- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jarlax
tag
Én most váltottam vissza Samsungról (S20, S21) erre, két év kitérő után. Valamiért nem tudtam megszokni a Samsung rendszerét 2 év alatt se. Előtte is MIUI-s telefonjaim voltam, nekem ez a rendszer jobban bejön, pedig elég sokat használom naponta a telót (céges, privát dolgok), de ez teljesen szubjektív. Sokan szidják a MIUI-t, én meg a Samsung rendszerét. Amúgy nekem a fényképei is jobbnak tünnek az előző 2 Samsungnál (csak a főkamerát használom), de ez nem annyira releváns számomra, van rendes fényképezőm is. Viszont sajnos az órám (Galaxy active 2) nem csatlakozik minidg magától a telefonhoz, ez kicsit zavaró, de lehet vele élni (vagy csak én vagyok béna) Az aksi idő nekem mindkét Samsungnál elégtelen volt, rá kellett töltenem mindegyiknél, ez simán kibírja az egész napot, és nem csak a képernyő idő számít, nagyon sokat telefonálok (napi 2-4 óra), és valahogy azt a Samuk nem bírták annyira. Összességében bárki bármit mond, nekem ez a készülék jobban bejön mint a Samsung alap modellek. Az Ultra meg aránytalanul drága ehez képest, szerintem. De kinek a pap.....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Idén is van a Xiaomi-nak ár/érték bajnok csúcsmobilja. Nem ez az.
- Fotók, videók mobillal
- Apple asztali gépek
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- E-book olvasók
- Bestbuy játékok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- E-roller topik
- Energiaital topic
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest