- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Igen. Milyen szépen meg tudják oldani. Felül szögletesen. alul meg ott marad a lekerekített kijelző.
Persze nem mind. De hiába van eltűntetve, úgyis látszik. Jó nekem az U11 a kávákkal együtt, a tök hagyományos formájú kijelzőjével. Nem kérek ezekből a mai szarokból.
Mondjuk a kijelző alatti kamerát valamelyik cég egész jól megoldotta. Nem vmelyik új Sziamiaú? YT-n láttam épp valamelyik nap. Megvan. Xiaomi MIX 4 -
klaya86
senior tag
Poénnak is rosszak ezek a szoftveres kávák. Ha bekapcsolod , akkor felül nagy bunkó káva lesz, alul jóval keskenyebb a valódi, bénán néz ki. Nem minden alkalmazás alkalmazkodik hozzá. Stb. Olyat is láttam, hogy alul a képernyő íve tök más, mint a felső, digitális kávának, illetve egyszerűen csak egy egyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest