- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #14320 üzenetére
Köszi, majd csak annyira kell, hogy a víz felszínéről videózzam a tenger alját
Köszönöm mindenkinek!
-
rootmin
tag
válasz
Williamgrant #14308 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Gondoltam erre, sőt még az is megfordult a fejemben, hogy lefotózom a víz hőmérsékletét (van itthon infrás hőmérő), de végül ez kimaradt a listáról. (IMEI, indikátorok teszt előtti állapota, megfelelő lezárás mind-mind gondosan látszanak a videón
)
Annyit mondhatok: langyos volt a víz, érzetre a szoba hőmérsékletéhez hasonló. Eltérés persze lehetett, nagyon is remélem, hogy igazatok van
.
Az indikátor akkor jelez, ha valamelyik nyitható ajtónál jutott be víz, ha máshol szivárog, akkor az már régen rossz, ha mégis elszíneződik. Én alapból a hangszóró és a kijelző ragasztására gyanakodtam a csere miatt, ha valahol, akkor ott juthatott be víz. Bejutott víz alatt néhány tized ml-t értek.
A "goretex" szigetelést vágom, ettől függetlenül igaz, hogy szervizelés előtt volt néhány mbar differencia nyomkorászásra, ugyanúgy, ahogy a Z3TC-men is, most viszont nincs.
Továbbá, neten utánaolvasva, igen magas a korreláció a "beázik a készülék" és a "nem nő a nyomás" jelenségek között, ezért is terjedt el a nyomástesztelős módszer.
-
amator2
tag
válasz
Williamgrant #14303 üzenetére
Ok!
-
KYZRR
őstag
válasz
Williamgrant #14300 üzenetére
Oh, elnézést, akkor egy kicsit elnéztem a dolgokat...
-
KYZRR
őstag
válasz
Williamgrant #14297 üzenetére
Én soha az életben nem láttam még zölden világítani a töltőn lévő ledet.
-
bads1
aktív tag
válasz
Williamgrant #14265 üzenetére
Köszi, megnézzük.
-
bezz
tag
válasz
Williamgrant #14267 üzenetére
Köszi!
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #14192 üzenetére
Szia.
Win 7 van nekem... De a driverek elvileg feltelepültek. Ok. Értem, hogy más TA ja nem jó nekem... Sejtettem..
Már a root közben is szívtam a csatlakozással... De egyszer csak sikerült... A root az jó, checker is azt mutatja, illetve a reini reboot appot használom, ahhoz kell a root és működik...
Ha lesz soksoksok időn új wint dobok fel, mert tuti össze keveredett ott valami... Még a gyári van rajta... Épp itt az ideje, hogy frissítsek... -
sanyi0627
senior tag
válasz
Williamgrant #14192 üzenetére
Ez komoly,hogy 4sms-re képes a keszulek magatol?(ez vicc?!) sokat smsezek, nem e-mailben kommunikalok.
Csak kulon sms app segit ezen?(hat ez eleg gaz,hogy őszinte legyek)
Koszi szepen.
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #14152 üzenetére
Feltettem ismét a flashtool mappából a drivereket... Most az első kettő után bepipáltam a következő néhány kockát is (alaplapokat írt rá), meg ugye a z3c drivert alul... Mind felment, kiírta ezt a készülék csatlakoztatása után:
Telepítéskor a listánál is mindenhol zöld pipa volt a sorok elején... Mit tegyek fel még ennél többet?
Most sem jó...
Ugyan azt írja ki, mint korábban!!
Ötlet??Van frissebb flashtool?
-
Lacka89
aktív tag
válasz
Williamgrant #14152 üzenetére
A flashtool mappaban levo driver appal probaltam felrakni, kivalasztom az rlso kettot meg A Z3c-t ranyomok h tovabb, de csak egyett rak fel A tobbire azt irja, h nem sikerult. Esetleg egy link driverhez? Elore is koszi
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #14114 üzenetére
A push -ig csak egyszer jutottam el... Akkor kért jogosultságot is. Azóta már odáig sem, az első sornál már hibát ír..
ADB vel szívtam már... Csak nem tudom, hogy mit csináljak?? Mindent feltettem ami kell, de még sem megy...USB hibakeresés és álhelyek engedélyezve vannak. De pc engedélyezést nem találtam... Azt hogy kell?
-
spiky03
veterán
válasz
Williamgrant #14018 üzenetére
Vagy az.
De abban van két profilom, egy a "Home" amin ugye rendes hangerőn van minden, meg van egy "Man@Work" ahol meg minden néma csak rezgő van, és így egy kattintás az átváltás. -
spiky03
veterán
válasz
Williamgrant #14016 üzenetére
Igen én is a Volume Ace Free-re gyanakszom, hogy lehet az nem áll át a "Home" profilra mindig, amikor megnyomom.
Nah mindegy majd duplán megnyomom amikor hazaérek
-
törölt tag
válasz
Williamgrant #13996 üzenetére
+1 ma alkalmam volt kipróbálni.... ezek után No.1
simán vitte a 4.4 alatt
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #13976 üzenetére
Talán azért ajánlom a Kingrootot,mert rootolni akar? Talán azért írtam, hogy flashtoolal rakja fel at 5.0-t mert neki 5.1 van és azon nem megy a root?
-
HardRic
addikt
válasz
Williamgrant #13981 üzenetére
Csak egy mérnökhallgató kell, 4 doboz Monster és egy határidő.
-
sxxorp
őstag
válasz
Williamgrant #13880 üzenetére
Természetesen, még mikor mondtad, meg sem nyikkant (a logcatban a ahol a dropbox van említve az normál kék színű, pirosra valami permission-problémát színez....
)
Ez vmi mélyebb gond, egy full stock pre-rooted ROM-nál működött csak rendesen. Nem tudom a logcat biztosításánál mi többet tehetnék, korábban ebből kiderült mi a gáz. A gond az, hogy alapból Wajk a natív Email-t nem támogatja, utólag segített pár felhasználónak visszarakni. Így nem is várható el, h tökéletesen működjön, ennek ellenére privátban a héten sokat segített.
Nekem a SLIM tökéletes (most láttam mikor felflasheltem az originált, h mennyire letisztult a SLIM...), még a levelezés (Exchange/egyéb) is megy, egyedül ez a lépés bukik. Exchange-es a vállalati levelezésünk, ezért is nehéz jó megoldást találni, pl. a saját app-jukkal (Microsoft Outlook), nem is sikerül elérni a szervereket. (A csatolás normál Gmail, Yahoo, stb. fióknál sem megy nekem közvetlen mailből, csak a másik irányból, a Share in Email funkcióval).Arni: ha tudsz angolul, ennyiszer tettem már fel valamit... (többször, mert volt amit többször próbáltam): [link] De köszönöm a szándékot.
Egyelőre B-tervnek azt is elfogadnám, ha lenne egy app, ami kezelné jól az Exchange-t, a többi fiókom, és csatolhatok benne, egyelőre ez sincs meg.
-
sxxorp
őstag
válasz
Williamgrant #13877 üzenetére
SLIM-esek segítenétek? Csodás ez a ROM nekem viszont még mindig megvan egy kisebb problémám a Mail-lel. Kicsit spéci, mert olyan valaki kellene, aki SLIM ROM-ot használ (azért ebből sokan vagyunk), ÉS visszaflashelte a natív Email-app-ot (na ebből már kevesebben)
Valaki tesztelné ezt: Email app->jobb-lent Új mail-ikon->majd jobb-fent beállítások-> Fájl csatolása-> valamit kiválaszt?
Nekem itt mindig hibaüzenettel leáll... -
half333
őstag
válasz
Williamgrant #13852 üzenetére
kösz! Ezek 5.1.1-en működnek?
-
Viktor77
titán
válasz
Spec audio modok, de külön is fel lehet őket tenni. A Lolli-POP, a Deaf mod hangosítás része, és a Dolby Atmos mod működnek Wajk romján is.
Mind fent vannak XDA-n. -
BRIKLY
veterán
válasz
A LED-hez is van valami mod? Z1c-n volt, ennek meg még gyengébb...
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
Williamgrant #13843 üzenetére
Ha szólsz a Cordonos srácoknak, hogy adják vissza a Z1c-t, akkor mindenképp
-
kbadam83
senior tag
válasz
Williamgrant #13815 üzenetére
Akkor ezen nem tudok wipe cache-t nyomni?
-
viera
őstag
válasz
Williamgrant #13810 üzenetére
Na pont ez az ami még nagyon tetszik benne.
-
zerdelyi
tag
válasz
Williamgrant #13783 üzenetére
Bizony sajnos...
-
Bogya75
tag
válasz
Williamgrant #13788 üzenetére
Köszi a sok segitséget!!
-
Bogya75
tag
válasz
Szia!
Mivel nem születtem informatikusnak nem igazán értem még ezt a dolgot(én még nem tanultam a suliban számítástechnikát,a a számítógépes fakultáció úgy kezdődött,h bevittük a TV készüléket és összekapcsoltuk a commodore 64-el). És valószínűleg Ez az üzi kevert meg:az FTF lehet amit FlashTool-lal lehet feltenni, itt van egy prerooted 232-es ROM (német), ha felteszed Recovery-ből (másold fel a telóra a zipet és TWRP-ből tedd fel) akkor lesz egy full gyári, rootolt ROMod SuperSu-valAkkor a kérdésem az,h ami az összefoglalóban található szoftverek közül ez KK? :5.1.1 friss: Z3 compact D5803 - 23.4.A.1.232 Central Europe
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Mondjuk mentségére legyen szólva, ami ROM-ot Wajk linkelt a számára nem zipben ftf verzió [link] és Wajk is a TWRP-s telepítést írta mellé
-
zerdelyi
tag
válasz
Williamgrant #13741 üzenetére
Sajnos nem, azt a jelenséget ismerem. Ezek karcok. És tuti, hogy műanyag. Puha. Mármint az üveghez képest és karcolhatósági szempontból. Megpróbálok fotót csinálni róla.
Amúgy köszönöm a választ. -
Bogya75
tag
válasz
Williamgrant #13763 üzenetére
Tettünk a Z3C-be másik kártyát és azzal sem működött az sms-s szolgáltatás. Wajk által linkelt gyári rom van fent nem tudom,h KK-e.
D5803_23.4.A.1232_Ger+supersu2.46+dualrecovery2.8.21. -
half333
őstag
válasz
És ez mennyire megbizható? Régen szét hekkeltem a telóimat,de most h nincs semmi időm efélékre,csak szeretnék egy stabil rendszert (iphone óta,mert mindig megszivtam androiddal,ezért is áltam át a másik oldalra,dehát tul drágák az ujabb almásak),és félek h a root összeomlassza a rendszert,de kellene a reklámmentesités,illetve a hangerő boost. Valaki tudna jó megoldást?
a másik (elnézést h ismétlem magam,de nem kaptam rá választ) h headset-el,miért nem hall a másik fél videóchat-nél (skype)? Nekem tul halk ha mondjuk egy méterre van tőlem a teló..
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Használat közben értem, amikor videochatelsz vkivel...
-
viera
őstag
válasz
13604-re légyszi,tudsz választ?
köszi
-
Armahun
addikt
válasz
Dehogy kapcsolom az ér a legtöbbet telefonban.
Nem tud a zsebemben feloldódni. -
Bogya75
tag
válasz
Williamgrant #13675 üzenetére
-
vicze
félisten
válasz
Williamgrant #13675 üzenetére
Hm ott nagyon elcsesztek valamit akkor.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Williamgrant #13659 üzenetére
Csak gratulálni tudok hozzá.
Én kérek elnézést... -
lumesz
tag
válasz
Williamgrant #13656 üzenetére
Köszi. Mit tudnak vele csinálni? Szerinted melyik szervizbe vigyem Budapesten?
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #13640 üzenetére
Enyém se.... -.-"
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
Williamgrant #13625 üzenetére
Írta azt egy szóval is, hogy arra kell neki? Igaz azt se írta, amire én gondolok. Mindegy. Ez is egy alternatíva. Főleg ha arra használja csak amire én, filmeket indítani, tekerni, megállítani anélkül, hogy ki kelljen kászálódnom az ágyból.
( Egyébként a másik szobából biztos, hogy tudom
Van Remote View beviteli funkció. )
-
Bogya75
tag
válasz
Williamgrant #13633 üzenetére
Segítséggel csináltam!!
-
Bogya75
tag
válasz
Williamgrant #13627 üzenetére
És hogyha nem a 5.1.1. -et választom hanem valamelyik régebbit? Akkor is elvész?
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #13621 üzenetére
Szubjéktív Vélemény hogy szép-e. Napi használatra nem tudom elképzelni MAGAMNAK, de egy túrára jól jöhet tényleg. Normál használatra számomra jó ez a Ringke fusion, és nagyon jól is védi, igaz, nem 1k huf. De szerintem megéri az árát
-
viera
őstag
válasz
Williamgrant #13572 üzenetére
Bocs,csak érdekelne,hogy a legújabb flashtool-nál a Wipe-nál a következő lehetőségek vannak:
- Apps Log
- Diag
- SSD
- UserdataAkkor ezeket is ugyanúgy ki kell pipálni?
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #13598 üzenetére
Én mielőtt rakok fel bármilyen romot mindent lepucolok, csak az sd kártyát és az OTA-t nem. Igen, internal storage-t is... Úgy nekem tisztább
aztán install a wajk rom és reboot. Amúgy érdemes csinálni reboot helyett egy wipe-ot? A reboot system gomb mellett van installálás után. Én nem szoktam, de érdemes?
-
Drughi
addikt
válasz
Williamgrant #13598 üzenetére
MIUI rom gond nélkül felment, csak valahogy német lett. Vagy a zip sérült, vagy más a gubanc, de a módszer ezek szerint működik nálam.
Lehet kipróbálok egy régebbi wajk romot, már csak kíváncsiságból is. -
Bogya75
tag
válasz
Williamgrant #13593 üzenetére
Köszönöm!!!
-
Bogya75
tag
válasz
Williamgrant #13591 üzenetére
Az első.
A fájl amit próbál letölteni többé már nem elérhető.
-
Drughi
addikt
válasz
Williamgrant #13577 üzenetére
erre azt irja, hogy skipping, mert nem talált MD5 fájlt. Ennek ellenére succesfull-t ír a végén a telepítő
@Viktor77: akkor mivel / hogyan tegyem fel a romot?
-
Drughi
addikt
válasz
Williamgrant #13572 üzenetére
nem tudok, kezdeni kell megint legelőrről.
-
Drughi
addikt
válasz
Williamgrant #13569 üzenetére
És 10-15 percig folyamatosan újraindulgat?
-
Drughi
addikt
válasz
Williamgrant #13558 üzenetére
így be sem kapcsol.
Simán be tudom kapcsolni, kikapcsolni meg a power + up-pal tudom. -
Drughi
addikt
válasz
Williamgrant #13556 üzenetére
a kínai megoldás nem működött, a leírás alapján csináltam.
TWRPmostmár a recoverybe sem tudok belépni.
csak a sony logo fogad.
Hiába nyomom a hangerő lefelét indításkor, nem lép be a recovery-be -
vicze
félisten
válasz
Williamgrant #13527 üzenetére
Novemberben ezek voltak, amennyire látom még nincs semmi.
Roothoz kritikus szintű Privilege Elevation kell elvileg, amivel systemre tudsz írni és deployoni az su-t.Ezek vonatkoznak M-re:
Remote Code Execution Vulnerabilities in Mediaserver
CVE-2015-6608 - denial of service (memory corruption)
Remote Code Execution Vulnerability in libutils
CVE-2015-6609 - denial of service (memory corruption)
Information Disclosure Vulnerabilities in Mediaserver
CVE-2015-6611 - obtain sensitive information, and consequently bypass an unspecified protection mechanism, via unknown vectors
Elevation of Privilege Vulnerability in libstagefright
CVE-2015-6610 - denial of service (memory corruption)
Elevation of Privilege Vulnerability in libmedia
CVE-2015-6612 - gain privileges
Elevation of Privilege Vulnerability in Bluetooth
CVE-2015-6613 - send commands to a debugging port, and consequently gain privileges -
half333
őstag
válasz
Williamgrant #13489 üzenetére
THX!
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #13497 üzenetére
Na ja, csak a Flashtool nem szereti a 3.0-t...
-
törölt tag
válasz
Áááá én hülye
az előlapon 2 de a hátlapon is vannak az alaplapi csatlakozók
köszi
-
törölt tag
válasz
2db usb2 és 1db usb3 de az nincs bekötve.
Na sikerült párosítanom a pc-vel de folyamatosan azt írja hogy nem sikerül csatlakozni. Valamit engedélyeznem kéne még? -
coffer
csendes tag
válasz
Williamgrant #13455 üzenetére
Többször előfordult már, hogy nálam nem csöngött ki a hívó fél pedig sms-t kapott tőlem. Térerő van, telefon nem zsebben hordva, Stock rom, nincs fent olyan alkalmazás ami beleszólna.
-
half333
őstag
válasz
Williamgrant #13455 üzenetére
igazából reklámmentes böngészésre gondoltam,mivel appokat net nélkül használom,többségét,így nincs reklám. emerről írnál konkrétumot?
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
Williamgrant #13437 üzenetére
Ez így kicsit sarkos. Azt várom el, hogy ha egyszer van benne egy mágnesen szenzor ami érzékeli az északi mágneses pólust, és kalibrálva is van, akkor onnantól legalább kb. helyes értéket adjon. Ha ez nem megoldható, minek rakták bele? Ha most kivennéd a zsebedből a készüléket, mert szükséged lenne az északi irányra, tudnál csak erre az érzékelőre hagyatkozva irányt határozni amiben megbízol? +- 2 fok eltérés belefér. És természetesen külső zavarástól vonatkoztassunk el, tehát nem nagyfesz kábel alatt állok, és ipari mágnes sincs a szomszéd telken, meg a zsebemben sem.
Ilyenkor mindig eszembe jut a digitális rendszerek három állapota. Igen, nem, talán. Most valami vagy működik normálisan vagy sz@rt se ér, akkor meg minek van. Ha van egy szertartás amit mindig el kell végezni hozzá, hogy működjön, mert másképp technikailag másképp nem megoldható, semmi gond, legyen benne használati útmutatóban, és kész. De hogy kiszámíthatatlanul hol jó hol nem, és az se tudni, hogy mikor, na ezt sokallom ezért a pénzért.
Még az is lehet, hogy másnál rendesen működik és csak az enyém nem jó, majd valami verziófrissités után még tesztelem, és még mindig hülye, megy a Cordonba. Csak húzom az időt, utálom újra belakni a telefont. -
-Valinas-
senior tag
válasz
Williamgrant #13389 üzenetére
Jézusom, miért kötsz bele mindenbe?
Elnézést, technikailag helytelen a megállapításom, nem feltétlenül minden körülmények között jó, ha Wajk romját használod, csak az én helytelen fogalmazóképességem, illetve a körülmények vezettek arra, hogy túl nagy hévvel ajánlottam azt a ROM-ot, amit itt egyébként a fórumozók 90%-a ajánlana. Kérlek, amennyiben ez lehetséges, felejtsd el, amit az előbb mondtam.
Szóval, kedves érdeklődő, használj inkább stock-ot, vagy MIUI-t. Mert Lehet, hogy Azzal jobban jársz.
-
Bogya75
tag
válasz
Williamgrant #13376 üzenetére
Különben meg több ezer zip fájlt csomagoltam már ki eddig ,és fogok is ezután is.
-
Bogya75
tag
válasz
Williamgrant #13374 üzenetére
Köszönöm szépen!!
-
Bogya75
tag
válasz
Williamgrant #13301 üzenetére
Szia!
El tudnád mégegyszer küldeni a zip fájlt? Lehet azzal van a bibi.
-
Bogya75
tag
válasz
Williamgrant #13317 üzenetére
Köszi az eddigi segítséget!!
A problémával felkeresem a telepítőt.
Az én vénámban inkább benzin folyik informatika helyett. De ezt is szeretném elsajátítani. -
sunone
aktív tag
válasz
Williamgrant #13319 üzenetére
Foggalmam sincs
Az UAC óta nincs full hozzáférése az admin accountnak a teljes géphez, így előfordulhatnak olyan esetek, amikor hiába hívsz parancsot windows explorerből adminként, nincs biztosíték rá, hogy sikerül a művelet.
Nem láttam a kolléga gépét, ennél többet nem tudok hozzászólni.Tünet alapján mondtam egy lehetséges megoldást - bocs, hogy segíteni akartam
Én még úgy tanultam, hogy úriember batch fájlt csak cmd ablakból futtat, de változnak az idők, jönnek a kényelmi szolgáltatások, stb.
-
Bogya75
tag
válasz
Mindet úgy csináltam ahogy írtad,de nem kezd TWRP-vel.
TWRP mappa van a teló belső tárolóján csak üres.
-
Bogya75
tag
válasz
Szia!
Még egy hülye kérdés: a telefonra vagy a gépre töltsem le ,mert egyiken sincs C:\Z3C könyvtár.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #13287 üzenetére
Kajak van MO-n bolt, ami nillkint árul
Én meg vártam 4 hetet...
-
Bogya75
tag
válasz
Williamgrant #13287 üzenetére
Köszi a részletes leírást!
Fent van az NDR Utils ,elindítom és böktem a TeamWin Recovery elé egy pipát
3. rányomj a "Reboot to Primary Recovery" gombra. Teló újraindul,de bekapcsolás közben próbálok belépni a TWRP-be "(hangerő le, nyomvatart, nyomsz mellé egy bekapcsológombot, ha kettőt rezgett elengeded mindkettőt)." megint csak a csökkentett mód jelenik meg. Mit bénáztam el?? -
half333
őstag
válasz
Williamgrant #13276 üzenetére
Az igazsàg annyi h hasznàltan vettem egy havertol,nen panaszkodott rà,lehet csak nekem tűnik halknak,de szerintem hamár sztereó,szolhatna hangosabban. Teljes gyári visszaállitással kaptam meg. Régen volt már androidom,akkor is 4-es szoftal. Mindent max hangerőre raktam. Esetleg mit lehetne még? Vvárjak még hátha idő kell hbeálljona szoftver gyári visszaállitás után?
-
|AP|
veterán
válasz
Williamgrant #13284 üzenetére
sőt: nem tudom teljes dobozt kapsz-e, de nekem volt benne egy gyári fólia, ami annyira bejött, hogy lehet fel sem teszem az üveget, ha megérkezik.
-
-Valinas-
senior tag
válasz
Williamgrant #13281 üzenetére
Legalább egy hét, mire az UK-ból ideér.
-
Janaboy
veterán
válasz
Williamgrant #13276 üzenetére
Én sose írtam, hogy a szerviztől kellene visszakérni a pénzt! Sőt korábban azt írtam, hogy amennyiben elállunk a szerződéstől (így nevezi a jogszabály), akkor lehetőség van a vételár visszakérésre, amennyiben jól tudom ilyenkor a szerviz kiállít egy papírt, hogy a készülék javíthatatlan és a kereskedő ez alapján visszaadja a termék árát!
Amúgy még korábban olvastam a törvényi tervezetet (az új ptk megjelenése előtt) és abban volt benne, hogy az elállás jogának lehetősége a vételár visszakérése (is)!
De lehet azóta változások is volta, így most írtam a fogyasztóvédelmi fórumra (ahol elvileg szakember válaszol) és meglátjuk a választ! -
muchacoado
aktív tag
válasz
Williamgrant #13253 üzenetére
A Sony Vaio laptopoknak ki a hivatalos szervíz? Tőlük én már kaptam vissza KP-t
Megnéztem ők a Sony Europe Limited Magyarország voltak. -
Janaboy
veterán
válasz
Williamgrant #13253 üzenetére
Milyen igényeket lehet érvényesíteni hibás teljesítés esetén?
Hibás teljesítés esetén a fogyasztó
a) elsősorban – választása szerint – kijavítást vagy kicserélést követelhet, kivéve, ha a választott szavatossági igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a kötelezettnek a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatott dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát, és a szavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget.
b) Ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a kötelezett a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének (megfelelő határidőn belül, a jogosultnak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül) nem tud eleget tenni - választása szerint - megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.A szerződéstől való elállás azt jelenti, hogy olyan állapotot kell létrehozni, mintha a szerződés létre sem jött volna, vagyis a fogyasztó visszaadja a terméket, és visszakapja a teljes vételárat.
-
Benji21th
tag
válasz
Williamgrant #13245 üzenetére
Igen, közvetlenül oda.
-
hevizms
addikt
válasz
Hosszú hétvégék szombatján jellemzően csak a közszolgálatot ellátók,a tömegközlekedésben dolgozók,illetve a kereskedelmi egységek(boltok) dolgoznak,de még sokszor azok sem,akik egyébként igen.Nem hogy a szervízek.
Szóval nem egészen ugyanolyan szombat szerintem. -
VMatteo
őstag
válasz
pénteken se nő már a fű se, nem hogy szombaton
-
viera
őstag
válasz
Williamgrant #13219 üzenetére
A Z3-mat már nem nagyon lehet kapni, ezt nem is tudtam.Akkor ha lassan kifogy már gondolom nem is lesz belőle.
-
Bogya75
tag
válasz
Williamgrant #13236 üzenetére
Szia!
Ez miben különbözik a fejléc alatt található Wajk féle roomtól?
És egy linket tudnál adni ahol megtalálom?
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #13235 üzenetére
Értem természetesen
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #13214 üzenetére
Bronz Z3 a legszebb szerintem
Tudsz dobni egy megbízható linket, ami a legfrissebb miui? Felraktam rgy nagyon gagyit és tesztelném akkor a miuit
sima Z3
-
|AP|
veterán
válasz
Williamgrant #13207 üzenetére
"Ha a Xiaomi gyártana még 5" alatti telefont újabb (2 évnél frissebb) flagship kategóriás hardverrel tuti olyanom lenne."
Ezt mintha csak én mondtam volna. Sajnos ma már a "mini" kiadások is legalább 5" méretet jelentenek... ezért is kötöttem ki a Z3C-nél.
-
vicze
félisten
válasz
Williamgrant #13207 üzenetére
A kamerát még sose láttam frissülni.
Igazából azt se tudom, hogy van-e bármi, ami nem Store-ban van és a Whats's New frissíti.
Kamera verzióm épp 2.0.A.5.1."bármilyen más rendszerre kell átállnia, hisztizni fog" Nem hisztiztem.
Nem vagyunk egyformák.
-
vicze
félisten
válasz
Williamgrant #13202 üzenetére
Mivel a Camera nem Store alkalmazás így az biztos nem frissül.
Viszont a ROM maintainer lehet, hogy moddolt kamerát ad hozzá, mindenesetre igencsak jó munkát végez a leírásaid alapján. Sose láttam ennyire kompletten működő MIUI portot(leginkább más gyártó), bár itt talán egyszerűbb a helyzet mivel Sony esetében van AOSP-s komplett ág is hozzá.@holozis_HUN: De most nem azért, de még mindig nem jutottunk el, oda, hogy Androidon "minden" cserélhető? Akár felrakod a gyári launchert ha annyira az kell. Egyedül a beállítások, és a állapotsáv "fix", de még az is témázható.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #13200 üzenetére
Ez a miui ugyan az, ami a xioanomi telókon van?? Miért jó ennyire? Annyit hallok róla...
Ránéztem, és sztem igen.. Mi a jó ezekben a ronda nagy színes ikonokban? Nekem nem jön be
de ez szubjektív
-
vicze
félisten
válasz
Williamgrant #13200 üzenetére
Igen arra nyilván.
-
vicze
félisten
válasz
Williamgrant #13191 üzenetére
Azért durva, hogy a Z3c jobb képet csinál, na meg erre a Z5-ön a homályos lencse rátesz egy lapáttal...
Viszont kérdés, hogy te MIUI-val csináltad a Z3-on a képeket, mert az elég drasztikusan befolyásolja?
Így viszont nem olyan helytálló az összehasonlítás, mert elég könnyen meglehet, hogy a Superior auto sokkal rosszabbat csinálna, és a Z5-nél rosszabb lenne. -
szabacsik
őstag
válasz
Williamgrant #13193 üzenetére
Nem, kipróbáltam. Olyankor simán átengedi. Lehet kipróbálok másikat is mert ennek tényleg nem így kellene mennie
a hívásrögzítő pl nem áll le ennyitől
-
szabacsik
őstag
válasz
Williamgrant #13191 üzenetére
A hívásblokkoló nem marad bent ha kilövöm a folyamatokat
-
Benji21th
tag
válasz
Williamgrant #13144 üzenetére
Nem veszem bunkóságnak. Sajna még statisztika is van róla. Ha érdekel, úgy kell elképzelni a történetet, hogy épp egy klimatizált 21 fokos helységben voltam és vibereztem, szóval a hőingadozást is kizárhatjuk, majd egyszer csak egy olyan hangot hallottam, mint amikor a jégkockát szétrágja az ember. Tehát nem hogy leejtettem, még a kezemben is volt. A bal alsó szélétől a jobb felső részéig keresztbe elrepedt és egy karc és ütésmentes fóliás telefonról beszélünk. Elhiszem, hogy hihetetlen, nekem is az volt. Aki pedig ilyen készüléken gondolkozik és engem kérdez, azt mondom vegyen, mert egyébként egy nagyon jó telefon. Utoljára még az Iphone 4-el voltam ennyire elégedett, más telefonnak más baja lesz...mert lesz, ez egy ilyen dolog, akárki akármit mond. Ellenben a Cordonról jót jelenleg nem tudok mondani és nem hiszem, hogy ez változna. A kamerához is szólnék: bár messze nem a legjobb képalkotó ami a kezemben volt eddig, de Wajk romjával valamiért sokkal használhatóbb volt, persze egy opálos lencsén nem sokat segít.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Williamgrant #13153 üzenetére
Egy ilyen jelentkezik ::jelentkezős smiley::
Spontán repedés az, mikor az asztalra letéve magától megjelenik a probléma. Amikor "előveszem" a táskából repedten "történeteket" olvasom, akkor görgetek is tovább, ugyanis fogalma nincs a tulajnak milyen behatás következtében került a készülék olyan állapotba, mert hogy nem spontán történt az hótziher
Természetesen ez mind saját egyéni vélemény és ehhez is tartom magam
Majd, ha nálam is előfordul "spontán" repedés, akkor lehet változik a véleményem, de addig marad, amit az előbb írtam
-
|AP|
veterán
válasz
Williamgrant #13153 üzenetére
"Van egyáltalán rajtam az "elfogulton" (az elsők között kritizáltam a terméket de mindegy) kívül bárki ebben a fórumban aki elégedett, szereti a készüléket, nem bánta meg a vásárlást és kevésbé tart a spontán repedésektől?"
Én ilyen vagyok. Amíg meg nem reped
Ha az embernek még nincs ilyen telefonja, akkor csak mások véleménye és tapasztalata alapján tud dönteni, szerintem ez teljesen normális... -
Wajk
addikt
válasz
ne kísérts, aztán majd nem akarnám visszacserélni, köszi
amúgy: érkezik egy tényleg minimal update: 23.4.A.1.236, valószínű a SF2.0 fixet hozza majd el...
-
hevizms
addikt
válasz
Értelemszerű és logikus hogy akinek nem történt még ilyen,az nehezen képzeli el.
Azért nem mindenki hülye agyatlan telefont ütő vágó ember,akinél ez előfordul.Én sem.
Te amúgy is nem kicsit elfogult vagy ezzel a márkával,szóval megértem hogy ennyire véded.
Nem baj.
Nekem ez a tapasztalatom és még sok más embernek is.
Érdemes bekukkantani pld a facere is mennyi tulajnak tört már vagy a Z1 vagy a Z3.Ettől függetlenül megjavittatom,mert nem dobok ki az a ablakon egy most már közel 200000 ft-ba kerülő telefont.
Viszont soha többet nem veszek Sony-t és szerintem ezekután érthető az is részemről hogy nem is ajánlom senkinek és igyekszem lebeszélni róla.
Amúgy maga gyár is volt hogy elismerte hogy törnek a kijelzői egy előző tipusnál.
Szóval azért nem az első széria lenne.
[link] -
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #13123 üzenetére
Postázási cím?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Kuponkunyeráló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Battlefield 6
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest