- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- One mobilszolgáltatások
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gege911
csendes tag
Hali
Segítséget kérnék. Ki szeretném nyitni a Ray-em bootloaderjét. Megcsináltam mindent, de mégsem sikerül :S
Gyanítom ezért mert a parancssorban versio 0.3 mat ír ki nem 0.5. Ezt hogyan tudnám megváltoztatni?
Köszönöm. -
tomy86
addikt
válasz Kicsikatona7 #9998 üzenetére
Szerintem ezt itt kérdezd, mert ez nem telefonspecifikus dolog.
Gondolom ilyesmit keresel: Voice Control (nem próbáltam) -
Kicsikatona7
tag
A telefonnak nem lehet hangutasítást adni? Mondjuk, ha azt mondom, hogy play music akkor elindul a zene vagy ilyesmi. Esetleg nincs olyan program amivel lehet?
-
benfolds
őstag
Hasznalja valaki a legujabb skype-ot gyari 4.0.4. alatt? Mik a tapasztalatok? Nalam az utolso elotti verzio tokeletes, ezert nem frissitettem, csak kivancsi vagyok.
-
kasu0707
csendes tag
Widgetek azért vannak, de full gyárin használja, nyomok neki egy factory resetet...
-
tomy86
addikt
válasz kasu0707 #9989 üzenetére
1, cache törlés
2, ha sok olyan widget van, ami x időközönként frissít (naptár, időjárás, timescape, fb mit tudom én), akkor ezek számának csökkentése
3, ha valamilyen program telepítése/frissítése után jött elő a probléma, akkor törölni a programot vagy visszatérni a korábbi verziójára
4, ha a háttérben futó folyamatok között van olyan, ami sok ramot/cpu-t használ, akkor keresni kell egy alternatívát helyette
5, újraindítás
6, ha egyik sem használ, akkor adatmentés után factory reset -
Riuko
senior tag
válasz kasu0707 #9989 üzenetére
Vetess vele egy Nokia 3110-et a Ray helyet.......tuti, hogy nem fog belassulni.
Különben meg ezer baja lehet, háttérben futó valamilyen alkalmazás a mi megfogja a rendszert, vagy user error, vagy hibás vagy nagy hardverigényű launcher, vagy user error
Az újraindítás, ahogy a kolléga is írja, sokszor jót tud tenni az androidnak.
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
kasu0707
csendes tag
SZiasztok!
keresztanyámnak egy ray-van=nem poweruser... de elkezdett panaszkodni hogy halálosan be van neki lassulva, illetve lefagy.... Mit lehet ilyenkor tenni mi szokott lenni a megoldás?
-
tomy86
addikt
válasz Askformore #9985 üzenetére
Én a MyBackup Root progit használom (ingyenes), de a Titanium Backup ingyenes verziója is tudja. A fizetősek pl. fagyasztással tudnak többet.
-
sebgutkopf
őstag
válasz -HajTömeg- #9971 üzenetére
Nekem ez sima szoftver hibának tűnik. Ezek szerint nem jó a google navi szoftver az ics-ben. Nekem ilyen nem tűnik fel, mert csak és kizárólag offline navi programot használok. Akkor nincs netfüggőség (se sebesség, se net elérhetőségi korlát), se pénzes adatforgalom, illetve az akkut se meríti a mobil nethasználat.
-
Ear001
addikt
válasz -HajTömeg- #9973 üzenetére
Aki keveset használja, vagy kevés funkcióját használja,annak semmi baja.
Állandó adatkapcsolat rendszeres váltásokkal hotspotok és GSM adatkapcsolat között, két levelezés figyelése, szinkronizálása, ebay, figyelés, néha még sniper program is, facebook, instagram, viber, squeezebox távirányítás, espn hírcsatorna, google curencies, drive, némi internetböngészés, blogolás, fényképezés - videózás napi rendszerességgel, némi kis NAS felügyelet és adatmentés rá a telefonról, navigálás és közben kihangosító használat, na meg telefon és SMS. Nem mondom, hogy mindig és minden villámgyors rajta, de mindez jól használható a telefonomon, amin nehezítésként még ICS is fut. Mit kéne még használnom, hogy sok funkciója legyen és panaszkodjak rá?
-
tomy86
addikt
válasz -HajTömeg- #9980 üzenetére
Ezek szerint nem követed a fórumot Kinek mi a bonyolult. Azt nem mondom, hogy nem lenne rossz egy egyszerűbb megoldás, de nem megoldhatatlan feladat. Olyanoknak is sikerült, akiknek saját bevallásuk szerint semmi műszaki/informatikai érzékük, tudásuk nincs.
Ha rootolni akarsz és nem megy a leírások alapján, akkor nyugodtan keress meg akár priviben is és segítek! -
tomy86
addikt
válasz -HajTömeg- #9978 üzenetére
Pl. a MyBackup (az ingyenes verzió is) tudtommal root nélkül is tud olyat, hogy csinál egy mentést a telepített programokról (az adatairól nem, ahhoz root kell), amit később vissza tud tenni. Viszont a telepítés ennél is úgy zajlik, mint az eddig általam próbált összes kötegelt telepítésre kitalált programnál, hogy minden egyes apk-nál feldobja a telepítőablakot, tehát nem éppen egyklikkes megoldás. Tehát elindul az 1-es prog telepítése, ekkor jön a kérdés, hogy telepíted-e, ezt leokézod és kész, ezután elindul a 2-es prog telepítése, ekkor jön a .... és így tovább.
(#9976) Kicsikatona7: lehet, hogy a konkrét esetben igazad van, de az hogy a telefon a Sony logonál kifagy az esetek nagy részében nem kijelzőhiba, hanem elhibázott kernel/rom telepítés következménye (én még nem hallottam kijelzőhibáról, ami így jelentkezik, bár attól még előfordulhat).
[ Szerkesztve ]
-
Kicsikatona7
tag
Neked is az volt a baja, mint nekem anno.. Itt a megoldás: Amikor 2. visszaküldték a hibával a telefont írtam egy szép e-mailt az ügyfélszolgálatnak, hogy ugyan úgy sz*r és, hogy fogyasztóvédelemhez fogok fordulni.
A válasz az volt, hogy küldjem el a telefont XY nevére és megcsinálja nekem! Azóta már 1x lett megint baja a kijelzőnek írtam XY megint és írta, hogy nyugodtan küldjem a nevére Ő megcsinálja. Nagyon rendesek tudtak lenni az e-mail után. Szóval ajánlom neked is, hogy írj egy e-mailt a Cordonnak.(Bocsánat a duplázásért!)
[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
akkor lehet, hogy én szerencsés kivétel vagyok, mert 4.0.4. alatt a relatív lassúságon (bár ez is inkább a 32 gigás kártya óta van) kívül semmi problémám vele. kivéve led. ill. havonta egyszer ki kell tisztítanom a wifi-t...talán ennyi. és fullon van appokkal, ha újat akarok feltenni törölnöm kell valamit, és használom is rendesen...szóval rendben van nagyjából. ja meg ha futtatok valami játékot, akkor elég sokáig tart mire eljutok a bejövő hívás felvételéig...egy picit legyen gyorsabb a rendszer, kb ennyit várok a frissítéstől. rájöttem, hogy a led csak nem fogadott hívásnál érdekel. sms-t nem igen kapok, max a banktól. arra meg nincs szükségem, hogy minden egyes kuponvilágos vagy bónuszbrigádos stb. emailnél villogjon...szóval ez a része annyira nem is érdekel.
ja, 8 hónap alatt egyszer fagyott le úgy, hogy ki kellett venni az akksit, és egyszer sem indult újra magától. hát nagyon remélem, hogy nem kiabáltam el... -
-HajTömeg-
őstag
Volt, már egy kijelző cserén is túlvagyok, felsoroltam nekik mindent.
Állításuk szerint minden jó (a kijelzőn kívül) , szotvert frissítettek, azt ennyi.
Biztos user error.
Egyébként néha megjelenik azért itt egy-két hozzászóló,aki pontosan ugyan ezeket sorolja,amiket én, úgyhogy gyanítom ez felhasználó függő.
Aki keveset használja, vagy kevés funkcióját használja,annak semmi baja.
Aki pedig sokszor sokmindenre,annak sok a baja vele.
Ennyi lesz itt a megfejtés.Alias: Júzer error
-
Ear001
addikt
válasz -HajTömeg- #9971 üzenetére
Tényleg elvihetnéd már azt a telefont a szervízbe.
-
-HajTömeg-
őstag
ICS óta a navigáció se működik rendesen. (google)
Odamegyek valahova,kilépek a navigációból,majd folytatom az utam és a következő cím begépelése után már duplán mutatja a képet, mintha duplán futna a navigáció
Manuálisan ki kell lépnem és az alkalmazásoknál le kell állítanom,hogy aztán újra belépjek és beírjam a címet és akkor normálisan mutatja a térképet.
Na,ez ennél a rendszer sebességnél kb 10perc nyomkodás a kocsiban.
Borzalom milyen lassú.[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
egykori
őstag
Az biztos, hogy nagyon más a két teló. Képzeld, az ACE2-re egy nagy térképfájlt rá sem tudtam rakni, mert azt írja ki, hogy nincs hely (Gondoltam, azzal letöltöm gyorsan, aztán áttolom az enyémre.). Közben 16 GB-os micro SD van benne, csak arra nem engedi felrakni - elképesztő! A wifije meg csodás. Ettől függetlenül nekem a SE sokkal jobban bejön, a menü, és maga a rendszer is, pedig mind a kettő Android.
A routert fw-t frissítettem, beszéltem a dlinkesekkel is. Még más wifin nem próbáltam ki.
A kihangosítási téma érdekes, mert nemrég hívtak telefonon, és rendesen kapcsolt, előtte meg nem.Amúgy még nem szántam rá magam a rootolásra, még nem világos minden lépés. Csak akkor esek neki, ha tutira megy a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz egykori #9968 üzenetére
"még mindig nem értem, hogy a samu miért tudja úgy tölteni, mint a villám, ez meg akadozik"
Mert a samura nem a sony írta az ICS-t és így a wifi szoftverét sem. Komolyra fordítva, biztos más telefonoknál is vannak problémák. Egyébként az xperiak esetén (nemcsak a Raynél) többen panaszkodnak wifi gondokra (már a GB idején is voltak olyan problémák, hogy bizonyos routerekkel nem működött vagy csak a router fw frissítése után) viszont a többségnek jól működik. Próbáltad más hálózaton? Pl. plázákban levő nyílt wifin letölteni ugyanazt a fájlt? Mert ha máshol jól működik, akkor csak a router beállításain kell változtatni, esetleg firmwaret frissíteni, ha régi.Kihangosítós problémára én nem találtam beállítási lehetőséget. Gondolom nem rootolt a telefonod és gyári tárcsázót használsz?
[ Szerkesztve ]
-
egykori
őstag
Na, nagy nehezen leszedtem a Sygic térképeket, de még mindig nem értem, hogy a samu miért tudja úgy tölteni, mint a villám, ez meg akadozik és csigalassú, kb. olyan volt, mint az aranykorban a 28,8-as modemem.
Amúgy megpróbáltam piszkálni a router beállításokat az ajánlottak szerint, de csak rosszabb lett, és nem is működött.
Azért köszi!Ja, egy-két napja, amikor hívásom van, alapból kihangosítva kezdődik a beszélgetés, úgy kell kikapcsolni mindig a külső hangszórót. Valamit elpiszkáltam? Hogy lehet visszaállítani normálra?
-
Thuglife
senior tag
Sziasztok!
Van arra lehetőség vmi egyszerű programmal, hogy felhúzzam kicsit a Ray processzorát? Nem vagyok egy nagy programozó típus, bonyolult progikkal inkább nem állok neki.
Előre is köszi.
-
törölt tag
Kettőt tippelek!
Az egyik: Új GB,ICS--> lehet választani hogy melyiket akarod.
A másik: Az új ICS,GB forráskód akkor mind2.
Esetleg egy harmadik: full új ICS-t kapunk, gyorsabbat mint GB (2% esély ) -
tomy86
addikt
válasz Kisfundy #9960 üzenetére
Azért írtam, hogy valószínűleg nem nyitott a bootloader, mert azzal egyben függetlenítve is lett volna a telefon (kivéve a testpointos nyitásnál, de annak meg nincs sok értelme).
A flashtoolban bejelölted a wipeokat, amikor kiválasztottad a romot? Próbáltad a független rommal is, mert az 100%, hogy jó?
Esetleg próbáld meg egy korábbi flashtool verzióval. Én a 0.8.6.0-át használom és eddig nem volt vele gond.Egyéb ötletem hirtelen nincs.
Illetve megpróbálhatod SUS-al javítani (bár nem hiszem, hogy működni fog).
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz Kisfundy #9958 üzenetére
Nyitott bootloaderes a telefon (bár gondolom nem,mert akkor nem akartál volna telenoros romot)?
Melyik flashtool verziót használtad?
Flashtool nem írt hibát, rendesen lefutott?
Kikapcsolt állapotban a hangerő le (nem a vissza gombbal, ahogy a flashtool kéri) nyomvatartásával csatlakoztattad a telefont, amikor a flashtool kérte?[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz Kisfundy #9956 üzenetére
Nekem ez van meg telenorosban: ST18i_4.0.3 build4.1.A.0.562_Telenor. Miután felment frissíteni kell SUS-el vagy PCC-vel a legújabb verzióra.
Ha mégse jó valamiért a rom (nem próbáltam soha), akkor nyugodtan felteheted a korábbi hozzászólásomban levő független romot is. Nekem is az van a T-mobileos telefonomon (van benne magyar nyelv).
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz Kisfundy #9954 üzenetére
Flashtoolal tudsz visszatenni gyári romot.
Flasheléskor a wipeokat jelöld be a flashtoolban![ Szerkesztve ]
-
Kisfundy
aktív tag
Sziasztok lenne egy ilyen telcsim aminek a gyári szoftja megadta magát,csak a sony lógóig jutok, mivel és hogyan lehet ne újraszoftverezni?
-
Riuko
senior tag
válasz -HajTömeg- #9950 üzenetére
-
tomy86
addikt
válasz Csabesz666 #9951 üzenetére
Ha jól tudom ez egy GB-es fw forráskódja. link
-
Csabesz666
aktív tag
Ez mi a csöcs????? mégujabb rom??? http://developer.sonymobile.com/downloads/xperia-open-source-archives/open-source-archive-for-build-4-0-2-a-0-84/
én csak a dec.10 ei 4.1.B.1.13 rol tudtam....
-
Riuko
senior tag
válasz -HajTömeg- #9947 üzenetére
mikorra várható?
-
benfolds
őstag
válasz -HajTömeg- #9947 üzenetére
szintén )) én is addig nem akartam romozgatni, amíg ki nem jön az utolsó frissítés.
-
lmno
őstag
válasz -HajTömeg- #9944 üzenetére
Gyári rom/launcher?
-
Askformore
senior tag
válasz -HajTömeg- #9944 üzenetére
Nekem azt tegnap csinálta hosszú idő után egyszer.
-
-HajTömeg-
őstag
Nekem ma kétszer is újraindult magától
Ez mi lehet?
Hívnak viberen, felvenném, erre elsötétül-Sony felírat...majd xperia, és kéri a pinkódot.Alias: Júzer error
-
Askformore
senior tag
Ma egy kicsit meghülyült a kijelzőm, össze-vissza kattintott magától.. restart sem segített rajta.. de utána elmúlt.. nagyon remélem, hogy ez nem a kijelző haldoklásának első jele volt, a HTC Herommal szívtam eleget ilyen téren..
-
tomy86
addikt
"Egyéni Rom felrakásához kell nyitni bootloader-t vagy elég a rootolás."
Amennyiben a rom használatához custom kernel is kell, akkor az csak nyitott bootloaderrel megy. Ha a gyári kernelre épül, akkor nem kell bootloadert nyitni.Ahogy benfolds is írta korábban az Ultimate HD rom az 587-es gyári kernelre épül, ezért csak egy 587-es rootolt ICS kell hozzá.
A root leírását, a szükséges programokkal és friss linkekkel itt találod.(#9939) lmno: szerintem az még ki se jött, csak dec 10 volt a bejelentés ideje. Az 587-es is kb. két héttel a bejelentés után volt elérhető, ha jól emlékszem. Ráadásul régiónként, szolgáltatóként is van csúszás. Mindenesetre nekem a független, közép-európai romra még nem jelzett frissítést. Bár én eleve megvárom, amíg kiderül, hogy ott mi lesz a root menete.
-
Ear001
addikt
válasz Kicsikatona7 #9927 üzenetére
Én megnéztem, hogy a környéken milyen csatornákban adnak a wifi routerek, és én más fixet állítottam be itthon, édesanyámnál pedig kisebbre vettem a hatótávot, egy darab panellakásban nem kell max teljesítmény. A b/g/n-ek között az én Ray-om egészen jól elevickél. Ja és időnként törölni szoktam azokat a hotspotokat, amikhez korábban csatlakozott, lásd Ikea, reptér, szálloda hallja, stb, így gyorsabban tud csatlakozni.
-
lmno
őstag
A legújabb hivatalos romot (4.1.b.1.13) próbálta már valaki? Led notification még mindig nem működik benne alapból?
-
benfolds
őstag
ez .587-es kernelre van és nem kell hozzá nyitott bootloader. annyira nem akarok szakérteni, majd kijavítanak, ha tévedek, de gondolom első lépésben fel kellene tenned mondjuk sus-szal vagy pcc-vel az ics-t (szerintem érdemes várni egy-két napot, mert ki tudja milyen frissítés jön), aztán kernelcserélegetős módszerrel tudod rootolni. lásd: 8005-ös hsz. azt, hogy hogy kell feltenni ezt a romot, szerintem senki sem fogja itt részletesebben leírni, mint ahogy az xda-s thread bevezetőjében szerepel.
-
Bono'
csendes tag
Sziasztok!
Most álltam be a Ray tulajok sorába, van egy teljesen gyári 2.3, független Ray-em és volna 1-2 kérdésem.Egyéni Rom felrakásához kell nyitni bootloader-t vagy elég a rootolás.
Ha igen, akkor visszalehet zárni a gyári állapotra?
Van valami egybe összeszedett FAQ a rootoláshoz,bootloader nyitáshoz?
Eddig Galaxy Spica volt nálam, ahhoz volt egy jókis pdf leírás.konkrétan ezt a romot szeretném felvarázsolni:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32375505&postcount=2 -
Riuko
senior tag
válasz rw-ultra #9933 üzenetére
Sírni fogsz a WP-től, korlátok-korlátok, örültem, hogy 3 hét használat után jó áron meg tudtam szabadulni egy 710-estől. Ami az androidos telókon alap, azt még letölteni sem lehet a wines telefonokhoz.
Sok sikert és sok-sok türelmet kívánok neked[ Szerkesztve ]
-
rw-ultra
tag
Elhagylak Titeket Ray-es barátaim
Átpártoltam a sötét oldalra egy Lumia 800-al
Az asszonykám örökölte a Ray-t, egy LG BL20-at váltott.
Köszi a sok segítséget
De azért olvasom majd a hsz-eket*http://www.youtube.com/watch?v=ZTu0yvlI8MA*http://jelvenyem.hu/gar/index.html*
-
benfolds
őstag
válasz Askformore #9928 üzenetére
Lehet
-
benfolds
őstag
Nincs rootom. Viszont powerampet hasznalok, de akkor is igy jelenik meg, hiaba kerestem a beallitasokban, h az alap androidos notification helyett esetleg vmi powerampes megoldast tegyen ki az allapotsorra. De gondolom ilyen megoldas nincs is, az mindenkeppen alap android, nem? Vagy sony.
-
dokar
addikt
válasz benfolds #9924 üzenetére
Helló
Enyémen lehet, bár én felraktam az Xperia V Walkmant: XDA: [UPDATED 10/06][APP]Xperia V Walkman[v7.5][ICS/JB]
[ Szerkesztve ]
extra - SEXRay
-
benfolds
őstag
válasz Gaberiellb #9921 üzenetére
-
Gaberiellb
senior tag
válasz #27441408 #9917 üzenetére
Most kajak nem értem mit nem értesz. Nagyon szépen leirtad minél többet használod (net, tube, mhuzik stb.) akkor merül. Ebbe mi a furcsa? Sztem lassan egy kijelző csere is elkell neked, de komolyan. Még jó hogy nem akarod az egész háztartást a ray-ről üzemeltetni. Okostelefon==)normál használat: 1 nap, sokat nyomkodom pár óra. Mi ezen a furcsa??? Vagy ha ennyire szar PÓTAKU, csak elbirja a zsebed azt a 30g-ot. Kompromisszum, és lehet egész nap nyomkorászni.
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
törölt tag
válasz Gaberiellb #9916 üzenetére
Guglizni én is tudok. De minek két akku mikor nem véletlenül van a töltő..... És olyan használattal amit te írsz jó hogy elvan napokig, anyukám bírtokába ez is 2-3 napig elvolt, DE MÁR ÍRTAM ,ha akarom nálam is elvan 1 töltéssel per nap attól függ pl mennyiit mjuzikolok rajta (ami rettenetesen húzza az akkut, wifi jutub, )mennyit netezek satöbbi) De annó olyan galaxy tulajjal is beszéltem aki 2-3 szor töltötte 1 nap, édesanyám párja meg 3(!!) naponta tölti a galaxisát , persze nem játszik, netezik stb.
[ Szerkesztve ]
-
Gaberiellb
senior tag
válasz #27441408 #9915 üzenetére
Csak ma csak neked, ezzel csak elmenne 1 napig [link] (bár hozzáteszem én reggel 5-kor vettem le a töltőről a telót, és most 71 százalékon van, igaz nem nyomkodtam halálra, egy kb 15 perc net, fb, 2 kép, 1 video, kb 18 perc beszélgetés. Nem lógok folyamat hsdpa-n, ez igencsak megnöveli az üzemidőt.
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
törölt tag
válasz #12634880 #9912 üzenetére
Smarton nekem is volt task killer de szerintem felesleges..... nyertem fél nap üzemidőt.
Askformore nálam az átlagos hassználstba 2 óra jutub van 1 óra net meg vagy másfélóra játék, szóva, az átlagos használat is elég szubjektív dolog...
De ha nagyon akarom 1 napot kihúz nálam is, de mivel használni kértem, nem akarom.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
(#9906) egykori: szerintem az a javítás idén már nem jön meg, de kíváncsi leszek mit javítanak. Egyelőre semmi infó, hogy milyen javítások lesznek.
(#9908) Riuko: elég sok cikk jelent meg az apple navi hiányosságairól, bár gondolom gyorsan megoldják a problémát. Meg hát van alternatíva, nem kell az apple szoftverét használni. Én sem a gmaps-ot használom, pedig az sem olyan rossz.
-
törölt tag
válasz Gaberiellb #9900 üzenetére
Fizeted?
Amúgy nem tudom minek kéne mikor ha innen konkurens fórumokra mész ezren meg ezren leírják, hogy használják az okosukat és 2-szer 3-szor töltik 1 nap, de max 1 nap az üzemidő.
tomy86
nem 1 fórumtémát láttam már ahol a beíró, azt mondta eladja az okosát MERT A F*SZ* TELE VAN HOGY NEM BÍR KI 1 NAPOT SE a készüléke és gyakorlatilag nem mehet el biztonsággal , anélkül hogy nem viszi a töltőt és ne tudná esetleg , hol lehet bedugni a készüléket, és segítek nem 12 évesek de megnyugtatlak én is közelebb vagyok a 30-hoz..... viszont az angry birds, sakk és bármiféle pofás játék a playen leköt, ja és igen köztudott maga az üresjáratos készülék óránként 5-10 % energiát veszít azzal, hogy csak áll..... persze nem mindenki olyan lángész mint te, hogy a háromnegyed androidot kiiktatja,
(azt hiszem te írtad)
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz egykori #9904 üzenetére
Nagyon ritkán használok wifit és eddig nem volt gondom, úgyhogy erre sajnos nem tudom a megoldást. Azt tudom, hogy a Raynél (pontosabban az összes 2011-es Xperianál) voltak wifi problémák ICS-nél (valamelyik router beállítást nem szerette)? Ezt találtam a témában, amit esetleg kipróbálhatsz. De hátha lesz használhatóbb segítség is.
[ Szerkesztve ]
-
egykori
őstag
-
tomy86
addikt
válasz -HajTömeg- #9902 üzenetére