- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
decens
tag
eladó xtab70i nem érdekel itt valakit? nem akarok nagyon offolni - akit érdekel, a hirdetéseim között megtalálja. thx.
-
decens
tag
van valami lehetőség arra, hogy ax xtab70i tölthető legyen usb-n keresztül is? (desktop gépre vagy laptopra kötve.)
-
decens
tag
válasz
decens #11536 üzenetére
elindítottam egy online radio app-ot (skyfm) és kb 2 percig ment az adás, aztán ugyanúgy elnémult, mint a többiek.
gép bekapcs, látom, megint eltünt a wifi ikon a tálcáról.
előhívom a beállításokat -> wifi -> nézem a hálózatot, ez az üzenet áll alatta: azonosítás probléma.wtf? (hangsúlyozom: két különféle routerrel is próbáltam a műsorszámot, mindkettőnél ugyanez volt)
-
decens
tag
válasz
tjb007 #11527 üzenetére
nem, nem próbáltam, de két egymástól független alkalmazás aligha lehet hibás ugyanabban a problémakörben.
főleg azért, mert amikor bekapcsolom a gépet (standby-ból), akkor magam is látom, hogy nincs net. nincs lent a tálcán a wifi ikon... kell egy jó 5-10 másodperc míg újracsatlakozik az itthoni hálózathoz.
az itthoni routeremmel már futottam egy kört és kipróbáltam ugyanezt másik routerrel is. hasonlóképp előjött ott is ugyanez a hiba.
-
decens
tag
válasz
tjb007 #11520 üzenetére
tiszta sor.
akkor a következőkben kérek tanácsot.
mit tegyek, ha még mindig nem megy rendesen a wifi? (elindítok pl. egy online rádiót, szól kb 5...10...20...30 percet, aztán elhallgat. ugyanez a helyzet akkor, ha wifin keresztül akarom elérni a laptopon lévő zenéimet.)
- a wayteq által kiadott xtab70i hivatalos update fent van.
- feltettem az itt ajánlott adhoc update-et.
mi a t*k*met csináljak még ezzel, hogy rendesen működjön???
-
decens
tag
xtab 70i-re felmennek a sima xtab70-re írt romok?
gyárilag ugye ics-sel adták ki, de fel lehet rá tenni gb-et is?
netán még az xpad70-esre írt cuccok is jók hozzá...?csak azért kérdem, mert a pár hete bedobott wifi gondomat nem igazán oldotta meg az adhoc update sem... gondoltam, próbálkoznék ezzel-azzal...
-
decens
tag
válasz
kelzsoca #11421 üzenetére
nos, egyre inkább úgy néz ki, hogy ezt a készüléket tényleg wayteq lett volna kihagyni
átnéztem a rúter beállításait és semmi nem utalt arra, hogy bármi gátolná x idő után a tablet wifi elérését. semmi timeout, vagy hasonló. sőt. az érdekes ez volt, hogy amikor a a tableten épp nem ment sem a belső hálózat, sem a netet nem lehetett vele elérni, a rúter akkor is látta a csatlakoztatott eszközök között.
ebből én azt gondolnám, hogy a rúter és a tabletta között van kapcsolat, tehát az eszköz eléri a hálózatot, netet, de még sincs valamiért adatforgalom. (rúter1: tp link 1043nd)kipróbáltam másik routerrel is. (rúter2: smc vbr-14g akármi). a hibajelenség ugyanaz. 20..30..40.. akárhány percig működik a hálózat, aztán random megszűnik az adatforgalom. ez a rúter is látja az eszközök között, és a logjában ennek sem szerepel semmilyen hiba.
now what?!
feltételezem, hogy goto wayteq szervíz, a bajom csak annyi, hogy random előforduló hibával a szervizesek előtt meg leszek lőve. nyomnak egy resetet, meg factory settings, esetleg frissítenek rajta fw-t vagy valami egyéb szoftvert azt csá. tesztelés nélkül visszakapom. -
decens
tag
válasz
kelzsoca #11415 üzenetére
a többi eszköz (két laptop), amik ugyanezt a routert használják, minden fennakadás nélkül elérik a netet. ugyanakkor, amikor a tablet nem tud kommunikálni. van valami ötlet arra, hogy a router miért épp a tabletet szivatná random időközönként? milyen beállítás lehet ezért felelős?
-
decens
tag
sziasztok!
egy kis segítséget kérnék.
van egy xtab70i készülékem, fent van rajta a wayteq által kiadott frissítés, ami a wifi gondot hivatott orvosolni. működik is, ugyanis standby-ból való visszatéréskor tényleg él a wifi kapcsolat.
ugyanakkor rendszeresen előfordul, hogy habár a wifi kapcsolat él, mégsincs semmilyen adatforgalom. a jelenség teljesen hektikusan jön elő, nem tudom mikor és miért csinálja. egyszerűen egyik percről a másikra nem tudok kapcsolódni sem lan-hoz, sem a nethez.
a gépet többnyire itthon használom. ES file explorerrel érem el a laptopomon lévő zenéket, és azokat játszom le vele. lejátszik 2...3...6...8... akármennyi zenét, majd egyszer csak elhallgat és látom, hogy már nem éri el a hálózaton lévő zenéket, csak homokórázik. volt már olyan is, hogy 5...10...15 perc elteltével magától visszajött a kapcsolat és folytatta a zenék lejátszását, de volt olyan is, hogy csak újracsatlakozás után vagy a gép újraindítása után lehetett megint wifizni.ilyenkor a böngészővel honlapokat sem lehet elérni, tehát nem csak a lan nem megy.
ötlet? találkoztatok hasonlóval?
szerviz?
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- Formula-1
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest