- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csepy
őstag
Alza most küldött egy emailt, hogy holnapután várható a pixel 6-om kiszállítása.
-
Csepy
őstag
Alzás rendeléshez fejlemények: Múlt héten lrtesítettek, hogy változott a kiszállítás várható dátuma, megnéztem a rendeléseim között és 2021.11.19. volt. Majd tegnap (19-én) ez 2021.11.22-re változott. Ma már 2021.11.24. van megadva... lassan már feladom, hogy ebből idén legyen.
-
Csepy
őstag
válasz
fredike2020 #1509 üzenetére
Nekem a sima 6-ra van egy 11.19-i várható időpontom.
-
Csepy
őstag
-
Csepy
őstag
válasz
fredike2020 #1288 üzenetére
Én is megkaptam ugyanezt a kedves üzenetet.
Az előrendelést nem törölték, csak a dátumot tolták ki. -
Csepy
őstag
Án általában hydrogel-t szoktam venni az utóbbi pár évben, de mivel teljesen lapos a kijelző (ha valaha megkapom), majd lehet, hogy üvegfólia lesz.
Tok az nálam már 4. éve AIORIA szövet hátú TPU, nagyon bevált.
-
Csepy
őstag
Alza ma küldött e-mailt, hogy fogalmuk sincs mikor lesz telefon, szóval, ha várni kívánok, erősítsem meg egy linken (ami nem is működött). Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol egy ügyintéző megerősítette a rendelésemet és azt mondta, hogy a rendszerben az égvilágon semmilyen infó nincs arról, hogy mikor, mennyi teló jön nekik ls mennyiért. Azt mondta, hogy még idén talán kapnak belőle pár darabot.
-
Csepy
őstag
Hosszas mérlegelés és tájékozódás után lemondtam a Pixel 6 rendelésem a UK Google Store-ból. 99%, hogy vámolás és extra ÁFA nélkül nem érne ide. Vérzik a szívem, mert hát BOSE fejhallgató, meg minden, de nem volt választásom más már.
Megrendeltem (előrendelem) az Alzánál, aztán majd meglátjuk, mi lesz, mikor szállítanak, mennyiért pontosan. Ott legalább az ÁFÁt vissza tudom szerezni. Az is valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest