Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
"Jó ez a "csak a gyári töltő" elv."
Nekifutok még egyszer, mert szerintem sokan félreértik:
Nem azért idéztem a (#4373)-ben a Használati útmutatót, mert én is úgy gondolnám, hogy csak a gyári töltővel lehet használni a telefont, inkább csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy esetleges garanciális ügyintézésnél senki ne dicsekedjen azzal, hogy más töltőt használ, mert ez okot adhat (feltételes mód!) arra, hogy kibújjanak a a garanciavállalás alól.
A másik javaslatom az lett volna, hogy aki nem használja a gyári töltőt, az is próbálja ki a biztonság kedvéért, senki ne járjon úgy, mint DJ. Ru$y (4339) hogy akkor szembesül a hibájával, amikor mégiscsak kellene az a töltő... Ráadásul ő maga kérte, hogy szóljunk neki legközelebb, hogy ne felejtse el kipróbálni a gyári töltőt!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak legújabb, elérhető árkategóriában versenyző modellje elődjére is rátesz a lapáttal, köszönhetően a Snapdragon 430 chipsetnek és más extráknak.
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EAFC 25
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest