- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
OberMotz
aktív tag
válasz
Viktor0610 #130 üzenetére
Azért majd próbálom máshol is tesztelni ezt a jelenséget, hátha csak itthon jelentkezik - bár a tünetek alapján nem hinném hogy nálam van a probléma, de ki tudja.
-
OberMotz
aktív tag
Azért a Xiaomi mindig ad valamit: most vettem észre hogy a 2.4GHz-es wifi és a bluetooth komolyan bezavar egymásnak, ami abban nyilvánul meg, hogy a wifi "sebessége" olyan 800 kilobit körül "tetőzik", illetve a válaszidők is rettentő gyatrák. Hajamat téptem, azt hittem hogy az itthoni mesh wifi bugzik, de aztán beugrott egy kósza emlék hogy mintha olvastam volna Xiaomi viszonylatban wifi-bt interferenciáról. Ahogy lekapcsoltam a telón a bluetootht (ami egyébként az órám/autó miatt mindig kell nagyjából), egyből elmúltak a gondok. Itthon általában 5GHz-en használom, úgyhogy nem emiatt leszek öngyilkos, de azért elég gáz hogy ez a dzsunkatelefonokra jellemző probléma ezen a telefonon jelen van
-
OberMotz
aktív tag
válasz
Bathorypeter #99 üzenetére
Nem tudom elhinni, de tegnap nem tapasztaltam az AA nyűgöt, ami miatt eddig már többször is ajvékoltam: volt az autómban is egy szoftverfrissítés, illetve a telefonon is frissült az AA és most több hívás után is "visszatalált" a média audió az autó hangrendszerére. Fogom még tesztelni, biztos hibás frissítésre futottam
-
OberMotz
aktív tag
Amennyiben nem akarsz Android Autót használni, bátran vedd meg. Amennyire látom, az összes Xiaomi telefont sújtja a bugos AA implementáció: telefonhívás után média audiót (pl. zene) csak a telefon hangszóróján hajlandó lejátszani addig, míg szét nem kapcsol / újra nem csatlakozik a telefon az autód rendszeréhez. Én állandóan azért imádkozom, hogy ne hívjanak vezetés közben
Illetve remélem beindul majd valamikor a ROM fejlesztés, mert akkor megy a MIUI a levesbe. Poco X3-on ugyanez a szív@s volt, ott BL nyitás után a LoS17.1/18.1 viszont ilyen szempontból hibátlanul teljesített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Ez a mondat angolul?
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Product RED Független 128GB
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- iPhone 11 - 64 GB - független
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest