Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
juuzer
addikt
válasz
Speedy007
üzenetére
Igen. Kissé gáz szerintem. Értem, hogy a Xiaominak tökmindegy, hogy mit veszel, csak tőlük vegyél. De na. Kiadnak egy szériát és kb fél éven belül kifuttatják. Ennek sok értelmét nem látom sajnos. :/ (Ahogy a Sony is csinálta anno azo Xperiákkal, hogy félévente jött új flagship.)
-
Noukoum
veterán
válasz
Speedy007
üzenetére
Tehát pánikkeltés mert semmi köze nincs a töltési sebességhez. Nem ugyan olyan, az egy tulajdonsága a lithium-ion aksiknak. Aki hittételt csinál a témából az azonnal mindent elárul magáról. Mit gondolsz ha probléma lett volna vele nem jutott volna el idáig? Annyira unalmas hogy zéró hiteles információ birtokában okoskodik mindenki. Miközben lassútöltéssel is ugyanúgy 3 év alatt szarrá megy a telefonod akkumulátora. De azért nehogy már ne az legyen a valós amit gondolok. Hátha sikerül az embereket hazugságokkal befolyásolni. Nagyszerű.
-
Noukoum
veterán
válasz
Speedy007
üzenetére
A csapból pont az folyik hogy jaj tönkremegy. Aztán ki foglalkozik azzal hogy a mi 10 ultra aksik tönkrementek-e már? Mate 20 pro aksik? Oneplus 3 aksik? Senki mert csak a pánikkeltés a lényeg meg a kattintás. Aztán egy egész társadalom fél a gyorstöltéstől, sőt szakmai írásos portálokon látom hogy hát ki tudja mi lesz az aksival mert nincs vele tapasztalat. Hogy a francba ne volna, csak meg kéne nézni.
szerk: a másikra akartam válaszolni.
-
válasz
Speedy007
üzenetére
Sok Xiaomim volt, ismeretségi körében is viszem a márka hírét.
Egy készülék van, amit bánok, hogy megvételre ajánlottam, az a Mi 10T.
Sajnos, a topikját már a vásárlás után olvastam el, de bíztam benne, hogy ha eddig nem volt gondom a proximity szenzorral, akkor abban sem lesz baj vele...
Hát tévedtem.
És ami a legrosszabb, hogy appokkal sem tudom "megjavítani", mert azok is hektikusan működnek, de inkább nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- LG LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia - Villám akció 11.21. Péntekig!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest