- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
berkar2 #1831 üzenetére
Nálunk a Pixel5 és a 6 is vagy feljön a hívás és nem lehet felvenni vagy elutasítani. Elhúzod egy kicsi delay és visszaugrik a hívás gomb középre. Ez általában pont otthon jön elő vagy ahol nem 100%os a térerő. Egy idő után vissza tudod hívni aki hívott
. Vagy ha vége a hívásnak. Megáll az idő, de a képernyő marad és nyomkodhatod a hívás vége gombot 60 másodpercig. Addig nem lehet telefonálni. Ha erre nem lesz megoldás a feleségem megeteti velem a Pixeljét. Pedig nagyon tetszik neki a méret és a funkciók.
-
assemble
addikt
válasz
berkar2 #1815 üzenetére
"nem a szolgaltaton mulnak hogy mukodjenek ezek a dolgok"
Nem csak a szolgaltatokon, igy pontos, naluk is tamogatva kell hogy legyenek. Itt a UK-ban amugy ezek mind faszan mukodnek, mondjuk ezeket olvasva kicsit felek h ha hazamegyek mi lesz, illene a google-nek valamit csinalnia ezzel, megiscsak egy mobiltelefonrol beszelunk, aminek nagyjabol mindenhol mukodnie kene.
Wifi-s hivassal van amugy vkinek meg tapasztalata? Eleinte nalam nem nagyon akart menni, miutan esim-re valtottam, utana azonnal elkezdett mukodni. Probaltam h ha siman airplane modba teszem a telot de a wifi-t bekapcsolom, mutatja h van wifi-s tererom. Viszont az egyik nap amikor orakon keresztul voltam egy terero nelkuli pince helysegben, neztem h bar eleinte mutatta h wifi-n megy a hivas, egy ido utan valamiert lecsatlakozott rola, es csak akkor mutatta megint, miutan felmentem egy percre a pincebol tereroert, utana megint volt wifi hivas, de csak korlatozott ideig. Lehet h valami technikai korlatja van h idonkent meg kell pingelnie a mobilhalot is, kulonben letiltja? Pedig hasznos lenne csak wifi-n lenni, a mobilhalot olyankor le is kapcsolhatna aksi sporolas celjabol.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
berkar2 #1323 üzenetére
Igen, ezt én is megerősítem. Üzleti telekommal egyeztettünk. Ők bekapcsolják, de attól még nem fog menni.
"Tisztelt Ügyfelünk!
A google hivatalos honlapján a következő bejegyzés található a Pixel 5-nél VoLTE / VoWifi / 5G kapcsán:
" Pixel 5 has a VOLTE and Wifi calling feature in it. Its from the network carrier end to support this feature. If you're using pixel device, where the device was not launched you may have issues with 5g, wifi calling , VOLTE"
Ez alapján sajnos a nem támogatott országokba ezek a funkciók nem fognak működni. Nincs információnk arról, hogy a későbbiekben hivatalos úton is elérhető lesz e a Pixel magyarországon, addig viszont sajonos a 3G cellák megszűnésével csak a 2G/4G lesz elérhető VoLTE, VoWifi nélkül, hiába engedélyezzük ezeket a szolgáltatásokat szolgáltató oldalról." -
bbendre
őstag
válasz
berkar2 #1105 üzenetére
Megvan a kinai srác es a thread XDA-n de csak a felesegem Pixel5-jet tudom majd tesztelni. Viszonylag friss az info, varj vele 1-2 napot. Addigra lesz rendes carrierconfig minden országra. A kerdes az autoload valoban kikapcsolható vagy sem. De szinte hihetetlen, hogy a Google meg mindig tulajdonképpen tiltja a VoLTEt bizonyos országokban
-
bbendre
őstag
Ha nem lesz 3G akkor csak 2Gn lehet telefonálni.
SZoval utana jartunk itt a forumon, irtunk a szolgaltatoknak es a VoLTE valamit a VoWIFI szolgaltato oldalan be van kapcsolva de a Pixel nem tamogatja a magyar hálózatokat. Igy ameddig a Google nem ad ki frissitest nem tortenik semmi sajnos. Addig ez a ket funkció nem támogatott
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Eredeti játékok OFF topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Energiaital topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest