Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
OberMotz
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azért majd próbálom máshol is tesztelni ezt a jelenséget, hátha csak itthon jelentkezik - bár a tünetek alapján nem hinném hogy nálam van a probléma, de ki tudja.
-
OberMotz
aktív tag
Azért a Xiaomi mindig ad valamit: most vettem észre hogy a 2.4GHz-es wifi és a bluetooth komolyan bezavar egymásnak, ami abban nyilvánul meg, hogy a wifi "sebessége" olyan 800 kilobit körül "tetőzik", illetve a válaszidők is rettentő gyatrák. Hajamat téptem, azt hittem hogy az itthoni mesh wifi bugzik, de aztán beugrott egy kósza emlék hogy mintha olvastam volna Xiaomi viszonylatban wifi-bt interferenciáról. Ahogy lekapcsoltam a telón a bluetootht (ami egyébként az órám/autó miatt mindig kell nagyjából), egyből elmúltak a gondok. Itthon általában 5GHz-en használom, úgyhogy nem emiatt leszek öngyilkos, de azért elég gáz hogy ez a dzsunkatelefonokra jellemző probléma ezen a telefonon jelen van

-
OberMotz
aktív tag
válasz
Bathorypeter
üzenetére
Nem tudom elhinni, de tegnap nem tapasztaltam az AA nyűgöt, ami miatt eddig már többször is ajvékoltam: volt az autómban is egy szoftverfrissítés, illetve a telefonon is frissült az AA és most több hívás után is "visszatalált" a média audió az autó hangrendszerére. Fogom még tesztelni, biztos hibás frissítésre futottam
-
OberMotz
aktív tag
Amennyiben nem akarsz Android Autót használni, bátran vedd meg. Amennyire látom, az összes Xiaomi telefont sújtja a bugos AA implementáció: telefonhívás után média audiót (pl. zene) csak a telefon hangszóróján hajlandó lejátszani addig, míg szét nem kapcsol / újra nem csatlakozik a telefon az autód rendszeréhez. Én állandóan azért imádkozom, hogy ne hívjanak vezetés közben
Illetve remélem beindul majd valamikor a ROM fejlesztés, mert akkor megy a MIUI a levesbe. Poco X3-on ugyanez a szív@s volt, ott BL nyitás után a LoS17.1/18.1 viszont ilyen szempontból hibátlanul teljesített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Illetve remélem beindul majd valamikor a ROM fejlesztés, mert akkor megy a MIUI a levesbe. Poco X3-on ugyanez a szív@s volt, ott BL nyitás után a LoS17.1/18.1 viszont ilyen szempontból hibátlanul teljesített.