Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martin 333
csendes tag
Sziasztok! Segitsegeteket szeretnem kerni:
Hogy tudom, megoldani h a billentyuzet alapbol tamogassa az emoji-t merr ugye az ujabb Sonykban benne van! Van-e valami letoltesi link ? Nagy segitseg lenne! A google playes emoji-kat nem mindegyik program fogadja el! Koszonom szepen! Szep Estet! -
Martin 333
csendes tag
Na maradjunk annyiba ,hogy inkább egy gyors telefonom legyen ,mint egy lassú de jobb akku idővel rendelkező! Azért tényleg most a SONY tudta,hogy egy jó kis rendszert ideje lesz összerakni és azért ezzel az újabb 4.3-al egy igen jó telefont kaptunk újra! Szóval örüljünk ,hogy a 4.1-hez hasonlóan GYORS telefonunk van! Bravó SONY!
-
Martin 333
csendes tag
Hali! Egy fura kérdés :
Valahogy a fekete SP-ből lehet egy fehéret csináltatni? Ha igen,hogyan és kb. mennyiért?! Köszönöm
-
Martin 333
csendes tag
Na eddig tényleg 10-es lett ez a frissítés! Első pár nyomkodás tökéletes! Köszönjük4
-
Martin 333
csendes tag
válasz
vazulka2800 #32883 üzenetére
Én is ugyanígy vagyok ! De a wifiért szerintem beáldozom a frissítést!
-
Martin 333
csendes tag
Sziasztok! Segitseget szeretnek kerni es remelem jo helyen jarok! Na szoval 4.1 van a telefonomon de szeretnem frissiteni (egyszer mar frissitettem de akkor egy lassabb, bugos rendszert kaptam de akkor csak siman frissitettem nem toroltem semmit) esetleg ha most letorolnek mindent es egy "tiszta" telefobra raknam a T-s 4.3 akkor elkepzelheto h egy hasznalhatobb telefont kapok mint ezelott? Bevallom a 4.1 kulonosebb bajom nincs az aksi ido es a wifi problematol eltekekintve de ez rettentoen zavar! Elore is nagyon szepen koszonom a segitsegeteket!
-
Martin 333
csendes tag
Sziasztok! Nagyon-nagyon hálás lennék ha tudnátok segíteni: 4.1 van a készüléken de állandóan lecsatlakozik ez mivel orvosolható? (frissítés nélkül) Valamint hogy tudnám megoldani ,hogy a 4.3-as billentyűzet legyen fent? Van esetleg valami külön letöltési mód vagy bármi ,mert az nagyon tetszik!
-
Martin 333
csendes tag
Hali! Valaki 4.1 alatt ,hogy tudom a wifit orvosolni?
VALAKI!
-
Martin 333
csendes tag
Hali! Tudtok valami olyan programot ami stabilizálja a wifit 4.1-en? (nem dobálja le) Köszönöm a segítséget!
-
Martin 333
csendes tag
VALAKI! Most próbálom visszaraknia 4.1-et...De ez a felírat fogad flashtoolban: For 2011 devices line,be sure you are not in MTP mode " Mitcsináljak?
VALAKI!!!!
-
Martin 333
csendes tag
Sziasztok! Teljesen kiakarom pucolni a rendszert! És a 4.3-at újrahúzni és akkor lehet eltünnének a bugok ,de elképzelhető h a 4.1 megy vissza még nem tudom. Segítséget szeretnék kérni hogy tudom kipucolni az egészet? Köszönöm!
-
Martin 333
csendes tag
Hali SP tulajok!
4.3-ra frissítettem a telefont kb 1 hete...valamivel lassúbnak tapasztalom ,mint a 4.1-el Én személy szerint imádtam a 4.1-t!
A 4.3-ban van pár bosszantó hiba..: A kijelző 4,5 gomb megnyomásra érzékel és villanik fel ha fel villan ,mert van úgy ,h gondol egyet és újraindul ekkor magától és fél óra múlva használható megint! Erre esetleg valami módszert tudtok mondani ami megoldaná ,mert elég bosszantó? Valamint mivel tudnám egy kicsit meggyorsítani még a picikét! Köszi szépen ! -
Martin 333
csendes tag
na hogy mennek az SP-k?
-
Martin 333
csendes tag
válasz
razorka777 #22815 üzenetére
Root ugye nem kell hozzá? Valami külön beállítás az alkalmazáson belül ?
-
Martin 333
csendes tag
válasz
razorka777 #22812 üzenetére
Köszi ez mit szolgál pontosan?
Csak simán rakjam fel?
-
Martin 333
csendes tag
Szinte tökéletes az SP! Valaki megoldást arra ,hogy ne dobálja a wifit?
Köszönöm
-
Martin 333
csendes tag
Na flashtool-al visszament a 4.1 ,de az állapotsoron ez a felirat jelenik meg: "All checkpoints reached" Valaki?
-
Martin 333
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék kérni sürgősen egy 4.1-es T-s romot! S.O.S
GYORSAN KÖSZI SZÉPEN!
-
Martin 333
csendes tag
Hali! Légyszi küldjetek egy T-mobilos romot (4.1) !!! Az mindegy ,hogy milyen számú a rom? (4.3 van rajt) Köszi előre is!
-
Martin 333
csendes tag
https://docs.google.com/file/d/0BwlMmG6VSty3SFZTUmdETXpZVWs/edit?usp=sharing&pli=1 Ez a hivatalos T-s 4.1?
-
Martin 333
csendes tag
válasz
Superhun #21992 üzenetére
A menüben amikor törölni akarok és kijelölöm a törölni kívánt alkalmazást akkor kicsit meg áll a készülék. És ami talán a legbosszantóbb ,hogy néha magától elsötétül és se kép se hang..pár másodperc után újra megy ,de pl.tegnap besötétült és csak a reset segített..,ma reggel ezt ugyanígy eljátszotta...a 4.1-ben ilyen nem fordult elő.. És akkor még a vibrálás is ott van bár az nem olyan lényeges...
-
Martin 333
csendes tag
Mindenkinek van véleménye és nyílván más-más...Most elkezdtetek itt azon vitázni h melyik jobb meg stb. miközben csak egy T-s 4.1-es romot kértem! Bravó !
-
Martin 333
csendes tag
Hali SP használók!
Felraktam szerdán a CE1-t és hát nekem nem jött be igazán...Vannak benne bugok,minimális lassulás a 4.1-hez képest..és Én az egészt rendszert műnek látom magyarán nem tetszik! Valaki legyen szíves belinkelni a t-mobile-s 4.1 ! Köszönöm srácok!
-
Martin 333
csendes tag
Valaki magyarázza már el hogy tudom a Ce1-en beállítási a mobilnetem???? Valaki!!!! Köszönöm
-
Martin 333
csendes tag
Sziasztok! Tegnap felraktam a CE1-et tényleg egyszerű a felrakása! (kis gondolkodás) Van egy problémám még pedig az ,hogy nem megy a mobilnet? Mitcsináljak és hol? T-mobile!
-
Martin 333
csendes tag
válasz
Viktor0610 #21279 üzenetére
Legyél szíves!
-
Martin 333
csendes tag
Hali! Valaki írjon privátba vagy egy részletes leírást mutasson a 4.3 CE1 telepítésésről! Köszi
-
Martin 333
csendes tag
Ha felrakom a 4.3CE-t azzal nem követek semmi gari vesztést nem? Ha kijön a T-s rom akkor azt h tudom felrakni? (vissza 4.1 és arról vagy a CE van fent és erre) . Ha beválik akkor muszály átraknom majd a T-set? Köszi
-
Martin 333
csendes tag
Valaki!!! Ma egyszer csak megszűnt a hang a telefonomon...A hang beállításoknál is próbáltam hangot csalni bele de nem sikerült..a riasztás és a csengőhang az oké csak a média hangerő nem jó..Újra is indítottam de semmi..
-
Martin 333
csendes tag
Pár kérdés:
T-mobile-hoz várhatóan ma még megérkezik a frissítés?
Hogy tudnám felrakni a 4.3,ha még nem a jelez a Sony Companion? Persze úgy ,hogy ne legyen semmi káros hatással a telóra (root,stb..) -
Martin 333
csendes tag
Akkor várjuk a frissitest! HAJRÁ SONY! Koszi
-
Martin 333
csendes tag
Hali mindenkinek! Pár kérdésem lenne így 1hónapos használat után: 1.Ma videozni akartam és a telefon ezt dobta ki: Ismeretlen hiba (többszöri próbálkozás után is)
2.A Wifit meg mindig dobalja sőt a ház távolabbi pontján nem is érzékeli..esetleg valami megoldás a wifi dobalasra?
3.Mikor érkezik már a várva várt 4.3 ? :$ Tudom erre nem lehet pontos választ adni de úgy mégis mikorra? Mert azért jópár időpont elhangzott már de semmi...
4.Ami nekem még nem tetszik az az üzemidő...Adatforgalommal főleg...szerintetek jót tenné ha 24h -ig tölteném, mert meg ezt nem tettem meg! -
Martin 333
csendes tag
Sziasztok! Ma 2,5órán keresztül nyüstöltem a gépet...(videónézés,zene,messenger) és az antutut letöltöttem kiváncsiságból mennyi lesz az eredmény,na de nem ért a teszt végéig ,mert a telefon ezt írta ki: "A telefon túlmelegedése miatt a telefon kikapcsol"..bevallom elég meleg volt már..pár hetes még csak
Valakinél fordult már elő ilyen? Valamint ez minek tudható be?
-
Martin 333
csendes tag
Sziasztok! Azt hogy tudnám megoldani ,hogy az xperia billentyűzetbe rakom bele az "emoji" hangulatjeleket? Köszi
-
Martin 333
csendes tag
Segítsetek! Tegnap leeset szegenyem...
egy kicsit megütötte magát..(jobb felső sarkán) Mivel tudnám vagy hogyan tudnám ezt orvosolni??
-
Martin 333
csendes tag
Sziasztok! Tegnap kb.2 órán keresztül komolyan nyüstöltem gondolok itt viber,messenger,facebook,instagram....ezek a programok azért szeretik a ramot..de az SP-n nem fogtak ki ,mert tényleg pöpecül ment végig a készülék..a ram olyan 160-180 között mozgott! A ram kezelésre nekem tökéletes a clean master ,mert szerintem elég jól teszi a dolgát!
-
Martin 333
csendes tag
Sziasztok! 3napja pörgetem az SP-t,de lenne pár kérdésem...
1.Miért van az, hogy későn néha-néha a wifiről? Elég idegesítő...
2.A Walkman-ben hogy tudom beállítani a led sáv színét..mert ez a lila nem a legjobb! :S
Amúgy nagyon megvagyok vele elégedve! -
Martin 333
csendes tag
Sziasztok! Kedden érkezik a telefonom, xperia u-ról váltok ,remélem jól járok ezzel a készülékkel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest