- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakhalin
csendes tag
Kis visszaolvasás,kereső és itt is a varázslat....
-
Simba86
senior tag
meg tudnád nekem magyarázni, h miért lenne jobb a 2.3.7, mint a telón levő 2.3.4(?)?
komolyan kérdezem... tudsz olyan szignifikáns változásról, ami miatt lenne értelme keresni ilyen romot? (ha egyáltalán létezik...)
(az előző kérdéseidből kiindulva kételkedem abban, h tudnád a választ, de örülnék, ha megcáfolnál és akkor elnézést kérek...)
jótanács: sztem tanuld meg az alapokat előbb: a root fogalmát, hatásait, stb, utána modolj...
-
-
dobobazsy
őstag
kéne, hogy tudjon olyat, mert az összes alkalmazás közt fellelhető. de én a gyakorlatban még sosem próbáltam ki.
Simba86: igen, fókusz közben van vaku, aztán fényképezésnél nincs.. reménykedni se tudok benne hogy éles lesz a kép, ha szinte teljes sötétségben akarok képet csinálni.
nálam a gyári szoftver ilyet nem produkált, az vert volna még oda.. csak a real ics és lite csinálja (legalábbis ezeknél vettem észre)ja és titanium backupal jegeld le a xperia kezdőképernyőt, és akkor talán nem fog fc-zni.
-
fatal`
titán
Nem kell hozzá ROOT. Flashtool kell csak.
Parancsolj, itt az 58-as build, flashtoollal tudod feltenni, az is bele van csomagolva, igaz picit régebbi verzió (0.6.6): SK17i 4.0.2.A.0_58 GLOBAL (2.3.4)
-
e-newsee
addikt
Én kicsit a sajátomra is reagálva (#5365).
Megvettem a kommentben hivatkozott Jabra Clippert. Működik a telefonnal, a hangereje megfelelő volt, a minősége meg teljesen jó séta közbeni zenehallgatásra. Pláne, hogy 3,5-es jack aljzata van, így a kedvenc fülesünkkel is lehet használni. Elég masszív kütyünek látszik, Szerintem megérte azt a 12.300 Ft-ot szállítással együtt.
Ja, és kezeli a gyári lejátszó, és a winamp is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest