- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #23615 üzenetére
Feltéve, ha működik az új LCD-vel.
Csomagtartót csukta rá, sérülhetett más is. Sajnos lutri ez -
demars
addikt
válasz
Williamgrant #23603 üzenetére
Ja ja, jó arc. Ha megkéred biztosan megcsinálja.
-
|AP|
veterán
válasz
Williamgrant #23601 üzenetére
komolyan nem tudom, hogy melyik hozzászólásra gondolsz...
Erre?
az FBS ragasztóra?Gondoltam először az összefoglalóban leírt megoldásokkal próbálkoznék...
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz
Williamgrant #23592 üzenetére
Fogalmam sincs mit csinalok rosszul.
Koszi a tippet. Adok neki meg egy rendelos eselyt. -
SteveJobs
őstag
válasz
Williamgrant #23580 üzenetére
Az az igazság én az összefoglalóba nem olvastam.Néztem videót de az alapján se ment.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Williamgrant #23576 üzenetére
Jó tudni, hogy nem készülékhiba, mert adás/vételnél ez a félreértés szélsőséges esetben ütésváltásig is fajulhat
Azt nem tudtam, hogy bibsik -
amator2
tag
válasz
Williamgrant #23559 üzenetére
Ha ezzel az E6000 rel beragasztod a kijelzőt, és jól sikerül, utána ha megint eltörik, bontható marad a telefon, vagy csak flex- el jön szét?
-
PubliCat
tag
válasz
Williamgrant #23548 üzenetére
Alapvetően a gyári képnézegető produkálja ezt, böngészóból letöltött képeknél. Nem használak facebook appot, csak messengert, abból is lájtot, úgy hogy ez sztem nem releváns.
Ami fura, csak a letöltött képek produkálják.
Apropó, memkártyát sokszor kiadja. Cseréltem fedlapot, memkártyát, ugyúgy eldobja, rapszódikusan eccer csak. volt hard reset, őjra indítás, miegymás, d emég mindig fenáll a hiba.
Ötlet? javaslat?
-
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #23559 üzenetére
Pontosan szegedi vagyok.
Mivel kellhet később is ezért jobb, ha rendelek. LCD-t is most fogunk rendelni haverral, mire ideér karácsony. Kb akkor tudok nekilátni, talán...
Mennyi ideig áll el ez a ragasztó? -
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #23554 üzenetére
FBS az vészmegoldásnak kellett, egy többszörösen agyontákolt 3 telefonból összerakott Cubot One érintőjét fixálni. Az volt kéznél.
Amúgy eddig mindig elég volt a 3M. LCD-t tartani még csak egyszer kellett, az szar is lett (Lenovo Vibe Z).Arra akartam utalni, hogy még ekkora súlyt tartó részt sose kellett ragasztanom. Max digitizer.
Nem használtam még ilyen ragasztót, úgyhogy azt is rendelni kell.Jobban szerettem azt a korszakot, amikor nem kellett még ragasztó a telefonszereléshez...
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #23550 üzenetére
Rövid ismertető.
Jack, sensor, ragasztó. Bár ha jól tudom ma már inkább a B6000 ragasztót ajánlod. -
dzsodzso
csendes tag
válasz
Williamgrant #23540 üzenetére
Parancs, Értettem...
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #23540 üzenetére
De írta, hogy mágneses töltőt használ.
Ezért kérdeztem, hogy lehet e, hogy a töltö csati része hülyült meg?! Nem pont zárlat, Ha Nem az a része ami azt érzékeli, hogy csatlakoztatva van.
Amúgy most írta, hogy most már csak akkor fordul el neki, ha töltőre teszi. Na az ok, nekem is ilyen. Az a jó, azt jelenti, hogy működik (mintha a dokkolóba tenné a telefont). -
dzsodzso
csendes tag
válasz
Williamgrant #23530 üzenetére
Leteszteltem!
xposed nélkül is elfordul, annyi a változás, hogy mos már csak akkor, amikor töltőre teszem...
Demars, ha a töltőegység zárlatos, akkor, hogyan működik, veszi fel a töltést? -
amator2
tag
válasz
Williamgrant #23525 üzenetére
Bekapcsoltam a kesztyűs módot, így a vissza gombot 5-6 próbálkozás után meg tudom "nyomni"
Telefonálni tudok vele, azon a részen jól működik, az a lényeg. A redőny nélkül most kibírom.
Elvileg egy hét alatt megjön az új, addig valahogy kihúzom. Köszi azért a segítséget! -
demars
addikt
válasz
Williamgrant #23530 üzenetére
Mágneses töltő egység lehet "zárlatos"?
Bár én először egy factory resetet csinálnék. -
dzsodzso
csendes tag
válasz
Williamgrant #23528 üzenetére
mindkettőnél le van tiltva, mégis elfordul...
-
dzsodzso
csendes tag
válasz
Williamgrant #23522 üzenetére
Bocs!
ezt nem értem!
Kifejtenéd...
Hülye gyerekeknek... -
KISDUCK
addikt
válasz
Williamgrant #23492 üzenetére
Kipróbáltam csatlakoztatta a hdd-t szépen (egyben van a partíció ami így 931GB), de a videókat nem tudta lejátszani a meghajtóról. Sajnos csak letölteni tudtam a hdd-ről a telefonba az állományokat. (Nekem nem is probléma ez, mert csak kíváncsiságból próbáltam ki.)
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #23485 üzenetére
Van ismerős körben kettő Z3C is amit nem használnak, egyiknek alul nem érzékel a kijelzője, a másik meg öcsémé, ami kijelző csere után hülyült meg (simet eldobja, lefagy, stb). Agyalok rajta, hogy össze kellene hozni ezekből valamit, de úgy gondolom csak kellene rendelnem egy új kijelzőt, az lenne a tuti.
Amit használsz ragasztót tetszik (B 6000) . Azzal próbálnám meg összerakni, vízállóság nem szempont. -
hitchins
őstag
válasz
Williamgrant #23480 üzenetére
Nem olvasgatom x eve a topicot de szerintem nem is nekem kell megoldani ezt. Nehogy mar nekem kelljen ragasztgatni az ajtot.
Jo hogy nem mondod hogy fogjam oda egy befottes uveg gumijaval.
De megegyszer mondom nem ez az alapveto problema a telefonnal. -
hitchins
őstag
válasz
Williamgrant #23473 üzenetére
Ugye ezt viccnek szantad? 2 honap telt el valtozas nelkul. Mennyi kell hogy “bealljon”?
A telefon kezhezvetelekor es elso javitas alkalmaval ez nem jeltkezett. Csaladban tobb sony telefon van ott sem lattam ilyesmit.
Egyebkent sem ez az alapveto problema a telfonnal ez mar csak plusz feature. -
Armahun
addikt
válasz
Williamgrant #23477 üzenetére
* a kép illusztráció.
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #23474 üzenetére
Köszi.
-
MaxTorque
tag
válasz
Williamgrant #23449 üzenetére
Köszönöm a felajánlást, de már itt is van a ragacs, ötös pakkot vettem ne kelljen parázni ha elcseszem. Ma este szerelek, fejleményekkel jelentkezem
-
Vangelis
félisten
válasz
Williamgrant #23455 üzenetére
25.én rendeltem futárt a sony care-n keresztül. 26-án átvette a csomagot.... ma hozták vissza javítva a készüléket.
-
MaxTorque
tag
válasz
Williamgrant #23442 üzenetére
Lehet ez hülye kérdés lesz, de van egy törött Z1 Compactom, annak a kamera modulja nem lenne jó a Z3 Compactba? Ebayes képek alapján: csatlakozó stimmel, a szalagkábelen ugyanúgy futnak az erek, a felbontás is egyezik. Létezne, hogy ugyanaz a modul megy bele?
-
MaxTorque
tag
válasz
Williamgrant #23433 üzenetére
Leszedtem azt a lilás réteget, (fülpiszka, fogpaszta, az egy enyhe polír) és nincs javulás. Továbbra is csak közelre tud ok éles képet lőni.
Használtan vettem, már nem garis. Nem ellenőriztem le a kamerát vásárlásnál, az én hibám.
Itt a két mintakép is: (teljes méret)
kozelre
tavolraKamera modul csere elég lenne? Ha már úgyis leszedem a hátulját, ne cseréljek kamera lencsét is?
-
válasz
Williamgrant #23417 üzenetére
Köszönöm!
Sajnos a vázoltakat kevésbé tartom jó megoldásnak, gyáriban reménykedtem.
A roottól egyelőre tartok kissé. -
demars
addikt
válasz
Williamgrant #23382 üzenetére
Nos nem volt / nincs idő tesztelni, öcsi folyton rohan, dolgozik. Rendelt új telcsit, xperia x lesz helyette. Z3C-t megkapom tartaléknak. Folyamatosan eldobja neki a simet, munka miatt kell neki a teló szóval nem várta meg míg kipróbálom amit javasoltál.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Williamgrant #23403 üzenetére
Értem. Ez a b7000 ha megköt kemény lesz vagy olyan lesz mint a sziloplaszt, vagy mint egy kemény gumi?
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
Williamgrant #23389 üzenetére
Már megcsináltam, és ott sem működik az alsó rész. De lehet, hogy ott amúgy sem kellene működnie, mert különben felülrajzolná a gombokat?
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #23380 üzenetére
Köszi, végig zongorázzuk amit írtál.
-
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #23357 üzenetére
Zene közben szerencsére nincs, egyelőre maradok. Aztán majd meglátom.
Fejhallgató kéne inkább egy mindenes, mert a Sony ZX-100 úgy gondolta, ideje szétfoszlani, amúgy is csak egy gagyiság. De ez nem ide tartozik úgyse.Amúgy ettől az "apró" problémától eltekintve kimondottan jól szól a Plextone a telefonnal.
-
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #23355 üzenetére
Samsunggal (SGS1 gyári) meg épp azt hallom meddig megy a DSP, utána csönd. Pause után meg csöndig zaj.
Sony mikrofon nélküli fülhallgatóval meg semmilyen zaj sose, de az is igaz, hogy már nem fiatal, 2006-os konkrétan (HPM-70). Halkabb már, mint volt.Szóval gyanús, hogy a Plextone módváltós mikrofonos bigyója lesz a ludas...
-
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #23353 üzenetére
Fújkálhatom... nem segít.
Amúgy Plextone X41M a füles.Azt most vettem észre, hogyha megállítom a zenét, akkor még 2-3 sec mire újra elkezd peregni a bal csatorna. Elképzelésem sincs mi interferál, de legalább zene közben nem zavar.
Azt hozzátenném, hogy ez annyira halk, hogy átlagembernek lehet fel se tűnne, és agybadugós füles kell+teljes csend.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Williamgrant #23348 üzenetére
Próbálok vigyázni rá. Már rootolom.
-
vtomi2
őstag
válasz
Williamgrant #23344 üzenetére
Ők a pénzt választják, persze csak ha megvan még a számla
Viszont már megint csak az amerikaiak kapnak vissza
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Williamgrant #23338 üzenetére
Hmm, őt nem ismertem eddig. Beszerzem, aztán megpróbálom újra. Köszi!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Williamgrant #23335 üzenetére
Mostanában már 4 telóban cseréltem kijelzőt, de így még nem jártam. Letakarítottam a ragasztó maradványokat, majd az eddig jól bevált 3M ragasztót használtam, mindenhova került körben majd rányomtam a kijelzőt.
Nem tudom miként tudnám jobban összerakni, ha megint szétszedem.
-
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #23330 üzenetére
De a PCCompanion supportot már egy csomó Xperiához dobták.
Szerintem lekérem azt elmentem, nem kerül semmibe. -
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #23328 üzenetére
Okés, köszi az infót.
Mivel ez most betonstabil mindenestelónak kell, még az is lehet, hogy egy jó darabig lemondok a custom kernelről.Annak van értelme, hogy lekérem az unlock kódot a Sonytól már most? Hátha később megszűnik a szolgáltatás.
Anno Huaweiből is alig bírtam kiszedni...Gondolom a fastbootos kód nem változik minden lekéréskor.
-
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #23326 üzenetére
És akkor ennek a SLiMM ROM-nak az az előnye, hogy megy zárt BL-en, rootolt zárt BL-es KK-ról telepíthető és megy vele a DRM is?
-
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #23322 üzenetére
WSKEN-t rendeltem végül.
SLiMM-re meg ránézek akkor, az már messze nem volt a lista tetején
-
Tamarel
senior tag
válasz
Williamgrant #23315 üzenetére
Nem a szoftverre gondoltam, hanem a Motion Eye nagylátószögű lencséje középen se tud egyenes vonalat fényképezni.
-
Tamarel
senior tag
válasz
Williamgrant #23309 üzenetére
Az XZ1 sajnos a kancsal kamerát kapta.
-
nrbrt.1111
csendes tag
válasz
Williamgrant #23310 üzenetére
Egy szoftverfrissítést csináltam rá a meglevő oprendszerrel.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Williamgrant #23304 üzenetére
Viszont a róla(?) készült fényképeken nekem valahogy nem tetszett.
-
|AP|
veterán
válasz
Williamgrant #23301 üzenetére
ez itt elég OFF, de voltak hírek S8 miniről is... abból lehet vajon valami?
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Williamgrant #23298 üzenetére
Root ügyben a saját topicjában tudnak esetleg valamit. De ha jól nézem egyelőre nem nagyon megy.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Williamgrant #23296 üzenetére
A kompakt méretről le kellett mondanom, a gyártók nem hoznak igazi csúcs mobilokat ebben a méretben..
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Williamgrant #23294 üzenetére
S8 lett ...
De a Z3 Compact a családban marad. Jó készülék volt. -
MrChris
nagyúr
válasz
Williamgrant #23290 üzenetére
Nem cserélem, nincs is
mégrá szükség. Kétoldalassal az alkatrészeket rögzítetted?
Látom a szétszedős videókban méretre készített kétoldalassal ragasztják vissza a hátlapot/elejét. Az nem jó? -
MrChris
nagyúr
válasz
Williamgrant #23288 üzenetére
Azt nem áll szándékomban, csak ha rendelgetek gondoltam megkérdem. A hátlapot meg kell hőlégfúvózni? Mennyire meleggel és meddig?
-
Zigi
senior tag
válasz
Williamgrant #23272 üzenetére
Üdv.
Egy hetes huza-vona után közölte a SMART-CLINIC, hogy nem tudják mi a baja a készüléknek!!!!!
Azt mondták összerakják és vigyem el! Én egy hibátlan készüléket adtam le, "csak" a kijelzőt kellett rajta megragasztani, és azóta rossz a mikrofon minősége. Állítólag cserélték a mikrofont egy újra attól sem javult a helyzet, talán szoftver visszaállítást is ( már kételkedem benne), de nem javult meg.
Segítsetek mit tudok tenni vagy hova fordulhatok, mert ezt nem tudom elfogadni, hogy egy rossz készüléket kapok vissza.Köszönöm.
ui: egyáltalán elhozzam?
-
MrChris
nagyúr
válasz
Williamgrant #23281 üzenetére
Aszem nekem is be kell szereznem egy ilyen ragacsot, meg a jack aljzatot. Pár kérdésem lenne. Utóbbira (jack) van link, hogy melyik a hozzá való? Különbözik a D5803 és D5833? Még mit érdemes cserélni? Tavaly októberben javította a cordon és idén márciusban járt le az eredeti gari. Elő és hátlapot biztosan cseréltek előző tulaj szerint, elválás volt a hiba. Akksi eddig jó. Honnan lehet megtudni hogy van e rá még a javításból kifolyólag további garancia?
-
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #23279 üzenetére
Hat nem is szedte annyira szet... a hatlap felol kezdik amikor elol megy szet (marmint a Cordon, azert buktam naluk a specko hatlapfoliam). Az nyilvanvalo, hogy nem huzott elo a fiokbol egy ketoldali ragasztokeretet pont ehhez valot, hanem valami altalanos ragasztot hasznalt, de mondtam is hogy nem baj ha nem vizallo, ne menjen bele a kosz meg ne huppogjon nekem. Most stabil es ennyi eleg. Azert ez nem garis azaz tobb mint 2 eves. En orulnek, ha tobbet kihuzna me'g mint tovabbi 1 ev, de erosen ketlem.
-
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #23273 üzenetére
Szerintem ez egy olyan kartya, amin ismeros adott nekem egy zenevalogatast, sztem o se tudta hogy rossz. Ma mar vettunk masik 64-est, problem solved (legalabbis remelem, most megy ra a masolas, de ez itthoni garis kingston).
Ja Bekason bevallaltak a csak ragasztast a hatlapra, a tippelt 2e Ft-ert, du. megyek erte, nem szedi szet az elejet, igy nem lehet proximity meg hangszoro hiba, remelem. -
laolaj
aktív tag
válasz
Williamgrant #23271 üzenetére
jó igazad van, csak telón nem láttam.
App + mentések hsz.t nem OFFnak szántam
-
laolaj
aktív tag
válasz
Williamgrant #23265 üzenetére
Gondolom, hogy ezt nem az App lementésére írtad
-
laolaj
aktív tag
válasz
Williamgrant #23259 üzenetére
tehát azt mondod, hogy megér egy próbát?
-
laolaj
aktív tag
válasz
Williamgrant #23257 üzenetére
Milyen kijelzőt használtál?
Csak mert 30ezer Ftot kiadni érte kijelzőre. 3 éves. Aksi ugy ahogy bírja még. Jack dugó is halott.
Nem tudom hogy megéri e még megjavítattni. -
B.F.G.
senior tag
válasz
Williamgrant #23247 üzenetére
Köszönöm!
Tartalék telónak még elteszem, mert ki tudja, meg ebben az állapotában, még csak el sem ajándékoznám.
-
metalstorm
aktív tag
válasz
Williamgrant #23242 üzenetére
Köszi, és bocs a hibás bejegyzésemért!
-
metalstorm
aktív tag
válasz
Williamgrant #23234 üzenetére
Elnézést! A kérdésem az nélkül is valós lenne és megoldásért üvölt...
Próbáltam play áruházas kis játékokat, azok sem mennek! Egyébként a zip-es telepitős romok sem igazán hivatalosak....
-
válasz
Williamgrant #23230 üzenetére
köszönöm szépen!
-
BaLee
addikt
válasz
Williamgrant #23221 üzenetére
Lehet, hogy átírtak valamit, de nem hiszem, hogy globálisan, mert nekem alkalmazásfüggő, hogy visszalép-e kapásból vagy újratölti. Ha minden más be van zárva és csak egy sms-t nézek meg akkor általában visszalép, egyébként ha picit is erőforrás-igényesebb programot nyitok meg akkor általában nem.
Persze tényleg attól függ, hogy elég-e, hogy ki milyen programot használ.Bár kicsit kezdek amúgy is kiábrándulni az androidból meg a telógyártók felfogásából. Kiadnak egy telót és 1 év múlva már örülhetsz ha kapsz még valami frissítést. Szerintem teszek egy próbát iOS irányában. Úgyis érdekel az a rendszer is.
-
Armahun
addikt
válasz
Williamgrant #23154 üzenetére
Végül szeviz helyett egy samu a3 17 lett.
Így három nap után kezdek örülni, hogy elejtettem. -
demars
addikt
válasz
Williamgrant #23198 üzenetére
Én már nem is tudok ezen romot cserélni. Mióta fent van Wajk romja azóta az ketyeg!
-
vtomi2
őstag
válasz
Williamgrant #23196 üzenetére
Gondolkoztam rajta, de sokat buknák, és amúgy imádom ezt a telót, csak lehetne rá normális cm
-
vtomi2
őstag
válasz
Williamgrant #23194 üzenetére
pedig vettem volna egy 1+3-mat
-
vtomi2
őstag
válasz
Williamgrant #23190 üzenetére
Dehogynem, még 1 percig is. A reset gombot is próbáltam <1, 5, 10s-ig tartani, az se működött, aztán meg a semmiből úgy döntött, hogy kipihente magát
-
Armahun
addikt
válasz
Williamgrant #23172 üzenetére
Még kitkat-en és előzőkön elég volt simán az sd-ről vagy a belső tárhelyból az android / data mappából az adott appnak megfelelőt elmenteni.
Rendszer telepítés után feltetted az appot, majd a mentett mappát visszamásolva megvolt minden beállítás és mentés.Most lollin ez már át ketült a gyökér / data /data mappába, amit root nélkül el sem lehet érni...
Lehet nem küzdök vele. Ami kellett kibányásztam, működik.
Csinálok egy factoryt, aztán had menjen a szervizbe kijelző cserére. -
Armahun
addikt
válasz
Williamgrant #23170 üzenetére
Egy régi rendszerból egy újba átvinni egy appot viszonylag egyszerű, azt úgy szoktam, hpgy az android / data és a data /data mappából átmásolom az alkalmazás adatait a telepítés után, állt mindig működik.
Most a hibás mentésból szeretném egyesével kitörölni az appokat, hogy megtudjam melyik a ludas.
Arra lennék kíváncsi, hogy honnan mit töröljek, hogy biztos ne kavarjon be. -
demars
addikt
válasz
Williamgrant #23151 üzenetére
Xarul esett, ez van.
Azért sajnálom, én is féltem ezt az öreg p.csát. Elöl hátul nilkin van és még is. Most szilikon tokot használok, de ha megyünk nyaralni augusztusban sztem megy vissza a bőr flip tok. Az tuti véd, még tőlem is védi -
Armahun
addikt
válasz
Williamgrant #23151 üzenetére
Pont az alsó élére ért földet, vagyis betont. A fólia meg egy picit kisebb mint a kijelző.
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #23140 üzenetére
Jó ötlet!
Sajnos elég gyakran kérdeznek a téma felől.
Tegnap kész lett öcsi telefonja. 25 k volt a kijelző csere, üvegfóliával együtt. Nem tudott többet várni rá, kell neki a teló minden nap. Sztem ez még belefért, mert amúgy semmi más baja nincs. Mindketten szeretjük. -
B.F.G.
senior tag
válasz
Williamgrant #23135 üzenetére
Jól járnál!
Sokan értékelnék!
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #23135 üzenetére
Egyetértek!
Neked már rutinból menne a dolog -
B.F.G.
senior tag
válasz
Williamgrant #23123 üzenetére
Egyet értek, pontosan! Sokan vannak úgy, hogy nem ifa vissza pillantó tükörrel szeretnének közlekedni.
Kíváncsi vagyok én is, de szerintem a mini is már 5" körül lesz vagy pont annyi, mert a minik mérete is nőt a normál mérettel párhuzamosan, de az a gyártó aki ezt a méretet jól lefedné egy jó képességű készülékkel, nagyon kaszálhatna, szerintem főleg ha eltalálná a jó ár érték arányt! -
demars
addikt
válasz
Williamgrant #23120 üzenetére
Leadta egy helyi gsm boltba javításra. Remélem nem húzzák le. Későn szólt, igaz nincs hozzá cuccom, szóval elhúzódott volna a javítás itthon. A telefont szereti és neki sem kell másik, nagyobb. Az meg még rájön, hogy kell neki mert munkához szükséges.
-
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #23121 üzenetére
Nyilvan az lesz. Vagy inkabb nem szerelek, es sufnigsm 2e-ert megcsinalja. De a zold enemet nagyon piszkalja ez az ertelmetlen pocsekolas...
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #23115 üzenetére
hehe ma szólt öcsém, hogy behalt a kijelzője
Majd megsasolom neki, hogy pontosan mi lett vele, de gyanítom, hogy neki is elvált a kijelzője.
Lehet én is belevágok ebbe a cserébe -
B.F.G.
senior tag
válasz
Williamgrant #23106 üzenetére
Hát nagyon drága árajánlatot kaptam a kijelző cser + aksicsere....
Sokkot kaptam ebből nem lesz javítás jobban járok, ha veszek egy új telefont.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
Williamgrant #23104 üzenetére
Gondolom, hogy ott kell bevizsgálási költség is?
Vagy elég ha leírom hogy mi a hiba és küldik az árajánlatot?
Update: Kértem árajánlatot és lehet, hogy egy aksit is cseréltetek ha már megbontják.
Mi a tapasztalat képernyő csere után már nincs panasz? Itt a forumon írta valaki, hogy ismét fellépett volna a probléma a csere után?
Mennyi gart vállalnak a kijelző cserére Cordonék ?
-
Tamarel
senior tag
válasz
Williamgrant #23090 üzenetére
Sajnos nem ez a helyzet, az alsó majdnem kétszer hangosabb mint a felső.
-
unreg1
tag
válasz
Williamgrant #23098 üzenetére
Köszi
-
bads1
aktív tag
válasz
Williamgrant #23099 üzenetére
Köszi szépen, már csinálom is
-
B.F.G.
senior tag
válasz
Williamgrant #23068 üzenetére
Nem találom, hogy hol Írja ki, hogy mennyi gar van a regisztrált készülékre, be vagyok lépve a carebe de nem találom... keresem... felhívtam őket és sajnos nincs már gari rá... jól láttam..
-
Armahun
addikt
válasz
Williamgrant #23063 üzenetére
Na azt kellett volna.... vagy legalább egy appot. Nem baj, mert egy alkalmazást kivéve minden vissza szinkronizált.
B.F.G.: Típushiba, szerviz, kijelző csere.
-
metalstorm
aktív tag
válasz
Williamgrant #23057 üzenetére
Én sem az összefoglaló alapján töltöttem le, elég jól összerakott de hasznosabb lenne pld "LL4.8" és hasonló elnevezésekkel... Ugy egyértelmübb lenne
De hihetetlen jó rom ez!
-
válasz
Williamgrant #23057 üzenetére
Köszönöm!
Akkor ugorhatok is neki a flashtool-al?Armahun: köszönöm, közben rájöttem.
-
obros
tag
válasz
Williamgrant #23052 üzenetére
SLiM 4.8
-
Poiro7
senior tag
válasz
Williamgrant #23051 üzenetére
Persze de ha beázik akkor újat kap az ember(!?), ha nem akkor havonta viszi a futár mert elengedi a ragasztó máshol is. Vagyis én ezt szűrtem le a hozzászólásokból.
-
obros
tag
válasz
Williamgrant #23040 üzenetére
-
Mr.C
őstag
válasz
Williamgrant #23045 üzenetére
dedede.... nincs semmi... nem reagál rá. tudtommal fastboot módban kell legyen valaminek a kijelzőn nem? mert itt még a háttérvilágitás se kapcsol be
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #23028 üzenetére
Ez mondjuk nekem is feladta a leckét anno, mikor frissítettem
-
|AP|
veterán
válasz
Williamgrant #23021 üzenetére
Ha a garfutár megvan egy hét alatt, az tök jó... Akkor megoldom addig
-
obros
tag
válasz
Williamgrant #22993 üzenetére
Az óra nincs a widgetek között. Pedig az szerintem tök hasznos volt és jól is nézett ki.
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #22977 üzenetére
+1
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Apple iPhone 13 Pro Max 128Gb, Kártyafüggetlen, Akku:100%
- Apple iPhone 15 128Gb Kártyafüggetlen, Új, Aktiválatlan!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest