- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Új hozzászólás Aktív témák
-
OberMotz
aktív tag
válasz
Viktor0610 #130 üzenetére
Azért majd próbálom máshol is tesztelni ezt a jelenséget, hátha csak itthon jelentkezik - bár a tünetek alapján nem hinném hogy nálam van a probléma, de ki tudja.
-
Aryon87
félisten
válasz
Viktor0610 #130 üzenetére
Ejj, hat hogy mondhatsz ilyet a vilag legnagyobb birk.. akarom mondani rajongotaboranak markajarol? Ami csak ugy tucsog neha a cuccban, annyira istenitik
-
torok6
aktív tag
válasz
Viktor0610 #125 üzenetére
Na most úgy látom hogy jó már régóta 9% van
-
torok6
aktív tag
válasz
Viktor0610 #125 üzenetére
Csináltam most egy gyári vissza állítást
-
Speedy007
őstag
válasz
Viktor0610 #105 üzenetére
ez érdekes elnézést kérek akkor. Csak a végleges teljesítmény lesz akkor a kérdés mert a Mi 10T Pro 48XXmha érték va rá nyomtatva az akksira ha jól emlészem akkor itt mennyi lehet hogy ténylegesen ketté van osztva?Meg mennyire jó lesz az akksi csere márha atelefon megéri..Mikor két darabban jön mert a merevítés középen egy idő után meg adhatja magát
-
janeszgol
félisten
válasz
Viktor0610 #62 üzenetére
Az is jo megoldas, de a Lumia 630/635 megoldasa is jo. Hivaskor ha minimum ketto ponton erinted a kijelzot, akkor elsotetul.
-
natë
nagyúr
válasz
Viktor0610 #61 üzenetére
Jó, de ez nem jelenti azt, hogy rossz a közelség érzékelője a 11T szériának. Nekem volt, én ilyet pl. nem tapasztaltam.
-
válasz
Viktor0610 #43 üzenetére
Nekem jelenleg OP7T pro van.Annak is gond van a közelségérzékelőjével.
-
Speedy007
őstag
válasz
Viktor0610 #43 üzenetére
Értem sajnálom... Nekem nem ezzel van bajom hanem maga a céggel..amit művelnek az egy tragikomédia.. Xiaomi.eu romot nem lehet tenni MI 10T Pro-ra de semmilyen custom romot ami a kínai bétán alapul mivel az a MI 10T-é augusztus körül valamit változtatott a Xiaomi a rendszeren belül így a MI 10T romjába nem tudják integrálni a Pro értékeit úgy mond univerzálissá tenni a romot hogy mind a kettő típusra jó legyen.. Erre jön a következő el lehenítés hogy a Redmi is úgy mond új felüleltet talán rendszert is fog kapni a közel jövőben mint a Poco/"MI"/Black Shark széria és a Xiaominál nagy divat a katyvasz kavarás lásd a komplett Redmi k40 családot kiszórták a global piacra különböző brand és név alatt és ha ez bejön akkor ezek a telefonok esetén is el lehet majd búcsúzni a custom romoktól így.. Ez azért is érdekes húzás a Xiaomi részéről mert mind eközben az Oppo anya cége most egyesíti a rendszert hogy könnyebb és átlathatóbb legyen mind a One Plus mind a Vivo és a Realme esetén
-
Speedy007
őstag
válasz
Viktor0610 #41 üzenetére
Ezt nem értem Redmi 4X óta van Xiaomi-m Redmi 5 Plus, MI 9T, Poco F2 Pro, MI 10T és MI 10T Pro és az asszony is egy Poco F2 Pro-t nyúz...Egyik esetben sem volt problémám a közelség érzékelővel nem állítom hogy nem lehet hibás de hogy lehet ilyet kifogni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Zelda Játékok
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest