Hirdetés
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kihívót kap a Red Magic?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
Páromnak van ilyen lészüléke. Annyira nem vágom a Sony rendszerét. Az lenne a kérdésem, hogy a Lookout és a mcaffe kell?
-
törölt tag
válasz
California1 #6689 üzenetére
Tökéletes az a kép.
Nincs gond sztem se vele. -
Titi76
aktív tag
Használja valaki ezt a Bravia engine-t?
Szerintem borzasztóan túlszaturáltak lesznek a képek a galériában. Sokkal szebbek valóságosabbak a képek visszanézéskor nélküle.
Szerintetek? -
n@p@lm
őstag
válasz
Laci7909_aff #6687 üzenetére
dominóban úgyan úgy 76ezer píz.
-
Classius
aktív tag
2nap,5óra,38 perc.
Állandó mobilnet/wifi kapcsolat, fényerő maxon. Facebookozás rengeteg, mellette kb 8db hívás és 5sms. A hívásokból egy 25perces, a többi 2alatt. Volt még zenehallgatás kb 1óra headsetről, e-mail írás, youtube videó nézés, 'hírek és időjárás' applikáció használata. Ja igen, még egy kis Angry Birds Rio is kb 10perc.
Bőven megvagyok az akksival is elégedve, le a kalappal a sony előtt -
fr3ntzen
aktív tag
válasz
Laci7909_aff #6687 üzenetére
én jol jartam vele nagyon
marha komoly a telo.... 8év samsungozas utan nem bantam meg sőőőőt ....
-
Laci7909_aff
tag
Mai nappal (szept.2.) feljebb ment az X. SP ára a friss magentás árlistán.
-
törölt tag
válasz
counterbill #6678 üzenetére
Tényleg mintha javult volna. Szebbnek tűnik.
Thx -
qamu74
őstag
válasz
pudingstyle #6681 üzenetére
-
mobilefan
aktív tag
Raktam be képet így már nem néznek ténylegesen Fluor Tamásnak
De kipróbálok valami más zenelejatszot ha hangosabb vele -
chab7
addikt
Hát valószínűleg azt, amit jelent, hogy nem tudja csatolni a mentés útvonalát. Azaz ahova menteni szeretne nem csatolható, nem létezik...
(#6676) jozso1989: Én viszont a természetesebbet szeretem, ellenben a rajzfilmszerűvel. Amúgy meg hogy ha nem szemből nézzük nem olyan jó az mit számít? Tuti hogy szemből fogom nézni ha csinálok rajta valamit, mert miért is nézném elfordítva?
-
-
jozso1989
őstag
válasz
counterbill #6670 üzenetére
Azaz!
Amúgy én nem értem ezt a "fakózást"... jó, tény, hogy bátran lehet állítani, hogy a legszebb az amoled (számomra legalábbis), mert a legszebbek a színei, de csak mert k*va túlszaturált! Nagyon rajzfilmes kijelző... de tény, hogy gyönyörű.
A TFT-nek természetesebbek a színei szerintem, ezért "fakóbb", egy amoled mellett pl. Szerintem ez inkább egyéni stílus, kinek mi jön be. Én szerettem az U kijelzőjét is (bár ott nagyon sárga a fehér viszont), bitang éles a 280ppi, szépek a színei is... az SP viszont tízszer jobb, szóval képzelheted, mi a véleményem erről.
Ráadásul ez HD... játszani ég és föld a kettőn (hardver miatt is xd).
Persze elfordítva a kijelzőt ocsmány lesz a kép Sonyn... de ezt a hibát már javították ZU-n és fölfele...
-
chab7
addikt
válasz
counterbill #6650 üzenetére
Kipróbáltam az értékeket. Valóban nem sárgás, viszont helyette kékes
-
daara
aktív tag
válasz
counterbill #6649 üzenetére
Ezt hol állitottad be, milyen beállitásban?
-
counterbill
senior tag
Szerintem holnap varázsolok egy Ubuntu Edge-t a telefonból
Tableten jól működött. -
jozso1989
őstag
válasz
counterbill #6668 üzenetére
Azta! Így eltűnik a fehér színnek az a ronda, sárgás fénye! Ez k*va nagy!
-
chab7
addikt
válasz
counterbill #6665 üzenetére
Az ilyen kérdezőknek elég lenne csak annyit beírni a keresőbe, hogy "vélemény" és akkor csak olyan hozzászólásokat listázna amiben erről van szó. De könnyebb hatszázadszor rákérdezni mintha sosem lett volna szó róla.
-
L4Fleur
tag
Sziasztok SP tulajdonosok!
Jelenleg egy S-t használok, de a közeljövőben veszek egy telefont! Ez lenne az egyik utód! Megtennétek, hogy írtok egy rövid véleményt a készülékről? Pozitív, negatív egyaránt érdekelne!
Előre is köszi! -
qamu74
őstag
sd kártyára szeretnák menteni recoveryben ,de nem engedi,ezt a üzenetet írja:
Can't mount backup path
ez mit jelent? -
qamu74
őstag
BRIKLY
Szóval kipróbáltam a CD2-est.
1.Nekem túl kicsi a nav sáv!!!
2.Apex launcher témaválasztáskor mindig leállt,hibaüzenetet írva.
3.A telepitö kiegészitőről,csak a chromot és a térképet telepítettem,mint írod a telepítés menetének leírásában,törlödnek az alkalmazások. Na én ezeket telepítettem csak újra és betelt a belső tároló(stock romnál ez 2gb szabad helyem marad)
Az jó lenne,ha a köv verzióban változna a nav sáv magassága(szerintem jó a gyári,vagy állítható legyen). -
chab7
addikt
válasz
raziel01 #6651 üzenetére
Logoutos írásomban ott a kernel linkje a linuxos rootolásos írásban
De ha flashtool-os megoldással tetted fel az új romot, akkor szerintem az már a kernelt is feltette. Nálam legalábbis így volt az xda-ról töltött stock 245 rommal. (Annak a linkje is benne a leírásomban).(#6656) raziel01: Pontosan
Amúgy az írásban azt is leírtam melyik kernelnek melyik a száma ellenőrzésképpen a "telefonról" menüben megnézheted maradt e a régi vagy feltett újat a flashelés.
-
roKas
tag
arra lennék kiváncsi, hogy azokat a minialkalmazásokat amiket a task menü megnyitása után alul lehet indítani a sorból,(számológép, időzítő stb.) azokat hogyan lehet telepíteni , használatba venni custom rom használatánál. Talán csak az SP stock launcher tudja kezelni ezeket?
Még annyit kérdeznék, hogy custom rom telepítése után nálam nem kacsolódik a mobilnethez a teló.
másnál ilyen nem fordul elő? -
Classius
aktív tag
válasz
Köszönjük!!
-
sylas
tag
válasz
Itt is majdnem ugyanazt lőttem be :-)
-
raziel01
veterán
Úgy látszik isten is úgy akarta, hogy felrakjam a 245-ös ROM-ot xd
A régi ROM-on a build.prop-ot szerkesztettem erre kaptam egy szép bootloop-ot.
Hát mondom fasza. Akkor kapja be és felrakom az új ROM-ot. Megnézzük milyen.Nem is nyomtam semmi wipe data-t így mindenem megmaradt. Megnézzük így, hogy milyen lesz.
zárt BL-re a .245-öshöz a gyári kernelt tudná valaki linkelni? Tutira nem fogja elcseszni a telót ha felrakom?
Flashtool-al raktam a ROM-ot de ugye kéne még a kernel is, mert anélkül nem jó 1-2 dolog. -
counterbill
senior tag
Na ha valakit érdekel
Szintelitestég :9.0
Színárnyalat: 220.0
Szebbek a színek -
counterbill
senior tag
Felvetnék egy új témát.
Beállításokban lehet ugye játszani a fehér egyensúllyal stb.
Valakinek van vmi tuti beállítása amitől ,,szebb" lesz a kép? Neten találtam pár tippet most próbálgatom őket. -
SkiDev
őstag
válasz
Sasal1ty #6627 üzenetére
Akkor kissé megnyugodtam, hogy nem annyira egyedi az eset.
jozso1989: Egyelőre nem csináltam még vele semmit, de lehet megpróbálok egy újrahúzást / szoftver javítást. Meg reménykedem, hogy hátha megjön az új T-s update egyszer és orvosolja vagy mit tudom én.
Addig nem fogok akkor sem bepánikolni míg 1x random előjött és annyi. Ha minden bajommal a T-nél végeztem volna, akkor telefont alig használtam volna és már tarthatnék ott, hogy adják az újat
-
mobilefan
aktív tag
Zene lejátszónál hogy lehet állítani a fényeffektust?
A lila egy picit b*zis
Gyári rom,eddig nem fagyott nem akad,akku is ok.
Opera mini böngésző ok -
roKas
tag
custom romnál hogyan lehet telepíteni a mini alkalmazásokat?
-
qamu74
őstag
BRIKLY
Nálam a Rom, ha ikon témát akarok cserélni állandóan android process hibaüzenetet ír ki és le áll az apex,így kénytelen voltam visszatenni a gyári romot!
És nekem a kicsi nav sáv sem tetszik,és hamar betelik a belső tárhely,pedig csak a szokásos appokat telepítem....... -
MrSealRD
veterán
válasz
fr3ntzen #6623 üzenetére
Én eddig automata módban használtam, 7Mpx-es felbontásban. Egyelőre ez bizonyult a legegyszerűbb és legjobb megoldásnak. Később azért majd próbálgatom még. Az eddigi eredményeket itt tudod megnézni:
Xperia SP - Multimédia -
Sasal1ty
tag
Szia nekem pont így fagy le és indul újra playnel is volt már kamera közben illetve youtube nál ja meg volt hogy netezes közben. elsotetul becsikozodik újraindul... Már volt gyári visszaállitas azóta 1-2 szer csinálta csak. lehet szerviz lesz pedig csak másfél hetes a készülék.
-
Swype
csendes tag
Egy napja meghülyült az akkumulátorom, nehezen töltött fel, nagyon gyorsan merült le, az akkumulátorhasználatban az android rendszer 90%-on volt. Most visszaállítottam gyári beállításokra, már nem ír olyan magas számot a rendszerre. Ez mi lehetett? Megoldja ez a problémát?
-
fr3ntzen
aktív tag
Sziasztok. 3 napja lettem SP tulaj...(bár a sony tudná hogy itt M.O.-on van egy remek előadó ezzel a névvel akkor tuti visszarendelné a készülékeket és átnevezné)
Amúgy eddig nagyon elégedett vagyok vele. Nekem csak a play áruház akadt be néha de gondolom ez nem a telo hibaja. Ha lesznek érdekes tapasztalataim, akkor azt megosztom veletek én is.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a kamerát ki hogy állitotta be (a mód érdekel és a megapixel....). ????
Köszi a helpet.
-
Hanon
tag
Eléggé rühellem a kamera appot, szerintem borzalmasan van elrendezve. Letöltöttem a 4.3 kamera appját és ez valami förtelmes, rosszabb mint a mostani. Mi is ezt fogjuk kapni a frissítéssel vagy a Sony átszabja?
Valamint van valakinek valami javaslata helyettesítő kamera appra?
-
raziel01
veterán
Aki a cleandroidot hasznalja az feltudná rakni valahova a build.prop fajlt belőle?
-
darvinya
titán
Garancia lapon minden feltétel szerepel, az nem külön tájékoztató?
Akkor egy kis segítség a garanciához.
Aki tudatában van, hogy a termék nem megfelelően működik és ezek után szándékosan így használja.
Az ebből adodó teljes működés képtelenné válása szándékos rongálásnak minősül.
Garancia továbbiakban nem érvényesíthető. -
SkiDev
őstag
válasz
Classius #6613 üzenetére
Mégis mit tudnék felsorakoztatni hibának?
Tölteni akkor nem tölt ha nagyon meleg, viszont azon kívül mindig működik.
Képernyőhiba eddig ma volt egyszer és előhozni nem lehet, nem mindennapi hibaként lép fel, hogy tesztelni tudják.
Fagyott is már mégis elmúlt 2-3 napra rá magától.
Egyéb?
Nem tudom.... Ha előállok szülők elé ezzel tuti nem leszek utána már élő fórumtag.
Egyébként mit kezdenek vele ha valami nem passzol hardveresen? Kicserélik ingyen? Mert, hogy új készüléket aligha kapok. A sarkán is kicsit lejött a festék, nem tudom figyelembe veszik-e? Bár a Szenzoron arról volt szó, hogy külső problémák nem mentesítik a garancia alól a fogyasztót, ha nem befolyásolja a működést... Asszem valahogy így volt.
darvinya: keresgéltem, de semmit nem találok a garancialapon erről.Szerettem volna vele várni míg legalább még1x előjön a hiba / egy hiba ami kicsit komolyabb, így már nem tudom.
-
Sajátos
csendes tag
-
mobilefan
aktív tag
Köszi srácok
Figyelmetlen voltam.
Szerintetek lesz javítva a kamera minősége? -
raziel01
veterán
Root-oltam a telót.
Deviceusage service
Devicestorage service
törölhetők-e? Mire valók? -
SkiDev
őstag
válasz
raziel01 #6608 üzenetére
Az már nekem is feltűnt, hogy szinte olyan hibáim vannak, amikről mások aligha hallottak... Megszoktam... Ha valami nem stimmel vagy megadja magát akkor beküldöm a szervizbe. Nem szeretném az első hónap után, hogy a Sonynál ücsörögjön és visszajöjjön beázással + karcos kijelzővel
-
SkiDev
őstag
Tud néha egy-két bugot felmutatni a teló, érdekes. Ma speciel a Playen nézelődtem, lefele görgettem és olyan furcsa színű lett a kijelző. Alul szemcsés világos szürke, a képen itt-ott egy piros-kék csík és besötétült, majd újraindult magától rögtön. Azóta jó o.O . Remélem javítják
. Kezdjük egymást megszokni... Üzemidő nálam csak úgy jó,h a STAMINA be van kapcsolva. Kikapcsolva hamarabb lemerül. Kezd kicsit combosodni. Tegnapelőtt 3 óra játék, 5 és negyed óra képernyő és 1 nap 19 óra üzemidő.
-
mobilefan
aktív tag
Hol lehet át állítani a zárolt képernyő hátterét?
-
Sajátos
csendes tag
Sziasztok! ez bug, vagy csak feature?
Még valami, a töltés jelző ledet hogyan lehetne kikapcsolni, build.poroba írtam egy plusz sort, de nem adta, illetve xda-n van egy workaround, de az meg csak ideig, óráig működik.
-
sylas
tag
Tudnatok arra mondani vmit hogy pl kapok üzenetet ne halkuljon el a zene?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB Dual SIM Titanium Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Független Iphone SE 2020 128GB Hadi Rokkant Olcsón Eladó
- Független Iphone 13 Pro 128GB 85% Akku Hibátlan Működés Olcsón Eladó
- iPhone SE 2020 64GB, 100% akkumulátorral, 12 hónap garanciával!
- Motorola Defy 2021 eladó
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest