- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PACSA75
őstag
válasz
Bucsek #19543 üzenetére
Erre sajnos nagyon nehéz verbális megoldást adnunk. Csak a csipeszt tudtuk volna mi is ajánlani, ha azzal nem sikerül, semmi képen ne szedj szét semmit, inkább sétálj el egy gsm szervízbe vele, majd ha pedig megoldódik a probléma, ajánlom figyelmedbe a mágneses töltő kábelt, azzal többet nem lesz hasonló gondod, én is azt használok. Egy utángyártottat már akár 500 ft ért be lehet szerezni.
-
nji
aktív tag
válasz
Bucsek #16678 üzenetére
szia,
sikerült már megoldani a problémát?
nekem is ugyanilyen dolgokat produkál a telefon:- elveszíti a térerőt,
- nem lehet hívást indítani vagy fogadni néha olyankor sem, amikor teljes térerőt jelez
- sim kártyát is elveszíti.Már flashtool-lal újraraktam a rendszert, ugyanazt ami rajta volt, sim kártya csere is volt, de néha jó, néha rossz.
Ezt le kell adni szervizbe?
Vidéken lakom és nem szívesen várnék egy hónapot a javítás miatt. (Valaki írta, hogy kapott cseretelefont, amikor személyesen adta le.Vagy ez attól függ, hogy ki hol, milyen garanciával vásárolta?)
Én a sony webshopból vettem de még egy szaros garanciafutárt sem küldenek, nemhogy cseretelefont adnak.
Még szerencse, hogy a következő sony telefonom már sufni gsm boltból vettem, mert ott szinte féláron kaptam és jár hozzá garanciafutár és cseretelefon is. A márkakereskedésben meg semmi.Adjam fel a Cordonba ? Nem tudom eldönteni, hogy ez milyen hiba lehet, de a sim csere és a szoftver csere már megvolt.
-
-
válasz
Bucsek #16678 üzenetére
1-2: Lehet hw vagy sw hiba is, de inkább utóbbi, sőt akár sim csere is gyógyíthatja.
3: Nem lehet hogy leveszed a hangot? Ha nem, akkor garanciális javításra érdemes lehet leadni ha gyári beállítások visszaállítása nem gyógyítja.
4: Nem teljesen értem. A lokálisan mentett fájlt nem tudod megnyitni? -
ViSAS
senior tag
válasz
Bucsek #11538 üzenetére
Igen, ha kész a felvétel, akkor lépj vissza. Később a galériából megnyitva az eredeti felvételt (ugyanis attól még hogy nem módosítod egyből, az eredeti felvételt elmenti) a videószerkesztési opcióval ki tudod jelölni a belassítandó részt és így létrehozni egy lassított felvételt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen egeret válasszak?
- Villanyszerelés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest