Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
zotyesz66 #7395 üzenetére
Azért nagyobb volt az ugrás a 2.3 és a 4.0 között mint a 4.1 és 4.3 között lesz. Megkockáztatom, még 4.4 is jöhetne simán, ha hivatalosan nem is, de főzött rom-ként gyári kernelen is vidáman menne.
Anno X8-ra 2.1 volt csak gyári, de zárt BL-en ment 2.3 is, funkciók működtek többnyire, 2.1-hez képest pedig így is jobb volt. Pedig az alsó kategóriás volt, ez meg felső-közép, szóval én nem aggódik ilyenek miatt. Akkor lehet max. rossz, ha nem törődnek vele, hanem csak összehányják (amire azért van sajnos kis esély).
De ugye 4.1-nél hozta be google, hogy könnyebb legyen a verzió váltás, így csak pozitívan. -
Reyhach
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, és a felajánlást is köszönöm. Sajnos a fehér nem annyira az én színvilágom, mindenesetre köszi . ^^
-
Reyhach
csendes tag
Üdv!
Valaki tudna ajánlani egy jó kemény tokot amely ha képernyővel lefelé néz(nem mintha elkövetnék ilyen szentségtörést :d) elemeli kicsit a telefont, úgy hogy a képernyő ne érjen oda az adott felülethez?
-
Sordoran
addikt
válasz
Logeeen #7389 üzenetére
Várós, kíváncsi vagyok mi újdonságokat rejt. Valószínűleg inkább csak bug fix és szoftveres optimalizálások vannak benne, semmi szembetűnő. Aztán jöhetne már Z-re a 4.3, mert addig mi hiába várjuk SP-re. Majd csak Z, ZR, Z ultra és Z1 után jövünk mi, lesz ebből így 2014 a végén.
Megkockáztatom, előbb jön ki T-s készülékekre 254-es, mint a hetek óta "elfogadott" 245-ös rom. -
Logeeen
senior tag
12.0.A.2.254 - C5302/5303
Letöltőlink lentebb van az oldalon!
Flashtool-al lehet felfelé pakolni! -
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #7383 üzenetére
Nem volt még Telenoros. Van itt más is aki Telenoros? Nincs kedve lementeni egy tft-t?
-
2o1i
senior tag
-
qamu74
őstag
Nekem a wifi transfer pro van meg és csak arról tudok nyilatkozni...
-
chab7
addikt
válasz
#38464487 #7372 üzenetére
"mán"
Amúgy aki meg azt javasolja ezzel vidd be is nagy ész. Egy olyan "jelenség" (nem is hiba, mert a működést nem befolyásolja), ami a normál használat alatt nem látszik és nem is zavar.
De ha gondolod akkor küldd be, hiányold az eszközöd x ideig, aztán örülj ha visszakapod úgy hogy nem csináltak vele semmit - mert lehet épp megcsinálják de szarul rakják össze és lesz x+n hibád ami majd zavar is.
Te tudod melyiket választod. Szerintem baromi rossz tanács beküldetni veled ezt szervizbe. -
nova001
senior tag
válasz
l.skywalker #7375 üzenetére
lapozz vissza valaki már linkelte
-
fr3ntzen
aktív tag
az nem baj ha pc-re napi 5x rakom fel a telot kb és ilyen 10 percekre?
-
l.skywalker
titán
Tudom, de a lényeg, hogy a terjesztés elindult. Kérdés, hogy ide mikor jut el!
Kéne egy kis segítség, már XDA-n is sírok utána, de itt is megteszem.
Valakinek nincs lementve véletlen az eredeti Telenoros fw-je?
Frissíettem az oroszra és baromira nem mentettem le előtte, gondoltam tele lesz vele a net, de sehol semmi...Ha valaki tudna segíteni, nagyon hálás lennék!
Köszi előre is
-
törölt tag
válasz
counterbill #7371 üzenetére
Ez mán szerintem ki bontottam onnantól kezdve ilyen csak most vettem észre nem rég. De ezzel nem vagyok egyedül sok embernek van világítássí csík benne vagy mi a franc pár embernek meg egyáltalán nincs.
Feleslegesen nem akarom vinni a t-hez 2-3 hét mire lenne telefonom meg lehet jobban szét barmolnák.
-
counterbill
senior tag
válasz
#38464487 #7370 üzenetére
Vajon most tűnt fel csak és ilyen volt neked mindig vagy ilyen lett egyszer csak? Nekem úgy tűnik egyébként h a szigetelés vagy ragasztás engedte az előlap és az lcd közt. Más telefonnál hallatom ilyenről h egy idő után elengedte. De aztán lehet ,hogy mindig is ilyen volt
Ha nagyon zavar vidd be kérdezd meg.
-
törölt tag
válasz
counterbill #7369 üzenetére
Igen a csak olyan szögbe tartom akkor látszik. Nem nagyon zavar csak mondom rákérdek.
-
counterbill
senior tag
válasz
#38464487 #7368 üzenetére
Mit vártál?
Jó ,hogy a szerviz mondja meg h cserélik e vagy sem. T csak beküldi a szervizbe azt ennyi.
Szemből is látszik vagy csak ilyen szögben?Enyémet megnéztem most gyorsan.Csak akkor látszik épp hogy amikor már kb teljesen elforgatom a telefont ergo sose lesz úgy használva.szerk. Nem is látszik az csak tükröződés nálam.
-
törölt tag
Tegnap rákérdeztem a sony-ra facebookos oldalukon.
Telekomnál vásároltam egy sony xperia sp készüléket és 2-3 hete vettem észre jobb oldalt végig van egy világítás csík aminek nem kéne ott lenni. Az a kérdésem ezt garanciába cseréli a sony? Kép készülékről. http://www.kephost.com/images4/2013/9/9/a1_2013_9_9_0oxtzbzu0r.jpg
Válasz
Sony Mobile
Kedves ...! Ebben az esetben kérjük, keresd fel a hivatalos márkaszervizünket, csak ők fognak tudni állást foglalni bevizsgálás után, hogy valóban garanciális-e a probléma. Elérhetőségük: Cordon Electronics Hungary, 1045 Budapest, Széchenyi tér 9. A szervizbe hétköznap 9 és 16 óra között előzetes bejelentkezés nélkül is leadhatod készüléked. Tel.: +3612720708, e-mail: ugyfelszolgalat@cordongroup.hu. Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy a telefon szervizeléséhez szükséges a vásárláskor kapott számla, amelynek tartalmaznia kell a telefon típusát, IMEI számot, széria számot, és a vásárlás idejét. Továbbá a szabályosan kitöltött garanciajegy. Szeretnénk felhívni a figyelmed arra, hogy a telefonon tárolt személyes adatok elvesztésének elkerülése érdekében készíts biztonsági másolatot mielőtt készüléked javításra leadod.Ezzel sokra megyek.
-
törölt tag
válasz
Sordoran #7365 üzenetére
Igen én sem értem őket.
Írtam pár hsz-t oda azért, valahogy kötelességemnek érzem, higy védjem a Sony-tGyerekkorom óta egyik kedvenc márkám. Nekem kitűnő az SP kijelzője is, akárki akármit mond.
l.skywalker - Lehet tudni mit javít a 254-es firmware? Van valami changelog fent?
-
qamu74
őstag
válasz
l.skywalker #7364 üzenetére
Ez jó hírek!
Csak az a baj ,hogy UK és 02
firmware -
Sordoran
addikt
válasz
#13110016 #7360 üzenetére
Szerintem is jogtalanul húzták le, és a hozzászólások is csak így látatlanban divat szidás. Amiben nem AMOLED vagy IPS van az szar, még ha nem is látta senki, jó nem lehet. Másfél hónapja nyüstölöm az SP-t amiben "szarabb" kijelző van, és soha nem éreztem problémának. Akkor a Z1 ha ennél jobb, az is elég mindennapokban. Persze a nagy akksi, erős hardver kit érdekel, divatos dolog szidni a Sony-t.
Amúgy ez már off topik, szóval hagyjuk a Z1-et itt, én is csak azért írtam ide, mert ha oda írnám kapnám az oltást. -
tomao
tag
válasz
Carradona #7361 üzenetére
nekem is van hozzá egy szilikon tokom, de olyan drabális lesz tőle, hogy tényleg fintorogva veszem a kezembe a telefont, ha rajta van, meg nem is kényelmes a kezelése a tokban
na meg ugye nem azért vesz az ember egy ilyen telefont, hogy ne gyönyörködjön benne használat közben,
úgyhogy én most bepróbáltam egy un. hard cover case-t, ami ugyan nem takar annyit, de cserébe nem is túl vastag és még mintás is. konkrétan ilyet rendeltem
szombat éjszaka rendeltem meg, vasárnap reggel már írták, hogy ők feladták a royal mailnél, jónak tűnik az eladó! persze nem kiabálom el, elvileg csütörtökön érkezik, majd beszámolok róla, hogy milyen
-
Carradona
csendes tag
Kb. 2 hete van meg a gép, 2 éves hűséggel (mozaik s) + online kedvezménnyel 27e forintot kóstált, szerintem bőven megérte egy ilyen tudású készülékért.
Kicsit off, de azért megosztom a tanulság kedvéért: az online vásárlás átvételekor a T-s hölgy beleerőszakolt a telefonba egy sim kártyát valami rossz méretű adapterrel, aztán nem tudta kiszedni... végül 10 perc szenvedés után közölte, hogy ezzel bizony el kell menjek szervizbe. Még csak kinevetni sem tudtam, annyira szürreális volt, hogy a vadonatúj telefonnal, ami még szinte a kezemben sem volt, szervizbe akarnak küldeni. Végül - nem kevés vita után - kicserélték egy másikra.)
A telefon egyébként nagyon szép, kellemes kézbe venni, én személy szerint szeretem, hogy van súlya. Használat közben gyors, nem tapasztaltam semmiféle akadozást, belassulást, eddig ilyen szempontból 100%-osan meg vagyok elégedve.
Folyamatosan próbálom optimalizálni az üzemidőt, de egyelőre még csak maximum egy napot tudtam kisajtolni belőle óvatos használat mellett. Ezt még próbálom finomhangolni.
Egész pofás képeket lehet vele lőni, de csak és kizárólag jó fényviszonyok mellett.
A kijelzőre dobtam egy fóliát, valamint egy fekete flip tokot használtam eddig, de utóbbit levettem, mert szörnyen bumfordivá tette a telefont és teljesen kiölte a használatából az élvezetet.
Az összefoglalóban írják, hogy a kemény átlátszó tok szép hozzá, de ilyet nem találtam, ha valaki tudja, hol lehet kapni, annak megköszönöm.
-
törölt tag
Csaknem. Ám ár miatt SP jobb választás.
De most új szerelmem lett, a Honami személyében.
-
törölt tag
válasz
counterbill #7354 üzenetére
Az s4 mini-t muszáj mindenkinek megtapiznia, mert utána más lesz a véleménye.
Most így hallva h s4 mini, meg látva a specifikációt, nem tűnik nagy számnak. de kézbe fogva... na de ez egy SP fórum. -
counterbill
senior tag
válasz
mrjoeker #7335 üzenetére
Adreno 320 vs Adreno 305
Snapdragon 600 Vs Snapdragon 400
Jó a mini is . Picit elmarad tesztekben a pontok alapján de mint látod régebbi proci stb. Nekem a samsgungok dizájnja nem tetszik soha. De attól még jó telefonok ne értsd félre.
De én maradnék az sp mellet már csak a hd kijelző miatt is. Nem tudom neked mennyire fontos a superamoled. Én speciel rühellem a vakító túl szaturált rikító színeivel.
Szerintem szebb is az sp de ez egyéni megítélés.
Működik rendesen az sp amúgy. Ezt a töltőn nincs multitouch megnézem később majd még nem tűnt fel pedig szoktam játszani töltőn. -
törölt tag
válasz
legenda007 #7351 üzenetére
Nekem is EP800-as van.
Partnero-tol vettem. -
legenda007
aktív tag
Sziasztok! T-nél vettem egy ilyen készüléket és az EP800-as töltőt kaptam hozzá, elvileg nem EP850-nek kellene lennie?
-
KüLÖNc
tag
Sziasztok!
Utóbbi időben a felső sávba mint tipp kiírja a telefon, hogy a stamina módot állítsam be, mert úgy érzékeli, hogy túl sokat van készenléti állapotban. Ugyan az utóbbi időben kicsit többet merült, mint eddig, használva volt, legalább napi 2 órát beszéltem rajta illetve egy restartot is toltam 3 hét után. Tegnap feltettem töltőre este fél 12 körül, most 92%-on van, ezt adja az energiagazdálkodás:
Google-szolgáltatások: 37% Teljes CPU: 55 mp Ébren tartás: 30p 54 mp
Telefon készenlétben: 21%
Telefon tétlen: 13%
Hanghívások: 7%
Képernyő: 7%
Android rendszer: 5%Én is kicsit soknak érzem, múltkori töltéskor azt hiszem valami másfél óráig tartotta ébren a telefont a google szolgáltatások, ez mitől lehet? Vagy ez normális? T-Mobile ROM-os telefon
-
jozso1989
őstag
válasz
raziel01 #7345 üzenetére
Mobilaréna TV+képek alapján nem lett nagy szám a telefon... Mintha a Z kijelzőjét kapta volna, nem az Ultráét.
mrjoeker: Samsungból csak csúcskategóriásat érdemes venni, alatta levő készülékeit lesz*rja a gyártó. Ebben mindig is Sony lesz a nyerő.
De inkább nyomogasd meg mindkettőt, úgy jobban tudsz dönteni...
-
mrjoeker
csendes tag
Ugye-ugye...
Akkor lehet, hogy maradni kellene az S4 Mininek? Azért működjön már rendesen egy új telefon, nem?
-
jozso1989
őstag
válasz
raziel01 #7339 üzenetére
Én Carmageddonnál vettem észre... azt hittem bugos a program. Nem akart fordulni a kocsi, ha nyomtam a gázt...
Aztán a menüben is kezdett fura lenni, ugye nekem Novánál be vannak állítva a gesztusok.
Az ébresztőóra nekem óramutatóval megegyező irányban egy kört rajzolok a 2 ujjammal.. hát vagy harmadszorra sikerült... megnéztem multitouch testerrel, hát megvolt a hiba.
-
mrjoeker
csendes tag
Igen, mondjuk az sem elhanyagolható, hogy cirka 25.000 Ft a különbség..
-
törölt tag
válasz
mrjoeker #7335 üzenetére
Na igen... az s4 mini engem is elgondolkoztatna.
Megtapiztam a meda markt-ba, és nekem nagyon tetszik az a teló. Jó a fogása, és jó a HW is benne. Szóval ha most kéne döntenem, hát nem tudom melyik nyerne. De lehet SP, mert az olcsóbb... Mondjuk az is igaz, hogy ha most vennék telefont, akkor Z lenne.
Lényegm, ha SP-re esik a választás, nem fogsz csalódni.Szarul fogalmaztam, d enem javítok, mert dolgozok
-
zerdelyi
tag
Jobb választásom eddig sem volt... :-I Mindegy, nem kardinális dolog.
-
zerdelyi
tag
Képzeljétek, ha kikapcsolt állapotban töltőre dugom a telefont, bekapcsol magától. Ha töltés közben kikapcsolom, újraindul. Orosz rom. Normális ez? Vagy micsinájjak?
Üdv. -
raziel01
veterán
-
jozso1989
őstag
válasz
mrjoeker #7335 üzenetére
S4 mini semmiben sem jobb, egyedül annyi, hogy 1,5 giga ramja van, SP-ben 1 giga. Ennyi amúgy bőven elég a droidnak.
Kisebb a kijelző felbontása a mininek, míg SP-nek HD. Erősebb a proci az SP-ben, a gpu meg csúcskategóriás, míg a miniben, ha jól tudom 305-ös Adreno van... ami nem nagy szám (gyenge közép, azzal nem fogsz maxon asphaltozni xd).
-
mrjoeker
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat, nagyon jó ez a fórum
A kijelzős dolgot úgy szedtem elő, hogy begugliztam: "Sony Xperia SP Issues" is kiadott rá egy jó pár videót, amik szemléltették a problémát. Ezek után gondoltam, hogy rákérdezek nálatok, hogy tényleg van-e ilyen.
A másik kérdésem az lenne, hogy bár az SP a fő versenyző (65000-ért kapnám Vodafontól), azonban a vetélytársa a Samsung Galaxy S4 Mini. Ti mit gondoltok erről?
Elég sok pro-kontra videót néztem meg, de ti talán jobban tudnátok prezentálni a különbségeket, mint felhasználók.
Köszönöm!
-
jozso1989
őstag
válasz
counterbill #7324 üzenetére
Az első szériás SP-ken valóban jelen volt ez a kijelző hiba. A giroszkóppal volt valami baj, és ha sík felületre raktad a telefont, akkor nem érzékelt a kijelzője.
Nekem pl. töltés közben nincs multitouch (csak egy ujjamat érzékeli, a többit meg vagy igen, vagy nem)... bár ez mintha magától eltűnt volna, egy ideje nem jött elő *kopp-kopp*... Lehet a SUS csodát tett.
Aki meg a neve miatt szólja le a telefont, az maradjon csak a "cukcsih", nőies szifonjánál. Amikor férfi kezében látom, mindig elkap a röhögőgörcs, hogy néz már ki...
-
fr3ntzen
aktív tag
válasz
counterbill #7331 üzenetére
alapba cseppállonak se nevezném a kb 4 helyen tud belefolyni rogton a viz
-
fr3ntzen
aktív tag
válasz
counterbill #7324 üzenetére
sp-n tenyleg ilyen kijelzo van ?
-
counterbill
senior tag
válasz
jozso1989 #7323 üzenetére
Nekem már fagyott csont merevre telefon. De pl az előzőnél az a gyári rendszer hibája volt és persze nincs rá még javítás azért lett lecseréltetve spre.
De pl a Bladem csak miattam fagyott le. Pl amikor a processzort húztamNyilván nem magától fagy ki a telefon hanem egy program akasztja meg. De ez nem feltétlen user error. Nem direkt fagyasztom le nem?
Jó lenne valami szürés a playen mint appstoreban.
De haverom iphone 4-e is fagyott az arcom előtt csont merevre. A gond az volt h nem rendes jailbreak volt rajta és ha újra indítod a telefont rá kellene dugni a számítógépre. De ugye az nem volt a közelbenxd -
Greg-77
aktív tag
Valakinél jelentkezett már olyan, hogy játék közben pattanó hang jön a hangszóróból? Bármilyen videó vagy zene szép tisztán szól, csak játékok közben produkálja, meglehetősen zavaró!
Valami 5let?
-
counterbill
senior tag
válasz
mrjoeker #7318 üzenetére
Szia!
Ezt nem tudom kinek sikerült elterjesztenie de nincs baj a kijelzővel. Ahova nyomsz ott érzékel.
Annyi hülyeséget tudnak összehordani. Tegnap sony oldalán olvasgattam az sp reklám alatt annyi baromságot ,hogy kegyetlen. Érdeklődött valaki h érdemes e megvenni vagy vegyen samsungot. Erre ilyen válaszok jöttek h h hát ez nagyon gyenge telefon. Ja snapdragon s4 pro mint a htc one vagy az s4. Persze két maggal de bivaly.
Akkor ilyeneket irt pár atom hülye h nekik a Telenornál is mondták h szar mert nem karcálló az üveg és samsungot vegyen és h a sony hazudok h gorilla glass van rajta. Ja ez nem igaz mer gorilla glass 2
Illetve a sok kis szaros a nevén lovagolt h a neve miatt nem kéne mert ratyi mobil, meg flourban nem les stb?
Nyugodtan vedd meg. Best buy jelenleg. Nem tudom melyik szolgáltatónál szeretnéd venni vagy függetlenül de ha előfizuval veszed akkor nevetséges áron fogsz hozzájutni. -
jozso1989
őstag
Nem értem, miért írja mindenki ezt az "android fagyásos" dolgot. Nálam még sosem fagyott ki androidos telefon... Pedig volt U-m 1,5 évig, most SP, de használtam LG-t is, még tróger galaxy mini is megfordult a kezemben (az a világ sz*rja, komolyan egy forintot nem ér), akkor Z, P, S3, S4, stb...egyik sem fagyott le soha.
Szerintem, ha egy rendszer kifagy az a felhasználó hibájából lehet csak, soha az életben nem fagy le a droid. Lehet leoltani. xd
-
l.skywalker
titán
válasz
mrjoeker #7318 üzenetére
Igen, megbízható. Nincs érintéssel kapcsolatos hibája. Van egy sajátos jellemzője a rendszernek, miszerint bizonyos alkalmazások használata közben (nálam ilyen a Chrome és a Feedly) bezáródnak más futó alkalmazások, de én állítok, hogy ennek nem a RAM kezeléshez van köze, mert más, nagyobb memóriát igénylő alkalmazások esetében nem tapasztaltam ugyanezt. Ezen túlmenően volt egy gyenge WiFi érzékelés, de én ezt nem tapasztaltam ill. az első frissítés segített ezen. És számomra ez az egyik dolog ami miatt ezen készülék rajongója vagyok: nem elég, hogy felső kategóriás szinten teljesít, de a Sony javítási folyamatára elő van jegyezve egészen a 4.3-ig.
-
törölt tag
válasz
mrjoeker #7318 üzenetére
Semmi hasonlót nem is olvastam még az SP-ről. Érintés érzékelési hibái nincsenek.
Ami a jelenlegi gyengéje, az a wifi jelerőssége, amit elvileg majd orvosolnak. A telefon megbízható, jön rá a 4.3 android is, és baromi erős a HW benne. Ára meg a teljesítményhez képest nagyon jó. Bár ahogy olvastam, kicsit drágább lett. Jól jársz ezzel a telefonnal!+1 kesztyűs módnál elég ha csak a kijelző közelébe rakod az ujjad, már érzékeli.
-
-
mrjoeker
csendes tag
Sziasztok!
Iphone 4S-ről lenne váltás erre, kérdésem az lenne, hogy több helyen láttam/olvastam, hogy érintés-érzékelési problémái vannak ennek a típusnak, tehát előfordul, hogy nem érzékeli az ujjadat (főleg akkor, ha asztalon van...). Illetve tudtok még "szériahibákról"? Régebben volt androidos telóm, arról mentem át iphonera a fagyások és megbízhatatlanság miatt, s most reménykedek, hogy fejlődött annyit a rendszer is, hogy megveszem és működik, nincsenek random problémák.
Megbízhatónak találjátok ezt a típust?
Köszönöm segítségeteket!
Üdv!
-
törölt tag
válasz
counterbill #7299 üzenetére
Melyik az a reklám? Nekem nem rémlik semmi pókos háttér.
Nekem anno a Honami-s háttér kellett, az is baromi jól néz ki,. -
fl4nder
csendes tag
Ha fel szeretném rakni az orosz romot (most t-mobileos van), akkor az flashtool-al viszonylag egyszerűen megtehető ugye? Illetve kell valami kernellel is szórakozni?
+1 utolsó kérdés, hogy a wipe data ilyen esetben fontos, vagy kihagyható?
-
nova001
senior tag
jut eszembe ez az uj orosz rom vlaami nem falyin, mikor felélesztem a képernyöt akkor frissit az ora, valamikor nem is akarja bekapcsolni a képernyöt csak harmadjára. Másnak is van ilyesmi baja ?
-
darvinya
titán
válasz
counterbill #7308 üzenetére
Telo nem veszi figyelembe az .android_secure és a LOST DIR mappákat.
-
fr3ntzen
aktív tag
válasz
counterbill #7308 üzenetére
hmm... érdekes sztem ha van valami progi amivel utana tudsz nezni a szabad helynek akkor tedd meg, de gynitom , hogy winfos fog kamuzni.
-
fr3ntzen
aktív tag
válasz
California1 #7305 üzenetére
Operarol véleményetek? Régen én azt hasznaltom most a chrome-ot valszeg torlom mert no comment hogy mennyit foglal illetve dolphi megy most egy javaslatra de pls pscommunityn az nem tolti be a videokat.
én mondjuk pc-n kb 6 éve csak operat nyomatok.
-
n@p@lm
őstag
válasz
California1 #7301 üzenetére
Firefoxot használok és rajzol
-
California1
őstag
válasz
counterbill #7302 üzenetére
soha egyetlen androidos telom se csinalta ezt,egy V telo van parhuzamosan hasznalva annál nix ilyen.... :-) de mondom , nem foglalkozom vele, nem érdekel
-
fr3ntzen
aktív tag
válasz
counterbill #7300 üzenetére
szia less utana valami data utilitynek esetleg nemtom a telonal hogy van de ps3-on oda teszi pl az uncharted 3 telepitojet ami 35gb és pislogtam miert nincs helyem a rendszeren
-
l.skywalker
titán
Na tegnap már volt aki megkapta a 254-es javítást. http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2246052&d=1378751093
-
counterbill
senior tag
válasz
California1 #7301 üzenetére
Hát bekapcsolás után jó h akad még egy picit. Mint minden telefon vagy hasonló eszköz. Windowsban se kattintgat az ember egyből ha csak nem ssd-t használsz (csodákat művelt a gépemmel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest