- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Hirdetés
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lkopaxi
csendes tag
válasz
Drughi #14409 üzenetére
Szia, én is küzdöttem ezzel a problémával, ma oldódott meg. Nem működik a Williamgrant féle fix akármilyen KK ROM alappal. Van egy LPWS521 féle Z3C portolt MIUI7, amihez készülhetett a Williamgrant féle 6.8.21 fix. Azt kell feltenni nullából és utána ezt a fixet.
Innen tudod letölteni: http://bbs.gfan.com/forum.php?mod=viewthread&tid=8067481&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D11334%26typeid%3D11334
Nálam csak ez vezetett eredményre.
-
DonDragonka
őstag
válasz
Drughi #14628 üzenetére
Pont ma rendeltem meg én is...
Engem majd az érdekel, hogy mindenhol passzentos lesz e. A korábbi szilikon tok nem volt rossz de a bal felső részen ahol az SD kártya ajtaja van nagyon laza volt és nem feszült rá a telóra ettől aztán elég gagyinak nézett ki(az is volt). Nilkin tok volt eddig de ez egy hulladék, sz*r, foch... Nehogy ilyet vegyetek. Nilkin Frosted Shield-et nehogy vegyetek. Az első dolga az volt, hogy az a része ami a szilikon toknál laza, SD ajtó feletti rész, na az kitört. Nem is cserélgettem de egyszerűen nem bírta eltört. Azután a jobb felső sarokban tört ki egy pici darab anélkül hogy le lett volna ejtve... Szóval egy rakat sz*r... De legalább piszok drága... -
válasz
Drughi #14388 üzenetére
Leírom lassabban
Nem lehet hogy a Google névjegyzék nincs bekapcsolva a nézetek között (Kapcsolatok beállításában)?
Melyik miui-t használod?
Az "Alkalmazások" menüben ott vanmak az appok és azok beállításai között van cache, adat törlése opció. Mint ahogy minden android esetén kb 5 éve.Cayman: Ez van. Titanium Backuppal tudod azért az újra belakást gyorsítani.
-
-
paxm
aktív tag
válasz
Drughi #13599 üzenetére
Most tettem fel a 4.1 Wajk romot,az összefoglalóban található útmutató segítségével. Minden zökkenőmentes volt, minden rendben. A system és a data is vipe volt. Teljesen új a telefon, tegnap kaptam egy problémás Z1c helyett. Szóval nem a rom hibás, talán töltsd le még egyszer, hátha!?
-
válasz
Drughi #13597 üzenetére
Szerintem azt megpróbálhatnád hogy a System és a Data könyvtárakat is wipeolod a flashelés előtt (Wipe data, system, cache, dalvik), értelemszerűen az internal storage és external NE legyen bejelölve. És utána mehet rá Wajk romja. Amennyiben ez nem fog működni, úgy szerintem a rom lesz bugos (ha a zip nem sérült) és azért nem derült ki eddig mert mindenki ráflashelte a régebbi verzióra.
-
Wajk
addikt
válasz
Drughi #13581 üzenetére
a fejlesztgetés során jópárszor megcsináltam, így rendben kellene lenni ahogy írtad, de azzal a superSU üzenettel én még nem találkoztam.
1. próbáld meg azt, hogy miután felment a SLiM ROM, utána indítsd újra a telót és menj be a Recovery-be és tedd fel újra a ROM-ot.
2. Melyik DualRecovery-t tetted fel? a 8.21-es ajánlott... és figyelj, hogy a Z3C-hez legyen -
Wajk
addikt
válasz
Drughi #13568 üzenetére
hmm, írd le, hogy mik a lépéseid az elejétől, mert pl ilyet én még nem láttam: "felajánlja, hogy feltegyem a superSU-t, rebbot"
A FULL Romot próbálod feltenni és a D5803-ashoz valót és az is van neked?
(#13578) Bogya75: bocsi offline voltam. Az lenne a legjobb ha feltennél egy full gyári ROMot Flashtool-al beállítani, mindent hogy OK-e? Aztán mehet fel a SLiM ROM minden Wipe nélkül...
@all: a Cordon jóvoltából hamarosan visszakapcsolódok a vérkeringésbe...
-
-
-
válasz
Drughi #13571 üzenetére
Nem, ott gáz van. Most sem tudsz TWRP-t indítani?
Ha igen, akkor nyomj egy formatot a system-re, a data-ra, majd utána tallózd be a zipet.(#13570) viera
Wipe data: alkalmazás adat terület törlése
Wipe cache: alkalmazás gyorsító tár területének törlése
Wipe apps log: alkalmazás naplófájlok törlése
Nevezhetnénk particíóknak is, hiszen linux alapon azok mountolt mappák, de mindegy. -
-
válasz
Drughi #13561 üzenetére
Megszívtad.
Helyreállítás:
1. Sony PCC-ből javítás/helyreállítás funkciót választod. (Flashmode: kikapcsolt telónál nyomod a hangerő fel-t majd rádugod az USB kábelt amikor a szoftver szól)
2. Megcsinálod a Téma összefoglalóban leírt KK downgradet (ügyelve a Fejlesztői módban elérhető USB mód és álhelyek bekapcsolására), rootot, mented a TA-t, felteszed a recoveryt.
3. Utána mehet a Wajk féle SLIM rom fel. Az egész fél-egy óra. -
-
válasz
Drughi #13557 üzenetére
Be tudsz jutni a TWRP-be? Kikapcsolt készüléknél nyomod a power gombot és a hangerő fel-t 2 mp-ig, majd a powert elengeded. Esetleg ne folyamatosan nyomd a hangerőt hanem nyomogasd. Elvileg mindkét irányra be kellene neki jönni (talán defaultnál úgy van hogy TWRP felfelé gombra, CWM lefele gombra).
-
-
Armahun
addikt
válasz
Drughi #13552 üzenetére
Win 8-tól driver telepítés: [link]
Vagy:
Gyors megoldás WIN 7 - 8 - 8.1 alatt (tesztelve, működik)
startmenübe / keresőbe beírod hogy cmd > jobb klikk > futtatás rendszergazdaként.
beírod ezt:
bcdedit -set loadoptions DISABLE_INTEGRITY_CHECKS
beírod ezt:
bcdedit -set TESTSIGNING ON
Újraindítod a géped, telepíted a drivert, mikor rinyál hogy nincs aláírva, akkor válaszd hogy te tudod mit csinálsz, telepíts szépen csendben.
Ha kész vagy, akkor megismétled: startmenübe / keresőbe beírod hogy cmd > jobb klikk > futtatás rendszergazdaként.
Most a kikapcsoló parancsok:
bcdedit -set loadoptions ENABLE_INTEGRITY_CHECKS
bcdedit -set TESTSIGNING OFFÚjraindítás után visszaáll minden a régi kerékvágásba.
Egyébként az összefoglalóban ez a legelső pont.
-
Armahun
addikt
válasz
Drughi #13552 üzenetére
Win 8-tól driver telepítés: [link]
Vagy:
Gyors megoldás WIN 7 - 8 - 8.1 alatt (tesztelve, működik)
startmenübe / keresőbe beírod hogy cmd > jobb klikk > futtatás rendszergazdaként.
beírod ezt:
bcdedit -set loadoptions DISABLE_INTEGRITY_CHECKS
beírod ezt:
bcdedit -set TESTSIGNING ON
Újraindítod a géped, telepíted a drivert, mikor rinyál hogy nincs aláírva, akkor válaszd hogy te tudod mit csinálsz, telepíts szépen csendben.
Egyébként az összefoglalóban ez a legelső pont.
Ha kész vagy, akkor megismétled: startmenübe / keresőbe beírod hogy cmd > jobb klikk > futtatás rendszergazdaként.
Most a kikapcsoló parancsok:
bcdedit -set loadoptions ENABLE_INTEGRITY_CHECKS
bcdedit -set TESTSIGNING OFFÚjraindítás után visszaáll minden a régi kerékvágásba.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest