Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Szerintem egyszer már leírtam, hogy ez nem az európai piacra készült, ráadásul nem is új és nem tudom, hogy mitől kéne sokkolnia.
(#1684) consono
Az a SoC régebbi és gyengébb is, 1080p -t ez is tudja, 3.0 meg esélytelen, amire a Google kiadja a teljes forráskódot addigra már 5.0 -ás Android lesz.
-
Exelsior
őstag
Nekem is ez volt a bajom vele mikor először dugtam win 7-re. azt vettem észre hogy fel megy a netre és onnan szedi le a drivert hozzá, azért lát dream-et.
Windows-on belül eszközkezelőben töröld le a HTC dream eszköz tejesen. De elötte húzd ki a net kábelt vagy tiltsd le a netet. Ezután huzd le a Tab-ot az USB hostról és dugd be újra.
Lényeg hogy gyors legyél, amint előjön a Tab-on a felugró kép hogy "USB háttértár" azonnal nyomjál rá. Elméletileg már rendesen fel kell ismernie. Nekem így sikerült azt hiszem, és azóta megszűnt a hiba. -
kelzsoca
félisten
Üdv!
SD kártya nélkül nem fog menni a szoftverfrissítés, alkalmazásokat tudsz pendrive-ról futtatni, ehhez az OTG adapter kell, ami benne van a csomagban.
Szoftverfrissítéshez pedig egy 512mb-os vagy 1Gb-os micro SD is megteszi, ezek pár 100ft-ért apróból beszerezhetőek, ha nincs kéznél. (én ajánlom egy minimum 2-4gb-os kártya beszerzését, nyilván nem csak szoftver update-hoz jönne jól)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest