Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KüLÖNc
tag
Sziasztok!
Tegnap óta a telefon teljesen megkergült. Újraindítottam és azóta iszonyatosan lassú lett, még a képernyő feloldás is több másodpercbe telik, a swipeolás és az üzenetírás egy rémálom. Tegnap este néztem rajta streamet, maga az app néha lagolt be, viszont 100%-ról 73%-ra csökkent körülbelül 1 óra alatt, ami nagyon sok ill. reggelre teljesen le is merült. Használat közben a telefon tűzforró volt, de a futó alkalmazások között szinte csak gyári applikációk vannak, alig töltöttem le rá bármit is.
Arra gondoltam hogy csinálok egy gyári újratelepítést, de a SUS már nem támogatott, a PCC meg, hát olyan amilyen. Mi a véleményetek?
Előre is köszi,
Különc
-
KüLÖNc
tag
Sziasztok!
Feltettem az új frissítést, miután jelzett a készülék. Telekomnál vásárolt, nem nyúltam hozzá, stock, 205 végű verzió, gyári visszaállítással, SUS-sal telepítve.
A problémám az, hogy hiába szinkronizálom a Facebookkal, a telefonkönyvbe nem kerülnek be a kapcsolatok. Próbáltam többször is, újra is indítottam, de akárhányszor bemegyek a Kapcsolatokba, mindig felajánlja, hogy PC Companionnal, online fiókkal (FB, Google) vagy Sim kártyáról akarom-e importálni. Mindig beállítom a szinkronizálást, de ugyanez fogad, ha újra elindítom. Mit csinálok rosszul?
-
KüLÖNc
tag
válasz
AllTheBest #23123 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz, T-nél vásárolt példány, nincs ilyen probléma.
-
KüLÖNc
tag
Poénból megpróbáltam bedugni a telefonba a gyárilag hozzá adott fülhallgatót, de nem megy bele teljesen, kilóg valamennyi az aljzatból és nem merem tovább nyomni, nehogy kárt tegyek benne. Egyszer sikerült, hogy azon keresztül szólt, de akkor sem ment be tövig, aztán kivettem, megpróbáltam még egyszer, de már nem sikerült újra előcsalogatnom hangot belőle, csak a telefon hangszórója szólt. Ennyire erősen be kell nyomni, és nyuszi vagyok vagy mit csinálhattam rosszul?
-
KüLÖNc
tag
Srácok, sürgős segítség kell!
Feltettem tölteni a két hónapos telefonomat, szépen töltődött, 99%-nál ránéztem, zölden világított. Lementem ebédelni, hogy a leves után feljöjjek leszedni, hogy még csak ne is töltsem túl. Arra jöttem fel, hogy narancssárgán világít a LED és 85%-on van a töltöttség. Kikapcsoltam majd vissza, hogy megnézzem nem-e őrült meg valamitől. Visszakapcsolom és 81% és rohamosan döglik. Nem volt áramkimaradás, túllökést sem észleltem, semmi nem indokolná, hogy bármi megsütötte volna az aksit. Mi a jó isten lett ezzel?
-
KüLÖNc
tag
Sziasztok!
Tegnap vonatoztam Szegedről Budapestre és Kistelek-Kiskunfélegyháza között van egy szakasz, ahol egyáltalán nincs térerő, ott GSM-en se lehet hívást kezdeményezni. Cegléd előtt néztem rá a telefonra, és azt mutatta hogy nincs térerő egyáltalán. Megvártam míg befutunk az állomásra, hátha megtalálja a hálózatot a telefon, de nem így történt, nekem kellett levenni "LTE kedvezményezett/3g/GSM"ről "Csak GSMre" majd vissza az előző beállításra, így újra megtalálta a 3g hálózatot. Eddig nem csinálta ezt sosem, hogy nem találta meg újra a jelet, valaki találkozott már ezzel?
-
KüLÖNc
tag
Sziasztok!
Szombaton frissítettem a T-Mobile Stock verziójú SP-met SUS-sal és azóta előjött ez a kis idegesítő dolog, hogy mikor megnézem az órát képernyőfeloldás után, akkor egy pillanatig azt az időt látom, amikor utoljára néztem. Amivel kaptam a telefont android verzióval nem csinálta ezt. Jelenleg 12.0.A.2.254 van. Ez normális?
Azért fura ráadásul, mert az előző Sony telefonomnál is ez volt, igaz azt függetlenül vettem, nem csinálta ezt, ahogy Androidot frissítettem rajta, egyből elkezdte.
-
KüLÖNc
tag
Sziasztok!
Utóbbi időben a felső sávba mint tipp kiírja a telefon, hogy a stamina módot állítsam be, mert úgy érzékeli, hogy túl sokat van készenléti állapotban. Ugyan az utóbbi időben kicsit többet merült, mint eddig, használva volt, legalább napi 2 órát beszéltem rajta illetve egy restartot is toltam 3 hét után. Tegnap feltettem töltőre este fél 12 körül, most 92%-on van, ezt adja az energiagazdálkodás:
Google-szolgáltatások: 37% Teljes CPU: 55 mp Ébren tartás: 30p 54 mp
Telefon készenlétben: 21%
Telefon tétlen: 13%
Hanghívások: 7%
Képernyő: 7%
Android rendszer: 5%Én is kicsit soknak érzem, múltkori töltéskor azt hiszem valami másfél óráig tartotta ébren a telefont a google szolgáltatások, ez mitől lehet? Vagy ez normális? T-Mobile ROM-os telefon
-
KüLÖNc
tag
Gyorsan lőttem tegnap képet a kutyáról: [kép]
Ti mit mondtok, hogy sikerült?
-
KüLÖNc
tag
válasz
werszomjas #5312 üzenetére
Én ugyan nem P-ről váltottam, sokkal kisebb telefonom volt, 3,7-es, és én is féltem, hogy nem fogom megszokni vagy kényelmetlen lesz, de! Pozitívan csalódtam, ugyan nem vagyok tepsikezű, olyan közepes méretű lehet a kezem, de nagyon jól kézre áll, nem kell erőlködnöm, simán használható egy kézzel is.
-
KüLÖNc
tag
válasz
Destin4tor #4877 üzenetére
Nekem nem működik a linked 8(
-
KüLÖNc
tag
Srácok, számít-e valamelyest hogy mennyi ideig engeded lemerülni a telefont általánosságban? Most 30% környékén vagyok, az akksinak számít, vagy jobb-e ha minél tovább merül és úgy töltöm vissza, vagy nem gond, ha már 30-40% környékén felteszem töltőre?
-
KüLÖNc
tag
Sziasztok!
Rendeltem a telefonhoz egy Flip tokot, aminek mágneses lezárófüle van. Kérdésem az lenne, hogy nem tehet-e kárt a mágnes a telefonban, a kijelzőben vagy interferenciát nem okozhat-e a vonalban, 3G-ben, stb.?
-
KüLÖNc
tag
Köszönöm a válaszokat, erre rájöhettem volna magamtól is igazán!
-
KüLÖNc
tag
Sziasztok!
Beállítottam a "Hangok" alatt, hogy az alapértelmezett értesítés a "Notification" legyen, ennek ellenére SMS érkezése esetén a T-Mobile-os hangot adja ki a telefon (mert hogy T-Mobile előfizetéssel lett véve). Mit kellene még állítanom, hogy ne azt halljam, ha valami értesítés jön?
-
KüLÖNc
tag
Sziasztok!
Csak részben ON a téma: a T-mobile honlapján ugye a Sony SP 80 000 Ft Listaáron, előfizetés nélkül. Ez azt jelenti, hogy ha így veszem, csak beteszem a mostani kártyámat, és működik a telefon a mostani Domino csomagommal, igaz? Az ily módon vásárolt telefon független egyébként?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest