Új hozzászólás Aktív témák
-
Bergo
tag
válasz
xperiababu #13203 üzenetére
Gyári kártyafüggetlen és rootolt a telcsi
így nem csak ezt töröltem hanem már minden gyárit is ami nem kell
minden telcsimnél ez az első hogy root aztán a nem kellő alkalmazások eltávolítása
ennél is így volt csak ezt a progit hagytam még mert nem tudtam milyen e-mail kliens. Így most már tudom és töröltem
Igaz ennél a telcsinél kellett még változtatás mert ez a 4 sarkos buborék nekem nagyon nem gyere be meg a menüben lévő 3 sor is kevés
most ilyen
-
fatal`
titán
válasz
xperiababu #12589 üzenetére
ROOT kell.
-
Kajla5
aktív tag
válasz
xperiababu #11478 üzenetére
Ez mennyibe fáj?
-
Kajla5
aktív tag
válasz
xperiababu #11474 üzenetére
Mi ez a biztosítás dolog?
-
fatal`
titán
válasz
xperiababu #11462 üzenetére
OTA-n hiába várod az ICS-t, mert a Sony nem adja ki. Le lett írva már az elején, hogy OTA-n nem lesz elérhető az ICS csak gépre dugva PCC-vel / SUS-sal.
-
ithomas
őstag
válasz
xperiababu #11462 üzenetére
De miért OTA?
A Sony szándékosan nem OTA frissítésként szállítja az ICS-t.
Bőven megelégednénk, ha sima usb-s módszerrel is frissíteni lehetne...de NEM. -
mrlujoak
veterán
válasz
xperiababu #11383 üzenetére
Szolgáltatói verziónál gyakorlatilag bármikor jöhet, és jósolhatatlanul sokat is csúszhat.
Kommunikációnak sincs értelme, mert a gyártó a szolgáltatóra, a szolgáltató a gyártóra mutogat, kinél van, ki miatt csúszik a szoftver... Ezen még csak gondolkodni sem érdemes, hiszen üzletpolitikailag nem fogják az orrodra kötni a pontos okot és státust...Osztom (#11382) dobobazsy véleményét, ha nem bírod kivárni, tedd fel azzal!
-
natë
nagyúr
válasz
xperiababu #11383 üzenetére
Nem tudsz mit elrontani.
-
dobobazsy
őstag
válasz
xperiababu #11380 üzenetére
ne vedd biztosra amit mondok, de ha a telefon javítására mész sem rakja fel?
vivaz pro-t frissítettem így havernak multkor, nem egy kategória a 2 telefon.
rámentem, hogy keressen frissítést, azt mondta, hogy a legújabb van fent, a telefon javítása résznél meg felrakott egy újabbat.másik: flashtoolal nyugodtan felteheti bárki az ICS-t, nem lesz semmi probléma belőle
gyanítom nekem se volna a mai napig ICS-em, ha nem rakom fel flashtool-al. -
mrlujoak
veterán
válasz
xperiababu #11380 üzenetére
WTF?
"nem adta ki a Sony a gyári szoftvert a telefonhoz."
Már hogy a búsba ne adta volna ki a gyári szoftvert a Sony?!
Te gondolom a szolgáltatói verzióra gondolsz...
-
sdd2
veterán
válasz
xperiababu #6762 üzenetére
Aksi nélkül, simet ki, sd-t ki és 2 másodperc. Tuti kuka.
szente
Van mód szolgáltatóson bootloadert nyitni de a fórumon ezt nem mondhatom el, ha érdekel dobj egy PÜ-t.
-
(jan)
őstag
válasz
xperiababu #6753 üzenetére
Mikró!
-
(jan)
őstag
válasz
xperiababu #6720 üzenetére
asztalcsapkodás megvolt ?
-
ithomas
őstag
válasz
xperiababu #5922 üzenetére
Most akkor a T köcsög...vagy a Sony?
Vagy mindkettő, csak mert lusta vagy gariztatni a telót..
(Ha jól emlékszem ez már vagy a 10. gyalázós hozzászólásod...) -
ATM_automata
őstag
válasz
xperiababu #5143 üzenetére
Hát...vitatkoznék veled, de nem teszem
Csak leírom, hogy a páromnak egy fehéret vettünk, ahogy korábban is írtam már. Teljesen egyben van a készülék, jó anyag minőség és összeszerelés jellemzi. Nem lötyög, nem áll el, nincs semmi baja. Komolyan magasan jó minőségű a vas.
Akksi: teljesen rendben van szintén, páromnak 2 napot elmegy, úgy, hogy nem kapcsolgat rajta ki semmit, netezni minimálisan netezik és a háttérben fut az email + egyéb szinkronizálások és szokásos androidos háttér folyamatok.
Ár:Hát...ez megint elég szubjektív, ki mennyit ad érte. Mi MM S díjcsomagba vettük 2 év hűséggel, ha azt nézem, hogy én XL csomagba 24K-ért vettem az SGS2-őt akkor nem volt olcsó ez se 34-ért, de szerintem bőven megért ennyit.
-
fatal`
titán
válasz
xperiababu #5151 üzenetére
Nem küld anonim statokat, ha elolvasnád és letiltanád az első bekapcsolás után.
Flasheld vissza a 2.3.3-at otthon, ha annyival jobb volt. Ne a T-Mobilehoz vidd, hanem a gyártói szervízbe, ha rinyálsz nekik kicserélik az alaplapot is a cirip miatt, legalábbis sxxcorp kicseréltette.
Vagy ha ennyire nem tetszik a telefon, el lehet ám adni és venni egy másikat.
-
ko9
addikt
válasz
xperiababu #5151 üzenetére
Ha zavar az adatszolgáltatás, akkor rakd fel a ROM-om. Abba nincs benne az az app ami ezt csinálja... Meg a sok bloatware sem...
Vagy ha visszaakarsz állni 2.3.3ra, Wotannal megteheted. -
fatal`
titán
válasz
xperiababu #5145 üzenetére
Talán gariztasd. A ciripelés jelen van, de ezt tudhattad volna, ha olvastad volna a topicot. Az összeszereléssel és az aksival pedig semmi probléma nincs.
-
MyckY
senior tag
válasz
xperiababu #5143 üzenetére
mért mi baj a telefonnal mi nem tetszik benne?
-
fatal`
titán
válasz
xperiababu #5140 üzenetére
Több hete elérhető már. Frissítsd le, javít 1-2 dolgot, elvileg pl. a WiFi kezelésen. Új funkció nincs.
-
Crob
tag
válasz
xperiababu #4536 üzenetére
hát sztem nagyjából olyan fülest veszel amilyenre pénzed meg kedved van...
-
Crob
tag
válasz
xperiababu #4532 üzenetére
headset téren nem értem a kérdést, jackdugósat, milyet vennél
-
ATM_automata
őstag
válasz
xperiababu #4488 üzenetére
Buta kérdés. Minden meríti az akksit ami terheli a készüléket és időzített futtatással fut...mondjuk pl. mail lekérdezés ami + net forgalommal is jár, ami még plusz energiát vesz fel.
Az, hogy mennyire meríti az már jobb kérdés, de erre meg szerintem senki sem fog tudni válaszolni neked. Szerintem nem ez fogja órákkal csökkenteni az üzemidődet, hanem mondjuk a Farm Story és Contract killer megspékelve 5 percenkénti email lekérdezéssel + folyamatos RSS feed letöltések
Szóval a 3G watchdog szerintem nem emész fel nagy energiákat. Amúgy szerintem próbáld ki a Droid Statot, én erre tértem át a 3G Watchdogról.
-
fatal`
titán
válasz
xperiababu #4451 üzenetére
Én nem erőltetném ezeket a kínai szarokat. Eleve az sem biztos, hogy leadja, ami rá van írva.
-
Isten88
senior tag
válasz
xperiababu #4451 üzenetére
-
jose999
senior tag
válasz
xperiababu #4305 üzenetére
Nem normális... amelyiket próbáltam, mind hiba nélkül ment... jobb lenne, ha visszavinnéd, ahol vetted...
-
-Valinas-
senior tag
válasz
xperiababu #4289 üzenetére
Reméljük, hogy nem a helyesírásodtól kapott processzorgörcsöt...
-
BRIKLY
veterán
válasz
xperiababu #4289 üzenetére
akkor kifogtál egy selejtet... szervíz.
-
ko9
addikt
válasz
xperiababu #4145 üzenetére
Akkor nézzenek fel a saját fórumjukra... Nem én találtam ki itt a forrás.
Amúgy elég régóta használom, nekem tényleg nincs semmi bajom vele, szó szerint le kell nyelni ezt a bogarat
-
ko9
addikt
válasz
xperiababu #4138 üzenetére
Magyarország
06 1 880 47 47
06 1 880 47 47 (Xperia™) -
fatal`
titán
válasz
xperiababu #3965 üzenetére
Backupot rootolt telóval titanium backup. A kártyán lévő / gyárilag törölhető appokhoz nem kell rootolt teló elég az appmonster nevű app, de ez azt hiszem a beállításokat nem menti ki.
Miért akarsz moxierrel gmailt használni, mikor ott a gmail kliens a telón?
A pontszám gondolom portszám akart lenni és a TLS portja kell, nem a 25-s, de nem próbáltam még beállítani a Moxiert hozzá, mert szerintem teljesen felesleges.
-
fatal`
titán
válasz
xperiababu #3958 üzenetére
A Moxier Pro egy levelező kliens exchangehez (méghozzá elég jó).
Én nem használom, mert most nem kell, de csináltam backupot és aztán töröltem.
Rootolt teló kell a legtöbb gyári app törléséhez, de pl. a moxier, a mcafee, xperia hotshots, uefa törölhető anélkül is.
Ha nem egyfolytában csesztetem a telót (szó szerint egyfolytában), akkor simán kibír egy napot úgy, hogy nekem a WiFi sosincs kikapcsolva, igaz nem mindig lóg hálózaton, attól függ hol vagyok éppen, de a nap nagy részében igen.
Tegnap otthon voltam, egész nap wifin volt, jónéhány órát csesztettem is és 40%-on dugtam éjfél körül a töltőre úgyhogy nálad valami nem stimmel. Ebben volt játéktól kezdve netezés, zenehallgatás és 1,5 óra beszélgetés is, igaz nem reggel, hanem délben húztam le a töltőről.
7 óránál rövidebb idő alatt még újkorában sem sikerült lemerítenem.
(#3962) e-newsee: Az Xperia for Facebook a telefonkönyvben lévő felületért és a timescapért felel, ha jól tudom. Persze a Facebook for android is kell hozzá azt hiszem.
-
zotyesz66
őstag
válasz
xperiababu #3958 üzenetére
A vírusirtó simán törölhető (McAffee). Nem rootolt a telefonom. A Moxier Pro fönt van még, de nem használom, az egy profi e-mail kliens állítólag... Lehet, hogy ha leszedném, még tovább bírná. Most kb. 4 és fél órája húztam le a töltőtől és 87%-on van. Munkába jövet zenehallgatás volt meg egy kis facebook, de más semmi.
-
jose999
senior tag
válasz
xperiababu #3950 üzenetére
5 óra az durva azért...nálam simán elmegy egy napot, állandó wifi mellett. Reggel leveszem, este felteszem a töltőre. Gondolom ha nem megy állandóan a net, még jobb lenne ... HTC Desire után ez nem rossz... na azt naponta 2x tölteni kellett, ha intenzíven használtam
Valakinek esetleg ötlete, hogy alapból SD-re nemtse az appokat? Köszönöm szépen!
-
zotyesz66
őstag
válasz
Nekem is nagyon rossz volt az üzemidő. Mondjuk nem 5 óra, de óránként 7%-ot simán merült, ha nem csináltam semmit. Aztán leszedtem a gyári víruskergetőt róla és egy játékot (eternity warriors, mikrotranzakciós szar) és láss csodát, rögtön kibír simán egy teljes napot erős használat mellett is. Ha nem piszkálom, akkor 2 napot is.
-
ko9
addikt
válasz
xperiababu #3954 üzenetére
Attól függ milyen készüléked van, nyitható-e a bootloader, vagy nem.
-
ko9
addikt
válasz
Már tettünk, kész a módosított kernel
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
Próbáld meg csak 2G-vel használni, az segít valamennyit.
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
xperiababu #3948 üzenetére
Most jött ki a 2.3.4.
Gondolom egy darabig nem lesz újabb. -
Ricardo
titán
válasz
xperiababu #3826 üzenetére
Szerintem nem cserélik. Amúgy mivel nagy százalékuk ciripel, így nagy az esély, hoy a következő is ilyen lenne.
-
ko9
addikt
válasz
xperiababu #3244 üzenetére
Hát én buszon zenehallgatással (napi 3 óra), suliban WiFizéssel, stb, simán elérem a 2 napot... Lehet én csinálok valamit rosszul.
-
ko9
addikt
válasz
xperiababu #3241 üzenetére
Köszönjük az értekes hozzászólást minden sonyeriksson használó nevében. Te vagy az első, aki ezt mondja.
Én kijelenthetem több mint 2 hónap után, hogy rohadt jó a telefon. Na 1-1.
Te naponta odanyomod a füledhez a telefont, és hallgatod a ciripelést? Engem nem igazán zavar, ott a 2 év garancia, ha elromlik, akkor visszaviszem, és legalább lesz egy új készülékem. -
válasz
xperiababu #3135 üzenetére
""kőbunkónak""
Nem értem, hogy érted, te tudod.
Első kérdésre: beállítások, telefonadatai, szoftverfissítés.
Egyébként nincs, és nagyon valószínű, hogy hivatalosan nem is lesz.Második kérdésedre: igen normális jelenség, az alap hardver a 2.1 szoftverrel kevés hozzá, lehet próbálkozni főzött ROM-mal, itt jobban van optimalizálva a szoftver és a hardver kapcsolata, de számtalan egyéb további probléma forrása lehet majd ez a főzött ROM.
Szóval ha nagyon fontos ez az együgyű játék, akkor vagy veszel egy jobb telót, vagy marad a tuningolás. Maga a telefon rendszerének a fejlesztése kimondottan izgalmas játék. -
e-newsee
addikt
válasz
xperiababu #3135 üzenetére
Én is frissítettem, de nálam teljesen jól viselkedik utána is, pedig nem egyszer játszottam már azóta vele. Próbáld meg újra telepíteni!
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
xperiababu #2637 üzenetére
Oktober vegere mondtak a frissitest.
-
detty003
csendes tag
válasz
xperiababu #2545 üzenetére
Igen hosszan nyomtam. legközelebb ha ilyen van megpróbálom röviden hátha az úgy jó lesz. Ha nem lesz jó akkor nem tom mit csináljak.
köszi -
e-newsee
addikt
válasz
xperiababu #2548 üzenetére
Mini prora is érvényes, azt néztem, de ahogy ismerem őket (és magamat), ha most megrendelem, jövő héten még egy 5-öst csökken.
-
Bambusznád
tag
válasz
xperiababu #2544 üzenetére
Bárhova. pl. Youtube
-
detty003
csendes tag
válasz
xperiababu #2541 üzenetére
még nem néztem.hosszan nyomjam a bekapcs gombot vagy roviden?
-
ko9
addikt
válasz
xperiababu #2541 üzenetére
-
sxxorp
őstag
válasz
xperiababu #2512 üzenetére
Fel tudnál tölteni valahova egy csendes környezetben készített 15-20s hosszú videót?
Egyébként senki nem mondta, hogy mindegyik rossz. Örülj, hogy a Tiéd az, de ettől még sok a hibásEnci: ami tényleg komikus és [moderálva]: "ha annyira káros volna ez a statikus zaj, véleményem szerint meg sem kapta volna az FCC engedélyt", ez komoly?
Az összes híresen hibás telefont engedélyeztékAz a pár korábbi hozzászólás téved: ott a zaj szinte mindig, ha aktívabb a telefon. Például inaktív a képernyő, de GPS-t kerestetsz a telefonnal. Ezért hívás közben is hallható (főleg, hogy a fülednél van...)
[ Módosította: 7 ]
-
Predator2
addikt
válasz
xperiababu #2515 üzenetére
nekem nincs Mini pro-m
ha vásárolnék ezeket az adatokat már csak vásárlás után látnám? (gondolom)
SE mit nyilatkozott a hibákkal kapcsolatban?
-
HEKIT99
csendes tag
válasz
xperiababu #2512 üzenetére
Hanyadik héten gyártották a telefondodat?
pl:SK17i
SI 1249 - 4773
11W32 -
Isten88
senior tag
válasz
xperiababu #2472 üzenetére
Igen, ftp-n keresztül is megoldható. Van marketban is pár program rá.
-
válasz
xperiababu #2397 üzenetére
Hát igen, a vírusok ellen. Azért szedtem le a Wave-et mert az fizetős meg regelni kell stb.
De helyette van AVG és ingyenes és ha wifi van frissít. jobb félni mint megijedniAz alkalmazásokról meg, szerintem ha csak marketről töltesz le, és olyat amit már több ezren töltöttek le és jó érékeléseket kapott, nem lehet gond
-
ko9
addikt
válasz
xperiababu #2397 üzenetére
Bambusznád:
Tényleg, bocsi, mindig is rossz volt a nickmemóriám
Mennyiért vetted és honnan? Ez is olyan "gumírozott" mint a fekete? -
válasz
xperiababu #2387 üzenetére
Így már értem, akkor bocsánat! Én nem próbáltam ezeket törölni, csak a wave securityt azt probléma nélkül leszedte, a többi nem zavar.
Amúgy én is formáztam egyből és nincs gond. -
ko9
addikt
válasz
xperiababu #2387 üzenetére
Én is formázással kezdtem, azóta se hiányzik semmi róla
-
Davey7
senior tag
válasz
xperiababu #2380 üzenetére
Koszi a valaszt, nem mondtam, de tudom mi az az E meg a 3G meg a H
Gerincvarosban lakom es epp emiatt kerdeztem,hogy miert csak E betu van, valoszinu azert mert nem talaltam,hogy hol lehet atkapcsolni. Hol van az a gyors kapcsolat menupont ahol at tudom kapcsolni? -
válasz
xperiababu #2380 üzenetére
"-Alapértelmezetten telepített alkalmazások: Tetris Demo, OfficeSuite, Games by PopCap, AXN Player, LiveWire kezelő, stb... szívesen letörölném, hogy még ennyi helyet se foglaljanak a memóriában. Garanciavesztés miatt nem nyúlok a telefon lelkébe. A legrosszabb, hogy újraindításkor ezek automatikusan elindítják magukat.
"
Garanciavesztés? Nehogy már
Nem rootolni akarod a telefont hanem egy alkalmazást akarsz eltávolítani, semmi köze a garanciához!
-
FET-MEN
veterán
válasz
xperiababu #2355 üzenetére
fülesre egy jó app marketről: powerAMP de az ingyeneset szedd le ne a fizusat. az egy jó zenelejátszó profi hangszínszabályzóval.
-
Lajdzsi
tag
válasz
xperiababu #2355 üzenetére
Csak a készülék oldalán lévő gombokkal lehet ezt befolyásolni (fel-le) tudtommal.
De előfordulhat, hogy a marketen van erre alkalmazás, sose tudni.
Konkrétabbat sajnos nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest