- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
válasz
Danesz94 #39734 üzenetére
Jó, bocs, ha olyan játékkal játszol, ami közel max órajellel járatja a CPU GPU párost, akkor nincs meg az 5 óra sem. Akkor kb 4 óra folyamatos játék van. De ennyire sok lenne ez ilyen felhasználó, aki 4 óránként tölti a telefont, mert egyfolytában játszik? 1-2 óra után csak elfárad az ember. Én pl fél óránál tovább nem játszok ilyenekkel, mert eléggé melegszik. De így van, ez a teljes igazság, hogy csak játékkal 5 óránál kevesebb idő alatt is le lehet meríteni.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Danesz94 #36189 üzenetére
el kell fogadni, sp nem fényképész...tegnap meg akartam mutatni egy rokonnak, milyen fotóállványt hajtottam szombaton 20 euróért a zsibin(60-70 ezer forint újan), de vagy tíz képet csináltam, mire lettkettő vállalható. az a gyári 205-el volt. gyorsan, amint hazaértem, ment vissza backupból a cm11
-
-
Zsivi
tag
-
David_DD
tag
válasz
Danesz94 #33299 üzenetére
Nalam is nagyon jol szuperal, majd lehet ujrahuzom teljes torlessel a kivancsisag kedveert, de amugy sima frissitessel is nagyon gyors. Nekem mjuk eddig is jo volt, a kepernyo se villogott, de igy valami hihetetlen
a chrome volt az egyetlen aminek inditasakor egy jo percet varni kellett mire osszeszedte magat, most ez kb 5 (szerk: folelottem az 5tel, inkabb 1(!)
) secre redukalodott
-
-
huan
őstag
válasz
Danesz94 #31286 üzenetére
Ha elsőnek a 4.3 kell, akkor az
3: CWM-> installing the ROM -> PATCH and then the GAPPS is also
-nél milyen Patch és Gapps -ról van szó?
Vagy 4.3zip telepítés után már megy is a 4.4-es Patch és Gapps? És mikor megy a :
Slim-4.4.2.build.4.8_LBL-UNOFFICIAL-20140503
Jó kavarom mi? -
Danesz94
senior tag
válasz
Danesz94 #31269 üzenetére
ezek közül miket kell letöltsek?
Download:
Slim-4.4.2.build.4.8_LBL-UNOFFICIAL-20140503 Ezt: ez a rom igaz?
PATCH_Slim-4.4.2.build.4.8_LBL-UNOFFICIAL-20140503 ez is kell
de a többit nem vágom. melyik GAPPS kell?
GAPPS:Art compatible gapps:
GApps_Light_4.4.2_signed
OR:
Slimkat Gapps
C5303_12.1.A.1.201_FW.ftf ez is kell
de a többit nem vágom. melyik GAPPS kell?
-
Boxer001
veterán
válasz
Danesz94 #30294 üzenetére
Az igen, nem tudom a tiéd hogy csinálja ezt, facebook-ot gondolom nem használsz, vagy ha igen, akkor...akkor nem lehet.
10-12 óra alatt is leviszem 20% alá.
4.3 fent volt egy ideig, de már annyira idegesített, hogy ment vissza rá a 4.1. Konkrétan egy hulladék, használhatatlan retek volt tőle a telefon, javítás után is.
Még valami:
Egyik pillanatról a másikra (reggel még oké, pár óra múlva már nem) mobilnettel nem jönnek értesítések se email, se facebook...csak ha bemászok szépen pl. a facebook csetre, akkor látom, hogy jött valami.
Wifivel simán pittyeg, villog, ami kell.
Valaki erre? -
Latyaa
tag
válasz
Danesz94 #26958 üzenetére
Éjjel nem volt gond, feltöltöltöttem és 99%-al repülős mód plussz stamina, aztán letettem, reggel ugyanannyi...aztán egy óra alatt zuhant reggel 12%-ot, csak rádió használattal max 15 perc és utána kapcsoltam mobilnetet mellé, jelenleg 81%...azért kicsit erősnek tartom...
-
Maacaw
tag
válasz
Danesz94 #25339 üzenetére
Kisebb NavBar, SONY felirat a home gomb helyett
Ha jól tudom 28 dpi a mérete, de nem vennék rá mérget.
-
oliwire
őstag
válasz
Danesz94 #25080 üzenetére
Közben feltelepítettem ezeket, és volt, hogy jobban elkezdett gondolkozni, van, hogy kicsit akadozóssá vált a telefon. Nem annyira vészesen, de a facebook pl. zabálja a ramot, azt biztos greenify-jal fagyasztanám, nem hagynám, hogy fusson mindig. Én kezdek arra gondolni, hogy nem minden alkalmazás van jól felkészítve 4.3-ra, ami eddig 4.1-en jól futott, és sokan, ha feltelepítik, akkor egy laggosabb telefont kapnak.
Szerk.: Most, hogy letöröltem őket, újra gyors a telefonom. (4.3 eXistenZ 2.1.5)
-
oliwire
őstag
válasz
Danesz94 #25063 üzenetére
Akkor te tudnál esetleg segíteni abban a dologban, hogy kiderítsük, mi lehet a baj néhány embernek a 4.3-mal. Mert nekem is Telekomos, existenz van rajta, de szerintem jobb, mint a 4.1. Milyen alkalmazásokat használsz? Miket szoktál letiltani? Greenify van fent? Ki szeretném próbálni a te használati stílusodat, és megpróbálni az én telefonomon. Ha nekem is besz@rik a telefon, akkor meg lehet állapítani, hogy valamelyik alkalmazás volt. Ha nem, akkor kicsit mélyebbre kell menni.
Szerk.: Úgy értettem, hogy amikor 4.3 volt fent neked, akkor mik voltak fent alkalmazások. De akár a mostanit is mondhatod.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest