Hirdetés
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kihívót kap a Red Magic?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
válasz
Danesz94 #21299 üzenetére
Existenz felrakása nagyvonalakban:
1. legyen 4.1 rootolva, azért az, mert ezt lehet a Doomlord féle módon megcsinálni.
2. legyen rajta CWM Recovery.
3. Legyen az SD kártyádon az existenz, root fixszel együtt. Wifi fix is van hozzá, én azt nem használtam, akkor kell, ha gond van.
4. Be kell lépni CWM-be, majd wipe data, wipe cache, wipe dalvik cache.
5. utána install zip from SD card. Existenz-t
6. Utána install zip from SD card root fix.
7. power off opció.
8. Flashtoollal 4.3 kernel fel. Az xda oldalon fent van, mit kell kipipálva hagyni.Telefonról vagyok, most ezért írtam ilyen rövidítve. Akinek bármilyen fogalom nem tiszta, az inkább tudja meg, mi az, mielőtt ebbe belekezdene.
-
Danesz94
senior tag
Sziasztok.
Egy ilyen leírást esetleg valaki nem csinálna az úgy Existenz romhoz? (4.3)
Linkekkel meg részletes leírással? -
oliwire
őstag
válasz
norbert1998 #21297 üzenetére
Igen, CWM-et is. Meg van benne Xposed is.
-
norbert1998
nagyúr
skacok, ez az existenz 2.0 rom tartalmaz rootot?
-
Chabi
aktív tag
válasz
counterbill #21293 üzenetére
Pont ezért nem voltam benne biztos, mert jópár napja sajnos nincs időm böngészni a fórumot.
-
tami92
aktív tag
válasz
Szmoki #21287 üzenetére
Köszönöm ezt a nagyszerű választ! Eddig kb read onlyba követem a fórumot, mert megtaláltam mindent, és az eXistenZ romot is a leírás alapján csináltam 2szer is, mind2szer bootloopot kaptam. Csak megszerettem volna tudni, hogy mit b@sztam el a telepítés közben. De azért mégegyszer köszi...
-
arti1121
senior tag
valaki igy csinálta az existenz rom 2,0 felrakását???
1) Turn off you phone
2) Flash 254 build with flashtool.
3) Power on and set up your google account.
4) Power off
5) Flash 257 kernel (according to Doomlord's method to root) with flashtool.
6) Power on
7) Root
8) Power off
9) Power on
10) Install recovery
11) Power off
12) Power on and enter in CWM recovery
13) Select reboot system
14) Power off
15) Power on and enter in CWM recovery
16) UNMOUNT system
17) Flash rom
18) MOUNT system
19) Flash SuperSU fix
20) power off
21) flash 266 kernel from full rom ftf by following EXACTLY the FAQ
22) power on -
pazoti89
csendes tag
H kell keprnyokepet kesziteni? Mert a eltunt a kikapcsolasi feluletnel
-
tami92
aktív tag
Sziasztok! Valaki letudná pontosan írni az eXistenZ rom telepítését?
-
anderledani
őstag
Én is kérnék a cseh romról egy linket.
-
agent_k
őstag
válasz
Martin 333 #21278 üzenetére
build.propot átírod a fórumban található értékre ami a CE1-re vonatkozik.
Újraindítod a telefont, majd PC companionnal frissíted. Minden beállításod megmarad és kész.
Kicsit vissza kellett volna olvasni... -
Martin 333
csendes tag
válasz
Viktor0610 #21279 üzenetére
Legyél szíves!
-
válasz
Martin 333 #21278 üzenetére
Egy légy szívessel megspékelve talán rákerestem volna neked a Google-ön, de így...
-
Martin 333
csendes tag
Hali! Valaki írjon privátba vagy egy részletes leírást mutasson a 4.3 CE1 telepítésésről! Köszi
-
Szmoki
senior tag
Csak nekem tűnik úgy, hogy existenz rosszabbul bánik a RAM - mal mint a gyári 4.3?meg úgy az egész lomhábbnak tűnik
-
maki12
senior tag
Sziasztok!
Sajnos sikerült nagyon rosszúl leejtenem szegénykét, (Parkettára, holott csempén már többször landolt és kutya baja volt...) és a védőüveg elpattant.Használható így is, de esztétikailag igen zavaró. Mennyi lenne egy új kijelző/védőüveg (gondolom egyben van)? Vagy lehet hogy a szervíznek be lehet adni valami magyarázatot, pl a melegtől elpattant vagy valami? Köszi!
-
bajzal
őstag
Amikor telepítettem a flashtoolhoz a drivereket akkor valamit írt, hogy a windows nem ismeri a gyártót és kérdezi, hogy biztos telepítem e. 3x rákattintottam, hogy igen, de nem lépett tovább. 4x nemet nyomtam és felrakta a többi cuccot. Nem lesz baj, ha így flashelem a 4.3-at?
-
blakey
titán
Ennyire azért nem egyértelmű a dolog, ha szoftver hiba lenne, akkor mindenkinél előfordulna, szerintem mindkettő, azaz elképzelhető, hogy a készüléked némileg eltér pl. az enyémtől és ebből adódóan érzékenyebb valamilyen algoritmusra, netán pont a tiéd a jó és az enyém a selejtes, de lehet, hogy fordítva.
Többször megnéztem, sötétben, több állásban és nem villog az enyém, pedig észre venném.
-
pazoti89
csendes tag
en is visszatennem, csak a wifi miatt nem tudom. rootolni meg nem akarok.
-
tomp
félisten
válasz
counterbill #21236 üzenetére
Csütörtökön rakom vissza a 4.1.2-t a képernyő villogás miatt. Megnézem meddig bírom azzal a rommal azaz mennyire szoktam meg a 4.3 gyorsaságát.
-
Dzsolo
senior tag
Valaki meg tudja mondani, hol kell kikapcsolni a rezgést írás során, az érintésre rezgést kikapcsoltam de a billentyűzet üzenet írása közben rezeg.
-
Abmtgk
csendes tag
hát én is companion-al frissítettem, mer aszondja a SUS, hogy miközbe csatlakoztatom a telót, nyomjam a hangerőgombot, én nyomtam és semmit se csinált, megpróbáltam pedig többször is. mosmán mindegy
-
Májkülnájt
tag
válasz
counterbill #21250 üzenetére
Akkor már csak a T-n múlnak a dolgok, köszi a gyors tesztet
-
counterbill
senior tag
válasz
Májkülnájt #21247 üzenetére
Megy szépen. Nem akad és nem dobott ki 2 futam alatt.
-
pazoti89
csendes tag
válasz
e-newsee #21222 üzenetére
a cseh rom az a ce1?
nekem igazabol, mintha kezdene beallni a rendszer. mar annyira nem laggol igy masnapra. vagy csak megszoktam? fagyni meg nekem ugy fagyott, hogy 15mpig semmit se csinalt, csak vart es semmire nem reagallt. azt hirtelen helyre jott.
teny, hogy elobb bootol par masodperccel, de utana kb 1 percig hasznalhatatlan a telo.. mert szaggat. utana ok.
sztem, flashtoolnal nincs tisztabb install. de javitsatok ki, ha tevednek.
am nekem is az van/volt ami a Ferror-nak.
a kepernyo villodzast nem neztem, mert nem erdekel.
1-2 jateknal volt, hogy beszaggatott pl Rayman Fiesta Run, de 1-1mpre csak. ez se igazan erdekel, mert kibirom. 3 progit megegyszerre ugyse futattok. max 2, es abbol az egyik a walkman.az akksi brutal jo lett, es a billentyuzet is.
osszesegebem, meg vagyok elegedve, mert szerintem a 4.1 szar volt, foleg wifi teren, nekem a masik szobabol mar kikellett jonni, ha valamit leakartam tolteni ra. most full erovel veszi a jelet. es nekem az nagyon sokat szamit. meg ott a rambol valo kiloves nagyon idegesito volt. itt teny, hogy picit laggol nekem. de minden marad kb. a ramban. hat valamit valamiert. meg ugye az is kitudja kinel mit jelent, hogy szaggat. lehet ami nalam az, mast nem is erdekli.
tegnap vagy 1,5 orat youtube-oztam, meg 20 percet videotelefonaltam skype-al wifin es minden ok. semmi melegedes, semmi szaggatas pl akkor nem volt.
bar, en most a clean mastert feltettem, es csinaltam ilyen 1-gombos parancsikont amire ramegyek, rogton uriti a ramot. igy kb minimalis a laggolas nagyreszt.
de az teny, hogy ha beallitasokba turkalok, akkor nekem is szeret megallni 1-1mpre. -
counterbill
senior tag
válasz
Májkülnájt #21247 üzenetére
Meglesem neked gyorsan.
-
Májkülnájt
tag
A real racing 3 hogy fut 4.3-on?
Nem remeg a kezem h mindenképp nyomja de csak érdekel....
Elég hardverigényes ezért is jó mérce... -
counterbill
senior tag
válasz
l.skywalker #21241 üzenetére
A kijelző villogásra gondolt nem a ledre
Jó lenne ,hogyha a google bevezetné ezt a mindig a legfrissebb rommal legyen kiadva minden telo koncepciót. Jót tenne az így is szárnyaló androidnak
-
tomp
félisten
válasz
l.skywalker #21241 üzenetére
Én a kijelzővillogásról írtam. :-)
-
bozont
veterán
Egész jó lett az akksi. Így munka mellett ugyan nem használtam sokat a telefont, csak egy kis netezés és zenehallgatás, de nagyon jól bírja.
A 4.1 ilyen "használat" mellett sem bírta 2 napnál tovább.
Viszont ami nagyon idegesítő, hogy folyamatosan energiamenedzsment és my xperia tippekkel bombáz, mindig azt hiszem hogy sms jött. És sajnos kikapcsolni nem lehet, legalább is root nélkül.
-
tomp
félisten
válasz
counterbill #21236 üzenetére
Miért mi mástól villogna ha nem a 4.3-tól? 4.1.2-n nem villog. Tisztán felment a 4.3 és 0 alkalmazással már az első beállításoknál villog. Szóval igen, ez 4.3-as bug.
-
Becksman
őstag
Valaki 21223ra? :-/
Ez valakinel elofordult? -
counterbill
senior tag
válasz
e-newsee #21222 üzenetére
Akkor cserélj gépet
Másik oké h jozso szeret panaszkodni egyebek de azért ne basszátok már le mert szeretne olyan programot használni amit más nem. Nekem is fent van a facebook +az üzenetküldő hozzá. Igen 4.1 ben úgy szar ahogy van mert a 512mbos tabletem képes váltogatni appok közt. De ezt párszor leírtam. Azért leoltani folyamatosan mert valamit használna..szánalmas.
Másik. Jozso rakj fel egy kurva 4.3 at vígan megy benne minden. Bugot én nem találtam. A hangerő bug az valami csöves nem gyári téma miatt van. Képernyő villogás előjött kb. 3 embernél így biztos a 4.3 miatt van.
Nem lassú a rendszer pörög szépen. Akinél meg lassú volt kiderült ,hogy rátelepítette csak úgy wipe nélkül a 4.1-re stb.
Ja de még is van bug walkmanbe nem villog rendesen a led. De kérdem én ki nem szarja le? -
l.skywalker
titán
válasz
becikem #21197 üzenetére
Én felraktam és nem csalódtam. Előtte a CE1 volt fent, azzal sem volt gond, de ez még annál is smooth-abb. És ráadásul ROOT van rajta, tehát ezt is kigyomláltam már szépen.
Meg vagyok elégedve vele így 2 nap használat után, de relevánsat csak 1-2 hét után fogok mondani!
Addig meg PRObaTcheresnye
-
abwert
csendes tag
válasz
callmeakos #21213 üzenetére
Bocsi neked akartam válaszolni
szóval a leírást megköszönném
-
ivzso1
csendes tag
Sziasztok akinek a 4.1-ben volt akkumulátor merülés gondja(óránként kb 2%) annak ez megjavult a4.3-as romban?
-
tomp
félisten
válasz
callmeakos #21224 üzenetére
4.3-al jött. Vissza kell rakni a 4.1.2-t akinek villog.
Talán ezért sem adta még ki a T a 4.3-at? Azaz náluk pont kijött ez a bug és így a T nem fogadja el?
-
callmeakos
veterán
A kijelző villogása mért van? Most figyeltem fel rá én is, világos háttérnél nem vehető észre, de egy sötétebbnél már igen, és nagyon irritál. Lehet ezt orvosolni?
-
Becksman
őstag
-
e-newsee
addikt
válasz
dave0825 #21220 üzenetére
6 programot a Windows sem képes normálisan egyszerre futtatni.
Más:
Tegnap ugye felraktam a cseh 4.3-at. Nekem eddig semmi bajom vele. Se villogás, se szaggatás, minden pörög. A kamerát kíváncsiságból direkt leállítottam az alkalmazásoknál, és úgy is alig 1 mp múlva már elindult. Pedig vannak benne már bővítmények, és az albumban is vagy 100 kép. Ha nincs leállítva, úgy meg alig hagyja el az ujjam a képernyőt, már el is indult. A ROM elég tiszta, csak a McAfee van rajta a Google és a Sony dolgain kívül. Elboldogul a Woody témával is.
Flashtool-lal raktam fel (0.9.11), a 3 wipe-ot bepipálva.
Ha valakinek kell egy stabil, gyors, jegesedésmentes 4.3, az szóljon! -
Becksman
őstag
válasz
counterbill #21205 üzenetére
T-s appok közül nekem az árfolyam a leghasznosabb.. Pl steamen vásárolok akkor jó tudni
Bár van widget windows 7en erre is
-
Becksman
őstag
válasz
jozso1989 #21200 üzenetére
Szia!
Eddig én is 4.3on vagyok kb már egy hete. A legfeltünöbb / legzavaróbb bug a képernyő elsötétülése szaggatósabb.. Ez zavar engem picit.. DE nekem eddig soha nem lőtt ki semmit, nem lassult be, nem szagatott! Merem ajánlani, hogy nyugodtan ragd fel flashtoolal a CE1-es verziót...
Arra ügyelj hogy jobb felső sarkon legyen 3 pipa.. (wipe data, wipe cache, meg még 1 valami felül).
UI: tegnap előtt újrahuztam, mivel a biztonsági mentéssel elég sok app viszajött . Tegnap előtt elutasítottam a biztonsági mentést amikor a playbe belépek (ekkor adja ki ezt). Azóta minden nagyon jó. Akku is elég jó üzemidőt bír 1 nap felett... Mobilnet, játék, zene ezekre használom a telót.. Mobilnetten 3 órát is szoktam lenni.
-
abwert
csendes tag
Sziasztok!
Telekomos SP-m van, viszont abszolút hülye vagyok a frissítések kezelésében, egy 4.3-at nem tudok felrakni, amit itt a fórumon beszéltek existen??? rom meg root meg anyám tudja mi nekem mind kínai
Van valaki Debrecenben vagy környékéről aki segítene nekem házilag feltenni a 4.3-at? Fizetnék érte egy-két sört, meg amit megbeszélünk
Üdv, Gergő
-
GEPESZ66
veterán
Va-e olyan nemzetközi fórumoldal, ahol a Sony-nak az adott problémával kapcsolatban (pl.szoftver) lehet észrevételeket tenni!
Nekem nem SP, hanem L telefonom van, s ennél a proximity szenzor gyakran aktív marad.
Mások is írtak eről a bugról. -
MrSealRD
veterán
válasz
jozso1989 #21191 üzenetére
Tényleg...Én érzem magam rosszul, mert nem alkalmazom a te nagyvilági FACEBOOK + POWERAMP stílusodat. Ha ez számít a készülék kihasználásának akkor én tényleg nem használom ki...
A koncertre még adok egy tippet amit szerintem még nem hallottál, lassan mondom, hogy megértsd: V-I-D-E-O-K-A-M-E-R-A. Tudod mindent arra amire való: rendeltetésszerű használatnak is hívják még...Te kb kiskanállal mész levelet gereblyézni...és azt fikázod a gereblyét használ, és a kiskanalat meghagyja étkezésre... -
raziel01
veterán
válasz
callmeakos #21206 üzenetére
Ezt biztos nekem címezted?
Fent van a facebook és a messenger is és vígan hallgatok mellette zenét és használom a böngészőt. 4.3 óta semmi bajom. -
callmeakos
veterán
válasz
raziel01 #21204 üzenetére
Ez alatt gondolom a Facebookot meg a Messengert érted.
Csak annyit hadd tegyek hozzá: mindennek elhordtam a Grand X INt, de egyszer nem volt gondja hogy rajta voltak ezek a programok. Az igaz hogy volt egy tucat más gondja, de azzal nem, hogy ilyenek voltak fenn. Hadd ne kelljen részleteznem hogy egy ilyen árú telefonnál hadd ne legyen már ez gond -
Ferror
újonc
válasz
jozso1989 #21200 üzenetére
nekem tök hivatalos, kártyafüggetlen teló, Sony Pc companionnal tettem fel és azóta laggol. azóta. volt olyan h 5perce behalt a teló, már kezdtem kiszerelni a tokból, és egyszer csak elindúlt. fagyások első két nap után megszüntek, de a lag maradt.
addig érezhetően gyorsabb, fagyás és lagmentes volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB Dual SIM Titanium Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Független Iphone SE 2020 128GB Hadi Rokkant Olcsón Eladó
- Független Iphone 13 Pro 128GB 85% Akku Hibátlan Működés Olcsón Eladó
- iPhone SE 2020 64GB, 100% akkumulátorral, 12 hónap garanciával!
- Motorola Defy 2021 eladó
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest