- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
Askformore #13669 üzenetére
Ez valami hasonlónak tűnik.
-
tomy86
addikt
válasz
Askformore #13446 üzenetére
"Jah, és van valami komolyabb frissítés így fél év távlatában...?"
Erre a telefonra már nem lesz több hivatalos frissítés. A tavaly nyári 4.0.4. az utolsó (587-es build).
A többire nem tudok mit mondani, lassan két éve nem használtam GB-t, de újratelepítésből baj nem lehet. -
tomy86
addikt
válasz
Askformore #12765 üzenetére
Válogass!
Gmail_4.1.2, Gmail_4.2.1, Gmail_4.3, Gmail_4.3.1, Gmail_4.5-694836, Gmail_4.5.2-714156 -
tomy86
addikt
válasz
Askformore #12762 üzenetére
Azt nem próbáltam, lehet hogy csak GB alatt működik. Ugyanúgy a framework-res.apk-t és a SystemUI.apk-t kell feltölteni, mint az akkukijelzéshez. Az xda-s fórumán utána lehetne nézni. Csinálj a jelenlegi romról recoveryben, amit legfeljebb visszateszel, ha nem működne a dolog. De ha feláll a rendszer csak valami nem jó, akkor elég ha visszateszed az eredeti framework-res és SystemUI.apk-t.
-
benfolds
őstag
válasz
Askformore #12687 üzenetére
Húha...:/ akkor jól éreztem. Olyan sűrűn mondjuk nem dobálom le a telefont (rayt haromszor tavaly majus ota), de sok kedvem nincs azon remegni, hogy mikor ejtem le az N4-et EGYSZER. Na mindegy, mar megrendeltettem haverommal. Nem lesz nehez eladni, ha nem jon be. (bocs a nyilvanos szenvelgesert)
-
Askformore
senior tag
válasz
Askformore #12673 üzenetére
Próbáljátok ki, ha jól látom az Xperia SX grafikus drivere. Én jobbnak érzem a telót, gyorsabban tölti be az alkalmazásokat, a lapozás is simább, bár az eddig is jó volt Nova Launcherrel.
-
tomy86
addikt
válasz
Askformore #12663 üzenetére
Mint a legtöbb dolgot, ezt is az xda-n
"Sony Official" adreno GPU driver for ICS
(#12664) Askformore: wipe cache mehet. dalvik cachet csak akkor érdemes törölni, ha sokszor próbálgatsz alkalmazásokat (azzal számolj, hogy utána az első indítás lassabb lesz). Néha törölt alkalmazások után marad szemét a dalvikban. Valamit gyorsít a cache törlés, bár én nem vettem észre számottevő javulást, úgyhogy inkább helyet szabadít fel szerintem, de lehet hogy tévedek.
(#12662) papeti01: igen eltüntetted.
-
tomy86
addikt
válasz
Askformore #12498 üzenetére
Játék sebességén nem hiszem, hogy sokat javítana (szintetikus teszteken pár pontot javít, de nem számottevő). Nekem annyi volt a lényeg, hogy amelyik játéknál csak fekete képernyő fogadott, ott az új grafikus driverrel hibátlanul ment.
(#12499) mathaus=): a százalékos akkukijelzés megoldható (nyilván a többit is). Nem tudom melyik Sony félére gondolsz. Korábban írtam, hogy azt az UOT Kitchennel csináltam. Ugyanúgy működik LVW-n is. Több romhoz is csináltam különböző akkukijelzést UOT-ban és mind működött.
-
tomy86
addikt
válasz
Askformore #12496 üzenetére
Volt néhány játék, ami eredetileg nem működött, viszont az újabb driverrel igen. Azt hiszem az NFL QB 13 volt az egyik.
-
tomy86
addikt
válasz
Askformore #12473 üzenetére
Én mindig UOT Kitchenben csinálom meg az akkukijelzést. A főoldalon rákattintasz a "Battery" feliratra és kipipálod a "Use this mod" checkboxot. Ezután bejön az oldal a választható akkukijelzésekkel (a színek állíthatók). Jelenleg 25 féle százalékos kijelzés közül lehet választani. Kell hozzá a framework-res.apk (system/framework mappában van) és a SystemUI.apk (system/app mappában). Miután összerakod, hogy milyen akkukijelzést szeretnél, ezt a két fájlt kell feltölteni az oldalra ("File upload" oldalon a "Select your rom from kitchen's list, or upload your own files" menüpontban a "Upload system files" opciót választva), majd a "Summary" oldalon rányomsz a "Submit work to kitchen" gombra és pár perc múlva letölthetsz egy zip fájlt, amit recoveryből tudsz telepíteni.
Gyakorlatban egyszerűbb, mint így leírva. -
Teseract
tag
válasz
Askformore #12230 üzenetére
Rendben. Bár nem értem, hogy ha softwares gond, akkor miért csak néhányunknál jelentkezik? Ez nekem így elég logikátlan. Neked rootolt rendszered van?
-
bododani
senior tag
válasz
Askformore #11963 üzenetére
Nekem is gyorsan megtalálta a jelet és a pozíciómat úgy, hogy a házban vagyok. A StreetView-el nézegettem telón az utcát ahol lakok.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Askformore #11963 üzenetére
Én GB-t használok és talán a GPS az egyetlen része a telefonnak,amivel sosem volt gondom.
Másodpercek alatt megtalálja a jelet, még az a 15mp-se kell,amit az ICS-re írtál. -
Atawallpa
aktív tag
válasz
Askformore #11872 üzenetére
Az akksi kiszedés-visszarakás is csak max egy perc. Mi vele a gond?
-
tomy86
addikt
válasz
Askformore #11872 üzenetére
Ha rootolt a telefonod, akkor cwm-ben esetleg egy "wipe battery stats" használhat, bár nem tartom valószínűnek, mindenesetre egy próbát megér.
Más ötletem nincs. Illetve, de: haldoklik az akku? -
bododani
senior tag
válasz
Askformore #11762 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom hogy lehetne megoldani.
-
bododani
senior tag
válasz
Askformore #11714 üzenetére
Igen, ez is megoldás, rakhat fel azt is. Nekem valamiért egy launcher sem tetszik kinézetre, csak a gyári, nekem ez tetszik a legjobban. Ezért váltottam vissza GB-re, mert a menü kicsit még szaggatott gyári launcherrel, jó sok app kipucolása után is.
-
Kicsikatona7
tag
válasz
Askformore #11649 üzenetére
Szerintem ez hw hiba. Másnál is előfordult már. Küld be a szervizbe és, ha szerencséd van megcsinálják és nem küldik vissza azzal a válasszal, hogy "a készüléket műszeres és üzemszerű körülmények között... blablabla ...a gyártó által meghatározott műszki paraméterek alapján üzemszerűen működik". (Azért mondom azt, hogy "ha szerencséd van", mert nekem 2x küldték vissza ezzel a válasszal anno, de egy ismerősöm ezzel a problémával ami neked van beküldte és az a válasz jött amit írtam) Nálam a tabletnél fordul elő és ezt nem app okozza.
-
tomy86
addikt
válasz
Askformore #11649 üzenetére
Én első körben újratenném az ICS-t és csak az alapvetően szükséges progikat telepíteném. Így használnám 1-2 napig és ha minden rendben, akkor fokozatosan telepíteném a többi, most is használt programot (egyszerre max. 3-4-et). Amelyik után jelentkezik a probléma, ahelyett keresnék más alternatívát. Ha már a kezdetektől nem változik a helyzet, akkor szerviz.
-
icemad
nagyúr
válasz
Askformore #11475 üzenetére
Kernelcsere esetleg? Milyen rom van a telefonodon? Nyitott a bootloader? Esetleg másik híváskezelő program?
-
bododani
senior tag
válasz
Askformore #11278 üzenetére
Rendben, köszi
-
tomy86
addikt
válasz
Askformore #11278 üzenetére
-
tomy86
addikt
válasz
Askformore #11264 üzenetére
Közben láttam a specifikációknál, hogy az MH1BL-nek OMTP szabványú csatlakozója van, tehát biztosan jó a Rayhez. Az újabb Xperiak CTIA szabványt használnak (gondolom ezért van a hozzájuk való headsetek neve után a "c" betű).
-
tomy86
addikt
válasz
Askformore #11264 üzenetére
Annak kell lennie (bár a Ray épp nincs a listában,de a többi 2011-es modell igen). Ez nem kompatibilis (2012-es modellekhez van): MH1C
-
japy
őstag
válasz
Askformore #11222 üzenetére
Ha szabad tudni mennyire olcsó?
-
Lord Soth
tag
válasz
Askformore #11223 üzenetére
Köszi a választ. Igyekeztem figyelni az ID3 tag-ek beírásánál, hogy pontos és egységes legyen. Átnézem mégegyszer. Amúgy a telefon egy előadóként listázza és az albumok neve is megegyezik, tehát elvileg nem kellene, hogy gond legyen.
-
Atawallpa
aktív tag
válasz
Askformore #11199 üzenetére
A kétnaponta történő újraindítás orvosolhatja a problémát. (lehet naponta is) a factory resetet nem javaslom, esetleg ha van fent cwm, akkor a wipe cachet időnként.
-
laci laci
addikt
válasz
Askformore #11199 üzenetére
Talán:Éjszaka kikapcs(heti 1 alk.),faktory reset.......indulásnak.
-
tomy86
addikt
válasz
Askformore #10991 üzenetére
Szerintem először próbáld ki Atawallpa javaslatát!
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Askformore #10806 üzenetére
Köszi, jó boltnak tűnik. Eddig kb hússzor tettem újra a telefont, sose volt ilyen gond facebookkal. Lehet valamit frissítettek, de a hozzászólásokban ilyesmire nem panaszkodnak. Nemtom mi ez
-
tomy86
addikt
válasz
Askformore #10637 üzenetére
Ha nem jön össze én is fel tudom tölteni.
szerk: Közben megtaláltam a Sugarsyncre feltöltött cuccaim között is. Ultimate HD 2.0 -
dokee78
félisten
válasz
Askformore #10637 üzenetére
Nagyon megköszönném.
-
pitius
tag
válasz
Askformore #10124 üzenetére
Tedd rá töltőre...végig világítani fog a LED
-
tomy86
addikt
válasz
Askformore #9985 üzenetére
Én a MyBackup Root progit használom (ingyenes), de a Titanium Backup ingyenes verziója is tudja. A fizetősek pl. fagyasztással tudnak többet.
-
benfolds
őstag
válasz
Askformore #9928 üzenetére
Lehet
-
direkt-x
tag
válasz
Askformore #9841 üzenetére
Na, sikerült lefrissítenem 4.0-ra, mert eddig a régi rendszer volt rajta.
Azóta jól működik!
Érezhetően sokkal gyorsabb lett a telefon, és kevesebb memóriát eszik.
Már attól féltem, hogy mehet a szervizbe...
Köszi a segítséget! -
benfolds
őstag
válasz
Askformore #9816 üzenetére
hát úgy néz ki, hogy ehhez tényleg root kellene...
-
benfolds
őstag
válasz
Askformore #9796 üzenetére
Nem rossz...
Nalam van, ahol 1-es channels.
Egyebkent tegnap en is at akartam allitani par dolgot ugyanott, de nem engedte elmenteni. Nincs irasi jogosultsagom? -
laci laci
addikt
válasz
Üdv.A kép tuti.App-ot kérhetem?
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
Egyébként elég jó kép lett szvsz, szerintem abszolút vállalható a kamerája, akinek ennél jobb kell vegyen nikont, telóhoz képest teljesen jó.
-
benfolds
őstag
válasz
Askformore #9791 üzenetére
A minoseg jobb lett? Latom ott lehet allitani a sztereot is.
-
tomy86
addikt
válasz
Askformore #9791 üzenetére
Akkor passz. Az xda-n volt anno ez a leírás a minőség javítására. Megcsináltam a beállításokat, de nem figyeltem az eredményt. Fotó-, videó- ügyben nem engem kell kérdezni az tuti.
-
benfolds
őstag
válasz
Askformore #9781 üzenetére
Ami nem valoszinu, h sony lesz, ha egyszer csalodtam benne. Sztem ez nem tul jo osztonzo a reszukrol. Az h kijottek ezzel a flashtoolos-os dologgal, arra enged kovetkeztetni, h ezt ok is igy gondoljak.
-
tomy86
addikt
válasz
Askformore #9776 üzenetére
ES explorer: menü - settings - root settings - és ott vannak a különböző root beállítások (root explorer, up to root, mount file system, backup system app)
-
tomy86
addikt
válasz
Askformore #9772 üzenetére
Megkeresed a fájlkezelőben és rányomsz, majd a felugró ablakban kiválasztod, hogy nyissa meg text fájlként. Root explorert felesleges megvenni. ES File Explorer ingyen van (én azt használom).
(#9773) Atawallpa: igen, tud. Megelőztél.
-
Atawallpa
aktív tag
válasz
Askformore #9772 üzenetére
ha jól emlékszem, akkor az ES file explorer is tud a rootban mókolgatni. (nem használtam)
-
tomy86
addikt
válasz
Askformore #9707 üzenetére
Azt a pöcköt nem kitolásból tették oda. Azon is vannak érintkezők. Nem tudom melyik típushoz jó.
(#9710) sebgutkopf: igen, ha lehúzod a statusbart, akkor nálam ott vannak a kapcsolók (widgetsoid).
-
tomy86
addikt
válasz
Askformore #9705 üzenetére
Én MH610-est használok. Jobban szól, mint a gyári 410-es, de nyilván nem egy Hi-Fi cucc. Viszont ennyi pénzért szerintem bőven jó.
Lehet, hogy tévedek, de szerintem a 610 és a 650 között semmi különbség nincs. Ha jól emlékszem 610-est a korábbi Xperiákhoz is adták (így kaptam az egyik haveromtól én is), az Arc-nál már 650-esként futott. -
kk831228
addikt
válasz
Askformore #9702 üzenetére
Kérdezzél rá hogy van-e raktáron!!!
-
tomy86
addikt
válasz
Askformore #9702 üzenetére
MH610, MH650. 3000Ft körül lehet kapni. Régebben még az Auchanban is lehetett ilyeneket kapni.
(#9700) Riuko: végignéztem a telefonon a gmail beállításait, de semmi, erre vonatkozó korlátozást, beállítást nem találtam. Ha nem mindig 401kB menne át, akkor arra gondolnék, hogy a mobilneted szórakozik.
-
Riuko
senior tag
válasz
Askformore #9697 üzenetére
Gmail, csatolt file. Az eredeti file rendben van a készüléken. Ugyanezzel a fiókkal a asztali gépről küldöm akkor rendben elmegy a kép. Gmail-es fiókom 2 van, mindkettővel így küldi a képet telóról.
Nekem úgy tűnik, valami beállítás lehet mert bármilyen képpel próbálkozom ilyen lesz és mind pont 401 kilóbájt. -
tomy86
addikt
válasz
Askformore #9697 üzenetére
Erre írtam ezt a választ, hogy nálam rendben működik, de azt írta nem azzal van a gondja. Feltételezem nem gondolta, hogy arról írtam, hogy milyen klasszul tudtam a webes gmailen képet küldeni.
(#9688) Pocok111: ha gyári garanciát adnak mellé, akkor mindegy, hogy hol veszed (nyilván, ahol olcsóbb).
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Askformore #9611 üzenetére
A home-al nem lépsz ki a programból csak a háttérbe teszed, nem zárod be, aminek nem kéne problémát okoznia. Azt el tudom képzelni, hogy az általad használt app annyi memóriát eszik, hogy a többit folyamatot amennyire lehet kiüríti a rendszer a memóriából és akkor tölti vissza, amikor váltani akarsz.
A háttér gyorsítással persze lehet próbálkozni vele, illetve nélküle is. Volt már olyan, hogy a plusz fícsör okoz gondot. -
tomy86
addikt
válasz
Askformore #9638 üzenetére
Csak az 5.0-ás audio engine-t tettem fel (a zip maga 2MB meg az apró). Nincs benne walkman, azt külön kell feltenni (azért is van az addonok között), de azt nem tettem fel, mert nem rajongok a Walkmanért, én maradok a Mortnál.
(#9639) kk831228: gyárilag az MH410-et adják hozzá, de az nem "agybadugós" úgyhogy lecseréltem.
-
vaiszab
csendes tag
válasz
Askformore #9620 üzenetére
Nekem is 587 van fent, eddig semmi hibát nem tapasztaltam. Nem akarnám ujra rakni, mert nem szeretnék mindent egyenkén telepítgetni. Nincs semmi lehetőség, hogy frissítse a zenetárat?
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Askformore #9605 üzenetére
Gyári böngésző esetén ilyet még sose tapasztaltam, pedig több lap is nyitva volt, majd bezártam őket és kiléptem. Se Gb-en se Ics-en nem volt ilyenem.
Nem állítottál be véletlenül valamit a háttérfolyamatok korlátozásánál? -
tomy86
addikt
válasz
Askformore #9604 üzenetére
-
SzPeti87
tag
válasz
Askformore #9604 üzenetére
Igazából fogalmam sincs
Fölraktam mert hát új...
Antutu is csak az adreno driver után került föl a telóra, szóval még pontértékben sem tudom kifejezni, hogy mennyivel jobb, ha jobb.
szerk.: leteszteltem antutu-val: 3248
sd kártya írás, -olvasást valamiért nem tesztelte le (lehet azért, mert csak kb.50Mb szabad hely van -
benfolds
őstag
válasz
Askformore #9485 üzenetére
az miért jó egyébként, ha csak gms-re van állítva a mobilhálózat? mennyivel növeli az akksi időt? (gondolom ez az átállítás oka)
-
SzPeti87
tag
válasz
Askformore #9398 üzenetére
Én is ezt raktam föl. Működik rendesen. Annyi szépséghibával, hogy sms-nél nem zölden, hanem kéken villog. FinalOdexedNotificationLedFix_4.1.B.0.587.zip-et tettem föl.
-
Kicsikatona7
tag
válasz
Askformore #9396 üzenetére
És a led-re tudsz valamit?
Egyébként az új ICS van rajta. -
tomy86
addikt
válasz
Askformore #9320 üzenetére
Ha ragaszkodsz a Walkman lejátszóhoz, akkor ezek szerint nem. Megoldás: vagy másik lejátszót használsz vagy esetleg az xda-n keresgélsz, hátha van megoldás. Apexen sem működik pár gyári widget. Az okát nem tudom.
-
Askformore
senior tag
válasz
Askformore #9320 üzenetére
A kérdés továbbra is fennáll, mert nem találok :S
-
tomy86
addikt
válasz
Askformore #9318 üzenetére
Néhány Sony widget csak a gyári launcheren megy. Ilyen pl. az időjárás widget is, ha jól emlékszem.
-
gabor231
tag
válasz
Askformore #9271 üzenetére
nekem is detto ugyanez a baj a most rátett ultimate hd rommal.:S megy vissza valami gb rom,vagy nemtudom mitcsináljak.
-
törölt tag
válasz
Askformore #9278 üzenetére
azért gondolom jópár ingyenes playes játékkal elbír
Nem GTA-zni szeretnék meg ilyesmi.
-HajTömeg-
Aki ismeri a smartot az tudja, hogy komoly teljesítmény beli problámái vannak. Arra írtam amit írtam azt hittem egyértelmű, no mindegy a kijelző mérete ott se zavar főleg ha oldalra fordítom.....
-
kk831228
addikt
válasz
Askformore #9271 üzenetére
Nem vagyunk egyformák...
Nekem idáig jó a hd rom.
-
kk831228
addikt
válasz
Askformore #9269 üzenetére
.587 ics?? Képstabi ki. ultimate hd 2 rom meg rárakod ezt a modot jónak kellene lennie...
-
tomy86
addikt
válasz
Askformore #9266 üzenetére
-
laci laci
addikt
válasz
Askformore #9243 üzenetére
cm9-ethasználok és van ezekhez kiegészítő progik.
-
benfolds
őstag
válasz
Askformore #9214 üzenetére
sajnos, mint nemrég, a 75%-os google play akció idején kiderült, nem jó a bankkártyám internetes vásárlásra, ezért egyelőre kénytelen vagyok kéthetente letörölni, majd újból feltenni. de januártól bankot váltok, és új kártyám lesz, akkor meg fogom venni, mert inkább fizetek érte egy 1000-est, minthogy kéthetente 5-10 percet azzal töltsek, hogy az igényeimnek megfelelő beállítsam.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Askformore #9202 üzenetére
Ahogy elnézem a túlnyomó többség csak kérdez és válasz soha nem jön. Szerintem ez is ilyen lesz.
-
benfolds
őstag
válasz
Askformore #9093 üzenetére
Szerintem Atawallpa is ertette mirol van szo, viszont a wifi-nek ott nem szabadna megjelennie. Nem is az jelent meg, akkor lenyegesen magasabb szamok lettek volna. Par ujrainditas es mobilnet ki-bekapcsolas utan mar hozzadta azt a par megat is...
-
MarceeKa
tag
válasz
Askformore #9067 üzenetére
Nem kaptam superuser alkalmazást!
-
tomy86
addikt
válasz
Askformore #9024 üzenetére
Nekem is az a tapasztalatom, hogy akkor marad a nagy kép, ha az adott kontakt nincs a gmailel szinkronizálva. Egyéb esetben az első szinkron után már kis kép jelenik meg
-
Doriro
tag
válasz
Askformore #9022 üzenetére
Igen ICS-en nagyobbak lettek. Pont nemrég tettem képeket a kapcsolatokhoz.
-
Atawallpa
aktív tag
válasz
Askformore #9022 üzenetére
Szerintem ez a google mail hibája. Én a jj romon,meg most a pac romon a nagyobb képeket ezzel szinkronizálom. Nem tudom, hogy a gyári romon működik e.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Askformore #9018 üzenetére
Igen? De jó
Akkor sztornó megint
-
Askformore
senior tag
válasz
Askformore #9008 üzenetére
Semmi, rájöttem
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Askformore #8997 üzenetére
Ez már a launcherek bőségének a zavara. Lehet kipróbálom valamikor. Egyelőre a nova már javulást hozott, illetve tetszik, hogy a program listából el lehet rejteni a számomra érdekteleneket, hogy ne listázza. Csak a teljes programlistánál alulról a soft gombok hiányoznak. Cserébe viszont a főképernyős ujjmozdulatos parancsok nagyon jók.
-
Atawallpa
aktív tag
válasz
Askformore #8950 üzenetére
Ha egyáltalán nem nyúlsz hozzá (vagy nagyon ritkán) és fix 2g-re rakod, akkor 8 nap. (nyaralás alatt tesztelve - no net, no hívás pár sms, naponta kb 5-ször néztem rá)
-
törölt tag
válasz
Askformore #8941 üzenetére
Neked a Ray akuja meddig bírja a tesztekben 2,5-3 napot írtak míg a Solanál max 1 nap,de volt hogy előbb lemerült,Leginkább telefonálni kell de azért ha már ilyen telót veszek akkor már 1-2 netezés is belefér,fényképezni és videózni csak végszükség esetén fogom használni mert valjuk be nem arra való,de a tesztek alapján sokkal jobb a Ray
-
válasz
Askformore #8941 üzenetére
Hmm, télen, kesztűben milyen jó is lesz majd a sola tulajoknak...
(ICS óta vezérelhető a telefon menü szinten is kesztyűben, lebegő ujjal, nem csak egy-két helyen)Egyébként sokáig a sola-val szemeztem, mert a ray-t lecserélem (pontosabban kiegészítem) egy U-val.
Szóval sola is esélyes volt.
Aztán párommal rászoktunk a Talk videocsevejre, így sola sajnos azonnal kiesett, pedig nyerő lett volna a memkari aljzat...
Így U maradt. -
adambenda
csendes tag
válasz
Askformore #8912 üzenetére
?
-
japy
őstag
válasz
Askformore #8594 üzenetére
Próbáld meg ezt!
-
tomy86
addikt
válasz
Askformore #8594 üzenetére
Ha rootolt GB-d van, akkor itt elég sok mindent átalakíthatsz: UOT kitchen. Ha nem, akkor kérdezz rá ebben a topikban, hátha valakinek van ötlete, bár root nélkül szerintem nem fog menni.
-
Askformore
senior tag
válasz
Askformore #8592 üzenetére
Vagy nem tudtok esetleg egy olyan programot mondani, amivel a status bart át tudom színezni? Tehát ha lehúzom, GB-n szürke, de én feketét szeretnék. Köszi!
-
Atawallpa
aktív tag
válasz
Askformore #8524 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom. Mondjuk root+cwm nélkül én nem tudnék meglenni.
Ha elrontja a rendszered, akkor max flashtoolal felraksz egy szűz GB romot és előről próbálkozol. -
tomy86
addikt
válasz
Askformore #8524 üzenetére
Ha nincs rootolva, akkor szerintem a SystemUI-t sem tudod telepíteni, mert azt a system/app mappába kell bemásolni, felülírva az eredetit és rw-r-r jogokat adni neki. Utána telefont újraindítani és kész. Tehát nem a szokásos (rákattint és feltelpül) módon telepíted.
-
Atawallpa
aktív tag
válasz
Askformore #8520 üzenetére
Szerintem a státuszbár az a frameworkben van benne valahogy, az meg firmware függő. De az XDA-n szerintem ICS kinézetű dolgot GB-re.
Ha a widgetekre (ki-be kapcsolásokra) gondoltál, akkor ez van az xda-n. Kifejezetten GB-re -
tomy86
addikt
válasz
Askformore #8520 üzenetére
A listából SystemUI.apk biztosan kell neked és talán az OnOffTools.apk. Ez utóbbi nem biztos (sőt inkább nem). A módosított SuystemUI kell az értesítősávhoz és az ott elhelyezett kapcsolókhoz.
Az OnOFFTools nem tudom mi lehet, de az nem kell az értesítősávon elhelyezett kapcsolókhoz. Ahhoz csak elég a SysteUI.apk, ill. szokott lenni egy QuickPanelSettings.apk, de nem létszükséglet.
-
tomy86
addikt
válasz
Askformore #8378 üzenetére
Nem volt vele különösebb gondom csak apróságok. Csak semmivel sem nyújtott többet nekem, mint a gyári. A launcher nekem sem jött be (én most is apexet használok). Semmivel sem éreztem gyorsabbnak annál, amit most használok. Mire mindent eltávolítottam ebből, ami nekem nem kell és feltelepítettem, amiket használok, addigra memóriahasználtság is nagyjából egál volt. Szerintem ez is nagyobb dobás nyitott bootloaderen, custom kernellel (mint a legtöbb főzött rom).
-
törölt tag
válasz
Askformore #8378 üzenetére
Nekem a home launcher meg a menü gomb megnyomása utáni menü nem jött be.
-
törölt tag
válasz
Askformore #8366 üzenetére
-
Syl
nagyúr
válasz
Askformore #8361 üzenetére
Én pár napja a MIUI 2.9.21-et használom és nagyon meg vagyok vele elégedve. A led is megy, ráadásul itt több eseményre lehet színeket beállítani.
(#8363) Csabesz666
Reboot volt?
-
tomy86
addikt
válasz
Askformore #8352 üzenetére
Nem csak az első kép olyan teló tesztjéről készült, ahol 1,6GHz-re van húzva a CPU. Zárt bootloder esetén 1024MHz-en megy, nyitottnál meg annyira állítod, amennyire akarod/mered
.
-
sir fg
aktív tag
válasz
Askformore #8175 üzenetére
Ezzel együtt használva elvileg tudhatja azt, amit szeretnél. Viszont ez szvsz drága lenne még akkor is, ha tényleg jó, viszont még azért ki is kéne próbálni...
Szerk: van belőle trial version, a linkelt Play oldalon ott a link. Szerintem próbáld ki.Doriro: Akkor az biztos csak a burkolat anyagának a színe miatt van. Nekem, mivel fekete van, természetesen nem olyan.
-
sir fg
aktív tag
válasz
Askformore #8171 üzenetére
Ez lehet, hogy tudja:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devasque.rotationlocker"Includes a Tasker/Locale plugin so you can automate the rotation switch based on different profiles"
--> tehát még kellhet hozzá egy másik program is (Tasker/Locale), nézd meg azokat is, hogy mit tud, lehet, hogy a kettővel összehozhatod. -
benfolds
őstag
válasz
Askformore #7958 üzenetére
és azóta hányszor frissítetted az alkalmazást?
-
benfolds
őstag
válasz
Askformore #7956 üzenetére
böngészőből való facebookozás vagy erősebb telefon vásárlása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest