- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
iscsu
tag
válasz
Williamgrant #17427 üzenetére
Voda Wallet, bocsánat, nem írtam - persze ez mit sem számít, az ötlet viszont annál jobb, elkezdek keresgélni!
Ha meg belsőbb, akkor is hátha lesz valaki aki mélyebben benne van a ROM-okban (Wajk?
) és esetleg tud segíteni.
-
Poiro7
senior tag
válasz
Williamgrant #17348 üzenetére
Wsken kábel felfelé fut
-
emiki6
veterán
válasz
Williamgrant #17357 üzenetére
Igazad van, valamit elnéztem, acsatlakozás sem olyan rossz, mint azt leírtam, de a megfelelő csatlakozás mellett mégis leszívta az akksit.
Pár hét múlva megjön a másik kábel, ami szinte biztosan brazilos és talán kiderül e hiba oka. -
emiki6
veterán
válasz
Williamgrant #17348 üzenetére
Itt a mágnes miatt csak egyféleképpen lehet. Ránézésre olyan, mint a brazilos, nem tudom az e. Úgy lehet csak rátenni, ahogy a brazilost: kábel lefele áll, sonyfelirat felém.
Az érintkezők úgy láttam úgy vannak megcsinálva, hogy ne akadályozza, hogy az egyik ilyen, a másik olyan formájú, mert a mágnes miatt nem tud rendesen ráilleszkedni a telefon kitüremkedő érintkezőire, épp csak érintik egymás. Lehet, éppen itt a baj.
Azért köszi a pontosítást!FhRossi: majd pár nap mulva isellenőrizd, nekem 3. próbálkozásra se sikerült igazán jól megcsinálniuk.
-
válasz
Williamgrant #17308 üzenetére
tényleg nem egyszerű. én akárhogy ügyelek, vagy ferde lesz vagy berepül 1-2 porszem. igen, teljesen párás füdőszobában is csináltam már
gonodlom a por a statikusság miatt szökik be. 50x csináltam már. sohasem sikerült jól. szerencsére, ha a kijelző világit, nehéz a port észrevenni általában.
a ragasztószalagos modszer viszont jó ötletnek tűnik az elmozdulás ellen. legközelebb úgy fogom felműteni. a porra még nincs ötletem. -
demars
addikt
válasz
Williamgrant #17308 üzenetére
Igen! De azért ha rosszul kezdik, vagy remegős a faszi keze el lehet qrni! Én kb fél egy mm-t csúsztam el, de nem vettem vissza! Azóta is így van, tök stabil!
-
válasz
Williamgrant #17285 üzenetére
szornyu telefon az s5....kamera okes de a tobbi....
Wajk: hat remelem,hogy a sony kiad valami komoly kamerasat ilyen meretben es ilyen uzemidovel.
A z5c valamelyest jobb kameraban nekem az lesz a kovetkezo...iphone se sem rossz de 4col mar pici. -
válasz
Williamgrant #17210 üzenetére
Nincs, legalábbis én nem raktam fel.
Mindjárt nekifekszek a netnek, köszi.Pattantyu: Csak használtam volna,
egy restart után nem bootol be.
-
Brekii
tag
válasz
Williamgrant #17189 üzenetére
Igen láttam, csak azt hittem ez már változott :-). Akkor annyit nem ér nekem, (teljesen jól működik) hiszen úgy is jön hamarosan a MM. Azt meg úgy is ROOT olni kell megint. Meglátjuk ott mi lesz a helyzet. Köszi a segítséget.
-
törölt tag
válasz
Williamgrant #17187 üzenetére
Jogos. Megvárom az új droidot aztán ha azzal se lesz jó a hang telefonálásnál akkor beadom.
-
Brekii
tag
válasz
Williamgrant #17187 üzenetére
Aha
És akkor mi az ajánlat? -
törölt tag
válasz
Williamgrant #17184 üzenetére
Hát lehet hogy az lesz mert a jack csatlakozó se jó de azzal együtt tudnák élni. Csak félek beadni mert sok rosszat hallani de ha a hangszóró továbbra se lesz jó telefonálás közben akkor muszáj lesz.
-
pattantyu
tag
válasz
Williamgrant #17171 üzenetére
Leálltam.
Elolvastam, de pont azért kérdeztem, mert megégettem magam a Cordonnal. Legálisan garanciavesztés nélkül lehet flashelgetni? Mert a külföldi fórumokon ez se tiszta, írnak mindent, de a végeredmény az, hogy talán igen, de a Sonyval kapcsolatba kell lépni.
-
pattantyu
tag
válasz
Williamgrant #17169 üzenetére
Elég sokat tököltem ezzel a telefonnal. Azért nem adtam el, mert jónak tartom hardveresen. Viszont szoftveresen nem igazán.
Tudod 2 hónap szenvedés, meg aggódás után, hogy csak úgy elveszik a garanciám, és még költhetek is a telefonra egy csomó pénzt, benyögni, hogy biztos miattam vannak rossz leírások a cordonról. Hát... Nem csoda, hogy feldúltan írok! Na mindegy, spongyát rá.
Nincs kedvem visszatérni. Jó az új rendszer, de nem jó a térerő, illetve az akkuidő. Ha le tudnám cserélni a modem dirvert, vagy meg tudnám csinálni valahogy, annak jobban örülnék. Nem tudom, nálam miért jelentkezik minden, ami a nyugatiaknál, nálatok meg nem. Más verzió?
A Z5C más tészta, más a drivere a modemnek, ha rossz a Z3C-ben, attól még lehet jó a Z5C-ben, gondolom. Hacsak nem azonos a két modem, ezt nem tudom.
-
pattantyu
tag
válasz
Williamgrant #17162 üzenetére
Én egy olyan telefonra vágyok, amit gond nélkül tudok használni. GPS, majd teljes készülékcsere, aztán vibra, most aksi. És nekem kelljen kitalálnom, hogy melyik miért rossz. Nem nyomozni akarok, hanem használni.
És azért elnézve a külföldi fórumokat, nem mondanám, hogy egyedi hibáról lenne szó...
Amit nem értek, hogy a stabil appjaim vannak a telón. Mindig ezeket telepítem. A kártyám a régi, 3 napig volt szervizben, nem hinném, hogy ennyi idő alatt bármi történt volna a T-vel. Eddig nem volt gond az aksival, most meg hirtelen igen. Eddig nem az utolsó csíkon volt max a térerő LTE-vel, most meg inkább nem éri el az egy vonalat se.
Nem kezdő okostelós vagyok, már a defyn is fözött romom volt évekkel ezelőtt. Simán flash-elek, rootolok, javítom a brickelt telókat. Tehát értem a root fogalmát, tudom, hogy máshol mennyi gond volt emiatt a garanciával. Itt meg simán azt látom, hogy a root semmi, nem gond a garanciánál. De miért? Csak úgy?
-
pattantyu
tag
válasz
Williamgrant #17161 üzenetére
Egy a sokból: "I had this version for a while on the beta program (yes, this is beta firmware that somehow Sony decided was good enough to release even if it's full of bugs, has terrible multitasking and poor battery life), and I definitely didn't cum all over my desk, if anything I'm pissed off because Lollipop was better and this firmware isn't as good as Lollipop. It's also missing features, Dualshock 3 support has been removed, and also camera burst shot is no longer possible."
Olvass utána. A béta verziót adták ki, mert szerintük jó volt. Sokak szerint nem az...
Aksi:
https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z3-Compact/Z3C-Battery-drain-after-update-from-5-0-2-to-5-1-1/td-p/1017073/page/3
moderálva 3 hónapomba került, hogy egy mondvacsinált hibából kimossam magam. Kíváncsi vagyok, pontosan mit tettél volna! Ismeretlen eredetű belső sérülés miatt nem javítható garanciában. Igen? És mi az?[ Módosította: philoxenia ]
-
darvinya
titán
válasz
Williamgrant #17076 üzenetére
Igen.
Szerinted nem melegszik, ha használod full-on?
Asztali gép, használja vinyót, de ha nincs hely, akkor bizony lassú erőművé válik.
És még mindig nincs Dalvik, mert az csak 6 fölött van.
És még az sem igaz, hogy újratöltés ugyanannyi energia, mint RAM-ban lévő.Tapasztalatból mondom, hogy mind2nek kell lenni-e.
Ott Sony SP bivaly CPU GPU-val, de kevés RAM-mal, ami mint mindent újratöltőget és ezzel totál belassúl és melegszik. -
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #17076 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy megint előről kell betöltetlen az Appot, ergo felpörög a proci, míg ha ramban van, akkor nem kell annyit beolvasnia a procinak.
-
válasz
Williamgrant #17071 üzenetére
hát én szoktam rajta játszani. / bár bírja is, de azért szerintem ilyen árak mellett, igazán alap lehetne 2016-os telefonoknál...
mert tulajdonképpen nem baj, ha több ram van benne... -
dzsodzso
csendes tag
válasz
Williamgrant #16973 üzenetére
OK! Kösz és jogos!
Bár azzal kezdtem, hogy elkövettem egy hibát...
A Recovery móddal kapcsolatban valami 5let? -
lcee79
addikt
válasz
Williamgrant #17012 üzenetére
Elsőre dobott 2 kék WARN üzenetet de nem foglalkoztam vele
De gondolom az volt a bajMásodszorra megcsinálta jól...
Most indult el...
Viszont a Wajk romban megszoktam megszoktam hogy nincs ez a sok szemét
Ez meg alapból 39 programot akar frissíteni
aminek nagy része google és t-mobile...
csodálkoznak hogy az ember rootol meg slim romot használKöszi a segítséget!
-
lcee79
addikt
válasz
Williamgrant #17008 üzenetére
flashtool-al nagy nehezen eljutottam addig hogy végre flash-elte (magyar T-mobile-ost tettem rá, ha már oda viszem vissza...)
aztán a végén az lett hogy valami elcseszett lebutított menüs androidot kaptam amin minden alkalmazás folyamatosan azt írta, hogy leállt.
Most nekiálltam még egyszer remélem jobb lesz... -
lcee79
addikt
válasz
Williamgrant #17008 üzenetére
PCC-t felraktam
nem is akarja látni a telefont... -
spiky03
veterán
válasz
Williamgrant #16982 üzenetére
Köszi neked is.
Amúgy ez lenne az a NUGLAS: [link] Itt linkelte korábban valaki@(#16983) holozis_HUN
Igen csempére esett a fürdőben.@(#16988) emiki6
Köszönöm neked is. Akkor lehet maradok Nilkinnél. -
cyber86
őstag
válasz
Williamgrant #16985 üzenetére
ment pü
-
darvinya
titán
válasz
Williamgrant #16973 üzenetére
Nekem eBay-es kártyám, de semmi gond nincs.
Igaz nem mesebeli áron volt igérve irdatlan nagy tárhelyet.
TransCend és A-Data -t tajvaniak árulják, ami hihető is. -
rasky
senior tag
válasz
Williamgrant #16966 üzenetére
Nálam is eltűnt pár, ja és nem sony telón, hanem meizun...biztos, hogy google-nél van a hiba.
-
Brekii
tag
válasz
Williamgrant #16960 üzenetére
Ma beszéltem egy ismerőssel, Samsung készüléke van, ugyanerre panaszkodott.
-
Armahun
addikt
válasz
Williamgrant #16960 üzenetére
Tűzoltás jelleggel időnként exportálni sd-re.
Halkan jegyzem meg, hogy használok kis papír noteszt.
-
emiki6
veterán
válasz
Williamgrant #16940 üzenetére
Ha geccoblaze-nek is slim van, akkor viszont valószínű.
Más közös tényező, ami indokolná nem ismert. -
Armahun
addikt
válasz
Williamgrant #16919 üzenetére
Az utolsó slim-et .
Van egy olyan nevem, ami most ment a levesbe másodszor.
-
Armahun
addikt
válasz
Williamgrant #16915 üzenetére
Este próbálgattam picit és találtam olyan helyzetet mikor biztosan eltűnik a kapcsolat.
Üss be egy tetszőleges számot, csörgesd meg, majd a híváslistából mentsd el.
Visszalépve a listába megjelenik a név a szám mellett.Ha most belépsz a fiókbeállításokba majd a névjegyzék szinkronizálás mellett átkapcsolod a kapcsolót majd vissza, akkor leszinkronizál.
Megnézve most a híváslistát eltűnt a név a szám mellől.
-
emiki6
veterán
válasz
Williamgrant #16889 üzenetére
Szerintem csak nem találja hol lehet ki/bekapcsolni az adatforgalmat.
Én a gyáriban csak a plafont legördítve találtam meg az eszköztárban a ki/bekapcsolás módját.
(De gondolom van máshol is) -
kp78
addikt
válasz
Williamgrant #16876 üzenetére
Neeem, Sonyban nincs ott.
Vagy legalábbis LG-ben az üzenetek > beállításokban van olyan "csatlakozás URL-hez".
Sonyban nincs ilyen.Vagy ennyire szőke vagyok.
Leírnád merre keressem? -
knuckle
aktív tag
válasz
Williamgrant #16864 üzenetére
nekem annó még a z1c-t cserélték így, hogy mindkét indikátor piros volt...de én már 2 alkalommal előtte jeleztem nekik, hogy nem okés a hátlapnál, ott be lehet látni...szerintük okés volt...de mégis beázott
pozitív viszont, hogy így is cserélték
-
emiki6
veterán
válasz
Williamgrant #16867 üzenetére
És ha meggyőződsz róla, mégis beázik?
-
szabacsik
őstag
válasz
Williamgrant #16858 üzenetére
Amikor az enyém beázott mindkét indikátor piros volt. Cserélték szó nélkül.
-
2thletme2day
őstag
válasz
Media Marktban vettem és kötöttem rá biztosítást. Igazából pont ez az oka ami miatt reménykedtem, hogy nem kell mindenképp bevinni szervizbe. A legutolsó szerviz (kijelzőcsere) 2 hónapig tartott...
-
Game-over
aktív tag
válasz
Remélem tényleg így van (vagyis a Sony elintézi a garit csak számlával jótállás nélkül is), főleg mert van egy Z5C-m is amit nagyon nem szeretnék visszaküldeni (és 17 dec-ig garis lenne). De kedden minden kiderül
Nem muszáj garanciát adnia a T-nek, csak szavatosságot:
"Elfogadom, hogy a Magyar Telekom Nyrt. a készülékre és tartozékaira jótállást nem vállal. A Magyar Telekom Nyrt. a készülékre és a hozzá adott tartozékra a vonatkozó jogszabályoknak megfelelõen 12
hónap szavatosságot biztosít." -
törölt tag
válasz
Williamgrant #16836 üzenetére
Ez nem csinál semmit. Felesleges pénzkidobás volt.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #16818 üzenetére
Hát én az asztali nézetet használom, teljesen jó, gyors
csak sokat kell zoomolni
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #16818 üzenetére
Most akkor mi van?? Ki kapkod hova...??
Egyébként a kereső itt is, vagy a google is kidobta volna... -
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #16816 üzenetére
16808-ra válaszoltál. Ott linket kért. Ő pedig Nillkinre kért linket, amit kapott már (hardveraprós eladó)
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #16814 üzenetére
Már kapott linket
-
apollo12
veterán
válasz
Williamgrant #16804 üzenetére
Linket tudsz küldeni?
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Williamgrant #16787 üzenetére
Ne keverjük. Mindig is tudta: teszt 4. oldal. [link]
-
Lacka89
aktív tag
válasz
Williamgrant #16787 üzenetére
Miota En hasznalom a tekot benne van ez a funkcio kb. 1 eve.
-
Poiro7
senior tag
válasz
Williamgrant #16782 üzenetére
A gyári leírás szerint tudja akkor mégse?
-
emiki6
veterán
válasz
Williamgrant #16782 üzenetére
Tehát ha nincs garacialevelem és nem vagyok benne a rendszerben, akkor esélytelen?
Közben arra is figyelmes lettem, hogy nagyon gyorsan merül a telefon. Egyre valószínűbb, hogy a telekom visszakapja ezt a telót...
-
válasz
Williamgrant #16745 üzenetére
Remélem ez a kép már megvolt és nem kellett sokat dolgozni rajta.
Köszönöm! -
AtHoS
nagyúr
válasz
Williamgrant #16732 üzenetére
A gyári névjegy alkalmazással elküldve ez az üzenet jön: vCard.vcf importálás hamarosan
Persze ilyen névjegy már létezik és nem is lép tovább, viszont értesítések között megjelent a vcard imortálása kész üzenet és a névjegynél pluszban ott figyel a mobilszám még egyszer (mobil + vezetékes szám volt a névjegynél amivel próbáztam) helyikapcsolatként exportáltam
Mondjuk nálam Rocket Dial & Contacts van használatban és abból kiindulva próbáltam először, majd a gyári telefonalkalmazásból párszor, így a végén plusz 3 elemként jelent meg ugyanabban a névjegyben (névjegyet megnyitva szerkesztésre volt 1 google acc fül és 3 lokál névjegy fül összerendelve)
A plusz 3 névjegyet törölve visszakaptam az eredeti két számot tartalmazó névjegyet.
Szóval nálam hibaüzenet nélkül importálódott a magamnak küldött névjegy.
5.0 Wajk ROM-mal (2 sms üzenet + 1 MMS üzenet)
szerk.
Bakker kicsit beboroskóláztam, párszor szerkeszteni kellett a hsz-t.... a szerk üzenetet is
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #16732 üzenetére
Sosem próbáltam
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #16727 üzenetére
-
Lacka89
aktív tag
válasz
Williamgrant #16724 üzenetére
Koszi
de van amit nem dobott ki az alkatresz kersso..
Valakinek nincs meg az sms amit a cordontol kapott h mehet a telefonert? Milyen szamrol kuldik?
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #16724 üzenetére
Én azt hittem valami spéci oldalt linkelsz
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #16707 üzenetére
Jó is lenne, ja
Majd már csak lassan jön
Áprilisban szinte biztos szerintem. 5.0 mikor jött?
-
half333
őstag
válasz
Williamgrant #16700 üzenetére
Kösz! Akkor ha be van kapcsolva,de használom,ugyanúgy merűl?
-
888Zoli
csendes tag
válasz
Williamgrant #16690 üzenetére
Idáig tartott, ha intenzív használatban van a telefon (vagy töltőn), és meleg, akkor jó a kamera, ha kihűl, akkor bedöglik.
-
BaLee
addikt
válasz
Williamgrant #16683 üzenetére
Jah értem. Ha simán le van némítva a teló és nincs engedélyezve a kivételek akkor nem pittyeg az sem.
Na rákeresek hátha találok valami tippet rá.
-
BaLee
addikt
válasz
Williamgrant #16677 üzenetére
Jogos kipróbáltam nálam is így van, hívásnál jó.
De pl. facebook messenger üzeneteket ugyanúgy megkapom mindenkitől és pittyeg is, mintha nem lenne lenémítva. -
Bucsek
tag
válasz
Williamgrant #16679 üzenetére
Szia, köszi a gyors választ
A hangerő mindig maximumon van, szóval biztosan vmi gebasz lehet
A videós dolog meg az, hogy felveszek valamit, aztán csinál 2 filet, egy 120fps-est és a lassítottat. Nyitnám meg a 120fps-es videót, hogy szerkesszem megint, és ekkor írja ki, hogy url hiba stb.
-
HardRic
addikt
válasz
Williamgrant #16663 üzenetére
Köszi.
-
csabbymtc
tag
válasz
Williamgrant #16658 üzenetére
Jogos, teljes mértékben egyet értek veled. De amíg a Telenor nem képes ezt megoldani, addig ez az egyetlen járható út. Szerencsére egész gyors a HSPA+ is...
-
muchacoado
aktív tag
válasz
Williamgrant #16634 üzenetére
KIEGÉSZÍTŐK:
Nagyon sokan használunk Nillkin üveget. előre hátulra ajánlott lehet, ha nem akarunk sokat költeni az utólagos javításra.
Mivel a készülék hátlapja üvegből van, így természetes, hogy könnyebben törik mint egy műanyag. Ezért kimondottan ajánlott egy vékony üveg, hogy ezt elkerüljük. Akik teljes hátsó oldalt takaró tokot használnak, azoknak is ajánlott a hátsó üveg fóliázása, mivel a tokba megrekedt porszemek csúnyán összekarcolhatják a készüléket.
Legtöbben a NILLKIN 9H vagy 9H+ üveget használnak, de mindenki keresse meg azt ami neki jó. Nagyon szívesen segítünk, hogy ki melyiket vette. Kínából kb 8-10 dollárért beszerezhető. -
muchacoado
aktív tag
válasz
Williamgrant #16624 üzenetére
Egy szóval nem kértem hogy konkrét terméket linkelj az összefoglalóba, csak annyit amennyit az előttem szóló írt:
"Van olcsóbb és eredeti Nillkin is (kínából, ingyen kihozzák + 2500 forint)"
A többi rá van bízva.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #16627 üzenetére
Ha jól látom nem lett még beírva ide root lehetősége zárt bl-re. Vagy rosszul látom? Illetve ez tegnapi, azaz friss dolog... Vagy valaki már rootolta pár napja a beta 6.0-t zárt bl-en?
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #16625 üzenetére
Nem veszítesz drm kulcsokat.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #16518 üzenetére
Furcsa az biztos
-
user137
őstag
válasz
Williamgrant #16492 üzenetére
nem, ezt én bontottam ki az eredeti csomagolásából úgy 1 éve, csak aztán egy ideig kallódott a polcon, Z5-re váltás miatt.
a más által lockoltak és wipe-oltak egyébként mást csinálnak, ott az eredeti owner google accountját kell a wipe után beírni.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Williamgrant #16492 üzenetére
Leírtad helyettem. Pont erre gondoltam.
-
Tidzsimon
őstag
válasz
Williamgrant #16465 üzenetére
Nekem élmény volt ezzel először sötétben fotózni vaku nélkül, sokkal rosszabbra számítottam.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #16465 üzenetére
Hát SZVSZ nem sokkal jobb az S7 kamerája, sokkal nagyobb különbségre gondoltam! Igen, jobb ez tény, de annyira azért nem
Látszik a kevesebb pixel, a Z3C-nek több van, de a szerencsétlen zajszűrés eltörli a részleteket, így inkább hátrány lesz. De az S7 fókusz tényleg brutál
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #16463 üzenetére
IGENNNNNN
-
szabacsik
őstag
válasz
Williamgrant #16453 üzenetére
Állítsd be, hogy ne tegye előre a mappákat. a mappáknak meg olyan nevet adj, hogy az ÁBC szerint oda essen ahova szeretnéd, hogy kerüljön
-
appel
őstag
válasz
Williamgrant #16445 üzenetére
Mappán belül enged rendezni.
Mappa megnyit, jobb alul 3 pont, rendezés. -
KYZRR
őstag
válasz
Pont emiatt nem használom a Nova Launchert. Ha benne lenne az, hogy tetszés szerint lehessen átrendezni a dolgokat az alkalmazásmenüben, simán a legjobb lenne.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Én azt használom, de nem tudok benne ilyet. Csak a mappákon belül tudok átrendezni.
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #16438 üzenetére
+1
Nagyon sok érte a 90k!! -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Williamgrant #16426 üzenetére
Hát bizony a hivatalos Sony szerviznek nem ez a neve.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #16397 üzenetére
Igen. Siralmas miért nem tudja ugyan ezt a Sony, pedig házon belül van. Neem csinálják, inkább 23 mpx kell.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #16368 üzenetére
Hát... Mondtam már így is meg úgy is, aztán röhögtek, hogy hogyan is mondom, azt mondták, hogy cs kell oda... Pedig sztem ty jobban illett volna. Ahogy ide is, de haár mindenki mondja hogy cs... Mind1, majd akkor használom ahogy gondolom. Igyekszem odafigyelni a helyesírásra, illetve a tagolásra, de nem mindig jön össze. Bocsi.. Senki sem tökéletes
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Nekem is szúrta a szememet.
-
darvinya
titán
válasz
Mint leírtad a lényeget.
Egyedül a gyártók 80% helyett 90%-ig kitolták, de utána lassabb a töltés.Viszont a roham töltés (nem gyors) egyszerre átadott töltetség csak új típusú/aksinál szabad.
Különben csak kigyullad a telo, vagy robban egyet. -
appel
őstag
válasz
Williamgrant #16345 üzenetére
A rezet vonzza a mágnes? Egyébként pedig a közepén van a mágnes, nem a csatlakozónál, így nem értem hogyan tépné ki egy erős mágnes.
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #16344 üzenetére
Holnap neki ugrok... Most más gondom akadt! Várom netbanktól az sms-t, hogy be tudjak lépni, de semmi!
Küldtem egyet a céges mobilomra de írta, hogy sikertelen küldés...
Ahogy olvasom factory reset oldja meg... De nem értem, hogy mi a fene lelte, úgy emlékszem csináltam egyet mikor feltettem a 4.9 slimet!
Most kezdhetem elölrőlaz egészet...
Próbáltam az internet beállításokat ismét letölteni, de semmi... Újra indítás, ilyesmi nem segített!
-
zkas90
senior tag
válasz
Williamgrant #16341 üzenetére
Végül minden kiegészítőt ebayről rendeltem meg.
Még wsken töltőt is rendeltem, hisz kvázi ingyen adták (8$).
Az egész kijött 25 dodóból(dokkoló, wsken, nillkin, tok).Igazából kifizettem volna a dupláját is ha MO-n megvan fixen és péntekig kihozzák, de ha nem hát nem.
Egyedül ez a dokkolós téma fura, hogy ennyire olcsó. Majd lemérem a dolgokat, aztán ha nem fasza akkor töltöm a kábellel és a dokkoló meg csak tartja majd (bár kétlem hogy sűrűn beleraknám csak azért).szerk: Még soha nem használtam mágneses töltőt, ezért tartok csak tőle.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #16334 üzenetére
Rendben
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #16332 üzenetére
Összefoglalóban a Wajk romot lehetne frissíteni (már nem 5.0.2)
-
tomyka74
senior tag
válasz
Williamgrant #16315 üzenetére
ok, próbálom újra!
-
forfung
csendes tag
válasz
Williamgrant #16304 üzenetére
A fogkrém és fülpiszka szépen megoldotta a gondot. Lehet be kéne tenni az összefoglalóba ezt a hibát is, mert szintén kb mindenkinél előjön...amúgy féléves a teló
-
forfung
csendes tag
válasz
Williamgrant #16267 üzenetére
Esetleg tudsz mondani a lencse védőréteg felkopásának javítására más lehetőséget, hogy ugyanolyan minőségű képeket lehessen készíteni mint azelőtt a cordon meglátogatása helyett? acetont mintha említettetek volna régebben. Nekem is most kezdett el leválni a réteg, és tragédia ami képeket készít, vagy inkább cordon javasolt?
-
Janaboy
veterán
válasz
Williamgrant #16297 üzenetére
Tudom, ezert is nem irtam utana semmit
-
válasz
Williamgrant #16297 üzenetére
+1, ha a szerviz/kereskedő megunja a juzert, akkor lesz pénzvissza/levásárlás/csere. N79-emnél ez a 9. szervizlátogatás után jött el, úgyhogy akkor nem kapkodták el.
A fogyasztóvédelem meg egy vicc. Az egy dolog hogy gyakorlatilag semmit nem ér a szavuk, szerintem élő ember nem jutott még velük dűlőre hogy legalább megmozduljanak
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #16267 üzenetére
De szerintem le is jöhetett ha már matt lett a lencse
Ha megoldást akar így is úgy is Cordon. Akkor már próbálni kell a garanciát.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #16235 üzenetére
Nem mindenkit érdekelhet a véleményem, akit nem, az nem nyissa meg a linket
És mivel a Z szériának vége és Z-s topikokba linkeltem, ezért SZERINTEM minden Z-s topikhoz lehet köze. De hagyjuk a témát, igyekszem kerülni
Nekem sincs bajom veled
-
válasz
Williamgrant #16231 üzenetére
A te véredet is ezzel szívják odaát
Ettől még nem adom el, hogy középszerű a kamerája, csak unalmas mikor újra és újra polírozzák a sony f..át hogy milyen csúcs a kamerája.
Az érzést meg ismered hogy sw-esen -érthetetlen módon- elbaltáznak ezt - azt.Más:
Két dolgot szeretnék megvalósítani, az egyik hogy a dupplakoppos feloldás ne menjen zsebben, ill a navbar-on legyenek esetleg extra funkciók (mint novában hogy lehozza a rolót).
Robottal elsőre nem sikerült kibogoznom a kijelző feloldás elleni védelmet, de lehet hogy xposed+gravitbox-al kéne eleve próbálkoznom mert az tudhatja ezeket? -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Williamgrant #16232 üzenetére
Így lehet sok hsz-t gyűjteni.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Williamgrant #16196 üzenetére
Végül is mind1. Csak jöjjön valami kompakt akármilyen néven.
-
Armahun
addikt
válasz
Williamgrant #16184 üzenetére
Ah, Déjà vu.
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #16178 üzenetére
Olvastam a sok vitaindító hozzászólásokat...
Ezért is írtam, ( amit Te is!)
Mivel én nem várok el túl sokat fényképek terén a z3c-től és amit nyújt nekem teljesen megfelel, így nem is merültem bele a szoftveres részébe!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Renault, Dacia topik
- Battlefield 6
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Háztartási gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest