Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
Lion76 #17152 üzenetére
USB OTG kábellel akassz rá egy USB-s egeret, és máris megjelenik a kijelzőn az egér mutató, amivel aztán ugyanúgy tudod "tapizni", mint ujjal. Jobb klikk a vissza gomb, középső (görgő) klikk a menü.
Bluetooth-os egeret azért nem javaslom, mert annak a beállításához még kellene előtte bűvölni a kijelzőt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Lion76 #16617 üzenetére
Egyben van a kijelző és az érintő felület is ennél a telónál, de legalább nem megfizethetetlenül drága, lehet rendelni viszonylag olcsón az ebayen. Én cseréltem az enyémben kijelzőt mert karcos volt, viszonylag egyszerűen meg lehet csinálni, ha megnézel egy szétszedéses videót a Youtubeon. A gond azzal van, hogy ezek a kijelzők utángyártottak, a konkrét képminőség a bekapcsolás után derül ki.
Én úgy jártam ezzel, hogy bekapcsolás után rettentő ronda sárgás képe volt, ráadásul a színvilág folyamatosan változott a használat közben, hol beállt normálisra, hol megint sárgás lett, míg végül kb. 1 hét után beállt normálisra és most olyan képe van, mint amilyen a gyárinak volt. Hogy aztán szerencsém volt-e vagy ennek így kell működnie, az jó kérdés.Amúgy használd a hozzászólás szerkesztése funkciót, miután írsz valamit és írnál még. Úgy egy hozzászólásba kerül mind.
-
-
-
Isten88
senior tag
válasz
Lion76 #13610 üzenetére
Heló!
Nem "retek", hanem gyári/szolgáltatói programok, demók, ajánlások, stb. Formázhatod, fat32-be ajánlott. Ha vannak rajta számodra fontos dolgok, akkor formázás után értelemszerűen azok a továbbiakban a kártyáról elérhetetlenek, hozzáértőknek nehezen, de elérhetők lesznek. -
Isten88
senior tag
válasz
Lion76 #11087 üzenetére
Heló!
A FullHD filmeket már nem biztos, hogy gond nélkül viszi a nagy ráták miatt, a HD-val is előfordulhat, hogy gondjai lesznek, ki kell próbálni.
Én ezt használom: MoboPlayer.
Viszont ha viszi is a HD és FHD filmeket, felmerül egy másik probléma: hogy teszed rá FAT/FAT32-es fájlrendszerre az 5 gigás mkv/mp4 filmet?
Véleményem szerint erre a telefonra hagyd meg a DivX/Xvid filmeket, HDMI kimenet sincs, ami miatt megérné ezen nézni, az akksit is jobban eszi a dekódolás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az X10 mini pro utódja pont azokon a helyeken változott, ahol a leginkább kellett. Aktualizált, de még mindig kicsinyke okostelefon – a kor igényeihez igazítva.
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest