Hirdetés
- iPhone topik
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz Lion76 #17152 üzenetére
USB OTG kábellel akassz rá egy USB-s egeret, és máris megjelenik a kijelzőn az egér mutató, amivel aztán ugyanúgy tudod "tapizni", mint ujjal. Jobb klikk a vissza gomb, középső (görgő) klikk a menü.
Bluetooth-os egeret azért nem javaslom, mert annak a beállításához még kellene előtte bűvölni a kijelzőt.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Lion76 #16617 üzenetére
Egyben van a kijelző és az érintő felület is ennél a telónál, de legalább nem megfizethetetlenül drága, lehet rendelni viszonylag olcsón az ebayen. Én cseréltem az enyémben kijelzőt mert karcos volt, viszonylag egyszerűen meg lehet csinálni, ha megnézel egy szétszedéses videót a Youtubeon. A gond azzal van, hogy ezek a kijelzők utángyártottak, a konkrét képminőség a bekapcsolás után derül ki.
Én úgy jártam ezzel, hogy bekapcsolás után rettentő ronda sárgás képe volt, ráadásul a színvilág folyamatosan változott a használat közben, hol beállt normálisra, hol megint sárgás lett, míg végül kb. 1 hét után beállt normálisra és most olyan képe van, mint amilyen a gyárinak volt. Hogy aztán szerencsém volt-e vagy ennek így kell működnie, az jó kérdés.Amúgy használd a hozzászólás szerkesztése funkciót, miután írsz valamit és írnál még. Úgy egy hozzászólásba kerül mind.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
MODERÁTOR
-
SimonJanos
aktív tag
válasz Lion76 #15809 üzenetére
A Moxier "vállalati levelezés" ("Exchange ActiveSync Email with Direct Push")...
Teljesen felesleges, mert az anélkül is belőhető.A McAfee meg..., akkor már inkább avast! ha kell egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
senior tag
-
Isten88
senior tag
válasz Lion76 #13610 üzenetére
Heló!
Nem "retek", hanem gyári/szolgáltatói programok, demók, ajánlások, stb. Formázhatod, fat32-be ajánlott. Ha vannak rajta számodra fontos dolgok, akkor formázás után értelemszerűen azok a továbbiakban a kártyáról elérhetetlenek, hozzáértőknek nehezen, de elérhetők lesznek.[ Szerkesztve ]
-
Isten88
senior tag
válasz Lion76 #11087 üzenetére
Heló!
A FullHD filmeket már nem biztos, hogy gond nélkül viszi a nagy ráták miatt, a HD-val is előfordulhat, hogy gondjai lesznek, ki kell próbálni.
Én ezt használom: MoboPlayer.
Viszont ha viszi is a HD és FHD filmeket, felmerül egy másik probléma: hogy teszed rá FAT/FAT32-es fájlrendszerre az 5 gigás mkv/mp4 filmet?
Véleményem szerint erre a telefonra hagyd meg a DivX/Xvid filmeket, HDMI kimenet sincs, ami miatt megérné ezen nézni, az akksit is jobban eszi a dekódolás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest