Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beyruth82
veterán
Ha az aksi teljesítmény fontos akkor ne a 11T Pro-t vedd mert az ebben gyenge sajnos.Én 2 évig használtam mate 10 pro-t és 8-10 órás kijelzőidőket hozott nálam.A 11T Pro ennek a felét tudja maximum. 3 hónapig használtam.Én váltottam 11T-re.Sokkal jobb az aksija, fenyképezője ugyan az csak lassabban tölt és papíron gyengébb a processzora de bőven elég mindenre es nem melegszik mint a 11T Pro. A tesztekben a kamera középszerűnek van ertékelve legtöbb helyen.Szerintem viszont szép képeket, videókat csinál nappali fényben legalábbis de én ritkán fotózok teljesen laikus vagyok. Ha a fotózás nagyon számít akkor más márkákat is érdemes lenne megnézned.Aksi szempontjából viszont ez rossz vetel, semmiképp ne vedd meg ha ez az egyik legfontosabb kriteriumod Inkább 11T vagy másik márka akkor már
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi