Hirdetés
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kihívót kap a Red Magic?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KikkaPowa
csendes tag
Nah lenne 1-2 kérdésem
Nekem nem működik a mobilnet az Ausztrál ROM-al.. nem csatlakozik rá.. valami ötlet?
Jah és valaki tudna linkelni a magyar vodás rom-ról töltő linket?
-
counterbill
senior tag
Pár perc és adom a linket most töltöm fel. Szedd le hátha az sérült. Ha nem akkor próbáld meg másik backup progival. Vagy aminek nem fogsz örülni de lehet jobban járnál ,hogy ha minden programot szépen letöltenél újra playből. Igazából nem tudok a visszaállításról nyilatkozni mert titanium mentésem van az meg rootos ugye
-
Gaberiellb
senior tag
Üdv! Sikerült feltennem a 4.3 ausztrál romot. Hát mit mondjak...Ez eszméletlen, de most komolyan. Hihetetlen sokat gyorsult szerintem, úgy kb minden. Kb 20 perce nyomkodom, de tényleg működik minden, a multitask meg fantasztikus. Engem megvett a SONY teljesen! Megérte az SP, jah most pedig kegyetlenül belakom, aztán...
Jah a wifi tényleg jobb sokkal, eddig a szomszédén voltam de a budin nem volt, most van -
valaki99
tag
Sziasztok!
Csak ausztrál .ftf van még? Ha CE vagy angol azt betudnátok linkelni? Én nem találom
-
fl4nder
csendes tag
Root mikorra várható?
-
Danesz94
senior tag
válasz
counterbill #19674 üzenetére
Azt is megvettem volna csak elfogyott a számlámról a pénz
-
m.zso
aktív tag
Engem is megfertőzött a 4.3 láz.
. Már fent is van az ausztrál rom
-
Zozicsek
tag
válasz
dooory #19683 üzenetére
Neked valamilyen Central Europe van valószínűleg (nekem is). A tárcsázóba írd be ezt: *#*#7378423#*#* A felugró menüben Service Info->Software Info. A Customization Version alatt találod a számot ami az update checker-ben van.
Nekem pl. 1272-3354 Central European 3 van, eddig csak a CE5 kapta meg a frissítést ezek közül, de csak idő kérdése. A türelem tornaterem.
Juteszembe: ha van esetleg magyar Vodás a fórumon, lécci írja meg ha tényleg meglett neki!
-
embe
nagyúr
válasz
counterbill #19681 üzenetére
Visszaállítás megvolt.....meg is halt a teló megint. Nincsenek benne rendszer beállítások. Csak felhasználói appok. Illetve az sms-ek, és a híváslista.
A mentés már a 4.3-ról készült....amikor ment még. -
oliwire
őstag
válasz
dooory #19683 üzenetére
Elképzelhető, hogy Central Europe lesz (CE). De attól függ hol vetted.
(#19684) n00n
Most éppen nincs SMS-em, hogy megnézzem, de nekem eddig úgy volt 4.1-en, hogy érkeztek az üzenetek, és a legfelső volt az, ami utoljára érkezett. Ha kaptam újra ugyanattól a feladótól, akkor újra ő került felülre, majd ha belekattintottam, akkor fentről lefelé voltak az üzenetek időrendben. Neked nem így van?
-
dooory
csendes tag
Független SP-m van (Telenor hálózat). Az updapechecher-ben akkor milyet kell keresnem? Mert olyan, hogy Generic HU nincs...
-
counterbill
senior tag
válasz
Elefanti #19679 üzenetére
Olvass el pár tesztet. Tegnap kaptuk meg a 4.3 at amivel hibátlan lett kb a telefon. S3 meg nem jobb mivel gyengébb a hardver.
(#19675) embe: Nem használok Heliumot de abban nincs véletlen olyan h rendszer adatok visszaállítása mint a titaniumba? Titaniumnál az tud szép bajokat okozni. Fölég most ,hogy 4.1ről .4.3 ra váltottunk.
Én egyébként lekaptam 2 torrentet is de közbe leszedtem egyet a google drivből ami valamiért most nem akar menni.Ha gondolod feltöltöm neked gyorsan.Töltöm fel amint meg van küldömEgyébként tényleg jobb lett a fotó és a videózás is. Videónál működik rendesen a fókusz stb
-
oliwire
őstag
Hát be lehet pár dolgot, de a sorrend az érkezési sorrend lehet csak. Azonos feladótól való üzenetek is egy helyen vannak. Még esetleg a Hangouts-ot lehet beállítani, hogy SMS-eket is kezeljen, de azt még nem próbáltam ki.
(#19679) Elefanti
Nem fagy, nem akad, a 4.3 nagyon jól sikerült rá, amire neked kell, szerintem az SP jobb. A játékokat mindent visz, az egyik legerősebb GPU van benne telefonos körletek között. Az S3-nak talán a kijelzője másabb, élénkebb, jobb betekintési szög, de sokak szerint túlszaturált. Nagyon jól bírja akksival. Persze jó beállítás kérdése, és egy kis hozzáértés nem árt.
-
Elefanti
csendes tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem a telefonnal kapcsolatban.
Mennyire éri meg a készülék? Tehát megéri az árát, nem fagy, nem akad?
A Samsung Galaxy S3 nem jobb az alábbi célokra: játék, zenehallgatás, böngészés?
Az SP a mai játékokat mennyire viszi? Például ezeket a játékokat hogy viszi: GTA San Andreas,Nova 3, Modern Combat 4,Gangstar Rio: City of Saints.
A válaszokat előre is köszönöm! -
n00n
őstag
Lehet, hogy hülye kérdés de ez az első gombok nélküli telefonom. Itt, hogy lehet előcsalni az alkalmazások menüit?
-
embe
nagyúr
válasz
counterbill #19657 üzenetére
Most a Heliummal visszaállítom az appokat, és meglesem utána. Pedig előtte többször volt újra indítás is. te melyik linkről szedted le a romot?
-
tomp
félisten
Xperia Update Checker szerint itthon a vodánál megjelent a 4.3! Ebből mi igaz az jó kérdés.
-
Danesz94
senior tag
Ha valakit esetleg érdekel Playen most akciós a Modern Combat 4: zero Hour
Most 225 Ft én meg is vettem mert ennyiért megéri simán. -
Gaberiellb
senior tag
Noh, hát nemsokára kész a flash-em, elöször valamiért nem sikerült 4.1.2-ment vissza, de most hátha
Siker, durva kezdőképernyő fogadott! Yeee -
counterbill
senior tag
válasz
-Faceless- #19658 üzenetére
...Mutass már egy módszert arra ,hogy megtudd h rootolt volt a telefon ha már komplett romot cseréltem.
Másik ,hogy ha nem lehet bekapcsolni akkor ő se fogja tudni max alkatrész csere után. Utána meg egyből újra rakják amihez be se kell kapcsolni csak flash módba rakni. Ne ijessz el valótlan állításokkal mást a rootolástól. Csak előnye van.
Megölni a telefont nem tudod vele mert zárt a bootloader így ha netán nem indulna el a rendszer akkor simán újra rakod percek alatt sus-al ,flashtoolal vagy amivel akarod. -
Logeeen
senior tag
Hát Srácok...
Szerintem most értünk el oda, hogy tökéletes lett a telefon!
Kell a tökömnek a 4.4 meg az ART, meg a tökömtudjamik...Szuper lett! Így kellett volna kiadnia a SONY-nak alapból!
-
predator00
tag
válasz
-Faceless- #19658 üzenetére
ha újrarakod a romot mit néz vissza?
-
AeSDé Team
őstag
Majd ha minden frissítés szépen kijött, akkor összedobhatnánk egy link gyűjteményt az összes rommal. Szívesen ráraknám majd a Magyar T-mobilos romot az ausztrál helyett, nehogy garanciánál belekössenek, és ezzel biztos nem vagyok egyedül. Persze ez még nem aktuális, csak írtam
-
-Faceless-
őstag
válasz
counterbill #19639 üzenetére
Egyrészt, ha a szervizes nem barom fél pillanat alatt visszanézi. Másrészt, ha olyan hibája keletkezik a telefonnak, ami miatt nem lehet bekapcsolni, akkor kitörölhetem vele...
De akkor is az a legbosszantóbb, hogy az olcsóbb L-be képesek voltak bele rakni... -
counterbill
senior tag
-
Becksman
őstag
nem a sírás végett mondom , de szerintem ez a telefon még simán érdemelné a 4.4-et. HA megkapjuk akkor tutira elégedett vásárló leszek. A 4.4be lenne a legjobb a memóriakezelés (kevesebb rammot foglal alapjában is a rendszer).
Az új szoftver elég jól sikerült egyedül a kicsit szakadozósabban elsötétülő kijelző kicsit zavaró. -
embe
nagyúr
válasz
counterbill #19650 üzenetére
Igen azzal, most még egyszer meglesem. Lehet kitakarítottam volna valami olyat amit nem kellett volna? ezt kétlem, mert ugye nincs rootolva, így rendszer szinten nem férek hozzá.....
-
cyberlaci
tag
Sziasztok! Én is vártam már a 4.3-at, nekem Vodás a teló, olyan kérdésem lenne, hogy az AUSZTRÁL cuccot letöltöm, pár lépésbe leírná valaki a felrakás menetét?? Ja, és magyar lesz a teló???
Bocsi, ha fa....ot kérdeztem, de kissé amatör vagyok a témában...köszönöm szépen
-
Chabi
aktív tag
válasz
Gaberiellb #19630 üzenetére
& counterbill
értem, köszönöm ezt nem tudtam. -
embe
nagyúr
válasz
counterbill #19621 üzenetére
Ok.
Semmi olyat nem csináltam amit nem kellett volna - szerintem - egy újraindítást követően az Xperia felíratnál nem megy tovább........
OFF gombos akció most volt meg... így sem.
B@ssza meg: Tegnap este óta ost lesz a kb. 5. teló újrarakásom. -
n00n
őstag
válasz
counterbill #19646 üzenetére
De kint a beszélgetés választóban is a legrégebbi látszik, nem csak az üzeneteknél.
-
kacsahus
tag
válasz
l.skywalker #19643 üzenetére
Együtt érzek
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
counterbill #19635 üzenetére
Köszöntem, már száguld is lefelé!
-
l.skywalker
titán
B@sszatok meg, nem bírom lekövetni a fórumot...
-
n00n
őstag
Ma kaptam meg az Xperia SP-t. SMS Backup+-al rávarázsoltam az előző telefonom SMS-eit, de rossz sorrendbe mutatja őket. Azaz a legfrissebb van legalul. Ezt, hogy lehet átállítani?
-
törölt tag
Tudna valaki linkelni olyan ftf-et amit ha felflashelek tuti hogy fel tudok frissíteni sus-al? Az ausztrálon kívül. Köszönöm!
-
roti86
őstag
válasz
counterbill #19616 üzenetére
Köszi és neked is oliwire
-
counterbill
senior tag
válasz
Flickering #19638 üzenetére
Igen root kell. Az még nincs de lesz.
(#19637) Muffman01 : Kidobni a garanciát?!
Mielőtt visszaviszed garanciába szépen felrakod a gyári romot és volt nincs root. Nem sátáni dolog a root
-
GEPESZ66
veterán
Elnézést, ha itt is megkérdezem, a másik fórumon még nem kaptam választ!
XPERIA L
Ha az 1.14-es legfrissebb szofverrel csatlakozok-e a PC-hez, akkor a SUS által felajánlott visszaállítás azt jelenti, hogy először letölti a szoftvert, mindent töröl,s felrakja ismét , vagy csak síma visszaállítás, ami a telefon menüjéből is elérhető? -
counterbill
senior tag
válasz
Gaberiellb #19632 üzenetére
Rakd fel a legújabb a flashtoolt oldaláról. Nekem se engedi letölteni mert blablabla. Adok egy linket ott van egy tonna direkt link. Egyébként mivel gyári romról beszélünk és gondolom zárt a bootloadered nem tudod téglázni sehogy.
-
Athes88
tag
Hát akkor ahogy elnézem az SD pakolásból nem lesz semmi. Pedig leginkább ezt vártam volna hogy kijavítják mivel már régebbi készülékekben is lehetséges ez a megoldás, gőzöm nincs itt miért nem. És hiába 8 giga a belső arról ne feledkezzünk meg hogy ebből csak 5.32 GB ami szabadon felhasználható. Ja igen ha csak ilyen egyszerű pár megás játékokat, appokat töltök le akkor elég de én komolyabbakkal nyomulok amik 1 gigánál is többet foglalnak el. Meg így akkor szinte értelmét veszti a memóriakártya mert minek vennél bele pl 32 gigát ha úgyis csak zenéket, képeket meg videókat rakhatsz rá. És nem igen van olyan aki képes lenne ezen utóbbi dolgokkal teljesen telepakolni a kártyát, én legalábbis biztos nem. Szóval akkor még mindig csak 4 csillagot tudok adni az ötből rá ha ezt megcsinálták volna akkor ötöt kapott volna, sajnálom...
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
counterbill #19631 üzenetére
köszi! csak simán felflashelem flashtools-al? Melyik flashtool verzióval megy? Tudnál linkelni eggyet, nem akarom téglázni! Köszi
Ja valamiért nem tölti le... -
counterbill
senior tag
válasz
Gaberiellb #19630 üzenetére
-
-
Chabi
aktív tag
válasz
Gaberiellb #19625 üzenetére
Nem négypontegyel jött ki?
No offense csak eddig ugy tudtam -
RFB
csendes tag
Engem csak az új futtatókörnyezet miatt érdekelne a 4.4 ....
-
oliwire
őstag
-
jety91
őstag
válasz
counterbill #19608 üzenetére
Hagyd...Úgy se lesz jó nekik soha semmi
-
apuc
őstag
válasz
Jöhet a "mikor kap Kit-kat-et?"rinya. :-)
-
embe
nagyúr
válasz
counterbill #19597 üzenetére
Az animáció léptéke?
-
anderledani
őstag
válasz
counterbill #19613 üzenetére
Tudom minden működik fel is rakja na majd még próbálkozom ha kijön a T-s rom.
-
counterbill
senior tag
válasz
anderledani #19609 üzenetére
Ha a tmobilos ftf-t flasheled fel akkor az megy fel és az lesz rajta. Ha még se akkor valamit rosszul csinál. Rányomsz a villámra kiválasztod a ftf-t elindítod. Telefonon nyomva tartod a hangerő le gombot és bedugod az usb kábelt és kész. Driverek legyenek fent és a sony programja (sus stb) ne menjen.
-
qamu74
őstag
válasz
anderledani #19609 üzenetére
Kell adok t-komos romot
-
Danesz94
senior tag
válasz
Igazából a sebsebéggel nekem sem volt gondom, ritkán volt csak mikor megröccent a rendszer, de akkor is pillanatok alatt észhez tért.
-
-AD4M-
tag
válasz
-
anderledani
őstag
válasz
anderledani #19602 üzenetére
Valaki?
-
counterbill
senior tag
válasz
Danesz94 #19604 üzenetére
Igen most már jó a ram kezelés. Az ,hogy gyorsabb lett fene tudja. Eddig se volt lassú. Legalábbis nálam.
(#19605) -AD4M-: Ne kezdjétek már a siránkozást
Kijött a 4.3 már nincs miért sírni ezért most ez az új téma? Majd kiderül ,hogy kapunk e. Bár bőven bele fér a támogatási időbe és egyenlőre egy sony se kapta meg. Tessék élvezni az új,mondhatni hibátlan 4.3 -at.
-
-AD4M-
tag
Szerintem 4.4-ből nem lesz semmi
"Future version" --> "Under Investigation"
[link] -
Danesz94
senior tag
válasz
counterbill #19603 üzenetére
Szia.
Akkor a ram kezelés javult ha ha jól értelmezem amit eddig írtatok?
Meg gyorsabb lett a rendszer? -
counterbill
senior tag
-
anderledani
őstag
Ugye én a torrentről leszedett romot raktam fel amiben volt egy cust_reset.ta fájl. És nem "exclude"-oltam flashtoolban.
Most újraraktam a T-s rommal és most felrakom újra az ausztrál romot.
Na és a flashtool a telefon pontos nevéhez ezt írja a telepítés kezdetén már a t-s rom felrakása után:
12/054/2014 11:54:25 - INFO - Current device : C5303 - YT910BNALR - 1271-7710_R2B - 1269-3538_12.1.A.0.266 - GLOBAL-LTE_12.1.A.0.266Most hogy tudnám visszaállítani hogy megint telekomos legyen a teló? Vagy pontosan mi történt most?
(Most hogy így belegondolok lehet, hogy csak a build.prop-ban kell majd átírni valamit.) De azért adjatok ötleteket mi lehet ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB Dual SIM Titanium Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Független Iphone SE 2020 128GB Hadi Rokkant Olcsón Eladó
- Független Iphone 13 Pro 128GB 85% Akku Hibátlan Működés Olcsón Eladó
- iPhone SE 2020 64GB, 100% akkumulátorral, 12 hónap garanciával!
- Motorola Defy 2021 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest