Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
jarlax
tag
Én most váltottam vissza Samsungról (S20, S21) erre, két év kitérő után. Valamiért nem tudtam megszokni a Samsung rendszerét 2 év alatt se. Előtte is MIUI-s telefonjaim voltam, nekem ez a rendszer jobban bejön, pedig elég sokat használom naponta a telót (céges, privát dolgok), de ez teljesen szubjektív. Sokan szidják a MIUI-t, én meg a Samsung rendszerét. Amúgy nekem a fényképei is jobbnak tünnek az előző 2 Samsungnál (csak a főkamerát használom), de ez nem annyira releváns számomra, van rendes fényképezőm is. Viszont sajnos az órám (Galaxy active 2) nem csatlakozik minidg magától a telefonhoz, ez kicsit zavaró, de lehet vele élni (vagy csak én vagyok béna) Az aksi idő nekem mindkét Samsungnál elégtelen volt, rá kellett töltenem mindegyiknél, ez simán kibírja az egész napot, és nem csak a képernyő idő számít, nagyon sokat telefonálok (napi 2-4 óra), és valahogy azt a Samuk nem bírták annyira. Összességében bárki bármit mond, nekem ez a készülék jobban bejön mint a Samsung alap modellek. Az Ultra meg aránytalanul drága ehez képest, szerintem. De kinek a pap.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hálózati / IP kamera
- Autós kamerák
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest