Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tasker
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chabi
aktív tag
Az a kérdésem lenne ha esetleg tudjátok, vagy van tipetek hogy mikor lesz szoftverfrissítés légyszives mondjátok el(T s SP-m van, alap)
Ui.: ne b*sszatok le hogy nem lapoztam vissza ha esetleg volt már róla szó, már most elnézést kérek -
counterbill
senior tag
válasz
pepe091 #6791 üzenetére
Az a vicc h komolyan gondoltad amit írtál
Mint látod kB/sec-ben van megadva az érték. Ennek az az oka hogy a legtöbb ember így érti/méri a net sebességet. A klasszikus ,,3 megával töltök le ".
Csak összehasonlításképpen itthon ez az érték nálam vezetékes neten 4500 kB/sec átlagban.
Nem nevezném lassú mobilnetnek.Ha nem tudod a mértékegység közt a különbséget ...
-
válasz
counterbill #6777 üzenetére
Ez a kép vicc? 3 Mbps... Én H+ hálón mérek 20 Mbps letöltést. A Telekomnál a legtöbb csomag le van korlátozva 7,2 Mbps-ra, gondolom ezért nem tudtok rendes sebességet elérni.
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
l.skywalker #6788 üzenetére
Én T-s vagyok nekem semmi bajom a 4G vel ,amióta megvan azzal megy.
Lehet a Telenornál kicsit le vannak maradva. -
Serijack
csendes tag
válasz
counterbill #6772 üzenetére
Oké köszi
-
l.skywalker
titán
válasz
Tökmindegy #6784 üzenetére
-
törölt tag
Ma megnéztem háta a sus ajánl fel telekomos frissítést persze,hogy még mindig nincs Ennyire le szarja a telekom a sp-t? Ilyenkor mán rég volt xperia J, Xperia U készülékemre egy javító frissítés. És azok nem ez a kategória volt.
-
darkmann
őstag
válasz
l.skywalker #6780 üzenetére
"Régi SIM kártyádat új generációs SIM kártyára kell cserélned, a cserét bármelyik Telenor üzletünkben díjmentesen elvégezzük neked. Honnan tudhatod meg, hogy SIM kártyád alkalmas-e a 4G hálózat használatára: hívd telefonos ügyfélszolgálatunkat (1220) vagy fáradj be személyesen bármelyik Telenor üzletbe."
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
counterbill #6777 üzenetére
Ez érdekes ,mert nekem folyamatosan az LTE-t írja ki ,mióta megvan ,és sose dobta el.
Az értékek kb amit linkeltél ,kicsivel lassabb,de ha többször elindítom kicsit mindig változik.l.skywalker
A hálózati üzemmód az az LTE (előnyben részesített) re van állítva?
Én amikor a készüléket vettem a srác mondta is ezt és kicserélte a régi sim et azon nyomban ,jut eszembe
-
l.skywalker
titán
válasz
darvinya #6781 üzenetére
Erre rákérdeztem és azt mondták, hogy.. idézem:
"Szia, a 4G/LTE hálózat elérhetővé vált havidíjas Mobil Online csomagjainkkal, illetve a tarifacsomagok havidíjába épített adatszolgáltatásokkal is."
Tehát elérhető, már csak azt kell kiderítenem, hogy a SIM-em megfelelő-e. Habár egy hónapja cseréltem, nehogy megint bejöjjön már...
-
darvinya
titán
válasz
l.skywalker #6780 üzenetére
Az még hagyján, de bizonyos csomaggal működik csak.
Ott van legalul. -
raziel01
veterán
Reggel 4-kor vettem le a töltőről a telót. Közben volt 2 perces hívás meg 30 perc mobilnet opera minivel meg közben zene.
Most 56%-on van az akksi. pl google szolgáltatások-ra ír sokat a teló. 57%-ban fogyasztotta a rendszert és teljes ébrentartás 10 óra. Teljes CPU az csak 17 perc.
2.245 -
darkmann
őstag
válasz
l.skywalker #6775 üzenetére
Neked USIM-ed van? Mert csak azzal megy az LTE...
-
counterbill
senior tag
válasz
Én Tmobilos vagyok és a csomagomhoz ingyen jár a 4g-s net de muszáj 3gn használni a telefont mert marha sokszor dobja el a hálózatot teljesen (Pest) a telefon. Mire átvált 3gre az meg nem egy sec.Pedig piszok gyors de annyit nem ér meg h ne érjenek el telefonon.
-
l.skywalker
titán
válasz
Most nézem, hogy ez nem is 4G-n volt, hanem simán 3G+-on...
-
l.skywalker
titán
Egy érdekes hír Telenorosoknak.
Én már le is teszteltem a lefedett területen.
Ha nem is éppen 80+ Mbps, de legalábbis 7x gyorsabb lett, mintn volt.
Tegnapig ugyanez az érték 1.01/0,31 Mbps volt -
törölt tag
válasz
counterbill #6772 üzenetére
Nekem is!
-
Serijack
csendes tag
válasz
counterbill #6733 üzenetére
Nincs semmi progi ezerszerint nekem műkődik rosszul az sms jelzés? Írjátok meg hogy nektek hogy müködik előre is köszi.
-
qamu74
őstag
BRIKLY
Hova a pics.ba tüntél
Remélem megkaptad a cuccost! -
qamu74
őstag
válasz
counterbill #6768 üzenetére
Köszi!
-
darvinya
titán
-
toppet
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta van meg a készülék és egy olyan "problémával" kapcsolatban keresem a megoldást, hogy Chrome vagy az új opera béta böngésző használata közben sokszor egyszerűen kilép a böngészőből.
Nem tudom, hogy valaki találkozott már ezzel, mert ahogy az előző hozzászólásokat olvastam nem nagyon láttam ilyet.
Esetleg tud valaki valami megoldást erre, a "használj más böngészőt" válaszon kívül?
Próbáltam már újratelepíteni is a Chrome-t de egy idő után ugyan azt csinálja...
Előre is köszi!
-
darvinya
titán
válasz
darkmore #6761 üzenetére
Egy kis segítség Tv-n való használathoz.
1. HDMI CEC kapcsoljuk ki, mert úgy sem a Tv-n keresztül akarjuk vezérelni.
Ez mind két eszközön tegyük meg.
2. Tv-n kép arányt 16:9-re vagy képernyőhőz igazítsa.
3. Intelligens Csatlakozásban beállítjuk a fényerőt ilyenkor vegye minimumra, stb.BS player filmnézésekor nincs kép a telon csak a Tv-n.
-
darkmore
tag
Kis géming tapasztalat:
SP+MHL kábel+Samu LED TV+PS3 kontroller.
Először is az MHL, mikor csatlakoztatjuk, akkor nagyon lefő a teló, akadozik az egész, szaggat, nem reagál, de lehet, hogy a TV-el nem kompatibilis 100%, mert a távirányítóval sem lehet irányítani a telót miután létrejön a kapcsolat. A kép egész tűrhető, a szélei le vannak csapkodva, de nem vészesen. Nagyon olcsó (9$) kábelt vettem, de semmi probléma a minőségével, nem volt semmilyen zavar az átvitelben, a csatlakozók strapabíróak. Sajnos alapból nem lehet lekapcsolni a teló képernyőjét, mikor csatlakoztatva van, így ha pl.: wifi-n keresztül streamelünk valami videót a TV-re, akkor le fog merülni akkor is, ha közben töltődik a kábelről, persze erre van megoldás root után.
Alapból a PS3 kontrollerrel semmi probléma, gyorsan felismeri, pöpecül működik, játéktól függ mennyire lehet egyedire beállítani, pl.: Dead trigger super! GTA Vice City-ben kb. semmi beállítási lehetőség nincs, de még így is jó. Lehet érdemes lesz készítenem hozzá egy ilyen műanyag klippert, amivel a kontrollere lehet pattintani a telefont
További TV-és tapasztalatok:
Sajnos a PSX emu (FPSe) egyáltalán nem megy, próbáltam több rommal is, de egyszerűen túl sok erőforrást eszik meg az MHL kapcsolat, remélem ezt fogják javítani, mert így kb. semmi értelme az MHL-nek.PC átiratok is nehezen döcögnek, valamint ilyenkor hajlamos ledobni a kontroller jelét, pedig a teló kb. 1 méterre van a kontrollertől, nem hinném, hogy a kékfog nem ér el addig. A GTA Vice city-t teszteltem és igencsak vissza kellett vennem a grafikából, hogy simábban menjen.
Jobb helyzetben vannak a full droidos játékok, a dead trigger max beállításokkal is teljesen simán ment, lehet érdemes lenne végre neki állnom a shadowgun deadzone-nak is. Egyetlen probléma, hogy a dead trigger menüjét nem lehet a kontrollerrel irányítani, ilyenkor oda kell battyogni a telefonhoz
Vegyes érzelmeim vannak, kicsit reméltem, hogy lesz egy jó droidos konzolom (ouyáá), de ez így karcsú, közepes. Ami kifejezetten bosszant, hogy az MHL szétzabálja a telefont, jobb lenne ha csak simán ki lehetne mirrorolni a képet a TV-re.
-
l.skywalker
titán
Azoknak, akiknem nem elég jó a kamera, egy jövőbeni hasznos kiegészítő:
Potom 250$-tól a tiétek lehet
-
pulguinha
aktív tag
Használva a keresőt elkezdtem mazsolázni azt ami érdekel, de eléggé vegyes kép lett az eredménye.
Akinek van affinitása kérem írjon az alábbival kapcsolatban akár privibenMi a helyzet a multitaskinggal? Ahogy olvastam volt, akinél mindent bír volt akinél kevésbé. Ezt a részt nem nagyon vágom, így a kérdésem az, mennyire bírja ha egyszerre mondjuk a böngészőben 4-6 oldal meg van nyitva, háttérben fut a k9 és a FB sync. Többnyire ezeket használom állandó jelleggel.
Fotók minősége is vegyesköret gyenge fényviszonyoknál. Erről valami vélemény, hogy automatával lehet-e jó képet csinálni (egy kocsmatúrán nem biztos, hogy az ember random képekhez neki kezd fényérzékenységet állítani
).
Folyamatos 2g/3g net használattal mire lehet számítani üzemidő terén (2-4 óra képernyő használattal, háttérben folyamatos netkapcsolat, FB (alkalmazás, chat)/k9 folyamatos sync, 20-30 perc eléggé minimál játék, 10 perc telefonálás). Erről is több vélemény volt, csak számomra nem derült ki, kinél mit jelent az erős és a gyenge használat. Én így használom a telefonomat, navi, gps, kékfog off.
(Esetleg ha vki használja wifirouterként 3g-n ott mi a tapasztalat? Mostani telóm 6 órán át tolja kikapcsolt kijelzővel.)Előre is nagyon köszi a segítséget.
-
Tybee000
aktív tag
milyen memóriakártyát ajánlotok és honnan? h class10 az alap
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Honnan lehet ezt a telót megvenni, ahol két év gyári garit adnak rá és nem sufniGSM garit? Egyáltalán lehet kapni úgy? 1 év meg 1+1 évet látok mindenütt.
-
chab7
addikt
Nem mentség, mert pihensz és utána keresel rá. Nem a nem akarásomról van itt szó, hanem irdatlan sokszor le van írva. Kb a hozzászólások legalább harmada erről szól, szóval felesleges szaporítani. Akit tényleg érdekel nem szabad lustának lennie legalább az utolsó napok hozzászólásait átolvasni, de legalább keresőt használni.
De sajna ez megy majdnem minden fórum majdnem minden topicjában, hogy de most és csak nekem írjátok már le, mert nem érdekel ha le is van már 100x, nem akarok rákeresni, visszaolvasni.
Nem támadni akarok ezzel, és nem csak neked egyedül szól, hanem sokan vagytok ilyen "nem olvasok/keresek utána hanem inkább lebaszom aki ezt szóvá teszi" stílusúak. -
-
maki12
senior tag
Sziasztok! Multi-touch problémával találkozott már valaki? Az enyém már két ujjal is csinál érdekességeket, lehet csinálok róla vidit..
-
raziel01
veterán
Most akarsz venni mikor már atomdrága?
Nekem semmi bajom nincs vele. Haverok ámultak, hogy milyen brutálisan gyors.
ZTE Blade Super volt mellérakva. Az meg egy laggolós fos. Maga a menü is laggol pedig ott se gyenge a hardver.
----------
A többieknek pedig a biztonsággal törölhető alkalmazások ROOT után:Backup-Restore.apk
BackupRestoreConfirmation.apk
Backup-wizard.apk
Books.apk
CarHome.apk
com.codand.playfon.apk
device-monitor.apk
EnchantedForest.apk
Exchange2.apk
ExternalKeyboardJP.apk
facebook.apk
FBCalendarSync.apk
FBIAppShare.apk
FBMediaDiscovery.apk
FBMusicLike.apk
FBSetupwizard.apk
Galaxy4.apk
GeneralDataDisclaimer.apk
GenieWidget.apk
Gmail.apk
GMS_Maps.apk
GoogleCalendarSyncAdapter.apk
GoogleLyricsPlugin.apk
GooglePartnerSetup.apk
GoogleTTS.apk
helpapp.apk
HoloSpiralWallpaper.apk
IddAgent.apk
MagicSmokeWallpapers.apk
NoiseField.apk
NoteWidget.apk
PartnerBookmarksProvider.apk
PhaseBeam.apk
phone-usage.apk
PhotoSlideshow.apk
PicoTts.apk
PlusOne.apk
POBoxSknMono.apk
POBoxSknPink.apk
POBoxSknSelector.apk
POBoxSknWood.apk
Protips.apk
RecentCallsWidget.apk
retaildemo.apk
SemcCrashMonitor.apk
SemcEmail.apk
SEMCFacebookProxy.apk
SemcNotes.apk
SEMCSetupWizard.apk
SemcTvLauncher.apk
SemcWarrantyTime.apk
ShutDownAnimation.apk
ShutDownAnimation.apk
SocialEngineFacebookPlugin.apk
SocialEngineFacebookShareFrwkPlugin.apk
SocialEnginePicasaPlugin.apk
SocialEngineTwitterShareFrwkPlugin.apk
socialife.apk
SomcMirrorLinkManualSwitch.apk
SomcMirrorLinkServer.apk
SomcMirrorLinkSystem.apk
SomcMusicSlideshow.apk
SomcPlayAnywhere.apk
SOMCTwitterAccount.apk
SOMCTwitterSetupWizard.apk
SomcWifiDisplay.apk
SomcXperiaLink.apk
SoundRecorder.apk
storefront.apk
Street.apk
Talk.apk
talkback.apk
UnsupportedHeadsetNotifier.apk
UpdateCenter.apk
Velvet.apk
Videos.apk
VoiceSearchStub.apk
WeatherWidget.apk
WikipediaPlugin.apk
YouTube.apk
YouTubeKaraokePlugin.apk
YouTubePlugin.apk -
SepTox
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a telefonról? Mert gondolkodom egy ilyen megvételében. Mennyire megbízható stb...
Előre is köszi a válaszokat! -
sylas
tag
Jó kis cikk
Fotózás mobillal -
gabancs
addikt
válasz
counterbill #6724 üzenetére
A zajosság nem a lencse miatt van, hanem az érzékelő ennyire zajos képet készít.
-
jozso1989
őstag
Valaki el tudná magyarázni, hogy a Sony Select mire jó? Azt olvastam itt MA-n, hogy az ottani appek ingyenesek nekünk, vagy kedvezményesek... de ugyanannyiba kerülnek.
Vaaaagy! Szokás szerint Magyarországon nem működik?
-
chab7
addikt
Egy jó kis program kiaknázni a LED sorunk színeit értesítésekhez. Nagyon részletesen konfigurálható.
-
counterbill
senior tag
Isot leveszitek 100-ra máris kevésbé zajos a kép. Sajnos ,,olcsóbb" lencséknél hiába a nagy iso érték de olyan rohadt zajos lesz a kép h csak na.
-
chab7
addikt
válasz
Logeeen #6716 üzenetére
Én is ebben voltam, hogy majd ha felmegy eladom, meg a Defy árát hozzácsapom amit már elvittek és akkor rendelek egy Lenovo P780-at...
De megkedveltem a Sony-t, így fuccs az eltervezett üzletemnekmarad az SP
(#6721) becikem: Opera classic + fényerő minimumra téve ugyanezt az élményt nyújtja
-
2o1i
senior tag
Az előbb lőttem ezt a képet.
Ez még egész tűrhető lett... -
becikem
tag
válasz
darkmann #6710 üzenetére
Gyengébb fényviszonyoknál az automatát el kell felejteni, helyette a fényértéket kell normál módban fentebb emelni 0,3 0,7 vagy 1.0-ra. Nálam így elfogadhatót készít.
Off: One browser böngészőt tudom ajánlani mindenkinek, gyors és van night mód, éjszaka fenomenális. Nem ég ki a szemem hosszas netezéstől sem. -
fr3ntzen
aktív tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy Playstation3 miatt psplus elofizeto vagyok és feltettem a playstationmobile-t és nem enged belogolni... (UK regem van) valakinek vmi ötlete?
-
Logeeen
senior tag
válasz
l.skywalker #6717 üzenetére
Szerintem bőven túltesz majd 1 éven, ilyen hardverrel. Amikor megtudtam, hogy mi van benne, nem gondoltam, hogy ennyire erős.. Az a baj, hogy a páromnak is megtetszett
-
Logeeen
senior tag
válasz
l.skywalker #6715 üzenetére
Ezt egy pár évig biztos nem fogom eladni!
-
törölt tag
A T-nél a árváltozás megis történt 85 491 Ft ropi dominosan.
-
darkmann
őstag
Sziasztok!
Már kb. 3 hete használom az SP-t (kék T-s, céges, mobiltárcás), és eddig teljesen használható.
Előtte S. Ace 2-t használtam, abban PLS kijelző van, hát fényerőben nem látom a különbséget a sima TFT és aközött, illetve ez napfényben jobban olvasható, szerintem.
A fényképező megfelelő fényviszonyok között nagyon jó, fényviszonyok romlásával azonban rohamosan romlik a képek minősége is.
Játékok (pl. RR3) szuper jól futnak (RR3-at az Ace2-nek fel sem ajánlotta letöltésre a Play, gondolom el sem indulna.)
A Wifi viszont az Ace 2-höz viszonyítva tényleg gyenge. Ezért szeretném frissíteni SUS-sal a javított .245-ös firmware-re.Ha SUS-sal frissítek, akkor elveszik minden alkalmazás és adat?
-
adamos87
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne hangosabbra venni a telefont. Telefonálás közben elég halk, pedig max hangerőre van állítva.
Választ előre is köszönöm!
-
qamu74
őstag
válasz
counterbill #6705 üzenetére
köszi megvan!
Van ilyen,hogy service test, itt mit válasszak? -
qamu74
őstag
sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy az érintő kijelzőt hogyan tudom bekalibrálni érintés ügyileg,mert nehezen reagál az érintésre a kijelző.
Választ előre is köszönöm! -
MrSealRD
veterán
A Bravia Engine csak a kijelzőre van hatással a fotókészítésre nem. Ez egy képjavító technológia.
(#6703) counterbill : Akkor biztos rosszul értelmeztem az előbbi párbeszédet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest