- iPhone topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv! Röviden a történet: Adott egy noti amire feltettem a sentit, de miután rálestem letöröltem, mert zavaró a bejövő ablak, a kódommal meg nem aktiválom az az enyém. Elég aggasztó dolgot láttam, mit mondtok:
Ez egy WD HDD, 76%-os a kondíciója, 16 szektor áthelyezve. 48 fokon ment akkor épp a kicsike és tudom, hogy akkor épp a noti egy asztalon volt jól szellőző helyen, olyan 27 fokos szobában. Ergo ennél sokkal többet kap, pl ölben, takarón egész nap stb. 59 fokos rekordot is mért a smart. Éreztem, hogy árad a meleg a HDD felől... Komoly munka szokott folyni azon a gépen, nem játékszer. Meg fogja enni a hő idővel? Mert biztosan bőven 40 fok fölé melegszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest