- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Android dual SIM okostelefonok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rövid önteszt
Részletes önteszt
Felület teszt -> Olvasás teszt alatti romlás:
Pusztulás 1
Pusztulás 2
Pusztulás 3
A HDS lefagyott a felület teszt alatt, újraindítottam, de megint lefagyott, hosszú percekig van "Nem válaszol" státuszban, mire valamit reagál. A felület teszt futását már nem is mutatja, pedig elvileg megy. A hibás hdd fagyasztotta le a hds-t? -
válasz
King Unique #7296 üzenetére
-
"De ugye van egy másik mentésed is máshol?"
Nem egy, hanem kettő.Összesen 3 helyen vannak meg a fontos adatok. Éltem már meg adatvesztést, sok évvel ezelőtt, utána paranoiás lettem és 5-6 helyen tároltam, aztán azóta lehiggadtam, így maradt 3.
"Ha nem növekszik(terjed), nem kell vele foglalkozni."
OK, akkor gyakran ránézek majd. Ez gyakori egyébként, hogy álló helyzetben romlik az állapot? -
King Unique
titán
válasz
liszi70 #7294 üzenetére
• HDS
—►
Nem tökéletes a merevlemezem, mit lehet tenni?
• SeaTools—►
How to use SeaTools for WindowsAdott a lehetőség tesztelni a HDD állapotát a HDS programmal és / vagy a gyártó saját diagnosztikai szoftverével (SeaTools).
Egy teljes önteszt / felületteszt jó esetben stabilizálhatja a függőben lévő szektorokat, áthelyezésre kerülhetnek a tartalék területre, már ha lefut egyáltalán és nem áll már az elején / közben hibával.
Ha szektorhibák jelennek meg egy HDD-n, akkor az nyilván nem a legjobb és jobb idejében felkészülni - a fontos fájlokat máshova is átmenteni - arra, ha esetleg rosszabbodna a HDD állapota.
-
cigam
titán
válasz
liszi70 #7294 üzenetére
16 hibás szektor az semmi. Eleve n+1 tartalék terület van a lemezen, hogy átvegye a hibás szektorok funkcióját, ezt a HDD intézi házon belül, de a SMART adatokban jelzi a külvilág felé. Ha nem növekszik(terjed), nem kell vele foglalkozni.
De ugye van egy másik mentésed is máshol? -
4TB-os Seagate HDD-nél szembesültem most ezzel: [kép] A HDD archiválásra van, csak akkor használom és teszem dokkolóba, amikor rá akarom másolni az újabb archiválandó anyagokat. Most is emiatt vettem elő a szekrényből, és ilyenkor mindig leellenőrzőm őket HDS-el. Amikor néhány hónapja eltettem, még egész biztosan 100/100-as volt. Álló helyzetben lerobbant.
A kérdésem, hogy szaladjak venni másik HDD-t, vagy ez még jó eséllyel elmehet sokáig? Persze nincs senkinek sem varázsgömbje, hogy megjósolja a jövőt, gondolom lehet, hogy bírja még több évig, és lehet, hogy holnap már megmakkan, de milyen valószínűséggel szoktak ezek ilyen állapotból adatot veszíteni? Köszönöm!
-
Mozaart
aktív tag
válasz
PhoenixK #7292 üzenetére
Koszonom! Igen! A trialt tettem fel. De nem csalodtam. Egyertelmu teljesen a hasznalata. Mindket HDD 100% kondicio. Az SSD volt 98%. De a mostanaban gyakori sys reinstall csallhatta meg.
Nem is tudtam hogy magyar fejlesztesu szoftver. Bar mindig is sejtettem.
Most be lelkesulve otthon is lecsekkolom a sajat Taroloim
-
Mozaart
aktív tag
Udv!
A topikot indito cikk 2007es. Ennyi ev utan még mindig HDSentinel a legalkalmasabb egy HDD allapot felmeresere? Még sose csinaltam ilyet de sosincs keso.Arra gyanakszom hogy egyikuk hibas lehet:
WD Blue 1TB (2020)
WD Caviar Red 2TB WD20EFAX (2023)A sys SSDn van.
A Red idén lett vasarolva. Fotok tarolasara.
Tudom minden attol fugg..
Koszi!
-
Sok sok évnyi ingyenes használat után a HDSendinel Pro-t (volt ingyenes Pro verziósom is sharewareonsale oldalról de az nem frissíthető) megvettem eredetibe 6800Ft-volt paypallal.
[link]Unlimited power to monitor hard disks, SSDs, SSHDs
with details, tests, repair, alert and backup functions
Instant access to all functions and options
by the registration code immediately delivered
Lifetime license: no further annual subscription, renewal or update costs ever
FREE updates to all future versions: get all new functions, features and support of your existing and future hardware devices for free
Technical support and help, custom suggestions for your system about how to diagnose and repair HDD problems
Extra bonus: WIN a 4 TB external hard disk drive: buy now and win one 2.5" USB 3.0 hard disk for extra storage! -
Az adatkapcsolati problémák bejegyzését lehetséges valahogy törölni úgy, hogy ne maradjon nyoma? Ez nem a HDD hibája volt, és természetesen már megszűnt ami okot adott rá. Köszönöm!
-
tknof1871
őstag
Üdv! A Hard Disk Sentinel és a Crucial Storage Executive egyszerre is futtatható vagy zavarják egymás működését? Win 10 64bit
-
Csorbi
addikt
válasz
szkutyi #7282 üzenetére
Igen, WD Red vagy Purple, mindenképp olyan ami 24 órás üzemre van tervezve, fix stabil bekötéssel, minimum USB3-as csatlakozóval, ügyelve a megfelelő tápellátásra is. USB HUB semmiképp nem jöhet szóba, az asztali HDD pedig külső tápot is igényel (de ezt úgyis a HDD ház határozza meg). De ez a kérdés egyébként nem ebbe a topicba való.
-
-
szkutyi
addikt
Sziasztok. Ismét lenne egy kérdésem, most más téma!
Vettem otthonra egy 4tb WD blue hdd-t és egy dokkolót. [kép]
A laptopon plex fut, szeretném ha folyamat menne.
Mi a legjobb a hddnek?
- állandóan kap áramot, pörög de hagyom parkolni.
- állandóan kap áramot, pörög, de nem hagyom parkolni.
- állandóan kap áramot de engedem neki hogy 5 perc tetlenség után leálljon.(ez azért jó mert éjjel nem búg.xd)
Álltalában hétköznap délután 4után van használva a plex, hétvégén egész nap! Viszont a család nem tudja elindítani a rendszert, ezért hagynám éjjel nappal futni..köszi a válaszokat -
liksoft
nagyúr
válasz
szkutyi #7275 üzenetére
Szia!
Hibás drive hibás file-ja nem lesz orvosolható.
A másolást meg hibátlan, a tápegységben jelentős tartalékkal rendelkező gépen tedd meg. Különben csak szenvedés, és újabb hibák jelentkeznek.
A CHKDSK futtatása TILOS! Az csak hibátlan és mentéssel RENDELKEZŐ esetben használható, hogy javítson a rendszer konzisztenciáján. Adatmentésre NEM használható, mert visszaír, így létfontosságú adatokat semmisíthet meg!Hibátlan környezetben dolgozz, különben rosszabb lesz a helyzet.
-
szkutyi
addikt
Tudnátok ajánlani valami programot amivel helyre lehetne állítani a hibás file-kat a rossz hdd-n mielőtt elkezdem át másolni az újra?
-
szkutyi
addikt
Nem cserélték be, rá lett engedve több teszt is, és hibatlannai mutatja...lehetséges hogy hibás adat le rá masolva és azt jelölte meg a sentinel?de akkor ennyire gagyi a program?most meg sentinel és a seagate program szerint is hibátlan.
-
szkutyi
addikt
Sziasztok!
Vettem egy seagate 1tb hdd-t. Sentinelt szerint először 100/100as volt..aztán át masoltam rá 500gb adatot, (elég rossz hddről) akkor vettem észre hogy már csak 100/81% és azt írja hogy 8hibás szektor található a lemezen.gyors el is indítottam egy felület tesztet, de nem hagytam végig mert rögtön az elején már volt 1, gondoltam garanciába megy is vissza .
Ahogy formaztam ismét 100/100as lett, és rá is engedtem a felület tesztet ami kb 5 óra alatt végzett(írás+olvasás) és nem talált hibát..
Most akkor mivan?xd.szar vagy sem?miért volt 8hibas szektor rá írt adattal, utána meg semmi hiba?
Köszi a segítséget a képeket mellékelem.
Hibás szektor: [kép] [kép]
Formázás és teszt: [kép] [kép] -
Wasquez
senior tag
válasz
liksoft #7260 üzenetére
Ezt nem is értem! A fej hogyan csúszhat a lemezen, amikor a lemez leállítása előtt ki megy egy parkoló állásba és csak az után áll le a lemez forgása és indításnál fordítva történik.
Arra már nem emlékszem, hogy ilyenkor csak a lemez peremére megy ki?
Ott érne hozzá a lemezhez és a kopadék teszi tönkre?
WD-nél is volt ilyen probléma, arra emlékszem és ott is ki kellett kapcsolni ezt a funkciót, mert azok is rengeteg parkolást raktak bele egy év alatt.
Hogy kell a kikapcsolást megcsinálni? -
liksoft
nagyúr
válasz
Wasquez #7259 üzenetére
Minden megálláskor és induláskor csúszik a felületen a fej. Vagyis egy idő után el kezd kopni. Ez a kopás öli meg a legtöbb Samu HDD-t. Nekem a régebbi server-ben futott 5db 2TB 7/24-ben, és az időszámláló átfordult bennük (8-9 év környékén) 100/100 mellett, de a legtöbb parkolás 17 volt az egyikben. Ennyi.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Wasquez #7256 üzenetére
Ha eredeti Samu még, akkor az 10+ éves. Amennyiben 3,5", akkor még parkoló pályás, így az energiagazdálkodásnál célszerű kitiltani a HDD leállítást. Lehetőleg minél kevesebbet parkoljon, mert ott fog meghalni.
A SMART-ot én nem nulláznám, mert tápvonalon is lehetett ott gond, az meg a felületre is hatással lehet. A Sentinelben állíts -6257 eltolást. Akkor 100-as lesz ránézésre, ugyanúgy jelzi ha újabb gond van. A programba a Fejlesztője pont ilyen esetekre építette bele ezt a funkciót. -
Wasquez
senior tag
válasz
liksoft #7255 üzenetére
Mert a gyerek gépében lévő HDD elkezdett elhalálozni, hol látható volt, hol nem és tele szórta a smart-ot vezérlő kapcsolati hibával, 6257 hiba van bejegyezve.
Levettem a panelját és megtisztítottam az átvezető padokat, amik meglepő módon nem aranyozottak és elég csúnyán néztek ki.
Az óta hibátlanul működik, csak jó volna látni majd, hogy elindul e valami megint rossz irányba?Régen csináltam maxtor programmal mélyformázást és mint ha abban volt opció ilyesmire is, de erre már nem mernék megesküdni. De az biztos, hogy olyan volt, hogy hasonló javításnál törlődött valamitől a smart. Lehet, hogy csak hibásan működött akkor.
-
-
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Van egy 3.5 500GB-s samsung HDD, aminek szeretném a SMART-ját lenullázni, ezt mivel tudom a leg egyszerűbben megoldani? -
liksoft
nagyúr
válasz
slycugel2000 #7248 üzenetére
Most frissítettem a programon belülről, és nálam megmaradtak az adatok.
Driver esetén tudtommal a Win az alapértelmezés, ha az nem ad akkor a gyártóé. Amennyiben ebben a sorrendben is gond lép fel, akkor érdemes a Sentinel oldalán keresni az eszközhöz tartozó drivert. Első lépésben nézd meg az új programmal, és ugye nincs kitiltva az USB és SCSI drive-ok figyelése a programon belül? -
slycugel2000
tag
válasz
liksoft #7247 üzenetére
Szia, köszi, és tudom úgy update-elni a HDS-t, hogy a historikus adatok megmaradjanak? Nem fogja elölről kezdeni a naplózást?
Illetve ehhez a laphoz melyik driver-t kell letöltenem és frissítenem az általad küldött oldalról?
ROG STRIX Z390-F GAMING
Vagy inkább az Asus oldaláról töltsem le a legújabbat? -
liksoft
nagyúr
válasz
slycugel2000 #7244 üzenetére
Szia!
6.10-nél tartunk. Simán lehet, hogy a régebbi (évekkel ezelőtti) még nem kezeli. A másik lehetőség, hogy a driverrel van gond, ez viszont nem Sentinel probléma. A Sentinel oldalán van Driver Zóna is. -
slycugel2000
tag
Köszi a választ!
Közben végigppróbálgattam több eszközzel (2TB, 3TB, 8TB, 18TB) az összes USB porton (USB 2.0, USB 3.1 Gen1, USB 3.1 Gen2), úgy, hogy közben kiiktattam a netet és felfüggesztettem a Kaspersky-t és a következő van:
Az Orico-val be sem tölti a logikai meghajtók közé, csak a fizikai lemezeknél látszódik, ahol csak a Partíciók fül elérhető. Sajnos az eSATA kábelt nem tudom használni, mert nem támogatja az alaplapom. De lehet, hogy azzal sem menne.
Volt egy régi Sharkoon QuickDeckPro USB 3.0-m is, ezzel is kipróbáltam, pedig ennél azt írja a HDS, hogy nem támogatja, viszont itt legalább betöltölti a logikai meghajtók közé, csak kiírja az Áttekintésnél, hogy "A merevlemez állapota ismeretlen.
Ez az USB eszköz nem szolgáltat további információkat a jelenlegi állapotról. Mindazonáltal a Lemez -> Felület teszt opcióval átvizsgálható az állapota."Szóval elég furcsa, hogy az elvileg nem kompatibilis eszköznél (Sharkoon) több infó látszódik, mint az elvileg kompatibilisnél (Orico). Mit gondoltok?
Ezeknek a HDD-knek csak úgy tudom ellenőrizni az egészségi állapotát, ha bekötöm az alaplapra a SATA-n keresztül, de ez azért elég macerás művelet minden alkalommal. (Több, mint 20 belső winyót használok archív célokra az USB dock-kon keresztül)
Mi lenne a javslatotok? Vegyek egy tuti kompatibilis USB dock-kot csak a health status csekkolása céljából? Vagy van valami egyszerűbb megoldás?
-
cigam
titán
válasz
slycugel2000 #7244 üzenetére
Több eszközzel, és több USB proton (akár USB2-n) is ki kipróbáltad?
Esetleg használsz plusz védelmi programot? Az is megfoghatja az USB kommunikációt.
Könnyen lehet, hogy amikor tesztelték, még "A" chippel szerelték, de x idő múlva már "B" chipet tették bele, így pár paramétere megváltozhatott.
Írj egy riportot a fejlesztőnek. -
slycugel2000
tag
Sziasztok,
Ilyen docking station-öm van: link "Orico eSATA + USB 3.0 2.5" Hard Disk Enclosure"
A HD Sentinel oldala alapján kellene tudnia olvasni a SMART funkciókat USB 3.0-on keresztül, de mégsem látja, pedig 4.71 PRO verziót használok.
Szerintetek mi lehet a probléma?
Köszi előre is! -
Tangerine
senior tag
-
Tangerine
senior tag
Gépcserekor át lehet vinni a licenszet az új gépre?
-
-
Frissen telepített Windows 11, HDS Pro 6.10
A Gépház/Személyreszabás/Tálca/Egyéb rendszertálca-ikonok
alatt kettő fizikai SSD mellett 11 (tizenegy!) HDS bejegyzés található, amik ráadásul egymástól megkülönböztethetetlenek...Nem lehetne ezeknek valami beszédesebb nevet adni?
Hard Disk Sentinel többféle ikonnal,
Hard Disk Sentinel Tray Application többféle ikonnalAz egyes SSD-kre semmi hivatkozás a nevekben, miközben ezek konkrét SSD-khez kötődnek.
-
-
6.10 PRO verzió
El lehet-e úgy indítani, hogy userként, az admin jelszó megadása nélkül, automatukusan elinduljon a HDS?
-
Tangkuban
csendes újonc
Kedves Szakértők!
Jól gondolom, hogy ez az új msata ssd írás teszt alapján eléggé kínai kamuszagúnak tűnik? -
Márton
nagyúr
válasz
cintula187 #7226 üzenetére
esetleg egyetlenegy (!) hozzászólás visszaolvasása?
hátha nálad is ez van.. -
cintula187
addikt
Sziasztok!
Az normális dolog, hogy NVME meghajtónak a működési időnél 30 napot ír csak holott megvan 1+ éve? Olyan mintha csak azt mutatná amit tényleg effektíven használtam?
-
Csorbi
addikt
Power-on Hours: The raw value of this attribute shows the total count of hours the
drive has spent in the power-on state
Más szóval, nem lehet, hogy ez a meghajtó a gép bekapcsolt állapotának nagy részében "alvó" állapotban van?
A HDSentinel csak a meghajtó saját SMART értékeit olvassa ki, ő nem mér külön eltöltött időt. Azaz, amit a gyártó meghatároz és amivel tervez, azt jeleníti meg.SSD-re borda felrakása miért jelentené a garancia elvesztését?
Főleg, ha olyat teszel rá, amit csak thermal pad-del kell ráapplikálni és simán leszedhető...
-
M107
addikt
Gyors kérdés mutatom inkább :
Miért nem számolja rendesen az eltöltött időt ?
A többi eszközöm rendben van mind idő mint feltöltésileg
2023.0802 án lett vásárolva tudom hogy forrófejű de sajnos ITX lap és a M2 slot a VGA és a Noctua NH-L9i hűtőm között van, nincs rajta borda mert ha tennék rá veszne a garancia.
Gond nem volt idáig vel egyébként 85 fok is volt már húzamosabb játék után 12+ óra és tökéletesen helyt állt.
Persze alaból silent mód van beállítva de akkor is már 55-58 fok 2-5 perc után a VGA persze zero fordulat alapon 6750 XT ITX Sapphire 12 GB model.A Magical szerint is ez van :
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Hozzájutottam 3 db WD/HGST DC HC510 SATA 10TB lemezhez. Használt, de keveset, garanciális. Melyik tesztet érdemes lefuttatni rajtuk? -
tlac
nagyúr
végül nem szedtem ki és sikerült feléleszteni
szerintem ssd (GP-AG41TB) firmware vagy sentintel bug leheta megoldás az lett, hogy systemrescuecd-vel bootoltam, de csak ahogy írtam folyamatosan villogott a hdd led, bios alatt, meg az előbbi linux alatt is és nem látszódott sehol
ebből akartam valahogy kizökkenteni, amit úgy sikerült, hogy sleep-eltem az gépet és aztán felébredés után valószínűleg nem teljesen inicializálódott, mert végre befejezte a led a villogását
de továbbra sem látszott
sem az nvme list nem mondott semmit, és a /dev/nmveXX eszköz sem jött létre (korábban viszont az nvme list parancs is kiakadt, amikor csak a villogás volt)viszont restart után a bios már látta, látta az efi-s boot indítókat is, először egy linuxot próbáltam indítani, de abba beledöglött, megint hdd led villogás lett és eltűnt utána biosból is
ismét végigmentem a sleep procedúrán, ezután win-t indítottam, és azt sikerült neki, azóta is működikha lesz kedvem, lehet kísérletezek még vele egy kis backup után
-
cigam
titán
Szinte biztos hogy nem a HDS ölte meg.
Áramtalanítsd a gépet (fizikailag!), 1 perc múlva kapcsol be. Ha akkor sem látja akkor ellenőrizd, hogy a táp csati/sata kábel rendesen csatlakozik-e, esetleg ellenpróbaképpen dugd át egy másik sata portba/gépbe (külső USB-s házikóba) -
tlac
nagyúr
vélelten rányomtam a rendszer ssd önellenőrzésére, aztán ki akartam nyomni, nem sikerült, nem reagált rá, aztán idővel kékhalál is lett belőle
most nem is látja a bios sem az ssd-t, de a hdd led még villogmegölte a sentinel?
korábban hibátlan volt -
Met
nagyúr
Régen a Sentinelből a Standard volt meg, azon nem lehet NAS-t felcsatolni, viszont valahogy készítettem egy HDSReport.html filet a NAS-ra amit időnként megnyitottam.
Még csak halvány emlékem sincs hogy azt hogy csináltam, kerestem itt topicokba hogy hátha valaki linkelt nekem leírást és az alapján csináltam de nem találtam.Azt hogy valamikor Putty-oztam itt a #7097-es kommentből tudtam meg.
Szóval elvileg a linkelt leírás alapján tudok generálni egy html file-t?
-
cigam
titán
Mert nem a megosztást/könyvtárat kell kijelölni, hanem magát a fájlt.
Megjelennek a NAS könyvtárak, a file név mezőbe bekerül a HDSReport.html, megnyitásra kattintok a filenév helytelen
Naná, hogy helytelen, mert a NAS megosztásinak listájából honnan tudná, hogy melyik megosztás, melyik (al)könyvtárában van az általad generált fájl? -
Met
nagyúr
Itt vagyok újra
Vissza raktam a Win10-et...A probléma megint ugyan az, nem tudom megjeleníteni a NAS-t a Sentinelben.
- Ráböksz a kiválasztás gombra
- a megjelenő tallózó ablakban a fájlnév helyére beírod a nas IP címét, pl. \\192.168.8.6
- EnterMegjelennek a NAS könyvtárak, a file név mezőbe bekerül a HDSReport.html, megnyitásra kattintok a filenév helytelen, ha kiválasztom azt a könyvtárat amiben a hdsreport.html file van ugyan az történik mint a #7101-ben beszúrt képen és nem jelenik meg a meghajtó a Sentinelben.
SEMMIT nem állítottam a NAS-on, csak letöröltem a 11-et és felraktam a 10-et a PC-n.
A NAS könyvtárait fel tudtam csatolni mint hálózati meghajtó. -
cigam
titán
Ez érdekes. Eddig úgy tudtam, hogy legfeljebb a gyártó programjai férnek hozzá ilyesmihez, és nincs publikus api ilyesmire. Mindent házon belül intézi a hibás/bizonytalan szektorokkal a hdd.
---
1 napig ingyen bezsákolható az alap változat: [link]
A szokásos korlátozásokkal: Nem szabad frissíteni, nem jár hozzá támogatás. -
Márton
nagyúr
Biztosan? Vagy valamit félreértek?
Hard Disk Sentinel 6.00 (8/3/2022)
Újdonságok, újabb funkciók:új funkció: Lemez menu -> Felület teszt -> Gyorsjavítás (problémás szektorok célzott javítása)
Korábban a lemez által problémásnak jelzett és a legutóbb módosított szektorok ellenőrzése, az esetlegesen előforduló hibák javítása célzottan ezen (valamint a szomszédos) szektorokban és a kritikus rendszer-területen. A teszt javítja a gyenge, sérült szektorokat: visszaállítja azok állapotát vagy ha ez nem lehetséges, cseréli tartalék szektorral, így az eredeti szektor már nem lesz használatban
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Formula-1
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Logitech MX Master 3 for MAC vezeték nélküli egér
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest