Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
Új hozzászólás Aktív témák
-
@ndree
csendes tag
Oké megnéztem azt írja fent awake 0% az jó?
Ugye meg van ilyen lista amik fent vannak alkalmazások és hogy hány %
De azt nem vágom mit hol nyomjak vagy tisztítsak..Amugy fent volt a huwaei y300 telomon a seprűs progi de az még jobban lassitotta a telot.
Mikor letöröltem ég és föld lett a külömbség.. -
Hardver Arc
senior tag
Nagyon semmi mert mikor netezem megszakítom a kapcsolatott ha nem használom... Lent oldalt meg mindig törlök.. Játék is csak 4-5db mondjuk a deer hunter 4 lehet rosszalkodik mert bedob néha felül egy ablakot angolul hogy go hunt stb stb pedig olyankor is jelez mikor nincs net bekapcsolova pedig ha netes lenne a játék akkor kéne ilyen értesítéseket bedobnia szerintem..
-
herrká
senior tag
Szia!
Még egyszer köszönöm a segítséget! SUS-al sikerült újra rakni.A képernyő "ébresztése" kb., 25%-al gyorsabb lett, a SPCC-s verziónál. De még mindig szakaszosan világosodik ki a kijelző, jól láthatóan. (A 4.1-nél ilyen nem volt.)
A képernyőzár feloldásánál, ha tolom le, vagy fel, kb., 10mm-es elmozdulásig nem történik semmi, majd hirtelen elfeketedik a kijelző, aztán kivilágosodik - itt nem szakaszosan ugyan - és láthatóvá válik a feloldott képernyő. (A 4.1-nél, ez szépen animálva működött, ha "toltam", mint a reluxa, kis csíkok "keletkeztek", elfordultak, majd fel szaladt, mint egy kis redőny. Alatta pedig ott volt a kezdőképernyő.)
Wifi, telefon, sms, víber, e-mail, mobilnet, kamera működik. Játszani nem szoktam.
Egyenlőre ennyi a tapasztalatom a T-s 4.3-ról. Nekem érzésre a 4.1 gyorsabb volt...(Azon nem volt semmi problémám soha, nekem pl., a wifi is tökéletesen működött.)
-
oliwire
őstag
Ha esetleg többet akarsz kihozni még belőle, és igényt tartasz rootra, akkor szívesen segítek.
(#27213) arti1121
Hosszan nyomod a kikapcsológombot, persze a telefon be van kapcsolva, ott kijön az, hogy Kikapcsolás, Reboot, Repülőgépes üzemmód, hangerő állítások. Ott válaszd a rebootot, majd a másodikat, a recoveryt.
-
oliwire
őstag
Ha rápróbálsz a greenify -ra, akkor az ingyenes verzióval csak a külső alkalmazásokat tudod majd hibernálni, a gyáriakat nem, viszont a fizetős verzió nagyon sok mindent kínál. Rootolt telefonra az különösen ajánlott. A sima tiltás viszont kiveszi a menüből is az alkalmazást, nem engedi használni, míg nincs újra engedélyezve.
-
MrSealRD
veterán
-
Huma
addikt
Ja asszem vágom hogy miért mondja, hogy a legújabb van fenn. Mert nem telekom HU-s készülékként azonosítja. Vagy rosszul gondolom?
(#26549) bsanzika:
Ez is jól hangzik. És ehhez nem is kell rootolni a telót, ugye? Csak a flashtoolal felrakni a 4.1.2-t.(#26550) Sordoran:
Értem. Köszi!
Most szerintem egyelőre nem rakom fel mert úgy tűnik jelenleg elég jól szuperál a telefon. Nem merem megkockáztatni, hogy gyorsan felzúzom az újat és elindulok a nagyvilágba mert péntekig biztos, hogy nem tudom újrarakni ha elsz@ródik valami. Addig elleszek a régivel. Legalább megtudom egyáltalán érdemes e frissítenem az újra. Majd olvasgatom a véleményeket. -
Ha nem érzékeli rendesen az érintést (nálam is előfordult már), akkor az a megoldás, hogy ha nincs bekapcsolva a kesztyűs mód (nálam nem szokott, mert minek), akkor be kell kapcsolni és úgy újraindítani a telefont. Újraindítás után ki kell kapcsolni a kesztyűs módot és láss csodát, jó lesz. Egy ideig. Ha megint csinálja, ismét ez a megoldás. Egyébként így nekem pár napig jó. Valahol olvastam ezt a módszert és nekem működik. Mintha "resetelődne" az érintőképernyő.
Szerk.: Nekem amúgy most gyári független 4.3 van fent, de 4.1.2-n is csinálta. -
jety91
őstag
Ha egyszer a Tkom kiadja a javított 4.3-at, hogy lehet úgy felrakni hogy olyan legyen mintha a szolgáltatótól hoztam volna el pár perce?
Lehet, ezt hívják factory resetnek. Ezt felajánlja a SUS is amikor frissíteni fogsz. De mivel a CMX miatt nem T-s ROM van a telefonodon, hanem CE1 (bagyusz ezt használja alap SI számként), így nem T-s ROM-ot fog felrakni ha frissítesz, hanem CE1-eset. Ahhoz hogy T-s legyen rajta át kell írni az SI számot a /system/build.prop fájlban a "ro.semc.version.cust" sort erre:
ro.semc.version.cust=1272-4713 -
-
jety91
őstag
Ötletem sincs mi akasztja be ennyire a telefonodat, nálam ilyen problémák nem jelentkeztek, pedig eléggé aktívan használom a telefont mindenre. Esetleg próbáld meg átállítani a Teljesítményben a processzort ondemandról interactive-ra. Lehet nem jól skálázódik a processzorod valami okból kifolyólag:
Beállítások->Teljesítmény->Processzor->CPU ütemező: Interactive
Majd a "Bekapcsoláskor érvénybe lép": pipáld beFM rádiót nem tudom belerakni, csak ez van: [link]
-
bagyusz
őstag
Beállítások/Biztonsági mentés visszaállítás menüben bekapcsolod az adatok biztonsági mentése-t Biztonsági mentés helye-ban meg megadod a fiókod.
Ezután a beállítások/Google[vagy fiók név] menüben leszinkronizálod a fiókod.
Rom újra telepítés után az első boot alkalmával felkínálja a google fiók bejelentkezést. E-mail cím és jelszó megadás után rátapizol a bejelentkezésre. Az autentikációs folyamat után érdemes várni 2 percet mielőtt tovább lépnél mert ilyenkor tölti le a háttérben a google play-t és gms-t. Onnan tudod hogy már letöltötte, hogy nincs adatforgalmad. (wifi/gsm ikonja jelzi) Ezután már nyugodtan végig nyomhatod a google beállításai vonatkozó részt és elviekben ilyenkor már elkezdi leszedni az appokat és a bállításokat, ha mégsem akkor csinálj egy restartot.
-
jety91
őstag
Ha felraktad Live Wallpapers Picker-t a telepítőben, akkor mennie kell.
Amikor bejelentkezel, akkor van egy checkbox amit bepipálva leszed minden alkalmazást, ami előzőleg a telefonodra volt telepítve. De ugye ez nálad nem opció ha otthon nincs wifid.Bagyusz kolléga leírta részletesebben
-
bagyusz
őstag
Telepíteni? Én kb 2éve nem csinálok ilyent mindig a google le szinkronizálja nekem az appokat, sőt ami még igazán meglepő, hogy cm beállításaimat is elmenti a "felhőben". Szóval kb 20-30perc egy teljesen újra telepítés, és ezzel csak a letöltéssel megy az idő.
Nézd meg egy másik launcherrel, egy próbát talán megér.
-
bagyusz
őstag
Cwm-ben csinálj egy factory resetet majd a mount menüben formázd a system partíciót, ezután telepítsd romot és a gappset. Ha így is probléma adódik vele, akkor értesd jety91 kollégát efelől.
(#24933) anderledani: Nem foglalkoztam vele, meg szerintem nem is fogok mert az a script hazavághatja a rendszert az ide-oda csatolásokkal. Nekem folder mount megcsinálja amit kell.
-
norbert1998
nagyúr
egy másik fúrumban valamilyen csoda folytán így kezdtünk el beszélni, és javallom, kinek kedve támad részt vállalni egy ilyesféle megfogalmazási módban, tehet véle egy próbát, nékünk sok örömet okozott, s lehetséges vala, tivéletek is hasonlót téteményez
szívesen
-
jety91
őstag
Egyelőre túl komplikáltnak tűnik moddolni a cm frameworkét ahhoz hogy megcsináljam olyanra. Ha minden kész lesz azon és a kamerán kívül megnézem mit tehetek az ügy érdekében.
Szándékomban áll teljesen a gyári kinézetűre megcsinálni a dolgokat, csak ahhoz jó pár apk-t moddolnom kell majd. Kérdés ugye hogy mekkora sikerrel
-
jety91
őstag
Ha eljutsz addig míg valamelyik bagyusz féle vagy az xpériás romom felkerül a telefonodra onnantól fogva csak zipeket kell telepítgetned ha jön frissítés. Ennyi. Beállításaid megmaradnak, nem kötelező factory resetet nyomni egy frissítés során, csak ha a készítő ki nem emeli valamilyen nagyobb módosítás során. Szerintem bagyusz nem fog ilyen szintű módosítást csinálni a CM-ben. A CMX pedig az övén alapszik, én csak visszaraktam az xperia appokat amit eddig működésre bírtam.
-
jety91
őstag
Ehhez nem kell root sem: Helium Backup
Jobb, egyszer próbáltam a gyárit és össze is fosta magát mikor vissza akartam rakni a dolgokat...
-
norbert1998
nagyúr
titanium backup, de ahhoz root kell, itt egyik fórumtársunk leírta szépen hogyan kell, bár nekem így pont nem sikerült. feltettem flashtoolal egy 257-es romot, amit aztán szépen rootoltam azzal a root-kittel, majd cwm és 257-ről ment az aokp, az egy szép stabil rendszer, ami jóóó gyors
de ha szeretnél megmaradni a sony 4.3-as felületénél, akkor jety barátunk istenien kivitelezett cmx-ét kéne feldobnod, ami itt van
telepítésük ugyanaz.
a 257-es romot pedig ugyanúgy telepíted, mint a kernelt a videó végén, nem pipálsz át semmit, kiválasztod és flasha gyári a mentéseket nem menti el, de az alkalmazásokat nem kell ujra letölteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lightyear - befektetési app
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest