Új hozzászólás Aktív témák

• hdsentinel

őstag

válasz tlac #3817 üzenetére

> az előző vinyó helyére ment, ahol semmi gond nem volt

Nem mindegyik merevlemez érzékeny egyformán az esetleges tápellátás-zavarokra, adatátviteli problémákra, lehet, hogy az új kevésbé toleráns és hamarabb megjelenhetnek ilyen problémák.

> megtettem, bár hiányoltam, hogy a képen kívül más formátumban nem lehetett elmenteni

Nagyon sok formátumban el lehet még menteni ;)
    Jobb gomb a felületi térképen és itt elmentheted képként, belső teszt-fájlként (.DST) ami később visszatölthető és az egyes blokkok eredménye, sebessége a programban is ellenőrizhető, de akár a részletes eredményeket exportálni is lehet CSV fájlba, ami aztán pl. Excel / Openoffice segítségével betölthető és analizálható.

> már így gyanús, hogy inkább a vinyóval a van a gond, a fentiek miatt és amiatt is,
    > hogy nem egyenletesen oszlanak el a gyenge szektorok, hanem inkább a vinyó első ötödében vannak

Általában ezek ott keletkeznek, ahol adatmozgás van (hiszen valamelyik fájl kezelése közben keletkeznek). Így ha a merevlemez nincs tele, akkor várható, hogy a jelenleg használt adatterületen jelentkeznek a problémák, ezért én akkor gyanakodnék merevlemez-problémára ha minden esetben ugyanott jönnek elő.

Új hozzászólás Aktív témák