Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Mondjuk nekem eddig nem jelentkezett ez a kilövi az appokat dolog, de most böngésztem, kimentem az android beállításokba megnézni valamit majd vissza az operába és már újratöltötte az operát.
Lehet nem tetszik neki hogy nem újra belaktam hanem cwm data restore volt? Bár jó lenne ha nem emiatt mert nem szertnék minden verziónál újra mindent előröl. -
BRIKLY
veterán
nem veszem annak,csak olyan hibákat írtok ami nálam nincs. sebesség nálam annyira meglepő, hogy abban bíztam hogy mást is meglep, erre azt kapom hogy akadozik. oké, hogy indítás után gondolkodik pár mp-et, az a deodex miatt van. RAM nálam belakott rendszerrel,fut minden szar, 340-370MB szabad. Aroma gond nélkül feltett mindent ami nekem kell.. Így nem tudom hol keressek hibát.
Wifi megosztást majd tesztelem ha hazaértem melóból, biztosan valami app hiányzik neki. vicces példa hogy a letöltéskezelőtől összeomlott a gapps.
-
chab7
addikt
válasz
l.skywalker #5895 üzenetére
Lehet csak egyéni. Majd a többiek is leírják nekik milyen. Még az is lehet hogy a cwm mentés/visszaállítás miatt. Bár amiatt nem kellene.
-
chab7
addikt
válasz
becikem #5883 üzenetére
Bocsi. Olvastam, igen. Amint hazaértem válaszolok is érdemben, mert még úton vagyok. Nem rendeltem meg még egyébként. Gépközelben leszek akkor megdumáljuk.
Más:
Annyit már el tudok mondani a térerőről, hogy elsőnek csak 3g/2g használtam útközben, fél perces kihagyások váltáskor. Majd próbáltam csak gsm módban is. Ekkor is simán produkált kihagyásokat. Vagy a tének ilyen szar a térereje, vagy az Sp ugyanúgy problémás kis gsm térerőnél mint a wifije. (ebből kiindulva rádió romot kellene a sonynak javítania, ha tényleg ez a baja.) -
chab7
addikt
Nehogy sértésnek vedd, csak észrevételeket és felfedezett hibákat riportolok. A munkád jó, értékes, csak még így nem teljes. wifi megosztást szerintem sokan használnának. Lehet csak valamit még telepíteni kell az aromával, csak nem tudom mit, és utólag már nekem is befagy az aroma telepítő ha csak azt akarom futtatni cwm-ben. De itt a vonaton abba is hagyom, majd ha konnektor közelbe érek folytatom.
-
chab7
addikt
A gyorsaság az boot után kis idővel helyreáll, a szabad ram az viszont nem növekszik. A legrosszabb pedig, hogy nem megy a mobilnet wifi megosztása. ip cím lekérésig jutnak el az eszközök és nem jön létre a kapcsolat. Épp vonaton utazok és laptopra akartam osztani, de nem megy.
-
KüLÖNc
tag
Gyorsan lőttem tegnap képet a kutyáról: [kép]
Ti mit mondtok, hogy sikerült?
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Most nincs időm olvasni de azt szeretném kérdezni, hogy a telefonban lehet állítani a betűk méretét? -
Huma
addikt
Szerintetek melyik a legjobb ingyenes GPS program?
-
BRIKLY
veterán
-
chab7
addikt
Egy idő után abbamarad az akadozás, de boot után azért jó pár percig sokkal röcögősebb a rendszer mint ezelőtt volt. A szabad ram is kicsit növekedett 2-3 reboot után, de még mindig nincs annyi mint ezelőtt.
Ha ki lett még jobban pucolva a rom akkor mi van mégis benne?(cwm mentés sikereült külső sd-re, előtte mountolni kell a "mount and storage" menüpontban, mert addig persze hogy nem veszi a "backup to external sd" menüpontot
- ezt nem árt szerintem megjegyezni, mert egy nálam jóval kezdőbbek még jobban pislogni fognak, hogy miért is nem sikerül)
-
chab7
addikt
Ó jajj. Nem vagyok megelégedve az új verzióval. A launcher akad mint az állat (nova). Az egész rendszer tele van akadással/laggal. Megnézve a futó alkalmazásokat is 200 alatt van a szabad ram. Előző verziónál majdnem duplája volt, és ugye minden ugyanaz mert a mentést visszaállítottam.
Az már csak plusz magánproblémám hogy pl itt a szabad ramot mutató sáv alul is fehér lett, meg az értesítősávi kapcsolók bekapcsolt állapota is. Így alig lehet látni mi van aktiválva és mi nem.
Remélem vissza tudom állítani az előző állapotot mert ez így nagyon használhatatlan.
cwm restore és mindegyiken végig megyek nem csak a datán akkor minden a régi lesz? -
BRIKLY
veterán
válasz
Jonesy84 #5869 üzenetére
Semmi perc alatt végig szalad ha minden oké. lehet befagyott,nálam is előfordult más sajnos,de erről nem én tehetek.
(#5870) chab7 : Igen, amit írsz, meg a tweak-ek közt benne van az utóbbiból ez:
net.tcp.buffersize.default=4096,87380,256960,4096, 16384,256960
net.tcp.buffersize.wifi=4096,87380,256960,4096,163 84,256960 -
Jonesy84
tag
Elkezdtem feltenni az új ROM-ot. Viszont az AROMA telepítő már 15 perce 0%-on áll, mennyi idő amire elíndul? vagy valami nem stimmel nálam?
-
BRIKLY
veterán
Bocs a dupláért
Oké,bár nem hiszem,hogy a ROM-om zabálni fogja az akksit,délután csinálok neked egy CWM-es javítást,a másikat kiveszem, ezt meg beteszem.
Egyébként most gondolkodok,hogy 1 van benne, a többi csak tweak
Viszont most kipróbáltam ezt,a másikat kivettem. semmit nem változtat. Valószínűleg az a pár tweak ami benne van megteszi a hatását.
-
chab7
addikt
Na jó, akkor próba cseresznye
bár most éjszakás műszak után pont utazni fogok, és wifit majd csak később fogok tudni próbálni. De reméljük a legjobbakat, hogy még ettől is csak jobb lehet, mint ami azzal a beállítással lett.
Ez lenne amúgy a wifi fix ami nálam működött: [link]
de úgy - ahogy írják is a következő hozzászólásokban - hogy csak ezt az egy értéket kellett átírni, semmi mást.
Az előzőekre azt írták, hogy ugyan javít, de az akkut is szívja sokkal jobban. Na nekem az akkut ne szívja, mert minél hosszabb akkuidőt szeretnék -
Chabi
aktív tag
Lehet hogy egy kicsit off, de ilyen telom van. Az lenne a kérdésem hogy ha újrarakom a szoftvert vagy androidot vagy nemtommit a PC companion-nal amit lehet akkor eltűnnek-e az adatok, képek, alk. stb??? UI.: bocs a bénázásér még amatőr vagyok, első okostelefonom
-
chab7
addikt
A wifi fix az melyik amit beletettél? mert van több, és nálam csak a -87 érték -100 -ra írása az ami segített, és annál azt írták hogy a többi nem kell hozzá mert úgy nem működik.
Amúgy máris kezdem feltenni (csak tudjam, hogy az a wifi fix van benne ami működik is nálam, vagy másik ami nem lesz jó).(#5862) locaLpatrioT: Root-ként dolgozol, de csak nagyjából tudod mi az a root?
-
BRIKLY
veterán
A következő célnak kitűztem "a szarból várat építeni", avagy forráskódból működő ROM-ot.
-
SkiDev
őstag
Megint szétfagyott egymás után 2x a telefon és nálam is bejött ez a sötétszürke téma... Lezárom és van mikor csak a sötét háttér alatt van egy kis háttérfény, majd kétszer kell megnyomnom a bekapcsoló gombot és már oldhatom... Kezdem úgy érezni, hogy eléggé nem gondoltam át milyen készüléket veszek... Már odáig jutottam, hogy a hátlap alá bement egy fogpiszkáló vége, hogy bármikor bárhol tudjak OFF-ot nyomni -.-
. Gondolom hard reset vagy újratenni a droidot. De egy játék profileomat hol lehetne lementeni? A többi játék nem izgat, multimédia pedig SD-n van. Valaki segít rajtam?
-
Deck
titán
-
bejgli86
csendes tag
Köszönöm, kezd tisztulni a kép, eléggé kiestem már ezekből a dolgokból, valahol el kell kezdeni tudás felfrissítését.
A bootloadert tapasztalatok alapján hosszú távon meg lehet majd nyitni, vagy ezzel már nem dolgoznak ha 1-2 éves a készülék? Hivatalos/szürke úton lehet függetleníteni a készüléket, hogy megszűnjön ez a probléma?
-
bejgli86
csendes tag
válasz
powerwade #5851 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Biztos bennem van a hiba, de nem vagyok 100%ig biztos a terminológiában, régen nem Droidoztam.
Amikor legutóbb csináltam akkor root volt meg recovery aztán onnan lehetett tologatni fel a custom romokat.
Akkor ha jól értem rootolni lehet, de custom ROMot felrakni nem? gondolom ehhez kellene a bootloader, ami függő telefonokon nem elérhető? -
powerwade
senior tag
válasz
bejgli86 #5850 üzenetére
Az újoncok miért nem olvassák végig a topikot mielőtt kérdeznek?
Sok mindent befolyásol, hogy szolgáltató függő. Pl. a bootloadert nem nyitható és emiatt ugrott a sok custom kernel és ROM. Így is lehet szórakozni mindennel (CWM, root van) de a lehetőségek korlátozottak.
-
bejgli86
csendes tag
Sziasztok! Nagyon régen nem vettem szolgáltatótól telefont, de most lehet képbe kerül egy SP telenornál.
Kérdésem az lenne, hogy ez befolyásol-e valamit, hogy nem függetken a készülék? Frissítéssel meg kell várni míg a szolgáltató rábólint, vagy csak a SONY munkásaitól függ, hogy lesz-e? Rootolás, custom romok későbbiekben gondolom mennem majd gond nélkül?! -
törölt tag
Real racing-ben hol találom a felhőbe mentést?
-
BRIKLY
veterán
CleaN Droid v2.0!
Feltételek:
ROOT
CWMMielőtt elkezdenéd,csinálj egy mentést a jelenlegi állapotról!
Ennek menete:
CWM indít, (lent 2.lépés)
-backup and restore / backup. Vagy ha sd-re szeretnéd,akkor backup to external sdcardTelepítés menete:
1.: A ROM-ot,és a Kiegészítők telepítőjét Felmásolod a telefon belső tárolójára.
2.:Telefont elindítod recovery módban. (Indításkor nyomkodd a hangerő FEL gombot amíg rezzen egyet)
3.: Wipe data/factory reset. Vigyázz!A telepített alkalmazások,és összes beállítás törlődik! A belső tároló tartalma megmarad.
3: Wipe cache partition
4.: Mount and Storage / format system
5.: Install zip from sdcard, / choose zip from sdcard, / CleaN Droid v2.0.zip , / yes6: Ismét choose zip from sdcard, / Kiegeszitok. Itt kiválaszthatod,hogy melyik alkalmazásokat szeretnéd telepíteni,és itt választhatsz átlátszó statusbart,és nigation bar-t.Ennek menete szerintem teljesen egyértelmű lesz.Ez után ha vissza szeretnéd állítani az alkalmazásaidat,és beállításaidat,akkor visszalépsz a CWM elejére,majd Backup and restore / advanced restore / mentésed dátuma / restore data.
Vagy ha sd-re mentettél,akkor advanced restore from external sdcard. Ha megvan,CWM-ben vissza lépsz a kezdő oldalig,és újra indítod a telefont. (reboot system now)
Az első indítás a szokásosnál több időt vesz igénybe!
Módosítások az előző verzióhoz képest:
Automatikus szinkronizálás javítva,
További kb 50 app eltávolítva
Full Deodex
Wifi fix integrálva
SystemUI és framework módosítások. (Vékony,fekete notibar,stb)
Honami launcher és widgetei
Launcher bezárogatás javítása
Kb 150 build.prop tweak,és 6 init.d tweak a jobb sebesség,jobb memóriakezelés,akkuidő,és egyebek érdekében.Azt hiszem ennyi,várom a véleményeket,kérdéseket és kritikákat.
-
chab7
addikt
Na az jó, külsőn van még több mint 2 giga, akkor azon el fog férni.
(#5844) locaLpatrioT: Jesszusom, sötétség van, és még az eső is szakad odakint
A root az rendszergazdai jog az operációs rendszer fölött. Lehet te a gépedet is úgy használod, hogy valaki megmondja mihez férhetsz és mihez nem? Na én meg a telefonomat sem így szeretném.
Én meg azt nem értem sokan mi a büdös francért ellenzik mikor ez csak egy hozzáférési jog a rendszerhez. Nem ördögtől való dolog.Te két éve elvagy a rendszerrel úgy hogy csak használod. Anyum is elvan az asztali gépén a linux-al hogy nem tudja a root jelszót, de neki nem is kell mert csak netezik, meg passziánszozik. Én vagyok a "rendszergazdája"
De a saját telefonos oprendszeremnek is én szeretnék. Meg sokan a sajátjuknak. Meg vannak akik "anyukák" hozzá
(Már bocs)
-
törölt tag
Miért van ennyire mindenki oda ezért a root dologért?
Kb 2 éve vagyok android felhasználó, de sose fordult meg a fejembe hogy rootoljak. Valahogy a gyári nekem bejön. -
maki12
senior tag
Ma este lehet neki esek a rootnak,és felrakom a Clean Droidot V2-öt!
Egy kérdésem lenne,ha mindent megcsinálok mindent ahogy leírtok,(root illetve a ROM) akkor a gyári rendszer egyszerűen visszaállítható ha PC C.-vel nyomok neki egy visszaállítást,vagy javítást? -
chab7
addikt
Ehhez a mentéshez mennyi hely kell? Mert ha 1 giga körül akkor lehet az már nekem nem lesz meg a belsőn
(Na és a cwm-ben mit kell menteni? Mert úgy emlékszem ott több mindent lehet a backupon belül választani.
Nem akarok úgy járni, hogy azt hiszem lementettem és a végén meg mégsincs meg semmi beállításom.Na mert ha így tutin vissza lehet sec perc alatt tenni mindent akkor még ma éjjel én is felrakom. (night shift)
-
törölt tag
Na sikerült találnom neten nem modolt datát a real racing 3-hoz. Ez alapból full grafikán van? Eszméletlenül szép! Sokkal jobb mint volt s-en. Brutális így ilyen grafikával!
ízlések és pofonok de kapásból töröltem is az asphaltot.
-
BRIKLY
veterán
válasz
pudingstyle #5837 üzenetére
Leírom kb 30 perc múlva ha kész a feltöltés.
(#5838) qamu74 : Csinálsz egy backup-ot a jelenlegi rendszerről CWM-ben, és a ROM telepítése után advanced restore-val visszarakod a data-t. Így megmarad az összes appod,és beállításod.
-
BRIKLY
veterán
ROM feltöltve, most kezdtem el a kiegészítők feltöltését.Mivel többen nagyon várják,így az appok nevének fordítását félbehagytam,akinek valami nem lesz egyértelmű,majd szól.Átlátszó navibar,és statusbar kiválasztható a lista alján.
Leírom majd a link mellé is, de előre is, hogy figyeljetek a kiegészítők telepítőre, mert a rendszerből kiszedett mirrorlinktől kezdve az NFC-ig itt telepíthető,és van aminek 2,vagy több összetevője is van, ez a nevéből látható lesz.
Bármilyen furcsának látja bárki,de a kiegészítőkből SEMMIT nem kötelező telepíteni, csak ami épp nektek kell. A telefon nagyon jól érzi magát nélkülük. -
törölt tag
Most meg olyat csinál a telefon, hogy nincs bekapcsolva a stamina mód, így ír 4 napot, de ha bekapcsolom, akkor is marad azon az értéken... másnak csinált már ilyet? Lehet, hogy nem is érzékeli, hogy bekapcsolom?
-
chab7
addikt
Egyelőre ez a befutó MHL-HDMI adapter a telóhoz amit találtam: [link]
Legalábbis ennél 500mA írnak a töltésre, ami már olyan mintha a PC-ről USB-vel töltenénk. Nem olyan olcsó, mert szállítással 9 és fél angol font, de kibírható. Ha csak nem tud valaki egy jobbat és olcsóbbat akkor ezt fogom rendelni.(#5831) arti1121: Na, ez már egy korrekt vetélytárs, (már ha nem kell a bitang cpu/gpu). Számomra meg is felelt volna, mert lehet adtam volna az erős vasat az ip67-ért cserébe. De mivel nem volt akcióban ez sehol, (az SP-t meg megkaptam olcsón, részletre) így már nem bánom, hogy nem ip67, és még kicsit erősebb a hardver is meg az akku is
)
-
chab7
addikt
válasz
mr.tamasbiro #5829 üzenetére
A wifi a fixálás után nálam jobb, így már az legalább (ha nem is a Sony által egyelőre, de) javítva van.
-
mr.tamasbiro
őstag
Wifi vevője erős?
Akksi ideje jobb mint az L-nek?
Kamerája is jobb?
Gyorsabb mint az L,gondolok itt az akadozásokra meg hasonlókra.? -
törölt tag
Xperia SP_C5303_12.0.A.2.245_Russia_Generic Ez jó lesz szerintetek ?
-
chab7
addikt
Én is azt hittem az alsó sáv lesz ami nem fog tetszeni, de nagyon is bejön. Szolíd, nem hivalkodó az értesítési villogása, és jól meglátom a szobában. Mostanra már jobban tetszik mint a kis pontledesek.
Mondjuk a zenére képre világítást kikapcsoltam, mert az már nekem is sok, de hogy a közéspő felvillan ha nem fogadott híívás van az teljesen korrekt.
Még ha meg lehetne csinálni, hogy mind a 8 szín mehessen külső appoknak is, na azzal lenne az igazi. Külön felvillanás hívásra, sms-re, mailre, social üzenetekre stb... -
surgyi
senior tag
válasz
werszomjas #5817 üzenetére
Teljesen igazad van. Megmondom őszintén, nekem az L formája megnyerőbb...igaz az SP-nél ott a fém keret, de az az alsó "LED sáv" nekem már túl sok talán.
Minden esetre a szintetikus tesztekben nagyon brillírozik az SP. -
törölt tag
Meguntam a Telekomra várni így letöltöttem a XperiaSP_C5302_12.0.A.2.245_GENERIC-VN gyári romot kiváncsi leszek a változásokra.
-
qamu74
őstag
SP-re jön majd a 4,3!
-
Huma
addikt
Próbálgatom a telót. Nagyon tetszik. Hihetetlen mi mindent tud. (No persze az android rendszeré az érdem nagyrésze)
Nekem egyáltalán nem recseg a hátlap. Nagyon minőségi az összeszerelés és az anyaghasználat.
És baromi felhasználóbarát az írás vele. Most is róla írok.Ez az első okostelóm. Asszem belecsöppentem a jóba.
-
werszomjas
addikt
Nem csak neked ez a véleményed
Mindennapi használatra, ha nincs játék és egyéb processzor, gpu igényes programok, akkor az L is jó választás lehet.
Ez kb olyan, mintha vennél egy i5-öt vagy FX-83xx-at csak netezésre meg videót nézni.
De persze lehet én is inkább megveszem az SP-t, ugyanis csak 9500ft-al drágább, mérlegelni kell.
-
surgyi
senior tag
Én minap a Media Markt-ban az SP és L készüléket is megnézegettem, megnyomogattam. Azt vettem észre, a sebesség a menüben lépkedve egyforma, s azonos programokat egyszerre megnyitva szinte ugyanannyi idő alatt töltődik be,talán a zenelejátszó volt gyorsabb az SP-nél. A kijelző ppi különbségét csak egész közelről lehet észrevenni...s személyes tapasztalatom is az, hogy az L-nek mintha szebb lenne a képe,sőt a lőtt fotó is számomra kevésbbé pixelesnek tűnt. Jól gondolom, h játékok alatt érződne csak az SP fölénye?
-
Gregszton
tag
Lehet, hogy SP lesz akkor. Végül is szeretném a következő okos telefonomat jóval hosszabb időre használni mint 1 év és akkor úgy tűnik az SP a megfelelő választás.
-
Sordoran
addikt
válasz
Gregszton #5810 üzenetére
Össze se hasonlítható a kettő. Az M kisebb, a kijelző is kisebb felbontású (ppi értéke is alacsonyabb) a kamera csak 5 MP, HD videó felvétel. Hardveresen jóval alatta van az SP-nek, és az anyaghasználat sem a legjobb elvileg. Kategóriájában persze remek készülék, de az SP nem egy kategória vele ugye. Hosszabb távon az SP a jó választás, az M képességeinek határát hamarabb eléred.
-
Gregszton
tag
Még megvárom a magyar teszteket, mert igazán nem tudom, hogy mennyivel erősebb telefonra van szükségem. A Go-hoz képest mindkettő előrelépés hardveresen, tudom, hogy egyik se vízálló, de hát nem akarok én vízalatti felvételeket. Úgyhogy megvárom az M tesztjét és persze az árát is, ha túlárazva lesz akkor mindenképpen SP marad.
-
chab7
addikt
válasz
Gregszton #5810 üzenetére
4 col, 480 x 854 felbontás, 1 gigás proci, 4 giga tárhely, 1750-es akku.
Kb ennyi amiben alatta van az SP-nek, így már nem is egy kategória.(#5811) BRIKLY: Most figyelem hogy ennek az M-nek (és a Defy-mnek) olyan a felbontása amihez az a képméret való. Nem is értem a Sony miért azt teszi bele alap háttérképnek mikor ehhez 1440x1280 lenne való.
-
Gregszton
tag
Sziasztok!
1 éve vagyok okos telefon tulajdonos mindig Sony telefonjaim voltak mióta az eszem tudom a mostani telefonom egy Sony Xperia Go. Az 1 év alatt megbarátkoztam a tapizós telefonokkal, és most egy kicsit erősebbre szeretném cserélni. Két telefon közt vívódok az SP és az M-en, de nem tudtam még dönteni.
Az SP meggyőző csak a kamera aggaszt nem tudom, hogy vajon a következő frissítések valamelyikével tudják-e orvosolni.
Az M-ről meg még nem sok mindent tudok, nem tudom mi az előnye hátránya még.Ti mit gondoltok érdemes az M-en elgondolkodnom vagy csapjak le az SP-re?
-
BRIKLY
veterán
A rendszer elkészült, jön a kiegészítők telepítője, és indulhat a feltöltés.
-
BRIKLY
veterán
válasz
pudingstyle #5807 üzenetére
Lassan, de biztosan. Beírtam kb 80 build.prop tweak-et,erre hiába nyomtam mentést,nem mentette el a notepad++
-
BRIKLY
veterán
-
counterbill
senior tag
válasz
pudingstyle #5802 üzenetére
Enyém meg tokba van szal ha akarnám se tudnám nyomkodni
-
heidrich
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest