Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekii
tag
válasz
Williamgrant #19716 üzenetére
Akkor el vagyok tévedve. Viszont így nem értem mert a jótálláson túl nincs semmi. Senki nem fizet vissza senkinek semmit, hacsak nem rejtett hiba volt az eladáskor. Ha elromlott akkor így jártam nem? Miért is kérdés ez akkor?
-
Brekii
tag
válasz
Williamgrant #19712 üzenetére
Ez így korrekt.
-
Brekii
tag
válasz
Williamgrant #19713 üzenetére
Maga jog nem függ az ügyintézőtől :-). Az hogy mennyire akar kötözködni az már igen. Ha van egy bármim és annak rendelkezem a tulajdonjogával senkinek semmi köze hozzá hogy eladom e vagy nem. A fogyasztóvédelmi törvény nem ír elő olyat hogy a jótállást csak az eredeti tulajdonos érvényesítheti, így ezt megkövetelni sem lehet. Velem is próbálta, aztán majdnem sírás lett a vége :-). Természetesen ha mint mondtam szerződés köti, (ami alapvetően valamilyen részletfizetést takar) ott már lehetnek ilyen igényei a szolgáltatónak mert például lehet hogy csak egy részletet fizetett ki az ügyfél. Akkor mennyit is adjanak vissza? Hogy is lesz a szerződés utána? stb.
-
Brekii
tag
válasz
Williamgrant #19708 üzenetére
Szerintem ez így zavaros.
A Cordon egy szervízpont. Azért nem ad vissza pénzt mert nem is adott el semmit. Vagy megjavítja, vagy ad egy cserére jogosító szakvéleményt. Az üzlet, (jelen esetben a szolgáltató dönti el mit is tesz az esetben) A fogyasztóvédelmi törvény alapján elsősorban javítási kötelezettsége van. Amennyiben nem lehetséges lehet áttérni más igényre. Ha megvásárolok (adásvételi szerződéssel mivel telefont nem érdemes máshogy) egy készüléket, azzal a tulajdonjogát (már ha az eladónak volt ilyen joga) is megvettem. Ez azt jelenti, hogy minden jog ami a készülékkel járt "jött vele". Azért van egy kis csavar, mert ha valamilyen hűség aláírás is történt amit módosít az ügylet például egy visszafizetés (mert hát akkor milyen összeget is kell visszaadni, a szerződés hogyan is áll utána, egyáltalán volt e tulajdonjoga a szerződés lejárta előtt). Ilyen esetben a szolgáltató ragaszkodik az eredeti partner megjelenéséhez, hiszen szerződést kell módosítani. Természetesen ez csak akkor van így ha élő szerződés köti a telefont. Ha nem akkor bárkinek is intézniük kell. Én egy okosórával a Telenornál jártam így. Kivertem a balhét és kicserélték. -
Brekii
tag
válasz
VMatteo #19671 üzenetére
Csak hogy ne érezd magad egyedül.
Én nem húzom le, hanem csak azt gondolom róla hogy szar. Gyakorlatilag mindenkinek széthullik (lehet itt okoskodni hogy milyen szépen megcsinálják, de a kocsimra is azt mondanám hogy szar ha kiesne a szélvédő melegben, és nem annak örülnék hogy milyen szépen visszatették. Ha pedig másodjára is kiesne hmmmmm.). A reklámokban víz alatt fényképeztek vele, a valóságban vigyázhatsz rá mint a hímes tojásra. (ha vennék egy terepjárót igencsak rosszul érintene hogy ha a gyár utólag azt mondaná hogy azért inkább csak országúton használjam) Ja igen a fényképezője is hagy azért kívánnivalót maga után. Tetszenek a hozzászólások hogy "nekem jó". Attól még tény hogy egyedül a Sony nem tud normális képet csinálni a SAJÁT hardverén.
VISZONT!!!!!!
Compact méretben ad elfogadható teljesítményt. Üzemidőben is korrekt teljesítményt nyújt. Ha mást nem legalább ezeket észrevették. Én is használom mert nincs más ilyen méretben és közben remegek, nehogy baja legyen mert én nemhogy két hétre, de egy napra sem tudom nélkülözni (de nem is akarom, azért vettem hogy használjam, nem azért hogy rohangáljak a szervizbe, vagy rögtön kettőt tartsak arra az esetre ha meghibásodik). Informatikusként nem játszani kell, hanem a mindennapjaim igencsak szerves része. Én egyébként szeretem, de folyamatosan nézem a megjelenő telefonokat és ha lesz alternatíva rohanok akár még a Samsunghoz is :-). Ugye az is elgondolkodtató hogy eszem ágában sincs például Z5 Compactot venni sem nekem sem az itt fórumozóknak. Mindenki véleményét tisztelem itt a fórumban de azért azt kérném hogy ti is tegyétek azt a másokéval. Ha valakinek nem tetszik megvan hozzá a joga és sajnos valljuk be okot is adhat rá a készülék, illetve a gyártó.
Összességében szeretem, de a hibái miatt nem tartom jó készüléknek. Amúgy általában gondolom mostanában ezt a Sony készülékekről és csak a régi nagy hírük miatt élnek még meg, ha így folytatják én nagy jövőt nem jósolok nekik. Az X sorozat sem nagyon jött be nekik. Nem véletlen a mobilos üzletág veszteségeiről szóló sok hír.
Nyilván lehet most írni hogy hülye vagyok, de azt gondolom az én véleményem is pont annyit ér mint bárkié aki ide ír, és hangsúlyozom hogy ez csak az ÉN VÉLEMÉNYEM. Akinek nem teszik nyugodtan gondolhatja máshogy nem akarok meggyőzni senkit semmiről. -
Brekii
tag
válasz
sxxorp #17288 üzenetére
Azért beszarás hogy milyen szép ez a Motorola. Hogyan nem tudnak ilyet csinálni manapság? Ez olyan mint amikor egy szar reklámot ha nézek, mindíg elcsodálkozom hogy a megrendelő nem látja hogy szar? Főleg ha van tényleg szupi is. Ha már vasat nem raknak mögé azért jó design lehetne.
-
Brekii
tag
-
Brekii
tag
válasz
Williamgrant #17189 üzenetére
Igen láttam, csak azt hittem ez már változott :-). Akkor annyit nem ér nekem, (teljesen jól működik) hiszen úgy is jön hamarosan a MM. Azt meg úgy is ROOT olni kell megint. Meglátjuk ott mi lesz a helyzet. Köszi a segítséget.
-
Brekii
tag
válasz
Williamgrant #17187 üzenetére
Aha
És akkor mi az ajánlat? -
Brekii
tag
Kis segítséget kérnék.. Gyári 5.1.1 van fent a kicsikén. Szeretném leszedni a soft gombokat. Ahogy olvasom ez root nélkül nem az igazi. Elvileg Vodafone függő a készülék (Nem próbáltam mással) gar nincs már rá. Tudtok egy helyet mondani ahol a root erre a ROM ra jól le van írva?
-
Brekii
tag
válasz
Williamgrant #16960 üzenetére
Ma beszéltem egy ismerőssel, Samsung készüléke van, ugyanerre panaszkodott.
-
Brekii
tag
Na megvettem a kicsiket. (mondjuk annyi progim van hogy szinte meg is bántam, mert egy napom elmegy a költözéssel. Egyszerűen lehet rootolni a gépet, vagy downgradelni kell?
-
Brekii
tag
Üdvözlök mindenkit.
Egy Z1 Compact ot szeretnék lecserélni Z3 compact ra. Szeretnék segítséget kérni a vásárláshoz. Milyen betegségei vannak, vásárláskor mire figyeljek oda? Milyen gyári ROM a legújabb rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BMW topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest