Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tasker
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
Ha tényleg fake akkor kapja be a Sony. Iszonyú szemét húzás lenne ez tőlük.
-
valaki99
tag
Most igaz ez az egész 4.3 xD??? Mert XDA-n azt írják h FAKE az egész.
Egyébként FTF max holnap lesz, mert ott éjszaka van, nem fognak felkellni nekünk FTF-et csinálni
-
öKrös01
csendes tag
XDA-n azt rebesgetik, hogy kamu az egész.
-
Rambi
tag
Sziasztok!
Tanácsotokat szeretném kérni!
Barátnőmnek kellene egy ilyen szépnevű fehér szexpéria SP telefon. Azon tűnődöm, hogy iszonyat sok sp van meghirdetve, főleg 1 hónaposak. Van valamiféle gyári betegségük ezeknek a telefonoknak? Fagyogatnak vagy más idegesítő dolog lehet az oka? Ez tudtommal egy nagyon jó telefon ebben az árban, nem értem az embereket, hogy miért cserélik le tömegesen. -
Abmtgk
csendes tag
http://blog.sonymobil.hu/2014/02/11/veeegre-itt-az-andorid-4-3-az-xperia-sp-re/
-
jety91
őstag
válasz
Danielprince #19085 üzenetére
Akkor ez teljesen normális (sajnos)
Ha egyszer végre tömeggyártásba kerülnek az újfajta technológiájú akksik akkor talán el fog menni egy ilyen tudású telefon ennyi nyomkodással 1 hetet. De az meg kitudja, hogy mikor leszRoland91: Akkor próbáljátok ki azzal, hátha...
Facebookra visszatérve, a mai Beta ápdét changelogja:
- More efficient memory useHát erre én befizetek
Ehh eddig 50mb körül zabált most 79-et eszik, beszarűs esk... -
se87tet
tag
Átírkáltam a build.propban a dolgokat, és fel is dobott egy frissítést.
Mellesleg most jöttem rá, hogy a telefonomon malaysiai rom van.kicsit szürke importos -
roland091
senior tag
az komoly és feltette ugyan úgy a 4.1-et XD
kiírja h van de nem nagyon akarja azt felrakni -
counterbill
senior tag
Xda-n azt írják ,hogy a build.prop átírása nem garantálja ,hogy 4.3 at telepit
De szurkolok azoknak akik már belekezdtek
(#19083) roland091: Akkor jól írták
Azt is írták ,hogy a SUS-t se árt átverni kamu ipvel. Sebaj várunk
-
oliwire
őstag
Na feltette!
Eddig a boot animáció ugyanolyan.
4.1.2-t rakott fel. Megpróbálom újra.
-
öKrös01
csendes tag
http://i.imgur.com/XfAU9EA.png
-
jety91
őstag
válasz
Danielprince #19076 üzenetére
A kérdés, hogy:
- mennyit használtad a telefont (mennyiszer ébreszthették az appok a telefont)
- Használsz-e STAMINA-t
- Beragadhatott-e valami program (pl amíg a messenger nem tud csatlakozni és elküldeni az üzenetet ha jól tudom félpercenként próbálkozik lezárt kijelző esetén is)Aki felrakta SUS-al újra a 4.1-et nézzen már rá PCC-vel is kíváncsiságból ha megkérhetem.
Ugye arról van screenshot. -
roland091
senior tag
válasz
Danielprince #19076 üzenetére
Csak helymeghatározás meg mobilnet van bekapcsolva.
pont ez a 2 dolog meríti jobban de főleg a helymeghatározás -
Danielprince
csendes tag
válasz
bajzal #19062 üzenetére
Sziasztok. Eddig nekem az aksival semmi gond sem volt, azonban a minap észrevettem, hogy egyre gyorsabban merül és nem tudok rájönni hogy miért.
Minden alkalmazást bezárok rendesen, csak a Vibert meg a Messengert nem. Csak helymeghatározás meg mobilnet van bekapcsolva. A mai nap pl. úgy mentem el a suliba, hogy reggel levettem a töltőről a telót, akkor volt 100%-on, mire beértem a suliba ( 20perc) addigra 99%-on volt, pedig hozzá sem értem. A suliban csak instagrammoztam, fényképeztem, viber meg messenger. Ezen kívül más nem volt. fél 3 felé 37%-on voltam. Ez szerintetek jó?
Mert nekem eddig ezzel a használattal egy napig simán kibírta, de mostanában naponta kétszer kér enni.
-
roland091
senior tag
válasz
predator00 #19055 üzenetére
köszi az infót
sikeresen átírtam én is már szedi is -
oliwire
őstag
válasz
öKrös01 #19065 üzenetére
Rootolás után lehet a system particióban találni egy build.prop file-t, ott kell. Fájlkezelő kell hozzá, pl Total Commander.
(#19067) bajzal
Előfordult már, hogy valaki számítógépről töltötte USB-ről, és nem bírta úgy a telefon, vagy pl. Google+ ébresztgette a telefont, és azért merült.
-
jety91
őstag
A DoomLord féle kernelcserélgetős ROOT megy 4.3-nál is? Ha jól emlékszem a VRoot tuti, hogy megy, de kezd elegem lenni a sok kínai betűből...
-
öKrös01
csendes tag
válasz
Ezt pontosan hol is kell végrehajtani?
-
bajzal
őstag
vasárnap lettem SP tulaj. Használtan vettem (2,5 hónapos), nagyon jó minden, gyors, stb... amit elvárok egy telefontól. De amikor megvettem az előző tulajtól, akkor csináltam egy gyári visszaállítást. 40% körül kezdtem el használni, lement 20-ra, felraktam töltőre, amikor meg kiírta, hogy 100% akkor kihúztam, közbe nem használtam a telefont, de be volt kapcsolva. És közepes használat mellett 1 nap alatt lemerült. Aztán 20%-nál megint felraktam töltőre, de most kikapcsolt állapotban és már tegnap este 10 óta megy és ma is közepesen használtam, de még csak 80%-nál van az aksi. Ennyit számít, hogy kikapcsolt állapotban töltöm? Vagy mi volt ez tegnap, hogy ilyen gyorsan lemerült?
-
oliwire
őstag
válasz
predator00 #19058 üzenetére
Mégis meg, újra kellett indítani egyszer a telefont!
-
oliwire
őstag
válasz
Nem jött be, átírtam, de nem hozta fel a frissítést.
-
jety91
őstag
válasz
bozont #19049 üzenetére
Lesz az vagy 1 hónap is...
MÁS:
Sikerült felrakni a drivereket win8.1-re viszont kiírja amikor rádugom a gépet flashmodeban, hogy ismeretlen USB eszköz. Itt ugye betudnám azt játszani, hogy az eszközkezelőben ráerőszakolom a drivereket, de nincs a listában sem...
Ha valaki akar vele még kisérletezgetni írja be a parancssorba rendszergizdaként a következő két parancsot:
bcdedit -set loadoptions ENABLE_INTEGRITY_CHECKS
bcdedit -set TESTSIGNING OFFUtána egy restart és látni fogja jobb alul, hogy tesztelői módban indult a windows amire már tud digitálisan nem aláírt drivereket telepíteni.
-
predator00
tag
build prop-ban ezeket a sorokat kell átírni:
ro.product.name=C5303_1271-7710
ro.build.fingerprint=Sony/C5303_1271-7710/C5303:4.1.2/12.0.A.2.254/Aff_nw:user/release-keys
ro.semc.version.cust=1271-7710
ro.semc.version.cust_revision=R1A -
SkiDev
őstag
Bocsánat az ismét offért, de remélhetőleg meg tudja valaki oldani itt is
Helyzet az, hogy tegnap egy SE LWW-t sikerült újraflashelnem, ma le akartuk frissíteni, mert 58-as végűt kellett feltennem, de 62-es náluk a legújabb 2.3 . Viszont ezt, elvileg roottal lehetett volna megtenni csak... Letöltötte neki OTA-n a frssítést, de a telepítés közben megállt, sehova sem mozdult jó ideig, így ki lett véve az aksi... Azóta bármilyen ROM-ot próbálok visszaflashelni, a telefon zölden, halványan villog... Gépen képes flash módba váltani és fel is teszi a ROM-ot...
Valaki tudna eetleg segíteni, hogy ilyenkor mit lehet tenni addig, amíg a 4.3 érkezik...?
-
tutuhawer
őstag
én visszaolvastam, most ébredtem épp, és ujjaztam lefelé a telefonban, csak hümmögtem, meg tovább, aha, tovább, jaja, tovább, aztán egyszercsak hoppá volt. Örülök neki, engem ingazából érdekelnek a sony google playről tölthető szarjai, olyan mint motiongraph meg van még egy kamerás alkalmazás, ami nem kompatibilis a gépemmel. Így se tuti, de hátha. Meg érdekel a real racing 3 is csak teszt szintjén, érdekel a Sony ajánlataiból a rockstar pinball. Ezért lenne jó a 4.3-as android verzió.
Elértem a mobilnet adatkorlátot végre, és nem tudok speedtesten mérni, hogy mennyire csökkent. Át kell állítanom valamit? Vodafone-os vagyok /nem ausztrál/
-
oliwire
őstag
Amúgy azon csodálkozok, hogy Ausztrália kapta meg legelőször. Ott most van hajnali 2 óra körül, szerintem nem sok mindenki akarja most ezért telepíteni. Nem hiszem, hogy most túlságosan le lenne terhelve a szerver emiatt.
-
bozont
veterán
Nah, mire a a Telenoros verzió kijön, lesz megfelelő mennyiségű tapasztalat is. De azért remélem nem kell 1-2 hétnél többet várni rá.
-
törölt tag
megint nem működik az update checker
-
jozso1989
őstag
válasz
MrSealRD #18958 üzenetére
Te tényleg nem vágod ezt a témát... messenger stb. amikor üzenetet kapsz, az is eszi a mobilnetet, nem csak a facebook, meg a böngészés... Sőt, a szinkronizálás adatot fogyaszt ugyanúgy, e-mail, google maps, stb. Android 90%-ban mobilnettel létezik. Neked minden áron fontos foggal-körömmel védeni egy bugos telefont?
Meséld el, hogy van az, hogy 70 megát eszik a facebook, de átlépek a messengerbe (ami 50 megát) és már újratölti mind a két appot. Tehát ugye 766 (valami ilyesmi) elvileg a szabadon felhasználható RAM, a maradék a rendszeré. 766-ból én rohadék user a 100ezer forintos telefonommal meg mertem nyitni 2 appot, ami összesen 120 MB. Akkor hogy is van ez? Írd le, kérlek, engem tényleg érdekel.
-
embe
nagyúr
Na gondoltam, hogy kint a 4.3, mivel annyi hsz. keletkezett, hogy csak lestem.
-
Logeeen
senior tag
válasz
counterbill #19026 üzenetére
Kicseréltem a build.prop-ot és bootloopot kaptam! xD
-
qamu74
őstag
válasz
counterbill #19023 üzenetére
szerintem 1-2 óra és fenn lesz az XDA-n!
Én most telepítem a generic UK-t,az is kérdőjeles az Updatecheker-ben,és hát ha 4 után anglia is megkapja.... -
anderledani
őstag
Örömünnep ez a nap!
-
se87tet
tag
Hát nem tudom, nekem független telóm van, de az tuti hogy nem jelzi a frissítést a sony pc companion, pedig a független telefonok elvileg az elsők között kellene hogy megkapják nem?
-
counterbill
senior tag
válasz
Logeeen #19025 üzenetére
Nálam más,hogy is néz ki ez a pár sor. Szerintem alapból máshogy jelölik a telefon típusát ott. Ami az x-ek helyén van azok valószínűleg egyedi azonosítok mint az imei stb.
Itt egy link egy build.prop-ról ami jó lehet egyébként
(#19027) se87tet: Oda van irva mindenhova ,hogy csak ausztráloknál jött még ki
-
counterbill
senior tag
Xdan egy srác már menti a cuccait és rakja is fel a frissítést aztán a ftf-t de azt írta h lassú a feltöltési sebessége. Lehet ,hogy megelőzik de már dolgoznak rajta többen
-
raziel01
veterán
Could i ask how you changed the device settings to the Australia code?
In build.prop, in those 3 lines typed Generic AU CDA number
ro.product.name=ST25i_XXXX-XXXX
ro.build.fingerprint=SEMC/ST25i_XXXX-XXXX/ST25i:4.0.4/6.1.1.B.1.10/9bt3zw:user/release-keys
ro.semc.version.cust=XXXX-XXXX -
tothb71
csendes tag
válasz
predator00 #19020 üzenetére
Aha. Akkor márciusra meglesz.
-
oliwire
őstag
Igen, használtuk, de van pár bug, ami nem olyan vészes, de van pár használati szokás, aminél idegesítő tud lenni. Megoldható roottal, de a 4.3-ban elvileg már root nélkül is jó a telefon. Ezért gondoltam, hogy érdemes még megvárnod
De én javaslom ezt a telefont, szerintem nagyszerű készülék.
-
darkmore
tag
válasz
legenda007 #19007 üzenetére
Ajj, akkor ott vagy kábel gond van, vagy kontroller gond. Tudod ezeket tesztelni más készüléknél?
(PC-én pl.: DS3 Tool) -
counterbill
senior tag
válasz
legenda007 #19009 üzenetére
Ezt nem igazán tudom értelmezni
Másik valaki linkel nekem egy 4.1 es ausztrál romot már rakom is fel azt lementem a romot ftf-t
-
tomp
félisten
Amúgy miért nem egyszerre adják ki az összes országban?
Gondolom ezt nem lehet OTA-n frissíteni így majd meg kell látogatnom egy sony centert, hogy frissítsék... -
raziel01
veterán
válasz
legenda007 #19009 üzenetére
Ezt csinálták XDA-n is. Már szedik az update-et. Hamarosan lesz belőle ftf is.
-
legenda007
aktív tag
Akinek rootolt a teló az nem írja át a custnr -t az ausztrál roméra, mert akkor abból lehetne ftf.-t csinálni. Csak egy ötlet.
-
Danesz94
senior tag
Végre, már itt volt az ideje! Remélem a tnél minnél hamarabb elérhető lesz! Ez most feldobta a szar napomat :-)
-
Sziasztok!
A Telenor kínálatában láttam meg ezt a telefont és havi 7500,-Ft-os előfizetéssel elhozhatnám 37ezerért (12ezer + 12 X 2ezer).
Szerintetek ebben a felállásban jó vétel a készülék? (A tarifatípust egyébként is választanám, készülék nélkül 5990,-Ft lenne a havidíj).
Van valami nagy negatívum, amit érdemes lenne átgondolnom a készülékkel kapcsolatban? (Tudom olvassam végig a fórumot, de hát majdnem 20k hozzászólás
)
Előre is köszönöm a segítséget
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest