- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- VoLTE/VoWiFi
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
holozis_HUN
addikt
válasz
pattantyu #17173 üzenetére
Hali!
1.: Feldultságod megértsük , de chill
2.: Bootloader nyitás jár garivesztéssel. Na bootloadert nem kell nyitni a roothoz. Nem egy fórumokra vitte be a rootolt telót. Megcsinálták, csak a szoftvert újrahúzták, azaz megint meg kellett rootolni.
3.: Húzz fel egy másik rendszert, totál wipe-pal. Mindent le kell gyalulni. Lehet bugos, előfordul.
4.: Itt a 6.0, ki is tudod próbálni
5.: flashelés sem jár garivesztéssel.
-
-
válasz
pattantyu #17165 üzenetére
Nem olvasok utána és nem megyek a fenébe sem. Mellesleg a Z5C-n kb 25% akku javulást hozott az M. Minden főverzió kiadás bugos, minden gyártónál.
Ahelyett hogy feldúltan írsz, akár itt olvashatnál is.
Vissza akarsz térni a KK-ra vagy sem? Segítek és rootolnod se kell. -
-
válasz
pattantyu #17157 üzenetére
Omg...
1. Bármilyen romot feltehetsz rá flashtoollal, amit csak szeretnél.
2. Az 5.1.1 nem szar, pont. Mindegy mit tapasztalsz.
3. A térerő probléma okozhat akku és melegedési gondokat, de arról nem a Sony tehet.
4. A vibra ha működik, tök mindegy hogy cserélték-e. Egy összeragasztott telefonon honnan tudod megmondani hogy belül mit cseréltek?
5. Jön a 6.0.1 de nem lesz jobb? Uri Geller...
6. Lehet rootolni és nincs oda a garancia.Szerintem mielőbb add el, nézzél egy frankó Samsungot.
Mindig is kíváncsi voltam kik írják az érthetetlen negatív kritikákat a Z3C-ről és a Cordonról...
-
rgeorge
addikt
válasz
pattantyu #13907 üzenetére
Mindkét Z3 topikot rendszeresen olvasom, GPS problémára nem emlékszem egyikből sem. A saját Compactomon sem tapasztaltam, pedig érzékeny vagyok rá, az előző telefonomon az őrületbe kergetett a rossz GPS, amit ott valóban szoftver oldalon egy frissítéssel rontottak el.
-
rootmin
tag
válasz
pattantyu #13890 üzenetére
Elég béna indoklás...
Mivel nyom nélkül bonthatatlan készülékről beszélünk, a felhasználói beavatkozás kizárva.
Ha pedig egy NYHL-en (aka. NYÁK-on) úgy okozol mechanikai sérülést, hogy a készülékházon ennek nincs látható nyoma, akkor az tuti nem stimmelt már új korában sem. Üveg hamarabb törik, mint az üvegszálas epoxi... Ha egy SMD alkatrész pattan le akkora behatástól, amitől a burkolat nem sérül, az gyártási hiba.Egyébként ránézésre a mikroszkópos képen elég sok a forraszpaszta maradvány (bár valszeg nem az okoz itt gondot, elég csúnya...) , simán lehet valami egyéb gyártási hiba. Én nem vagyok technológus, de a helyedben megmutatnám a képet egynek.
-
Viktor77
titán
válasz
pattantyu #13890 üzenetére
"Augusztus végén elkezdett szarakodni a GPS-e. Rákeresve azt találtam, hogy az egyik szoftverfrissítés rontotta el, nem csak az enyémet, hanem az összes Z3, illetve Z3 compact GPS-ét. Vártam még pár frissítést, hátha javítják, de semmi. Aztán valahol olvastam, hogy az alaplap cseréje megoldotta másoknál a gondot. "
Már az első mondatoknál bukik a dolog. Egy szoftverfrissítés úgy elrontotta a telefont, hogy csak alapcserével javítható? Mi van? Milyen összesét? A topicban egy szó nem volt erről, pedig az "összes" Z3C-ről beszélünk.
-
HofiZoli
senior tag
válasz
pattantyu #13891 üzenetére
No, többek között ezért is adtam le úgy a Z3C-met ehhez a bandához, hogy mindent ráírattam a munkafelvevő lapra. Indikátorok állapota, külső sérülések teljes hiánya, karcok száma! , csávó a haját tépte, de konkrétan a szemébe mondtam, hogy az interneten nagyon sok rossz vélemény van róluk, és próbálom magam védeni, egy esetleges későbbi reklamáció esetén jól jöhet ez a rövid kis külső állapotfelmérés a munkalapon. Eredmény: alaplap csere, elő-hátlap csere, garanciában..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo 3DS és DS topic
- Macska topik
- PlayStation 1 / 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest