- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Brekii #19711 üzenetére
Persze, de a fentebb említett extra szolgáltatások szintén szerződésben kell hogy legyenek, az pedig egy újabb kérdés, hogy a szolgáltató ezek tovább értékesítését elfogadja-e vagy sem. Általában szerintem sokszor ez csak attól függ, hogy az adott asztal mögött ülő szolgáltatós ügyintéző akar-e a dologgal szuttyogni, van sem.
-
válasz
Brekii #19710 üzenetére
Teljesen rendben van a véleményed.
Annyival egészíteném ki, hogy én speciel vettem Z5C telefont is. Lassan egy éves, kapott hideget és meleget is, eddig hibátlan. A fényképező szoftvere ugyanolyan algoritmusokkal dolgozik (rossz fényviszonyok közötti képek autó módban kritikán aluliak
), viszont a videó üzemmódja zseniálisan jó, még akkor is ha a mai csúcsmodellek képességeit nézzük. Vízálló az USB csatlakozó, az SD és SIM fedelet pedig ritkábban nyitogatod (ráadásul sokkal stabilabban és más gumiharanggal zár). Szóval igazából próbált a Sony továbblépni (+64 bites rendszer) a Z3C tapasztalatai alapján, de a készülék árát nem tudták viselhető árra leszorítani. Ettől függetlenül ha lenne ennél jobb 5" alatti modell, megvenném. De nincs.
-
-
Wajk
addikt
válasz
Brekii #17192 üzenetére
nem kell újra ROOTolni egy kis odafigyeléssel
Már most is elérhető PreRooted 6.0.1-es ROM, de még Recovery nélkül, de azt is lehet már utólag felnyomni, de csak Desktop-ról.... még.Szerintem még pár nap (én is azon dolgozom) és lesz fullos PreRooted ROM...
SLiMM 6.0 is nemsokáraupdate: bár véleményem szerint érdemes még egy verziót várni akinek nem sürgős, ráfér a polírozás a rendszerre kicsit.
-
-
válasz
Brekii #16964 üzenetére
Kérdezd már meg milyen Android verzió fut a telefonján!
(#16962) Arni
Vannak régi exportjaim, de most válogassam ki hogy mi van és mi nincs 1200 db kontakt esetén? Óriásit csalódtam a Google szolgáltatásaiban, ha ez tényleg szinkron hiba. Innentől beletojok az egészbe, írok egy saját androidos Account kezelő alkalmazást és soha többé nem szinkronizálok egyik szolgáltató rendszerébe semmit. -
KYZRR
őstag
válasz
Brekii #16691 üzenetére
Elsősorban az ajtókat, illetve a mögöttük lévő víz indikátorokat kell megnézni. Ha ezekkel minden oké, akkor a mágneses töltő csatlakozóra vehthetsz egy pillantást. Kijelzőjét is ajánlott megvizsgálni, hogy nem-e engedett el a ragasztás.
Többi már csak ilyen esztétikai dolog, hogy mennyire vigyázott az előző tulaj a készülékre.Legfrissebb gyári ROM a 23.4.A.1.264, ami egy Android 5.1.1 rendszer, de hetek kérdése, és jön a 6.0.1.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest