- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
kelzsoca #6489 üzenetére
Elaludt a gép kb 10 percre, felélesztve ismét nincs net és vissza sem kapcsolható sajnos, nálam nem változott semmi sem sajnos (a menüponton kívül persze).
sid87: 16-ossal nekem sem boldogult de egy 1 gigással már ment, az 1-es hszben írták, hogy 1-2 gigással érdemes frissíteni.
Wipe cache kész, majd írok milyen lett.
-
-
ee-boy
csendes tag
válasz
kelzsoca #6438 üzenetére
Jajj de jó ez az lcddensity :-) Köszönöm Zsoca! Semmi bajom nem volt a 240 dpi-vel, egyet kivéve. Zeneszerzéssel (is) foglalkozom, ehhez nagyon szerettem használni egy bizonyos programot, ami wifin keresztül vezérelte a felvevőprogramom. Ebből 240 Dpi-n sajnos csak 4 potméter látszott, de visszaállitva 160-ra, újra látszik minden a 8 :-) már azt hittem, hogy vagy elbúcsúzom az apptól, vagy ROM csere... MEGATHX!
-
Victoryus94
őstag
válasz
kelzsoca #6435 üzenetére
Értem, köszi. Igen nextgen. (az aláírás helyén kiírtam, milyen ROMot használok, ezért nem szoktam külön a bejegyzésben leírni.
Gondolom, az nem lehetséges beállítani, hogy egyik játékon/alkamazáson zoomoljon, másikon nem.
De végül is meg vagyok nélküle, szóval köszi a gyors választ. -
Victoryus94
őstag
válasz
kelzsoca #6428 üzenetére
Miért nagyít rá bizonyos alkalmazásokra a ROMod?
1-2 játéknál (amik nem teljes képernyősek) előnyös
és pl.: doodle jumpnál is ránagyít, bár itt gyakorlatilag a használhatóság nem változik(pl. Guitar Hero6),
viszont ami 16:9 képarányú játék, és pl. 800*480 a(z optimalizált) felbontása, annál rázoomol, és a képernyő széle lemarad, ami kicsit zavaró. Több ilyen játékkal találkoztam az egyik ilyen a Shake Spears! - bár itt csak egy kis rész lóg ki a monitorról - xPAD-70 Android 2.3-nál "normálisan" futott. -
Victoryus94
őstag
válasz
kelzsoca #6156 üzenetére
Helló, a cella készenlétet kiiktató csomagod az xPADra írt kelzsoca RAM legújabb változatánál miután felteszem kb 20-50mb közötti szabad helyet eredményez a beépített memóriában. Kb semmit nem enged telepíteni. Jó lett volna megnövellni egy kicsit az akku használatának idejét, de sajnos így nincs értelme. Én rontottam el valamit? Vagy ez szokásos..? Esetleg rá tudnál nézni, mitől lehet?
-
lobedoc
tag
válasz
kelzsoca #6156 üzenetére
Megvan, rájöttem miért. Be van állítva szerintem valami ilyesmi kódban, hogy nem android:screenOrientation="portrait" legyen, hanem android:screenOrientation="landscape" és szerintem emiatt van az, hogy eltolja a forgatást +90°-al. Van valakinek valami ötlete? A HTC-s recoverym-ben van olyan, h. wipe rotation settings, de amit adtak a romhoz, abban nincs.
-
-
peter87
csendes tag
válasz
kelzsoca #5918 üzenetére
Köszönöm szépen!
--
Feltettem az instagramot kíváncsiságból. Az app elindul, de amikor saját képet készítene vagy töltene be az ember, megnyílik a szerkesztő rész, de mielőtt maga a kiválasztott kép betöltene visszalép a főmenübe vagy mibe...
Más megosztott képet, viszont meg tudok nézni, benne, igaz ez tkp. sima képnézegetés (effektelés lehetősége nélküli).
Nem létszükséglet az app számomra, sőt, de gondoltam megemlítem. Az egyéb képszerkesztők mentek (Pixlr-O-matic, PicsArt, ...)...
Letöltöttem az AceBoxRace játékok is, elindult de elég érdekesen szétesett a kép, nem töltöttek be a textúrák, stb... Ma rá katintva már hibát jelezve ki el se indul ("váratlanul leállt"). Lehetséges hogy a Chainfire-t felrakom és kipróbálom azzal, melyik beállítással érdemes akkor próbálkozni?
-
atravel
tag
válasz
kelzsoca #5964 üzenetére
Visszatértem
Zsoca - a legfrissebb xPAD NextGen_v1 ROModat tettem fel. Egyelőre elég hosszan töltődik, de ez nem zavar, ha cserébe majd kiegyensúlyozottan fogja bírni is a használatot.fa4hu #5962 - sikerült a CWMet beizzítani. érdekesség, hogy amikor a szűz ROMot tettem fel és arról csináltam mentést, akkor hamar lefutott és kb 100 MB körüli mentés készült. Ekkor egy 1 GB-os memóriakártya volt a gépben.
Most a kb belakott gépről akartam mentést csinalni a szokásos 8GB-os kártyára, és nagyon sokáig tartott, amíg a security részt csinálta. Végül amikor végzett, akkor egy 830 MB-os fájl lett az eredmény. Mintha betömörítette volna az egész memóriakártyát is.
Amúgy a CWM használata csöppet sem bonyolult. Zsoca 5688 as HSZe alapján végezve simán működött. Az internal SD nem használható mentésre, deézen nincs is mit csodálkozni.
én úgy indítom újra, mikor végeztem a recovery használatával, hogy nyomok egy power offot. utána egy reset tüskével, kiveszem a kártyát, meg bekapcsolom. Mikor bebootolt, akkor pedig feilekezelővel törlöm az SDgyökeréből a módosított recoveryért felelős 2 file-t.így, hogy felpakoltam a ROMot lett világos számomra, hogy a CWM és az új ROM két teljesen külön projekt. Tehát, ha jól látom, akkkor a CWM recovery és az új ROM között nincs függelem, használható egyik a másik nélkül is.
-
körömpörkölt
csendes tag
válasz
kelzsoca #5964 üzenetére
AC3-at értettem köszi.
A telóm Nokia N8-00.......és AD-HOC patch nélkül nem tudok rákapcsolódni,látni látja a nokia megosztott wifi hálózatát,de nem enged rákapcsolódni..... patch után rögtön működik.
ui: Most esett le,én ezzel a rommal még ki sem próbáltam,hogy hátha nem is kell a patch....A régi gyári rommal volt igaz amit írtam,no de mindjárt ki is próbálom,és jelzek is ide.
-
fa4hu
őstag
válasz
kelzsoca #5960 üzenetére
Ha anyagi támogatás kellene, szerintem nyugodtan jelezd itt, a fórumban, biztos sokan hozzájárulnának kisebb összeggel. Úgy nézem, hogy nekünk Xpad-tulajdonosoknak, Te vagy az egyetlen biztos támogatás!
Atravel: Sikerült feltenni a CWM-et, megy vele a mentés? Bootnál hogyan lehet belelépni? A cellakészenlét patch feltehető, de a játékpatchet nem javaslom, nekem azután fogyott el a tárhelyem. A harmadik patch meg hibával elszállt.
-
-
cincin68
csendes tag
válasz
kelzsoca #5928 üzenetére
Köszi a választ, a gép egy xPAD 70. A baj az, hogy nem tudok új firmware-t se feltenni és a root sem megy. A korábbi hozzászólásokból láttam, hogy a telepítés nem mindíg sikerül, újra kell próbálni de az esetemben nem megy.
Ha megnyomom a hangerő plusz bekapcs gombot elöször kiírja szép zöld betűvel, hogy upgrading please wait, majd szétesik a kép és szép lassan kifehéredik.Reset segít rajta csak.
Ez ellen van orvosság?
Köszönöm.
-
-
apeelme
addikt
válasz
kelzsoca #5879 üzenetére
Így ahogy zsoca mondja, megoldható, mivel előkapartam a Logitech Precision gamepad-em amilyen valszeg neked (peter87) is van...így tesztelni is tudtam...
Az a csomag amit fent a kolléga linkelt az nem jó, nem idevaló sem az apk, sem a modul...
Fordítottam én is egyet és manuálisan beillesztettem a rendszerbe, majd Play-ről a GamePadIME-t és SNESDroid-ot telepítve, sikeresen működésre bírtam...
Ahhoz hogy ne kelljen manuálisan dolgozni vele a napokban gyárt valamelyikünk egy frissítést hozzá... -
atravel
tag
válasz
kelzsoca #5533 üzenetére
Itt (#5533) Kelzsoca még azt írja, hogy xPAD70-re a bootloader még nem tökéletes és a saját xPADját brickelte a teszteléskor.
Ezzel van valami fejlemény?
Érdekel Zsoca gépe is, meg a bootloader elkészülte is, mivel a CWM fontos feature lenne számomra a backup funkció.Ha valaki erről tudna infót adni xPAD tapasztalatok érdekelnek, mert nekem is az van.
Persze értelemszerően a #5832 hszben publikált v1 ROMot tervezem felpakolni.
-
sanp
tag
válasz
kelzsoca #5842 üzenetére
Köszi, ezzel megoldottam.
Azonban csak most figyeltem fel hogy a nexgen firmware-ek nálam is felzabálják a belső tárhelyet. Gyárival még 415MB van friss telepítés után, nextgen első változatával már 130MB, a legutolsó javítottal 118MB. Arról vettem csak észre a problémát hogy néhány alkalmazás telepítése után jelezte hogy kevés a tárhely, 60MB alá csökkent.
Megcsináltam mindent amit a korábbi hozzászólásoknál javasoltatok, még a CWM recovery-set is, de úgy tűnik hogy csak a gyárival kezeli jól nálam a tárhelyet. -
válasz
kelzsoca #5825 üzenetére
Szia
nagyon szép lett, sikerült telepítenem
az #5564 telepítési útmutatója számomra félreérthető volt:
a második pont így kezdődik: A kicsomagolt fájlt ... - a letöltött update.zip nem kicsomagolandó!
a többi stimmel
kelzsoca, tjb007 - kezdem érteni - értékelni a munkátokat
köszönettel:
-
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
kelzsoca #5564 üzenetére
És akkor a javított kiadással elkészültem: xTAB-70_Nextgen_v1
MD5: 6c1d7bba6390e1586e43077c0fd61730
Változások az előző verzióhoz képest (#5564)
- Töltésjelző animáció lecserélve
- Statusbar-ban a soft buttonok engedélyezve (hangerő fel, hangerő le gombok kiszedve)
- Soft button gombok módosítva/témához igazítva
- Video alkalmazás javítva
- Dátum és óra színe a témához igazítva -
Johnny70
tag
válasz
kelzsoca #5741 üzenetére
Tartok tőle, hogy az XPad hivatalosan már felejtős lesz, mert csak az XTabról írtak. Ha nem néznétek rá ilyen rendszeresen, akkor már túladtam volna rajta
Azért bíztam benne, hogy legalább egy évig lesz hozzá support, de csak 4 hónapig volt (azért nem akarok bántani senkit, lehet, hogy dolgoznak az ICS-en Xpad-re is...)
-
khatru
csendes tag
válasz
kelzsoca #5715 üzenetére
Hát köszi, valahogy gyanítottam, igazándiból nem is érdekelne, hogy nincs belső tárhely, mert olvasni, filmezni netezni stb, jegyzetelni tudok... ami zavar, hogy ha felteszek egy romot, beállítgatom stb... kikapcsolás, bekapcsolás után mindent visszaállít alapra, miközben ezt írom felraktam a nextgen-t, ott ugye 120mb belső tárhelyem van, és most nézem, hogy így itt mármint a nextgen-en megtartja a beállításaimat, szóval megpróbálok a problémával együtt élni, mert 3-4hétig nem várnék a szervíz-re, azért köszönöm a segítséget !
-
khatru
csendes tag
válasz
kelzsoca #5690 üzenetére
Most ezt raktam fel: WayteQ_xPAD_70_Gingerbread_kelzsoca.zip, és 0.00b.
Az upgrade menu megjelenese elott mindig ezt irja ki:
e: unknown volume for path /udisk/factory_update_param.aml
ean't mount /udisk/factory_update_param.aml
e: cannot attach mtd7 Can't mount 'data', wipe it!
Formatting /data..
E:cannot attach mtd7Data wipe failed.gondolom neked többet mond ez mint nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest