viktor0610 #130 üzenetére
Ejj, hat hogy mondhatsz ilyet a vilag legnagyobb birk.. akarom mondani rajongotaboranak markajarol? Ami csak ugy tucsog neha a cuccban, annyira istenitik
-
torok6
aktív tag
válasz
Viktor0610 #125 üzenetére
Na most úgy látom hogy jó már régóta 9% van
-
torok6
aktív tag
válasz
Viktor0610 #125 üzenetére
Csináltam most egy gyári vissza állítást
-
Speedy007
őstag
válasz
Viktor0610 #105 üzenetére
ez érdekes elnézést kérek akkor. Csak a végleges teljesítmény lesz akkor a kérdés mert a Mi 10T Pro 48XXmha érték va rá nyomtatva az akksira ha jól emlészem akkor itt mennyi lehet hogy ténylegesen ketté van osztva?Meg mennyire jó lesz az akksi csere márha atelefon megéri..Mikor két darabban jön mert a merevítés középen egy idő után meg adhatja magát
-
janeszgol
félisten
válasz
Viktor0610 #62 üzenetére
Az is jo megoldas, de a Lumia 630/635 megoldasa is jo. Hivaskor ha minimum ketto ponton erinted a kijelzot, akkor elsotetul.
-
natë
nagyúr
válasz
Viktor0610 #61 üzenetére
Jó, de ez nem jelenti azt, hogy rossz a közelség érzékelője a 11T szériának. Nekem volt, én ilyet pl. nem tapasztaltam.
-
válasz
Viktor0610 #43 üzenetére
Nekem jelenleg OP7T pro van.Annak is gond van a közelségérzékelőjével.
-
Speedy007
őstag
válasz
Viktor0610 #43 üzenetére
Értem sajnálom... Nekem nem ezzel van bajom hanem maga a céggel..amit művelnek az egy tragikomédia.. Xiaomi.eu romot nem lehet tenni MI 10T Pro-ra de semmilyen custom romot ami a kínai bétán alapul mivel az a MI 10T-é augusztus körül valamit változtatott a Xiaomi a rendszeren belül így a MI 10T romjába nem tudják integrálni a Pro értékeit úgy mond univerzálissá tenni a romot hogy mind a kettő típusra jó legyen.. Erre jön a következő el lehenítés hogy a Redmi is úgy mond új felüleltet talán rendszert is fog kapni a közel jövőben mint a Poco/"MI"/Black Shark széria és a Xiaominál nagy divat a katyvasz kavarás lásd a komplett Redmi k40 családot kiszórták a global piacra különböző brand és név alatt és ha ez bejön akkor ezek a telefonok esetén is el lehet majd búcsúzni a custom romoktól így.. Ez azért is érdekes húzás a Xiaomi részéről mert mind eközben az Oppo anya cége most egyesíti a rendszert hogy könnyebb és átlathatóbb legyen mind a One Plus mind a Vivo és a Realme esetén
-
Speedy007
őstag
válasz
Viktor0610 #41 üzenetére
Ezt nem értem Redmi 4X óta van Xiaomi-m Redmi 5 Plus, MI 9T, Poco F2 Pro, MI 10T és MI 10T Pro és az asszony is egy Poco F2 Pro-t nyúz...Egyik esetben sem volt problémám a közelség érzékelővel nem állítom hogy nem lehet hibás de hogy lehet ilyet kifogni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független kiváló akku
- IPhone 15 Pro 512GB gyári független 2026.12.10 iCentre jótállás
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/2025.12.24. Apple Gar./Akku 100%/(VE) Azonosító:VE Tartozéko
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/2025.12.24. Apple Gar./Akku 100%/(VE)
- Eladó iPhone 13 Mini - Starlight
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest