Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ropman
tag
Sajnos ennyi nap után se sikerült még telefonálnom a szerviznek ( nagyon pörögni kell a munkaidőben ), így ma gyorsan írtam nekik egy mailt, hogy mi a szituáció. Remélem hozzáértő is látja amit a info@wayte... -ra küldtem. Na meg persze, hogy még megérős kategóriában van a javítása és lehetséges is.

[ természetesen, ha válaszolnak a levélre, amiben én biztos vagyok, akkor a lényegét a nagyközönség elé tárom, hátha más is kerül hasonló cipőbe ]
és persze köszönet a sok csodálatos rom-ért mint a Wayteq-nek, mint az itt lévő csodálatos fórum társaknak. Ja és persze a sok segítségért amit nap mint nap adtok a rászorulóknak.

-
attrax
aktív tag
válasz
TheSaurus62
üzenetére
Nálam ugyanez.Valamelyik nap egyáltalán nem indult. Akksi csontra lemerit. Gyári default vissza. Kértya format, májusi ginger fel és megint megy. Kva idegesítő.
-
Victoryus94
őstag
válasz
bull84ghia
üzenetére
Billentyűzetes tokok, ha jól tudom, nem készültek 4:3 arányú tabletekhez, csak 16:9-hez. Legalábbis pár hónapja még ez volt az állás. Azóta lehetséges, hogy egy gyártó készített, de még akkor sem biztos hogy jó xpadhoz. Külföldi oldalakon (ebay) keresgélhetsz méret, és képarány segítségével, ha fontos, egyébként itthon hivatalosan hozzá való nincs.
-
bull84ghia
őstag
Létezik xpad-hoz billentyüzetes tok amiben korretül néz ki és nem kell mókolni vele?
-
TheSaurus62
tag
válasz
Diamond500
üzenetére
Nekem cirka havonta eljátssza ezt. Mostanában hetente csinálok egy mentést a telepített progikról meg mindenről (Go backup), aztán ha lekakukkol a rendszer, visszateszem. Bő fél éve játék sincs rajta, csak amit használok (notesz, WiFiscanner, eKönyvek, ilyesmi), aztán mégis, minden előjel nélkül egyszer csak nem indul el. Ez van.
-
fudi2002
nagyúr
Hi
Nos énis bootloop miatt visszatettem a 2.3.4 nextgen romot xtab70-re. A kérdés az lenne a szakikhoz, hogy hogy lehet picit növelni a felső állapotsor méretét, illetve néhány játék kis méretben indul, amit az ics széthúzott teljes képernyőre. Ezt meg lehet mókolni vhogy?
-
Ropman
tag
Igazán köszönöm a válaszaitokat. Ezen az oldalon található telefonszámon érhetem el a szervizt igaz?
-
Ropman
tag
Asszem meghalt az xPAD-70-em, folyamatos wayteq logot kapok bootnál, és miután végig böngészgettem a fórumot, arra jutottam, hogy a memóriája lett hibás ( fel próbáltam rakni minden rom-ot amit itt találtam hozzá (2GB illetve 4GB SD-ről), sok sorrendben és mindig wipe-olgattam ) Azért sejtem, hogy a memóriája nyekkent meg mert az egyik rom felrakása közben a logfile amit generált az SD-re ilyen sorokat tartalmazott:
unmount of /system failed; no such volume
mtd: not erasing bad block at 0x00400000
mtd: not erasing bad block at 0x00e00000
....
Error writing 20480 bytes from zip file from 0xbee4da5c: No space left on device
minzip: Process function elected to fail (in inflate)
minzip: Can't extract entry to file.
minzip: Error extracting "/system/lib/libicudata.so"
symlink: failed to symlink /system/bin/cat to toolbox: No space left on device
symlink: failed to symlink /system/bin/chmod to toolbox: No space left on device
symlink: failed to symlink
....Szerintetek lehet ezzel bármit kezdeni? érdemes ezzel bármit kezdeni? Sokat megélt nálam, jó kis masina volt, sajnos a garancia ideje már lejárt ( illetve a gari papirt se találom
). Javaslatokat várok 
Köszönöm mindenkinek aki válaszával méltat.
-
icon
senior tag
válasz
Diamond500
üzenetére
Vagy csak egyszerűen úgy kivezetni a reset gombot, hogy ne kelljen hegyes eszközökért folyamodni... biztos van valami módja a véletlen lenyomás elleni védelemnek...
Megy ma a cucc az elektrodokihoz, aztán pár nap és informálnak biztos, hogy mi van a masinával.
5 éves lányom nem kicsit szomorka, jól eljátszogatott vele Angry Birds-ökkel -
icon
senior tag
válasz
Atawallpa
üzenetére
Töltőn hagytam éjszakára, és már kártya nélkül is próbáltam indítgatni, de semmi...
És a munkahelyemen is töltőn volt, mutatott kb. 20%-os szintet, mielőtt kikapcsoltam... és este egy bíztató jel volt, hogy tölteni töltött, mert kellemes kézmeleg lett a tablet hátulja, majd amikor végezhetett a dologgal, akkor szépen visszahűlt.
Intézem a szervízt...
-
NvG
csendes tag
Hali! Sajna nálam is történt hasonló. Nem tudtam bekapcsolni a gépet olyan mintha nem kapott volna áramot. Semmire sem reagált, ha tápon volt ha nem. Ami segített: felül ahol a micro sd kárty található van egy reset nyílás, gombostûvel nyomd meg, majd aztán próbáld elindítani. Nálam bevált, ha neked nem akkor irány a szervíz.
-
icon
senior tag
Sziasztok!
Problémám az xpad70-esemmel a következő, munkából hazaindulva kikapcsoltam, majd hazaérve azt tapasztaltam, hogy ő bizony nem akaródzik elindulni. Próbálkoztam már töltővel, nélküle, reset gomb 5 másodpercig lenyomva, majd indítási kisérlet, de semmi életjel.
És persze, mivel tavaly júliusi a cucc, már rég nem garis... mivel próbálkozzak még?
-
Grzimek20
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Közben már aktualitását vesztette a probléma, mivel felraktam újra az ICS romot. Ismét szerencsét próbálok.

Egyébként ebből nem készítettél custom romot?
.
.
.
Engem érdekelne, hogy ebbe az android témába mélyebben belefollyak, de jelenleg csak felhasználói szintű ismereteim vannak. Milyen tudás/ismeretanyag szükséges ahhoz, hogy programozni is tudjak?
Előre is köszi a választ. -
edkay
csendes tag
Sziasztok! Mit szóltok az Xtab-70dc -hez? Máris cserélem az egy éves sima Xtab-omat erre, feltéve ha ilyen támogatás lesz ahhoz is. Várható root a gyári romhoz esetleg? Továbbra is grat a munkásságotokhoz!
-
tamta
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Xtab70i gépem és az a problémám, hogy készenléti állapotban pattogó hangot ad. Nextgen rom van rajta, de ugyanezt csinálta a gyárival is. Igyekeztem visszaolvasni a topicot, de nem találtam megoldást a hibára. Van valakinek ötlete, hogy mit lehet vele csinálni?
Előre is köszi!
-
Grzimek20
tag
válasz
tjb007
üzenetére
Akkor ezzel a nextgen rom féle játékindítási hibával nem is lehet semmit kezdeni?
Egyéb ötletetek nincs, hogy ezt mi okozhatja.
Nagyon tetszik a nextgen rom, meg egyelőre stabilabban fut mint a gyári, csak hát ez játékokból kilépés nagy hátrány. Nincs is ötletetek, hogy mi lehet a probléma? -
Atawallpa
aktív tag
válasz
tjb007
üzenetére
Ahogy keresgéltem a fórumon összesen talán 3 embernél jött elő ilyen probléma. Azért írtam, hogy gyári bontatlan volt, mert így biztos nem az övükét vettem meg. Szerintem behalt a belső tárhelye. Amire kellett tökéletes volt. Most kíváncsi leszek mi lesz a vége, mivel a pad-70 már nincs gyártásban.
-
Atawallpa
aktív tag
válasz
tjb007
üzenetére
Próbáltam én mindent/mindegyiket...
Mivel nem első androidos készülék, ezért csodálkoztam, hogy nem jutottam dűlőre vele. Ma beadtam ahol vásároltam, hogy küldjék el a szervízbe. Gyári bontatlan volt tavaly dec 22-én lett véve (ajándékba kaptam). Még pár hét és lejárna a gari, úgyhogy jobbnak láttam beküldeni. -
kelekyle
őstag
Mondjuk nekem igy is kilép mindenből
na mindegy -
-
Atawallpa
aktív tag
Megpróbálkoztam én is a leírásoddal, mert egyszerűen nem ment tovább az ICS a wayteq logónál egy egyszerű újraindítás után.
A wayteq_xpad70_v0.54.1313396936.zip felrakása sem sikerül. látszólag felrakja az update-et, de a wayteq logonál nem jut tovább.
A sikertelen telepítés/downgrad-elés oka a mellékelt recovery.logFelöltöttem a boxba: recovery.log
egy csomó mtd: not erasing bad block at 0x0....... van benne
aztán telepít,
majd jön megint a hibaüzenet:
minzip: Error writing 12288 bytes from zip file from 0xbec9ba5c: No space left on device
minzip: Process function elected to fail (in inflate)
minzip: Can't extract entry to file.
minzip: Error extracting "/system/resource/battery_pic/4.bmp"
és egy rakás no space left on deviceezek szerint bad szektoros a gép?
-
attrax
aktív tag
Sziasztok.Miután lejárt a garancia összeomlott a gép. Azaz szét-Az utóbbi hetekben többször kellett rátennem frissítést de most az upgrade elején szétesik a kép, kifehéredik, elsötétül. Mit lehet tenni?
-
Grzimek20
tag
Találkoztatok olyan problémával nextgen rom esetén, hogy Andry birds játékok nem futnak?
Most raktam fel a nextgen romot, éd elkezdtem próbálgatni, és mindjárt belebotlottam ebbe a problémába.Esetleg tudtok valami megoldást?
-
decens
tag
válasz
decens
üzenetére
elindítottam egy online radio app-ot (skyfm) és kb 2 percig ment az adás, aztán ugyanúgy elnémult, mint a többiek.
gép bekapcs, látom, megint eltünt a wifi ikon a tálcáról.
előhívom a beállításokat -> wifi -> nézem a hálózatot, ez az üzenet áll alatta: azonosítás probléma.wtf? (hangsúlyozom: két különféle routerrel is próbáltam a műsorszámot, mindkettőnél ugyanez volt)
-
tjb007
nagyúr
válasz
Iga007
üzenetére
Valószínűleg a ROM miatt, rakj fel egy gyárit és próbáld azzal.
(#11531) Clemi
A ROM újrarakását próbáltad már ? Ha ezután sem lenne jó szerviz.
(#11532) decens
Az elméletedtől függetlenül kipróbálhatnád másik alkalmazással is. Ha ezután is fennállna a probléma akkor fordulj a szerviz felé.
(#11533) dakid
Nincs USB portól való töltés, arra meg, hogy halott e vagy csak csontig lemerült 50-50% az esély.
Töltőt itt találsz: [link] -
dakid
csendes tag
illetve kb mennyibe kerül egy töltő?
-
dakid
csendes tag
Sziasztok! A családban van egy xtab 70 és egyik napról a másikra nem kapcsolt be, semmi nem jelenik meg, semmire nem reagál, viszont a töltőjét nem találjuk. Usb-n tölthető? Lemerülhetett teljesen, vagy kuka? Nincs még 2 hónapos se.
-
decens
tag
válasz
tjb007
üzenetére
nem, nem próbáltam, de két egymástól független alkalmazás aligha lehet hibás ugyanabban a problémakörben.
főleg azért, mert amikor bekapcsolom a gépet (standby-ból), akkor magam is látom, hogy nincs net. nincs lent a tálcán a wifi ikon... kell egy jó 5-10 másodperc míg újracsatlakozik az itthoni hálózathoz.
az itthoni routeremmel már futottam egy kört és kipróbáltam ugyanezt másik routerrel is. hasonlóképp előjött ott is ugyanez a hiba.
-
Clemi
veterán
Tudtok valami megoldást arra, hogy készenlétből ébredve ismét bekapcsolódjon a Wi-Fi? Nekem folyamatosan elakad ott, hogy Wi-Fi kikapcsolása, és baromira idegesítő.
-
tjb007
nagyúr
-
holzmichl
csendes tag
-
decens
tag
válasz
tjb007
üzenetére
tiszta sor.
akkor a következőkben kérek tanácsot.
mit tegyek, ha még mindig nem megy rendesen a wifi? (elindítok pl. egy online rádiót, szól kb 5...10...20...30 percet, aztán elhallgat. ugyanez a helyzet akkor, ha wifin keresztül akarom elérni a laptopon lévő zenéimet.)
- a wayteq által kiadott xtab70i hivatalos update fent van.
- feltettem az itt ajánlott adhoc update-et.
mi a t*k*met csináljak még ezzel, hogy rendesen működjön???

-
Xer303
csendes tag
Korábban volt róla szó, hogy pár embernek, ha sokáig ki van kapcsolva az xTAB-ja, vagy lemerül teljesen, akkor utána nem lehet újraindítani, megáll a betöltés WayteQ logonál és ilyenkor csak az újratelepítés segít. Ma ismét belefutottam a dologba (mindig elfelejtem feltölteni a tabletem) és eszembe jutott, hogy mi lenne, ha nem telepíteném újra, csak fölraknék valami kis updatet? A memóriakártyámon rajta van a rootoláshoz szükséges frissítés, ezért úgy döntöttem, hogy fölrakom újra. A tabletom már eleve rootolva volt, de gondoltam kipróbálom, hátha egy bármilyen tetszőleges update föltelepítése (ill. újratelepítése) után sikeresen elindul. Büszkén jelentem, hogy sikeresen zajlott le az akció!
A root újratelepítése után nem állt meg a bootolás a WayteQ logo után, hanem simán elindult a tablet. (Korábban root nélkül is jelentkezett ugyanez a probléma, szóval nem a root hibájából áll meg a bootolás.)Szóval a lényeg: Ha valakinek ilyen problémája van, akkor újratelepítés előtt próbálja meg egyszerűen újratelepíteni a root-ot (vagy bármilyen más kis méretű updatet, ami nem wipeolja az adatokat).
Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem: Igaz, írtátok, hogy xPAD-hoz lesz frissítés ami megszünteti ezt a problémát, de ez az xTAB-osoknak nem sokat segít szerintem. Ezért arra gondoltam, hogy valahogy megoldható lenne-e az, hogy minden újraindításnál még mielőtt az Android elkezd bootolni, automatikusan fölrakjon egy tetszőleges updatet? Mivel frissítés után a hiba nem jelentkezik, ezért (még akkor is, ha a rendszeres frissítés miatt lassabban indulna el,) szerintem ez egy jó megoldás lenne (legalábbis ideiglenesen), ha valahogy kivitelezni lehet.
-
DGerg
csendes tag
válasz
holzmichl
üzenetére
Sajna a garanciája már lejárt. Ha felteszek egy új op rendszert, ideig-óráig úgy néz ki, hogy jól működik és nem hiszem, hogy a szervizbe utána pár napig használnák, hogy kiderüljön most teljesen jó-e. Ha valakinem volt már hasonló problémája légyszi jelezze, és volt e rá megoldás?
-
decens
tag
xtab 70i-re felmennek a sima xtab70-re írt romok?
gyárilag ugye ics-sel adták ki, de fel lehet rá tenni gb-et is?
netán még az xpad70-esre írt cuccok is jók hozzá...?csak azért kérdem, mert a pár hete bedobott wifi gondomat nem igazán oldotta meg az adhoc update sem... gondoltam, próbálkoznék ezzel-azzal...
-
DGerg
csendes tag
Szevasztok!
Sajna meghibásodott a tabletem. Egy hete firefoxot akartam rá telepíteni de a 50%nál megállt a letöltés play áruházból. Kiléptem a playből, majd vissza de nem segített, próbáltam újraindítani de nem ment. Nyomtam egy resetet de utána se. Felraktam újra a 4es androidot, és akkor ment rendesen egy pár napig. De hamarosan újra nem akart bekapcsolni, ezért feltettem újra. A belső memóriájába raktam fileket de nem akarta felismerni őket, ebből arra követleztetek, hogy a belső memóriáját nem tudja kezelni ezért nem is tudja sokszor betölteni az op rendszert. Találkozott már valaki hasonló hibával? Van valakinek ötelete mi lehet a baj? Netán van rá valami "gyógymód"?
-
Victoryus94
őstag
válasz
Grzimek20
üzenetére
Ha visszaolvasol /használod a keresőt/ látod, hogy vannak apróbb hibái, de bizonyos hibák, amik 2.3 alatt előjöttek, itt nem jönnek elő. (nekem azt hiszem, a minimum hang volt túl hangos), viszont a DPI beállítás jobban tetszett. Kár, hogy nincs újabb verziója, vagy 4.0-ás nextgen.
-
Grzimek20
tag
Xtab-70 nextgen romról tud valaki képet felrakni, hogy néz ki?
Mi véleményetek róla, jól fut a rendszer, nincsenek hibái? -
tjb007
nagyúr
válasz
masvilagX2
üzenetére
A próbálkozásokat hagyd abba mert nem fog menni.
A 70w -re nem létezik GB ROM, az xPAD/xTAB-70(i) -re készült ROM -okat nem lehet felrakni a 70w -re mert nem arra való.
Ha mákod van akkor nem vágtad haza az egész készüléket.
Rakd fel szépen ezt a ROM -ot: [link]A 70w -nek meg van saját topikja.
-
masvilagX2
csendes tag
válasz
masvilagX2
üzenetére
E:bad bootloader arguments
"(null)"
assert failed: less than int(1318134441, getrop("ro.build.date.utc"))
error in/sdcard/update-zip
=status7ha a gingerbread kelzsolca-s update-t szeretném feltenni
-
dodlar
csendes tag
Szóval az xPad os romot feltehetem az xTab-ra? nem okoz problémát?
-
masvilagX2
csendes tag
a recovery még bejön ha ez segít..
-
masvilagX2
csendes tag
sziasztok
egy kis segítségre lenne szükségem fríssiteni szerettem volna a xTAB-70w table Pc-t.sajnos valamit elrontottam és az androidos figurán kívül semmi nem megy
.segítsetek..előre is köszönöm.amiket találtam segítséget nem mennek amint az sd-re teszem nem "boot"-ol be.ugyanúgy a android figura látszik.. -
dodlar
csendes tag
köszönöm a gyors reagálást. akkor melyiket ajánlod, melyiket tegyem fel, ami hasonlóan jó, de nem áll fenn ez a bekapcsolós probléma? a gingerbread 2012.02.07.-es szoftvernél ezzel a problémával nem fogok találkozni?
-
dodlar
csendes tag
Ja ha már az androidnál tartunk, tudna valaki abban segíteni, hogy samsung galaxy ace s5830 hoz hol találok élő linket, ahonnan friss rom-ot tudok letölteni? Köszike
-
dodlar
csendes tag
Sziasztok.
Elsősorban KELZSOCÁHOZ tenném fel a kérdésem, de ha bárki más megtudja válaszolni, azt megköszönöm.
Feltettem a WayteQ x-tab 70-re a custom ROM apeelme-t. Hibátlan cucc, de valahogy nem lehetne azt kiküszöbölni, hogy ha ki van kapcsolva a gép és töltőn van, akkor is be tudjam közbe kapcsolni, a system partício törlése nélkül???? Mért van ez így? Az a helyzet, hogy egy gyereknek elég nehéz megmagyarázni, hogy töltés közben ne kapcsolja be. Van valami megoldás? KÖSZI
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- OTP Bank topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hyundai, Kia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

na mindegy