Hirdetés
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kihívót kap a Red Magic?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
samycool87 #20698 üzenetére
Sajnos nálam nem szerepel az Xperia Updatechecker-ben ez, szóval nem tudok segíteni. Kb. 4-5 sorszám alapján független "széria" nem kapta még meg, és köztük van egy Generic UK-s, és goggle alapján XDA-n ilyen sorszámmal UK-ban is adnak el telefont. Vagyis magyarul, bármikor kijöhet már neked is.
Magyar T-nek is van több sorszáma, és csak minap került fel listára az enyém is pl. tehát nem jelent semmit, hogy nincs benne a tiéd. -
Sordoran
addikt
válasz
Gaberiellb #20693 üzenetére
Azért nem vennék mérget rá, hogy ha T függő készüléket beviszi gariztatni független rommal és esetleg ezt megnézik akkor nem veszik el garit. Persze elméletben ugye ez nem okoz bajt, de hát sajnos a szerviz első dolga, hogy ha tudja vegye el a garit, ebből van a pénz.
Viszont vissza tehető rá a T-s rom is, és akkor már nincs baj, csak nehogy anélkül adja le, tehát mondjuk úgy, ideiglenesen nincs gari ha rootolt, flashel valami más romot, de mindez vissza csinálható.samycool87: Kell a CustomNr és meg tudjuk nézni. Hátlap alatt van a készüléken 4-4 szám pl. 1272-3161.
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
Martin 333 #20691 üzenetére
Hivatalos rom, nem jár gari vesztéssel
-
tutuhawer
őstag
válasz
Flickering #20675 üzenetére
persze, playen, Sony keresés, hasonló alkalmazások, meg egyéb linkekre kattintva. De pl timeshift burst azonnal jó keresési feltétel. Nagyon tetszik az a szar
-
Martin 333
csendes tag
Ha felrakom a 4.3CE-t azzal nem követek semmi gari vesztést nem? Ha kijön a T-s rom akkor azt h tudom felrakni? (vissza 4.1 és arról vagy a CE van fent és erre) . Ha beválik akkor muszály átraknom majd a T-set? Köszi
-
csabi+
csendes tag
válasz
Martin 333 #20688 üzenetére
Ez valami hülye bug, amiről senkinek semmi fogalma sincs... Nekem is volt nagyon ritkán random jelentkezett...
Az a baj ezzel, hogy ilyenkor a telefonbeszélgetést is max kihangosítva lehet lebonyolítani -
samycool87
csendes tag
Most ezt én már kajak nem értem! Független SP-m van, vodás sim kártyával. Miért nem tudok frissíteni?
SUS és PCC is azt írja, hogy a legfrissebb verzió van fent.Miért?!
-
apuc
őstag
válasz
AeSDé Team #20682 üzenetére
-
Latyaa
tag
válasz
Martin 333 #20683 üzenetére
Nem húztad ki a fülest zenehallgatás közben vagy ilyesmi? Nyomd be a fülest adj rá hangot úgy, utána húzd ki elvileg megoldja. Nekem egyszer fordult elő, azóta nem.
-
counterbill
senior tag
válasz
AeSDé Team #20677 üzenetére
Eddig úgy volt.
-
viralmind
aktív tag
válasz
Martin 333 #20683 üzenetére
Fejhallgato ki-be dugdosas szokott ezen segiteni,legalabbis masoknal olvastam ,hogy ez jott be.
-
Martin 333
csendes tag
Valaki!!! Ma egyszer csak megszűnt a hang a telefonomon...A hang beállításoknál is próbáltam hangot csalni bele de nem sikerült..a riasztás és a csengőhang az oké csak a média hangerő nem jó..Újra is indítottam de semmi..
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Gaberiellb #20680 üzenetére
A legek hálózata
-
törölt tag
válasz
Gaberiellb #20680 üzenetére
Vodánál szinte minden telefon nagyon túlvan árazva.
-
Gaberiellb
senior tag
Azért az elég durva, hogy a vodánál 115 ezer forint az sp...
-
scream
veterán
CM 11 installban van aki tudna segíteni?
-
AeSDé Team
őstag
válasz
counterbill #20673 üzenetére
Köszi
eXistenZ-re OTA-n dobálják a frissítéseket? Ha kijön a 2.1 nem kell semmit flashelgetni, csak leszed pár megát és kész? -
Maacaw
tag
Valaki tudna nekem linkelni egy olyan klasszikus, villámjeles, nem Emma Flashtoolt? Köszönöm előre is.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Flickering #20650 üzenetére
Sony musical entertainment, és Sony mobile communications gyártók alatt van pár Sony alkalmazás, ami tetszhet.
--- nekem is jobb a wifi, nem vibrál a képernyő, nem lassult, sőt böngészőim gyorsabban mennek ffox és Chrome. a videó sima ügy, fényképezőgép sima ügy, pillanatok alatt megy, a billentyűzet is kiváló. a feloldó képernyő furcsa, ez egy negatívum.
szerk: az nfc, Bluetooth, throw funkciók gyorsabban mennek, pl 1 sec alatt kész a headset csatlakozás. -
counterbill
senior tag
válasz
anderledani #20671 üzenetére
Annyi baj legyen. Ha meglát egy wifit és lehúzom a sávot tudok csatlakozni. Majd jön egy patch ota-n gondolom.
(#20672) AeSDé Team: Visszaraksz egy gyári romot és el is tűnt.
-
AeSDé Team
őstag
Ha egyszer felteszem a CWM-et ez alapján [link] akkor hogyan tudom letörölni? (ha esetleg szervizbe menne)
-
anderledani
őstag
válasz
counterbill #20667 üzenetére
Sok hiba van még benne, ha a wifi hálózatoknál rákattintasz egyre, FC-zik.
-
scream
veterán
válasz
counterbill #20647 üzenetére
Esetleg meg tudod ezt nekem keresni?
-
predator00
tag
válasz
AeSDé Team #20668 üzenetére
-
AeSDé Team
őstag
Stock T-mobile 4.1-et hol találom? Az összefoglalóban lévő link nem jó, a MEGA errort ír.
Ha leszedem mondjuk az orange ftf fájlt azzal is jó ? -
counterbill
senior tag
válasz
anderledani #20666 üzenetére
Indítsd újra hátha. Én most raktam onnan vissza vagy 50 appot és nem volt vele gondom. Vagy lehet csak lefrissíti.
-
anderledani
őstag
válasz
counterbill #20665 üzenetére
nekem a play store valamiért néha FC-zik existenzen.
-
counterbill
senior tag
válasz
anderledani #20664 üzenetére
Én is most raktam fel. Nem akarta valamiért rootolni elsőre. Nézd meg a beállításokban hátha ott kilehet kapcsolni. Ha nem akkor törölni kell a hangfájlt.
-
anderledani
őstag
Na másfél óra munka után fent van az ExistenZ. Az indítási zenét hogy lehet kikapcsolni?
-
kliszi
senior tag
Nyilván korai de jó lenne ha lehetne valahogy rootolni a 4.3-at !!
-
kliszi
senior tag
Megszünt a képernyö vibrálás ugy hogy megint ujra raktam a SUS-al de mentés nem csináltam elötte igy törlödött mined program . Most már nem vibrál !!
-
embe
nagyúr
Egy kérés: Megnézné valaki akinek a 4.3 -as CE rom van fenn, hogy a PC Companion hogyan reagál a frissítési szándékra?
Köszi! -
chab7
addikt
válasz
AeSDé Team #20656 üzenetére
Nekem a stock-on is fel van téve a kisebb gombsor.
-
counterbill
senior tag
válasz
AeSDé Team #20656 üzenetére
Régen is volt fent nekem existenz nem volt vele gond. Igazából gyári rom az is csak kicsit belepiszkáltak. Kamera meg már 4.1 alatt is fent volt nekem 12 bővítményél. Most rakom fel. Pár perc azt írok róla h érdemes e.
-
roti86
őstag
válasz
molacika91 #20639 üzenetére
Hmm, most az járt jobban aki nem frissített 4.3-ra, vagy aki vissza tud térni 4.1-re. Nekem sajnos nem sikerült (lásd pár hsz-al feljebb).
-
AeSDé Team
őstag
válasz
counterbill #20649 üzenetére
Nekem eddig csak stock romom volt, de most elgondolkoztam az existenzen. Tetszik pl. a kicsit kisebb gombsor, több hely marad a tartalomnak.
De kérdezném tőletek: az ilyen apró változtatások miatt ez 100%-ban kompatibilis a Sony rendszereivel? pl. témázás, kamera bővítmények. Hogyhogy X-reality? Nálunk csak BE2 volt, ebben a romban ez hogy lehet benne?
Ha valaki aki felrakta és ráér, írhatna egy kis összebasonlítást, kíváncsi vagyok rá. -
JoolsNOS
veterán
válasz
counterbill #20654 üzenetére
Nem raktam fel, mert threenél itt nincs is 2g csak 3g.
-
Regiee
aktív tag
https://www.youtube.com/watch?v=EAA1sKOxy1Q&feature=youtube_gdata_player
Ilyen tokkal nem talalkozott valaki veletlen? Akar kulfoldrol is megrendelnem.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
counterbill #20649 üzenetére
2G only
-
Flickering
aktív tag
válasz
Flickering #20638 üzenetére
Megtaláltam, sony selecten, de leginkább lasított felvétel érdekel, vagy ha tudtok pofás dolgokat mondani, örülnék neki, és megköszönném nektek!
-
counterbill
senior tag
Nem tudom nézte e valaki de kész a 4.3ra épülő existenz rom
Itt a link ha valakinek kell. Én fel is rakom. -
qamu74
őstag
válasz
Köszi!!!
Lestem, de észre sem vettem!!!!
-
Sordoran
addikt
válasz
alex71995 #20643 üzenetére
Nem valószínű, leghamarabb hétfőn, de még arra is kevés az esély. Mostanság heteket csúsznak, persze ez változhat, ha sürgős lenne a 4.3, mert komoly bajod van 4.1-el flasheld fel a CE romot, de ha csak az újdonságokra vagy kíváncsi akkor várd ki türelemmel szerintem, én is ezt teszem.
-
alex71995
csendes tag
Arra van valami esély, hogy a Tré akár még a hétvége folyamán kidobja a 4.3-at?
-
Szmoki
senior tag
válasz
ha van valakinek tapasztalata vele leírhatná,mert gondolkozom,hogy felrakom
-
anderledani
őstag
válasz
Fel is rakom, így legalább rootolva lesz. Most rakok fel először recoveryt, kíváncsi leszek.
-
törölt tag
válasz
T-Mobile-os (kártyafüggő) SP-re melyiket ajánlanátok ?
-
molacika91
tag
Ha valakit érdekel, már elérhető a 4.3-ra épülő eXistenZ rom itt.
-
Flickering
aktív tag
Olvastam, hogy lehet kamerabővítményeket letölteni, honnan lehet?
-
Matyika99
újonc
Megjavult
-
tomp
félisten
válasz
Viktor0610 #20634 üzenetére
Ott pedig visszaraknák a 4.1.2-t...
-
Matyika99
újonc
Valaki tudna segíteni??
Én is rá akartam tenni telomra a 4.3 at és ezért rá dugtam a gépre, a gép viszont nem találta meg a telefont. Ez mitől lehet?? -
-
törölt tag
Sziasztok,
nekem egy ilyen probléma merült fel a telefonnal, ezzel vigyem szervízbe, vagy várjak meg egy esetleges gyorsjavítást?
Kijelző villogás:
http://www.youtube.com/watch?v=ADty5bMEqk0Gyanús, hogy a 4.3-as frissítés csinálta, de első bekapcsolás után rögtön lett frissítve, szóval nem vagyok benne biztos. 4.1-en mintha nem láttam volna. ( Telenoros lenne a telefon )
-
dogeiz1
csendes tag
Én mobilról frissítettem a 4.3-at (független) simán ráeresztettem a régire minden mentés-újratelepítés nélkül. Kb 30 perc alatt lefutott az egész. Semmi bug-lag nincs.
Gyorsabb mint volt (bár ezzel eddig sem volt problémám) WIFI is erősebb, ami nagyon fontos javítás. App-ok rendesen futnak. Akksiról most még nem nyilatkoznék mert egyből szétterheltem az összes app tesztelésével úh. nem meglepő ha merül de úgy tűnik az eddigi 1,5-2 napot így is simán bírni fogja átlagos használat mellett.
Összességében szerintem megéri frissíteni mert a WIFI erősebb lett és nekem egy picit gyorsult is a teló, de nincs óriási különbség a két verzió között, úgyhogy ha olyan szolgáltatónál lennék ahol még nincs kint a 4.3 inkább várnék a megjelenésig minthogy ilyen-olyan verziókat tesztelgessek. (de ez csak az én meglátásom)
-
Dzsolo
senior tag
válasz
Gaberiellb #20599 üzenetére
Nálam fut a hárombetűs
Megoldódott a problémám a Telenoros rommal. Reggel újraraktam (tiltva minden szinkronizálást a biztonsági mentéssel) minden tökéles. a 4.1 -ből az analóg óra nagyon hiányzik a 4.3ban nem tudja a dátumot megjeleníteni a számlapon.
-
MrSealRD
veterán
válasz
Petyyyyy #20627 üzenetére
Ilyen térerő probléma eddig minden esetben akkor fordult elő ha LTE(4G) preferált volt beállítva a mobilhálózatoknál. WCDMA preferáltra kell állítani és várhatóan megszűnik. Ha továbbra is fennáll a probléma akkor nagyobb esély van hardveres hibára mint szoftveresre...
-
Petyyyyy
addikt
Srácok térerő problémákon segít a 4.3? Nekem S4-gyel teljesen jó a térerő (GSM módban), bátyám SP-jén meg nincs semmi.
Mindenképp frissíteni fog, csak kérdés, hogy hoz-e változást ezt érintően?
-
roti86
őstag
Fiúk,
Ha nem bánjátok megosztom veletek a frissítési mizériám történetét: mivel olyan típus vagyok, aki frissítések terén nem bír várni és a s*ggén ülni Telekomos lévén bepróbálkoztam feltenni a a CE1 4.3-t flashtoolal. Minden simán ment (wipe data, cache be volt pipálva alapból), viszont az első bekapcsolásnál azt hittem megőrülök: minden érintés után kb 4-5 másodpercet kellett várni. Amikor sikerült mindent beállítani rányomtam a power off gombra majd visszakapcsoltam a telefont már egy fokkal jobb volt a helyzet, de a telefon néha megakadt 1-2 másodpercre. Nyomtam egy gyári beállítások visszaállítását a menüből, de így sem javult sokat a helyzet.
Gondoltam ilyen működéssel nem kell 4.3, jó lesz nekem a 4.1 is. Így Flashtool elő, T-mobilos .254 Rom felrak (vagyis csak azt hittem) a rom látszólag települt, de amikor végzett lehúztam a kábelről az alsó sáv rövid felvillanása után nem kapcsolt be a telefon. Így megpróbálkoztam újra a flashtoolal (szerencsére nem halt meg a készülék és felismerte), ismét lefutott, de nem kapcsolt be az SP. Nem tagadom kicsit be voltam tojva.
Megpróbáltam még 1 dolgot: SUS feltelepít (win 8.1 alatt ugye win7 kompatibilis módban kell feltenni), telefon csatlakoztat (persze frissítést nem talált) és kiválasztottam a szoftver helyreállítását. Le is húzta a netről, majd szépen végigment a frissítés, szerencsére ezután már bekapcsolt a teló. És itt jött a meglepetés: maradt a 4.3, de mintha hátba b*szták volna úgy pörög. (igaz még nincs belakva). 416MB RAM szabad alapból (a flashtoolos telepítés után volt kb 300MB pedig csináltam factory resetet 2x is).
Szóval akinek akad a 4.3 az végigjárhatja ezt az utat is, nekem úgy néz ki bejött (most kezdem visszarakni az appokat). Nekem már "csak" a root hiányzik, de az megoldódik reményeim szerint 1-2 héten belül.
Remélem ezzel a rövid kis beszámolóval tudtam másoknak segíteni
-
oliwire
őstag
válasz
viralmind #20600 üzenetére
Tökéletesen egyetértek. Nincs itt semmiféle bug, a 4.1-es alkalmazásmentésekkel lehet hozni párat. Nagyon jól működik. Nem hiszem, hogy ha playből lekötött téma elkalibrálja a telefont, akkor az a telefon hibája. Én az ausztrál független ROM-ot használom, de semmi hiba nincsen. Pedig nincs root, ezért a Facebook messenger, viber fut a háttérben. Ha Chromeot használok, akkor sosem lövi ki a zenét. De érezhetőén fogy a RAM, huzamos használat után látszik a futó alkalmazásoknál, hogy nincsen már, csak 200 MB alatt. Nyugodtan telepítse mindenki, tisztán, és nem érdekes alkalmazásoknál heliummal vagy ilyen olyan módon visszatenni. Nekem csak a névjegyek lettek visszatéve, vcf mentéssel.
-
Sakab
senior tag
Van már root az új 4.3-ra? ha igen tudnátok linket küldeni
-
MrSealRD
veterán
-
scream
veterán
A BL nyitás után mik azok a programok, funkciók amiket nem fogok tudni használni?
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Van egy kis probléma a telefonnal... Egyszer már újratettem a SUS-al, (bő hónapja) és azóta az a bajom vele, hogy Chrome néha nem nyitja meg a videót, arra hivatkozva, hogy a videót nem tudja lejátszani, bizonyos weboldalaknál kiírja, hogy nem tud csatlakozni. Pár napja azt kezdte el, hogy a híváslista 13. óra nem frissül bárkit hívok, bárki hív, illetve ha csinálok fényképeket, és kilépek a programból az albumban már nincsenek benne a képek. Valakinek ötlet? Szoftverhiba vagy hardver lehet?
-
PAINfájdalom
aktív tag
ti tudjátok csatlakoztatni géphez 4.3-al? nekem nem ismeri fel.
-
Sordoran
addikt
válasz
David_DD #20616 üzenetére
Update Center az OTA frissítés, az nem tiszta telepítést csinál, a SUS-al meg lehet úgy is, az a jobb.
Maacaw: Majd az lesz mint a 245-ös frissítésnél: voltak benne hibák, nem jött ki T-nél, hanem a fix-eket tartalmazó 254-est adták már csak ki megjelenéskor. A baj csak az, hogy akkor is kell várni rá pár hetet, jó esetben, mert most már az SP elég hátul van (lehet ennél hátrébb?) prioritásban frissítés terén.
Nagyon nem nevetek rajta, hogy másfél hónapig a Sony szívatott minket a frissítés húzásával, most meg a T húzza még, és ugye az SP tulajok többsége itt T-s. Persze létezik flash, de most nem akarok pár napért beletúrni, ha eddig kibírtam. Ha tényszerű infó lenne róla, hogy 2-3 hét akkor talán rávenném magam, de minden nap az Updatechecker-t nyomogatjuk 15 percenként, hátha. -
mldigital
tag
válasz
Gond nélkül elsőre megy CE változaton.
-
Maacaw
tag
válasz
#38464487 #20610 üzenetére
De ha annyira kell a 4.3 akkor miért nem rakod fel Flashtool-al?
Na mindegy, nem szólok bele.
Egyébként a 4.3-ban nekem annyi bőven elég hogy sokkal erősebb lett a WiFi, régebben fotelben ülve vagy 1 csík volt, vagy eldobálta, most pedig 3 van
A multitask szvsz egy keveset javult, az akksi idő talán egy hangyányit romlott, egyelőre egy kicsit megbízhatatlanabb számomra a 4.1-nél, néha akad/fagy, de szerintem ez még teljesen tűrhető, ráadásul ez az első build rá, biztos lesz még egy csomó fix. Szóval szerintem megéri frissíteni, én nem bántam meg
Sordoran: Szerintem inkább örüljünk hogy ülnek még rajta egy kicsit, egyrészt addig felpakolhatod Flashtool-al ha türelmetlen vagy (mint én), másrészt ha jól emlékszem akiknek kicsit "bugzott" itt a 4.3, azok jórészt a telenoros frissítéssel használják. Szóval ne türelmetlenkedjünk szerintem
-
Sordoran
addikt
válasz
#38464487 #20610 üzenetére
Nem értem T-nél mi van most, megcsúsztak valamin? Amikor kijött a 254-es frissítés azt hamar megkaptuk, év végén a Z-k is gyorsan megkapták a 4.3-at, de azóta meg csúsznak össze-vissza. L-re is majdnem egy hónapot várni kellett legújabb 4.2-esre, és más telefonoknál is olvasni, hogy hetekkel később adták ki. Márpedig ez elég lehangoló, ha márciusban fogjuk csak megkapni, jó lenne valami belső infó.
-
kickst4r
újonc
Lassabbnak tűnik nekem bár update centerrel frissítettem, ma ha lesz időm legyalulom az egészet és ujrahuzom.PC companionnal rakjam újra? Telszamokat is törli? Ha igen hova mentsem. Importexport nem igazán megy..
-
tambal
csendes tag
Telenornál már OTA-n is jelzi a frissítést!
Kérdés: az értesítést el lehet valahogy tüntetni? Holnap szeretném inkább SUS-al frissíteni, addig meg ne legyen ott az értesítési sávon, úgyis tudom, hogy kijött már. -
Danesz94
senior tag
válasz
csabi+ #20601 üzenetére
Hidd el, hogy a4.1.2 ben előforduló hibák sokkal drasztikusabbak mint amit eddig lehetett olvasni a 4.3ról.
Igazából szvsz a 4.3-.ban jelentkező "hibák" nagy része csak bele van magyarázva, mert a töbségét meg lehet szokni pl a szar ram kezeléssel szemben ami azért valljuk be baromi idegesítő tud lenni.
Talán ami tényleg gáz lehet az a kijelző villogás de ez is inkább csak véletlen lehet mert alig 3-4 embernél jelentkezett.(A hárombetűs navit témát meg kerüljétek a fórumon mert tilos) inkább privátba!
-
csabi+
csendes tag
válasz
predator00 #20603 üzenetére
Oké... Hál'istennek nem vagyok ilyen témázgatós típus
-
rico6
csendes tag
válasz
nálam sincs vele semmi baj
-
csabi+
csendes tag
válasz
Komoly?!! Hát azt pedig Én is használom nap, mint nap...
Hogy értve nem fut? El se indul, vagy csak nem találja a fájlrendszerét?! -
csabi+
csendes tag
válasz
David_DD #20594 üzenetére
Hát jó, de volt itt ilyen is, meg olyan is ...Értem én, mire gondolsz.
...csak az a furi, hogy elvileg egy- ugyan azon hw-ről beszélünk ...alapvetően erre a HW-re van az egész kalamajka optimalizálva ...Mégis sokan számolnak be különböző dolgokról, amelyek tényleg idegesítőek lehetnek; a 4.1.2-ben néha előforduló kis hülyeségekhez képest...
4.1.2-ről nem hallottam azt, hogy a témaváltás után újra kellett telepíteni a telefont, és társai!
Azért ezek eléggé kiábrándítóak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB Dual SIM Titanium Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Független Iphone SE 2020 128GB Hadi Rokkant Olcsón Eladó
- Független Iphone 13 Pro 128GB 85% Akku Hibátlan Működés Olcsón Eladó
- iPhone SE 2020 64GB, 100% akkumulátorral, 12 hónap garanciával!
- Motorola Defy 2021 eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest