- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nincs megállás akkuméretben
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
hdsentinel #5024 üzenetére
Elhiszem, hogy hatásosabb, de nekem van például egy 500 gigás WD, aminek az elején vannak problémás szektorok, ami időnként fagyást okozott. Azon egyik teszt, többszöri teszt sem tudott segíteni.
Csak akkor szűntek meg a problémák, amikor az elejéből particionáltam 2 GB-ot, később azt töröltem, így végül particionálatlan területre került a hiba.
A levágandó rész beazonosításában a Sentinel szektornézője segített. Először megsaccoltam 2 GB méretet, utána azt a részt diskeditorral teleírtam 01 szekvenciával. Ezután a Sentinelben rákattintva láttam a szektor tartalmát, meg azt is, hová esnek a gyenge szektorok. Mivel épp a 01 részbe esett, eszerint sikerült eltalálni.
Egyébként én is úgy szoktam, többszöri teszt mutatja ki, amikor mindig ugyanoda esik egy hiba, az már kellemetlen.
Valamint én kivételesen nem az vagyok, aki nem olvas F1 Súgót, ha kell. Azt a részt is olvastam szerintem, de így is sajnos csak azt tudnám mondani, laikus számára félreérthető a fogalmazás. Első olvasásra magam is megütköztem, mert azt érezteti, mintha a Sentinel maga intézné a szektorcserét, ami nekem igencsak új volt és hihetetlen:
Az esetleges gyenge szektorokat és rejtett problémákat felülvizsgálja és a hibás szektorokat áthelyezi a tartalék területre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Samsung 860 EVO 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7370 - Intel Core m7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest